Tbontb.me

Zie Pagina.

TBONTB.me is van eigenares en oprichtster Anita den Enting.

TBONTB.me is eens gestart als Lucifera Dreams. Lucifera is een van de vele bijnamen die Anita den Enting gebruikt in de trackerwereld. Op haar sites gebruikt ze o.a. de nick Nimmy voor haar eigen uploadersaccount.

Ze runt haar sites altijd samen met haar echtgenoot Ed en haar dochters.

Anita den Enting is hoofdzakelijk bekend vanwege de vele verhuizingen van de ene server naar de andere en de vele scripters die ze verslijt. We weten allemaal dat vele verhuizingen meestal veroorzaakt worden doordat de tracker aangegeven wordt bij bepaalde instanties. Meestal gebeurt dat aangeven door collega trackers.

Hieruit blijkt dat TBONTB.me niet bepaald tot de categorie favoriete trackers geteld mag worden. Dit is ook niet verwonderlijk. Anita den Enting staat bekend om haar manipuleren in de trackerwereld.

Dit is al vaker gebleken op andere trackers, op forums en andere sites waar deze dame zich hoogst merkwaardig weet te gedragen. Een recent gebeuren op het forum Torrentwereld.nl is hier een uitstekend voorbeeld van.

Anita den Enting is gast op dit forum en heeft iets belangrijks te melden.

207 opmerkingen:

  1. Zoiets http://torrentswereld.blogspot.com/ voor jezelf laten maken Anita den Enting
    Nadeel is als tbontb down gaat gaan er meer met meer flutsites op een server maar dan moeten ze hun betaalde servergeld terug gaan halen bij Anita en Ed den Enting als die andere trackers daarover klagen hahahahah
    Opgeruimd staat netjes ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Asociaal tuig dat het voor andere trackers verneukt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zo dat geblondeerde ouwe vel is bij extreme op les gegaan om te bloggen? neemt de snol dezelfde fouten over en wat nieuwe erbij whoehaaa ;)
    kan zo op zijn camsites bij het andere perkament whoehahahahhaaaa

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dutch op msn:
    zeeuw-streamtor@live.nl ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ach ja als je zelf kijkt kan je door heel veel heen prikken bij Luci maar de massa neemt die moeite vaak niet ;)
    Ze liep eerder al niet alleen de deur plat bij Polarbear. Dan slijmt ze zus en dan zo. Ze vindt zichzelf nogal een hotbabe ;)
    Polarbear had daar een andere benaming voor die niet voor herhaling vatbaar is. Het scheelt ook dat Polarbear meer ervaring met dames uit die sector heeft " " In hun eigen virtuele belevingen gezien. Het is meer eigen fantasie- en handwerk maar goed, laten we ze maar in hun eigenwaarde laten ;)

    Ik heb Luci nooit gemogen. Niet als Luci, niet als Nimmy, niet als Gothica, niet op trackers, niet op fora en niet in haar dubbel of tripple rollen.
    Je gaat als trackereigenaar zijnde niet een user in de val lokken met je eigen fake uploaders account zoals zij dat al vaker gedaan heeft. Eerst als uploader uitdagen en dan als trackereigenaar je slachtoffer rapporteren op forums.
    Zoiets doe je niet. Dat je daarmee je eigen naam te grabbel gooit is je eigen ding maar het is niet alleen je eigen naam die je erdoor haalt.
    Het is niet voor niets dat ze zo in achting gedaald is en voor haar site een server moet delen met andere trackers. Het zal ook niet voor niets zijn dat Dutch haar gebruikt om wraak te nemen op Extreme. Waarom moet dat blog anders voor de massa lijken op de manier waarop Extreme zijn blogs maakt ;)

    Het is minderwaardig. Het haalt niet alleen het aanzien van hun eigen tracker maar van alle trackers omlaag. Dit zijn van die toppunten van tracker-eigenaar-prestaties waardoor steeds meer leden overstappen naar usenet.

    Niet alleen die trackers hebben er onder te lijden: alle trackers lijden onder hun spelletjes. De leden zijn niet dom en leden willen een film of een muziekje zonder gedonder. Voor een goede tracker zijn enkelen nog wel bereid te doneren maar niet als het op die tracker spookt ;)

    Een staff tot stilte manen in shout en forum heeft geen nut want dankzij Extreme's eigen uitvinding om de massa in te lichten met behulp van zelf gemaakte sites en blogs heeft dat navolging gekregen. Het is inmiddels wel duidelijk dat dàt niet de bedoeling is geweest van Extreme.
    De contrasten in beide partijen alleen al liegen er niet om. Extreme die niet beters te melden heeft dan wat kiekjes van Hyves en andere sociale media. De opmerkingen die hooguit aantonen wat hij zelf fout doet met zijn eigen sites en blogs zijn bepaald grappig te noemen.
    Complimenten voor de tegenpartij die met harde feiten komt. Napraten en sprookjes vertellen, eigen fantasieën na proberen te leven past inderdaad meer in het beeld van een kind van 6.
    Getuige daarvan zijn niet alleen de blogs van Extreme maar nog bijna 100 andere sites, domeinen en community-accounten.
    Daarmee zijn de zogenaamde activiteiten van zijn mede-criminele bendeleden nog niet eens toegelicht.

    Dit gaat nog veel interessanter worden voor de tracker bezoekers heb ik al gezien ;)
    Wat me vooral opvalt is dat Extreme het meest zelf het onderspit moet delven terwijl hij toch duidelijk in de veronderstelling is sterk te staan tegen het zogenaamde zwakke geslacht waar hij zwaar misbruik van probeert te maken.
    Dat is volgens mij ook niet geheel volgens Extreme zijn eigen planning ;)

    Girlpower ;) Vrouwen hebben een extra zintuig wat hun waarschuwt is me net verteld. Vrouwen zijn beter in het aandacht verdelen en verschillende indrukken tegelijk te verwerken is gebleken uit onderzoeken. Mannen hebben daarin duidelijk een handicap.
    Een laatste onderzoek naar het mannelijke kunnen was ook weer typerend. Mannen dromen vaker over andere mannen als dat ze over vrouwen dromen. Vrouwen daarentegen dromen vaker over andere mannen. Ook dat heeft alles te maken met het haantjes-gedrag wat bij mannen overheerst. Ik en niemand anders ben de baas en jij blijft daarvan af want dat (of die vrouw) is van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vrouwen zijn veel beter in staat een tracker goed te runnen. Ze verdelen hun aandacht. Hun aandacht ligt niet op de eerste plaatst op sexuele aandrang (ze denken niet met hun lul). Het beleid is daardoor eerlijker op trackers onder vrouwelijk bestuur. Vrouwen hebben bredere interesses. Mannen zitten vastgeroest in het patroon. Vrouwen staan veel meer open voor nieuwe ideeën.
    Het zijn feitelijk theoriën maar de mannen in de trackerwereld lenen zich er uitstekend voor om die theorieën te laten bevestigen ;)

    Zelfs wanneer je niets meer met trackers hebt is het nog een leuke afwisseling om dit te volgen en helemaal wanneer je mensen terug herkent van jaren geleden ;)

    Heb je dar niets mee en heb je geen zin in poespas dan kun je je inderdaad het beste verdiepen in usenet. Dat kost even tijd maar is niet zo ingewikkeld als het lijkt.
    De beste aanbieder daarin die ik tot nu toe heb gezien is SpotPlanet.org. SpotPlanet is een van de weinigen die modereren. Bij veel klachten wordt een slechte spotter verwijderd.
    Persoonlijk vind ik dat een groot voordeel.
    Nog een voordeel is het feit dat je ip niet te zien is voor andere gebruikers. Er kan ook niet gehandeld worden met je ip omdat dit zelfs niet te zien is voor de beheerder van Spotplanet.
    Voor je vragen hebben ze een forum en de service is optimaal. Meedenken wordt daar erg op prijs gesteld.
    Wat wil je nog meer ;)

    Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  7. het kan bij mannen jaren en jaren duren hè voordat ze er achter komen dat ze zelf de verliezende partij zijn
    en dan doen ze nog alsof het niet zo is hahaha
    stijfkoppig en heel erg dom ontkennen ze wat ze gedaan hebben terwijl de screens ervan kriskras over internet hen vliegen

    dan zijn het net vrouwen waarvan de man vreemd gaat en die vrouw als allerlaatste te horen krijgt dat manlief al jaren vreemd gaat.
    heel diep binnen in weten ze het wel maar toegeven doen ze dat nooit ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Toegeven gaat ten koste van het manneijke ego ;)
    Dat is nog erger bij tracker-eigenaren. Een fout toegeven kan niet. Dat kost je je aanzien in de trackerwereld en dat kunnen ze koste wat koste niet riskeren.
    Stel je eens voor: je kunt je dweepzieke gevolg toch niet ermee confronteren dat je al jaren lang een dame en haar gezin stalkt die je niet kent maar alleen omdat je gehoord heb dat die dame wel bij een andere tracker-eigenaar op de server wilde en niet bij jou.
    Wat zouden ze wel niet van je denken: man je bent gestoord en laat die mensen toch met rust. Ze zouden je niet voor vol aanzien en je links laten liggen.
    Dat kun je als tracker-eigenaar toch niet riskeren.
    Nee dat kan niet en daarom maak je er maar van dat die bewuste dame op internet-sex uit is en je verzint erbij dat dat niet alleen bij jou is maar ook bij andere eigenaren anders valt het teveel op.
    Om het verhaal nog aannemelijker te maken moet je dan wel enkele gegevens van die dame hebben en die krijg je ook wat voor jou mooi meegenomen is.
    Dan bedenk je dat het veel beter is om alles om te draaien en je maakt je verhaal zo dat iedereen van je moet aannemen dat die dame jou stalkt en niet andersom.

    In je haast om jezelf van een schuldlast te bevrijden en alles op die dame te laten maak je wel een paar foutjes maar ach wie let daar op ;)

    De dame heeft inmiddels een stuk of 10 identiteiten, zowel mannelijk al vrouwelijk. De dame varieert inmiddels in leeftijd van 17 tot in de 50. (veel vrouwen zouden daar jaloers op zijn). De dame heeft inmiddels zowel vrouwelijke als mannelijke voorkeuren en nog frappanter ze is het ene moment gescheiden en het andere moment net getrouwd.
    Haar aantal kinderen varieert inmiddels van 2 tot 9 en ze woont in alle windstreken tot in de us aan toe ;)

    Dit moet werkelijk een heel veelzijdige en onderhoudende dame zijn als je Extreme moet geloven ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. tsjaaaa Milsbeek zit op die tracker van Extreme en zelfs onder die naam ;) dan heb je Yannick Veldkamp nog die er ook zit en die compleet losgeslagen is. Het verwende blaag van rijke ouders die het blaag overal zijn zin in gaven en daar nu zwaar voor betalen.
    Laat dat nou net een ex zijn van een van die kids die Extreme bedreigt met aanzetten tot verkrachting.
    Preciese screens voorhanden wanneer dat etterbakkie op Extreme Torrents was en tot Belangrijke gebruiker werd verheven en die naast de verschillende bedreigingen gelegd.
    En zo hebben we er meer whahaha
    Fireblade kroop bij de Hotties in de kont, wist niet hoe die daar moest slijmen. De Fireblade uit Eindhoven om misverstanden te voorkomen.
    Hottie voor en Hottie achter bij die gast tot Hottie foetsch was hahaha.
    Extreme ik heb informatie voor je om van te smullen vloog die naar zijn volgende aftrekpost.
    Zulke gasten ken je wel ;)

    Of die dame nou wel of niet uit de Milsbeek komt dat maakt geen hond wat uit maar de Milsbeek laat zich niet in een trackeroorlog van Extreme meeslepen. Dat regeln we zelf wel en dan moeten die Groningse kakkers maar eens opkomen whahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Drama ja. Die vader en rijke bank-manager die zo graag met Hottie samen een tracker wilde.
    Ze wilden een server in het tuinhuisje zetten dan zou niemand er achter komen ;)
    Ja mijn vader vindt dat ook heel gaaf ;)
    Wat hebben we toen gelachen.
    En zo was er nog een.
    Zijn vrouw was nog niet eens begraven en hij papte al aan met Hottie om een eigen site.
    Dat was iemand uit de staff van Lucifera ;)
    Jan heette hij. Voight was zijn nick ja.
    Hij wilde wat te doen hebben om zijn verdriet te verwerken. Ja hoor ;)
    Wie hadden we nog meer? Carl. Dat was een lieverd. Hij en Hanneke kwamen vaak bij Hennie thuis, niet bij Hottie ;)
    Willem van Dijss pfff. Dat was pas een akelige onderkruiper. Die plakte met Hottie omdat hij wilde verhuizen. Hun eigen buurt keek hen niet aan net als hun eigen kinderen niet en Hennie was weer veel te goed. Die wist wel een huis voor hen dicht bij haar in de buurt.
    Toen werden ze zo overladen met gebrande dvds en zelfgemaakte kados dat ze het er benauwd van kregen. Die types heb je ook die je helemaal op willen eisen. Die zochten een oude dag verzorging ;)
    Zoveel gekken en zoveel verhalen, daarvoor moet je echt in die tracker-wereld zijn ja
    zolang je het maar niet te serieus neemt;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nou dat bevestigt dan dat het altijd dezelfde types zijn. vdijss liep bij Polarbear om te klagen over Hottie èn vdijss kreeg een tracker aangeboden van Polarbear.
    De cirkel is weer rond ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. het ettertje Yannick Veldkamp was ook wel bekend als compuscate. hij was schat ik 14 toen hij zijn carriëre op internet begon. hij heeft opgeeist scripter te zijn, hacker en aangesloten bij hacker-formaties.
    hij heeft enkele trackers gehad op free-hostings die al mislukten voordat ze online stonden.
    hij is informant van Extreme en er zijn bewijzen dat hij lid is geweest van een hacker-formatie die het had voorzien op THC.
    die formatie beweerde in opdracht van Extreme te werken.
    Veldkamp heeft van alles geprobeerd om hogerop te komen in de torrents maar alles mislukte
    in de lijn van Extreme zou je kunnen zeggen ;)
    volgens de berichten is hij opgepakt als drugsdealer, van school getrapt en door radeloze ouders het huis uit gezet.

    iemand in die tijd bij hotsspots moet een haarfijne neus voor losers gehad hebben ;)
    daar kwam hij niet aan de bak en zoals dat gaat met die wizzkids ze lossen een keer op in de vergetelheid ;)
    je kan er van leren om zulke voorvallen in de toekomst te voorkomen maar hoe groot hun muil ook was meer hadden ze niet in te brengen
    negatieve losers die zich omhoog willen werken in een wereld die fictie is ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het ettertje Yannick ;) Zo hebben we er best veel gehad. Die dachten een meisje of vrouw als trapje te kunnen gebruiken naar hogerop. Dat zijn de echte verhalen om van te smullen voor sommigen en wat zullen ze vloeken dat ze die niet kunnen lezen en wij wel hahaha De ex-vriendjes en vrienden en vooral die zichzelf zo noemden ;)
    Of ze 14 zijn of 34 ze doen net zo dom haha

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hoger op of bij meer informatie? ;)
    neem maar van mij aan dat als iemand jouw inloggegevens wil hebben of jouw script dat hij of zij dan niets goeds voor je in petto heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. kijk maar naar extreme. torrentwereld heeft het simply script. extreme zit nu op het simply service forum. extreme biedt forums aan op zijn eigen server met gebruik van het simply script.

    extreme lokt door een post op internetoplichters reactie uit van torrentwereld. helaas reageert torrentwereld. extreme krijgt een speciaal account op torrentwereld en is binnen.

    extreme heeft nu de macht over torrentwereld.

    je moet een stukje voorgeschiedenis kennen om dat in het juiste verband te zien.

    extreme had divx. door zijn gewoonlijke ruzies werd hij dat kwijt. hij bied nu zelf forums aan maar zonder succes.
    extreme kan niet zien dat er een forum is voor trackers waar hij niet de touwtjes in handen heeft.
    daarom moest hotsspots er aan geloven en het forum van fastspeed. torrentstart, dbt.
    tof en torrentwereld onder beheer van polarbeer waren in een mum van tijd van het net geveegd.

    extreme moet het voor het zeggen hebben en anders kan er geen forum voor trackers zijn.
    zo simply ;)

    extreme neemt altijd het zwakke punt en dat was in dit geval torrentlady. hij daagt uit en het aas hapt.

    er volgen beschuldigingen over en weer tot het sussen begint. niemand wil een trackeroorlog ;)
    extreme speelt het nu zo dat de tegenpartij helemaal overstag gaat en hij krijgt nog meer permissies op torrentwereld.

    opslagruimte voor te delen informatie zal het wel geweest zijn als ze niet zo stom zijn geweest hem op de server te laten.

    hij zit er en ze krijgen hem niet weg. waar hij allemaal aan kan komen kan ik zo niet zien maar eddy zal er iets aan moeten doen wil hij torrentwereld houden.

    eigenlijk zijn ze gehacked maar met permissie ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Dus eigenlijk heeft Extreme inzage in alle informatie op Torrentwereld.nl? Hij kan de afgeschermde forums lezen en de ledenlijst over nemen en zo?

    BeantwoordenVerwijderen
  17. ik denk het. hij manipuleert op dit moment ook de bans als ik het goed heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Kunnen we on-topic blijven ;)
    Over wie heeft Anitaatje nou weer de pee in?

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Waar heeft mevrouw Hitler niet de pee over in ;)
    Als het maar met haar meelult toch ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Extreme heeft het volgende slachtoffer voor bedreiging en chantage al klaar staan voor het geval ze het waagt haar mond open te doen.

    Zo werkt dat toch? Wil Extreme iets van iemand dan maakt hij een site of een blog en chanteert en bedreigt in het wilde weg.
    Wie hij chanteert is om je dood te lachen als je zoals je ook weer hierboven ziet wat hij in werkelijkheid weet over degenen die hij bedreigd. Op een heel vreemde manier zijn de mensen die hij chanteert ook nooit dezelfde mensen die hij bedreigt ;) Daar kun je dus zoveel conclusies uit halen over Extreme zelf dat je je alleen nog maar kunt verwonderen dat er nog zulke domme naïeve schepsels zoals Extreme bestaan.

    Zijn tactiek lijkt veranderd te zijn. Daarmee bedoel ik niet speciaal het blog voor Marina. Dat blog was een voorronde, een soort verkenningstocht. Dat blog durfde Extreme zelf niet te doen omdat hij donders goed weet dat bepaalde mensen zijn werkstijl overal herkennen. Hij moest Marina echter wel een lesje leren want Marina had hem gebanned op Torrentwereld.
    Marina had hem laten weten van verdere samenwerking af te zien en daarom moest Marina toch afgestraft worden. Het probleem was alleen hoe. Marina heeft veel mensen achter haar staan en dat zou wel eens een probleem kunnen worden.
    Het begin van dit blog over tbontb was voor Extreme de perfecte oplossing. Daar kon hij Dutch mooi voor gebruiken en zelf buiten schot blijven.

    Heel erg jammer voor Extreme maar zijn pijlen hebben weer doel gemist. O hij zegt wel eens succesjes te behalen maar die zuigt hij uit zijn duim.
    Extreme praat firma's plat die al gesloten zijn vanwege veranderde bouwbestemming en Extreme praat forums plat die maanden van te voren gekapt zijn. Extreme speelt het zelfs klaar servers te ddossen die jaren op non-actief staan.
    Wij zouden dat tijdverspilling noemen maar hij groeit er blijkbaar van. Waar hij groeit dat willen we niet weten ;)
    Zijn passie voor extreme porno is goed genoeg bekend zodat daar geen vragen over gesteld hoeven te worden. Dat is hier niet ter zake doende maar in noodgevallen kan Sacha wel laten zien hoe hij aan zijn inspiratie kwam.

    Het blog http://torrentswereld.blogspot.com/ is ontstaan door Extreme en heeft hij laten maken door Dutch omdat hem dat heel goed uitkwam en Extreme zelf op die manier niet verdacht zou worden. Weer een misser ;)

    Extreme zegt op een van zijn sites dat Google zijn vriend is maar ik denk dat hij Google dan niet helemaal begrijpt. Met name de nieuwe privacybepalingen niet. Daar gaan we hem natuurlijk niet wijzer in maken.

    Wij weten wel, van Google ;) dat Extreme de eigenaar van Extreme Torrents een nieuw blog klaar heeft staan. Ditmaal is het een blog wat hij heeft gemaakt voor een ex-stafflid. Dit ex-stafflid heeft maandenlang Extreme Torrents online gehouden toen Extreme, loekie71 en Johan het te druk hadden met bedreigings- en chantage-sites. Alleen door haar bestaat Extreme Torrents nog al is het op het randje.
    Extreme is voornamelijk bezig geweest met die sites en andere oplichting. Voor Extreme Torrents had hij al jaren geen tijd. Nu het te laat is heeft hij daarvoor een zondebok nodig.
    Voor Extreme Torrents niveau was ze de beste kracht die hij ooit gehad heeft. Maar ze werd gebruikt. Misbruikt. Ze werd eruit geschopt. Ze deed haar werk niet goed zeggen ze van Extreme Torrents.

    En dit heeft Extreme Torrents voortaan in petto voor ex-staffleden:
    http://eline.blogspot.com/
    Het blog lijkt op het eerste gezicht nog leeg maar Extreme heeft alles in gereedheid om daar met een klik inhoud op te zetten als Eline ergens anders aan het werk zou willen of haar mond voorbij praat over Extreme.

    Dat is het afscheidscadeau wat je krijgt bij Extreme Torrents. Voor bewezen diensten. Is het dan zo vreemd dat de hele staff wegloopt op degenen na die aan die sites meewerken ;)
    Is het vreemd dat Extreme Torrents overweldigd wordt door Hit en Runners ;)
    Is het vreemd dat steeds meer downloaders minachtend hun neus ophalen voor trackers ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Dat is helemaal niet vreemd. Ook downloaders ontwijken waar ze een afkeer van hebben. Trackers zijn niet nòdig. Er zijn alternatieven genoeg. Waarom zou je doneren op trackers waar je het risico loopt dat je gegevens misbruikt worden zoals ze dat op Extreme Torrents doen en nog eens het risico loopt aangegeven te worden bij je provider of Brein. Ook dat is na jaren geen geheim meer dat Extreme heel graag je gegevens bij instanties neerlegt. De bewijzen ervan die hij in zijn shout liet zien stonden op zijn eigen server.
    Als mensen hun lering daar nog niet uit getrokken hebben dan zijn ze niet meer te redden. Je hoeft er zelfs geen medelijden mee te hebben want met alle informatie die inmiddels over Extreme en aanhang op het net staat moet iedereen op de hoogte zijn. Staff, uploaders en leden, ze zijn daar allemaal met voorbedachte rade en heel bewust bezig.
    Ze werken allemaal mee om de kassa te vullen zodat Extreme zijn bedreigings-, chantage- en pedofiele sites kan betalen en de overige oplichtsites waarmee hij hoopt bij te kunnen verdienen.
    Dat moet een vreemde gewaarwording zijn als je doneert voor een illegale film en je werkt in werkelijkheid mee aan pedofiele praktijken, kinder porno, kindermisbruik en andere criminele zaken van Extreme.
    Dat ze het voor zichzelf stuk maken is niet erg maar de schade die ze veroorzaken komt neer op alle trackers.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ach ja. Ze weten het maar je kunt er niet meer van verwachten. De trackerwereld is al jaren niets anders als oorlogje voeren. Dat vinden ze leuk. Dat brengt spanning in hun troosteloze leventjes. Het is altijd beter als met een breiwerkje achter de geraniums te zitten koekeloeren ;)
    De tracker is de enige ambitie die ze hebben joh. Daar zijn ze tenminste nog iets.
    En het is net een kudde makke schapen. Als de herder iets zegt komen ze in beweging haha.
    Die is de baas van de site dus als die het zegt zal het wel zo zijn ;) Ze hebben geen eigen mening omdat ze ingesloten in dat wereldje leven. Ze zitten gevangen op die tracker en beseffen het zelf niet eens.
    Een owner kan ze ook net wijsmaken wat hij wil. Zelf hebben ze amper nog besef van een realiteit en hebben ze nauwelijks nog sociale contacten over. Bezoek kijken ze al snel de deur uit omdat ze weer naar hun pc willen en het bezoek vind dat niet erg omdat het gesprek toch al niet wilde vlotten en de gastheer of vrouw erg afwezig was.
    Als ze zover zijn kun je er niets meer van verwachten. Ze zien er nog wel uit als mensen maar dat is ook alles.
    Ze zijn gewoon verslaafd aan hun pc en aan de tracker. Dààr zitten hun vriendjes in en daar kunnen ze zijn wie ze willen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ja dan heb je met Extreme wel het perfecte voorbeeld te pakken. Eerste monteur bij een garage in Eindhoven. APK meester bij garage, Tuningspecialist haha Hij is werkeloos en krijgt heel af en toe uit medelijden een lasklusje aangeboden. Op andere sites is hij een jongetje van 3 en van 5 met ouders die van hem houden.
    Op nog andere sites probeert hij hosting aan te bieden, scripts en vanalles maar het is allemaal gestolen van anderen. 2 Hostingbedrijven heeft hij opgezet zonder succes. Forums had hij en biedt hij nog aan maar zonder succes. Blogs biedt hij aan en dat wil ook niemand van hem.
    Die tracker van hem is na een schoonmaakbeurt helemaal niets van over. Dat kan hij ook niet, het gaat nog een beetje omdat hij schapen erop heeft die het nog een beetje gaande houden.

    Zijn blogs heten jaloerse mensen, domme mensen, stalkers maar hebben die niet allemaal veel meer betrekking op hemzelf? Ik zie niemand anders stalken dan hij en op wie of welke bedrijven of sites is zijn haat gericht?
    Juist ja, andere trackers, andere forums, andere hostings. Kijk maar eens, dat zijn allemaal dingen die werken, waar meer klandizie voor is als bij de projecten van Extreme zelf. Hij vindt geloof ik dat hij alles moet hebben wat iemand anders heeft maar hij doet er niks voor en andere werken er hard voor.
    Hij snapt helemaal niet dat zijn club niks meer is door de dingen die hij zelf doet. Daar geeft hij andere mensen de schuld van maar als hij zelf gewoon was geweest had hij zijn club nog wel gehad.
    Als je weet dat je buurman een dief is ga je er ook niet meer naar toe. Ja sommige doen dat dan juist wel omdat ze dan goedkoop aan spulletjes kunnen komen maar dat zijn dan net zulke asociale mensen omdat ze weten dat de spullen gestolen zijn van iemand anders.
    Hij heeft niks meer. Zijn auto meten verkopen en een website moest heel snel offline voordat hij met nieuwe bedreigingen begon. Die site was ook oplichting waar hij zelf een tuningbedrijf mee probeerde te beginnen met iemand anders.
    Hij maakt alles stuk van hemzelf en geeft andere mensen de schuld die hij dan gaat bedreigen.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Het pas wel in het beeld.
    Kind van 6 zonder ouderlijke sturing wat afpakt wat hij wil hebben en in huilen uitbarst bij een berisping. De mijn auto's zijn toch mooier en jij mag lekker niet met mijn auto's spelen fase ;)
    Hij is net een klein stapje verder: hij ziet dat zijn auto's niet mooier zijn. Hij moet rijden in een oude afgetrapte Golf terwijl zijn rivalen Donkervoort en Spyker voor het mooie weer naast de SUV voor de boodschappen hebben staan. Hoezo jaloers ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. wat hij zelf noemt met zijn blogs. hij had zo graag een gelukkige jeugd gehad en ouders die van hem hielden, daarom kan hij dat niet bij een ander zien. hij wilde daar zo graag bij horen. als straatjochies en junks daar onderdak vinden waarom ik dan niet.....
    omdat die straatjochies en junks in al hun ellende na lang met zachte hand opvangen en bemoederen toch eerlijk en oprecht bleken te zijn extreme. omdat die kids lef hadden en zèlf uit hun ellende op wìlden klimmen. zij geloofde daarin en ze had gelijk.
    dìe kids hebben haar niet teleurgesteld. die hebben een toekomst en een carrière op een stevige fundering. die kids zingen lachen en dansen met de moeder mee door het huis en steken iedereen aan die er komt. een huis vol geluk waar de derde generatie rode koppies ook al praatjes heeft.
    ze hebben er altijd open huis en de koffie staat altijd klaar maar niet voor bedreigers. die zijn niet welkom en daar waakt de buurt wel over;)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. hahahahha tbontb is nog niet online en staat al op internationale blacklijst ;)
    Sorry, we are currently missing dns information for 176.31.120.118
    It is blacklisted in one list.
    http://www.robtex.com/ip/176.31.120.118.html#ip
    wat zijn ze toch weer goooeeed hahahhhahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  27. 176.31.120.118
    amazing-servers.com
    server4you.net
    OVH Sas
    onder-onder-onder verhuurdertje ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Onze oosterburen ;)
    Amazing-servers.com is klant van Fusa.be, Tim Bracquez. Die zo hard roept dat hij geen torrentsites op zijn racks heeft ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zal ik daar nog een paar torrentssites aan toe voegen? ;)
      Seedboxen is net zo goed verboden voor Tim Bracquez.
      Mailservers is ook verboden voor Tim Bracquez.
      Hij zit niet in ru maar in be ;)

      Verwijderen
    2. Fusa schei uit dat is de grootste oplichter in belgie die onder een franse grens zijn mafie zaakjes doet leuk opgezet maar alles verraden naar basf en brein laat aub deze zijn eigen hersenpan/cq netwerk een grondig nakijken de grootste oplichter die op torrentwereld mee dient. verhhurt wel degelijk site's kan ze met naam en toenaam opnoemen.
      Dus iedereen opgepast voor die zooi oplichters.

      Verwijderen
  29. dat heb je met die resellertjes ;)
    goedkoop hè

    BeantwoordenVerwijderen
  30. De ene nog goedkoper als de andere ;)

    Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/thijn/domains/tbont.me/public_html/include/bittorrent.php on line 230

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/thijn/domains/tbont.me/public_html/include/bittorrent.php:230) in /home/thijn/domains/tbont.me/public_html/include/bittorrent.php on line 420

    31.192.104.156 HostKey ru
    Prutsers hahahahhaah

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hey hoi lieve Anita

    Wat lees ik nu hier toch allemaal over jou... ?

    Jeetje en ik dacht nog wel dat je een echt lief schattig dom blondje was.

    Nog bedankt (namens mij zelf en nog een paar anderen waar onder jou ex staff medewerkers) voor de vele IP-bans.

    Vriendelijke groet, vosje

    Xxx

    Tip: om te kotsen, denk aan Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  32. SQL Error
    Table './claylan_admin/bans' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
    in /home/claylan/domains/tbontb.me/public_html/include/bittorrent.php, line 213

    knap hoor ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha thijn weer. er werkt nog van alles niet daar en tomcat is gedropt als systeembeheerder whoehahahaha

      Verwijderen
    2. ach ja Dutch is er ook nog niet geweest maar wel al verschillende keren op Torrentwereld. ;);)

      Verwijderen
  33. Wat een slimme meid is die Marina
    TorrentLady: de shout is er voor de gezelligheid, niet om linken in te plaatsen. daarbij willen we niets weten over die blogs. negeren is de beste oplossing
    Vandaag om 08:07:24
    Heel slim van haar want als je een forum hebt over trackers màg je geen mening hebben zelfs niet als het over jezelf gaat. Je moet wel zo neutraal mogelijk naar buiten reageren anders gaat je forum binnen no time plat door die aardige mensen uit de trackerwereld ;)
    Op een paar uitzonderingen na..... Extreme heeft een ban op Torrentwereld.nl, Lucifera heeft een ban. Niet iedereen is het erover eens maar het is wel de verstandigste oplossing voor het forum.
    Hackers dragen nu eenmaal niets goeds bij aan de goede onderlinge samenwerking tussen tracker-eigenaren en dat is wel de bedoeling van het forum Torrentwereld.nl. Daar kan iedereen het wel over eens zijn al lopen sommigen op Torrentwereld.nl er wel direct kwijlend achteraan als zo iemand de eer krijgt een paar uurtjes op Torrentwereld.nl te mogen zijn ;)
    Namen hoef je in zo'n geval niet te noemen omdat dat altijd de bekende individuen zijn ;)
    Lucifera hadden ze helemaal niet terug moeten laten komen na haar capriolen de eerste keer toen ze samen met MrBass in de staff van Torrentwereld.nl zat. Dat verliep toen precies hetzelfde. Met meer accounten in gebruik de zaak oplichten en opstoken wat uiteindelijk in een ban resulteerde. Luci op haar best en op alle forums waar ze ooit mocht komen ;)
    Dit had Torrentwereld.nl kunnen voorzien. Maar goed, al doende leert men ;)

    Alles is weer met een sisser afgelopen. Alle daders zijn ontmaskerd en in de spreekwoordelijke doofpot gedumpt en het gezapige trackerleventje kan weer door kabbelen in rust en "vrede" ;)

    Tbontb is na een week weer online inclusief 2 weken gegevensverlies. Er moesten enkele bewijzen verdoezeld worden dus Brein kwam als geroepen ;)
    Extreme is na met vlaggen en hoera's ontvangen te zijn op Torrentwereld als een hond met de staart tussen de poten afgedropen net als altijd op alle forums waar hij ooit kwam. Soort zoekt soort ;)

    Maar het mooiste van alles is toch wel dat het blog van Lucifera waar Lucifera de persoonlijke gegevens van Marina op had laten zetten opeens leeg is. Dat blog is niet gehacked zoals ze zeggen. Het is geleegd door de makers zelf. En zelfs met het leegmaken van dat blog over Marina hebben de daders nog geprobeerd de feiten te verdoezelen door de datum enkele dagen terug te zetten. Ook hierbij moest weer bewijsmateriaal verdwijnen ;)

    Goed van Marina dat ze geen gevolg heeft gegeven aan de bedreigingen en chantage. En dat ze niet geluisterd heeft naar het geblaat uit de tracker-wereld dat ze beter kon stoppen. Overal is een oplossing voor te vinden maar die vind je niet als je dat afhankelijk laat zijn aan die tracker-wereld. Dat wereldje wat luid roept "maar dit kan niet" en ze zullen wel eens dit en ze gaan wel eens dat. Maar niemand uit die tracker-wereld deed iets waar Marina daadwerkelijk mee geholpen werd. Ze stellen zich liever neutraal op of achter de rug van een grote eigenaar omdat hun tracker en hun forum geen risico mag lopen. Dan moet je keuzes maken en kun je die vriend of vriendin in nood beter laten vallen. Trackermentaliteit ;)

    Maar gelukkig voor Marina is haar probleem opgelost door dit blog waar men wel een mening mag uiten en die een ddos niet uit de weg hoeven gaan. Het is dè nieuwe manier van communiceren geworden voor de tracker-wereld. Ironisch is het wel dat het bloggen begonnen is met bedreigings- en chantageblogs van Extreme zelf en nu is hij het zelf die als de grote verliezer uit de bus komt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach ja die blogs van Extreme....
      Hij bedreigt, chanteert en verwijdert ze vervolgens weer en heeft daar samen met zijn Sandra een dagtaak aan. Registreren van domeinen voor dat doel, hyves en faceboeken zoeken, materiaal verzinnen om de blogs mee te vullen, spammen op sites en forums om de linken bekend te maken enzovoorts.
      Bezigheidstherapie voor asociaal werkschuw schorem noemen ze dat hier al. Het houdt ze van de straat ;)
      Voor Marina zal het best even heel vervelend zijn geweest. Marina is ook zo'n lieve schat die graag anderen helpt en Extreme zal bij haar ook wel geprobeerd hebben haar voor zijn tracker of een site van hem te strikken. Tja en als je het lef hebt Extreme af te wijzen dan ben je de pineut. Zo werkt dat bij Extreme ;)

      Niet dat het veel voorstelt wat hij doet, dat moet je vooral niet denken. Voor Marina was het even vervelend omdat ze op trackers actief was maar ben je dat niet dan maakt hij je helemaal niets.
      Zeg nou zelf, wie hecht er waarde aan wat Extreme beweert die zichzelf aan hèt grote internetpubliek presenteert als een grote loser ;)

      Om dat te zien hoef je geen dagen te zoeken zoals Extreme en zijn Sandra dat doen voor hun blogs. Iedere n00b ziet het in één oogopslag als je op hun tracker komt en als je hun andere sites bekijkt.
      Extreme zijn probleem is dat hij lijdt aan grootheidswaanzin. Omdat hij trackereigenaar is denkt hij heel wat te zijn en macht te hebben. Hij vergeet hierbij dat er buiten de trackers nog een normale wereld bestaat. ;)
      Dè normale wereld waar je degenen die weten wat een tracker eigenlijk is moet zoeken en daarvan halen er dan nog veel minachtend de neus op voor alles wat met trackers te maken heeft.
      Vooral door de werkwijze waarop bekende trackereigenaren hun tracker groot hebben gemaakt genieten de NL trackers al lang geen positieve bekendheid meer.
      Extreme doet daar zelf nog een flinke schep bovenop met zijn blogs. Hij zet niet alleen zijn tracker maar ook zichzelf en zijn eigen directe omgeving te kijk daarmee.
      En dat lieve mensen wordt natuurlijk van alle kanten toe gejuicht. Ik heb al gehoord dat er voor elke dag dat zijn blogs online staan een blog over hem en zijn team bijkomt.
      Je kunt je voorstellen dat de concurrentie daar helemaal niet mee zit. Het verbaast niemand dat er een informatiestroom is ontstaan van trackers, oud-trackers en usenet naar bloggers en omgekeerd.
      Het is een nieuwe vorm van samenwerking in de strijd tegen Brein en Breinvriendjes zoals Extreme.

      Dit geeft weer hoop voor de trackers die wel op een positieve manier met hun hobby om kunnen gaan en samen kunnen werken. Rotte plekken zoals Extreme Torrents en trackers die overmatig spammen of op andere manier de NL trackers negatieve publiciteit bezorgen zullen steeds meer buiten gesloten en vermeden worden. Dat zijn allemaal positieve ontwikkelingen voor de NL trackers.

      Het zijn die positieve ontwikkelingen als gevolg van de blogs die Extreme eigenlijk bedoeld heeft voor bedreiging en chantage, die hiervoor gezorgd hebben. Het kleine beetje respect wat hij van een enkeling nog kreeg is daardoor ook verdwenen. Minachting en afkeer zijn ervoor in plaats gekomen en dat wordt erger naarmate Extreme en zijn Sandra meer zogenaamde slachtoffers zoeken voor hun blogs.
      Natuurlijk, meelopers zul je altijd houden als het gaat om trackers. Maar ook die meelopers en hun daden worden steeds bekender en zullen steeds meer ontweken worden.
      Dat is een heel logisch gevolg omdat het publiek wat googelt naar een tracker ook op blogs komt kijken. Ben je verstandig dan zorg je dat je tracker daar niet negatief komt te staan om de eenvoudige reden dat dat je leden gaat kosten. Maar ach voordat je dat bij sommige eigenaren aan het verstand hebt kunnen brengen hebben die al weer een paar servers op moeten schuiven. ;)

      Verwijderen
    2. Extreme Torrents heeft altijd al een negatieve uitstraling gehad. Trackers zijn zowiezo illegaal dus daarmee trek je al een bepaald slag mensen aan.
      Dan heb je de naam die ze altijd al hadden om de porno. Ze hebben al veel minder soorten maar Extreme upte zelf de meeste rotzooi. Van incest tot sex met paarden. Walgelijk.
      Dan weet je wel wat voor klanten daar zitten bah.

      Verwijderen
    3. alles van gezien ;) griezels haha te vies voor woorden ;)
      user uit groningen downt alleen xxx en zit op sites voor de gratis sex ;) damian ook uit groningen is net zo'n ziek typetje ;) heet heel erg toevallig ook damian hahahaha

      Verwijderen
    4. soort zoekt soort ;)

      Verwijderen
    5. 2. Waarom beginnen kinderen/jongeren met pesten?

      Kinderen beginnen met pesten om allerlei redenen. Het kan zijn dat ze indruk willen maken op andere kinderen, het kan ook zijn dat ze niet weten hoe ze op een goede manier contact kunnen leggen met hun leeftijdsgenootjes. Pesters lijken populair in een groep, maar zijn het uiteindelijk niet altijd. Ze dwingen hun populariteit in de groep af door te laten zien hoe sterk ze zijn en wat ze allemaal durven. Via pesten lukt ze dat het makkelijkst: ze krijgen andere kinderen mee bij het te pakken nemen van een slachtoffer. En wie mee doet, loopt minder kans zelf slachtoffer te worden. Het klink misschien raar maar kinderen die pesten zijn vaak erg onzeker. Ze komen heel zelfverzekerd over maar in werkelijkheid zijn ze vreselijk bang om door de anderen niet geaccepteerd te worden. Ze nemen het initiatief om de regels te overtreden, verzinnen hoe ze andere kinderen en volwassenen dwars kunnen zitten. Ze zijn er vaak goed in zichzelf 'uit de problemen te praten'. Doorgaans voelen ze zich niet schuldig dat ze pesten, vooral als ze met een groepje zijn. Het slachtoffer zien ze als een stommeling die 'erom vraagt gepest te worden'.

      Is dat herkenbaar of niet ;)

      Voor wie meer over het onderwerp cyberpesters wil weten de volgende link: http://www.cyberpesten.be/profielvandedader.htm

      Verwijderen
    6. http://internet0plichtes.blogspot.com/
      http://cyber-stalkers.blogspot.com/
      http://dommemensen.blogspot.com/
      http://jaloersemensen.blogspot.com/
      http://maffiazooi.blogspot.com/

      De 'slachtoffers die erom vragen gepest te worden'. Vergeet ze er vooral niet bij te vermelden want anders weet niemand waar het over gaat.

      De nauwkeurigheid vereist hierbij de nadruk erop te leggen dat Extreme, eigenaar van Extreme Torrents deze soort blogs maakt maar dat Polarbear van Alleen Retail de foto's en de zogenaamde mail aanlevert. De mail daar heeft Extreme vervolgens zelf een naam onder geplakt.

      Bekende feiten waar 4 jaar geleden de politie al aan te pas kwam. Je kunt je dus wel voorstellen dat Extreme Torrents en Alleen Retail door en door 'doorgespit worden' en dat men niet schroomt uploaders op die trackers met veel animo bij stichting Brein en andere instanties te deponeren.

      Wie zaait zal oogsten maar of de oogst al de moeite van deze trackerbezitters waard is geweest valt te betwijfelen.

      Verwijderen
    7. tbontb mag je bij dat lijstje bijzetten ;)

      Verwijderen
  34. wie zaait die zal oogsten.. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. tja die blogs fokken inderdaad als konijnen dat valt niet te ontkennen hahaha maar op extreme trackers wordt niet veel meer geoogst nu de ene donateur na de andere een andere leverancier zoekt ;)

      Verwijderen
  35. lollll dat zaad van Extreme is van extreme slechte kwaliteit hè ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. niet on-topic en er zal wel een heel vies en ongewassen smaakje aan zitten ;)

      Verwijderen
  36. Ik wil wel eens weten wat zo belangrijk was wat Anita op Torrentwereld te melden had... Ik heb namelijk ook nog wel het een en ander te melden maar dan over Anita!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het gewoonlijke recept ;) Liegen en bedriegen waar ze verschillende namen voor aanneemt om iemand op tw zwart te kunnen maken. Deed ze net zo op andere forums en doet ze net zo op andere trackers. Een dom misselijk wijf wat er alles voor doet om een beetje aandacht te krijgen ;)

      Verwijderen
    2. lollo ik dacht dat er weer een grootse aankondiging van haar zoveelste "definitief stoppen" zou komen whahahaha
      6 jaar geen tijd gehad voor de kindjes en meer van die jankstories hahahhha beste lucifera had 6 jaar geleden al moeten stoppen dan was het misschien nog iets geworden ;)

      Verwijderen
    3. Dat komt nog. De schrijver is momenteel op vakantie maar hij maakt het af. Onverschillig of er accounten verwijderd worden of weer bijkomen ;)

      Verwijderen
  37. Haar account is verwijderd, dat van haar man TomCat ook maar ze hebben er meer accounts natuurlijk. Nimmy BigBadEDJE Catjuh en de rest.
    Die houden de touwtjes stevig zelf in handen en blijven dat doen. Wel informatief en handig voor Brein op deze manier. Zo mogen er van mij wel een paar meer aangepakt worden die persoonlijke gegevens misbruiken. Thijntjuh bijvoorbeeld die de mailadressen van Torrentwereld.nl gebruikt om te spammen voor verschillende trackers. Dat zou een interessant volgende onderwerp zijn of Tim Bracquez waar Thijntjuh de servers betrekt.
    Onderwerpen in overvloed ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Pesten om stoer te doen komt voor maar vaak is dat niet de enige reden dat de pester een slachtoffer uitzoekt. Vaak hebben kinderen die pesten zelf problemen en zoeken ze een zondebok om zich op af te reageren. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat kinderen die zelf gelukkig zijn, niet de behoefte hebben om te pesten. Pesters kunnen bijvoorbeeld boos of verdrietig zijn omdat hun ouders zijn gescheiden of omdat ze thuis te weinig aandacht krijgen. Vaak zijn ze jaloers op degene die ze pesten en vinden het fijn om te zien dat hij of zij zich ook ongelukkig voelt. Wanneer iemand begint te cyberpesten kan dit een gevolg zijn van emotionele of psychologische problemen. Cyberpesten lijkt viraal te zijn, in die zin, dat als er enkelen beginnen, heel snel grote groepen mee gaan cyberpesten. Dit is o.a. een verschil met gewone pesten, waar het pestgedrag zichtbaar is. Nu kan een grote groep zich met het pesten bezig houden, zonder dat men precies weet wie allemaal meedoet.

    Juist haha. Daarom vind je in de trackerwereld zoveel meelopers! Goeie site!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ach op internet voelen ze zich anoniem en denken ze dat ze alles kunnen doen wat god verboden heeft maar dat zijn dus net die gastjes die heel erg weinig weten van internet ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  40. lolol op straat ben je anoniemer ;) moet je wel zonder mobieltje op pad gaan want met tracen ze je ook ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ach zo slim zijn ze dus niet ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  42. die 3 account nou verwijderd op tbontb ruim 1000 torrents minder als ze hadden en een boel staff die niet meer terug komt.
    zo goed zijn ze dus ook niet ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hebben nog wel andere accounts. ga je die hier vermelden dan verdwijnen die net zo snel ;)
      niet de moeite waard, tbontb wordt toch al gefiled

      Verwijderen
  43. Weer een tracker die het vertrouwen verspeeld heeft. Dadelijk gaan we nog krijgen dat Dutch een blog maakt voor Hit en Runners en een blog voor spammers en een blog voor foute staff-leden. Zie het al gebeuren ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Het blog over Marina http://torrentswereld.blogspot.com/
    Blog is verwijderd
    Helaas, de blog op torrentswereld.blogspot.com is verwijderd. Dit adres is niet beschikbaar voor nieuwe blogs.

    Zo hoort het.
    Ze zullen hun lesje wel geleerd hebben al is dat te laat voor ze. Want deze mensen hebben hun goede naam (zover ze die tenminste hadden) en die van tbontb voorgoed op de zwarte lijst gezet in de trackerwereld!

    Trackers hebben het al zwaar genoeg met Brein. Uitschot wat met privacy-gegevens van anderen ligt te rotzooien kunnen we allemaal missen!

    Of ze Dutch, Lucifera, Thijntjuh, Polarbear of Extreme heten maakt niet uit. Het zijn allemaal dezelfde laffe achterbakse en huichelende slapjanussen die alleen ten koste van een ander iets kunnen laten zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. och als je alleen met bedreigen en gegevens van iemand anders iets kunt dan hoor je al tot de laagste diersoorten he ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  46. 82.176.236.203
    Zeelandnet Bv, Vlissingen, Zeeland, Netherlands
    Dutch
    snowbaby@zeelandnet.nl en zeeuw-streamtor@live.nl

    Systeemban en bedankt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Gegevens van lasteraars en ander tuig mag natuurlijk ;)
    Dat dient ter bescherming van de bevolking whahahhhahaa

    BeantwoordenVerwijderen
  48. je typet het erneer zodat ze het kunnen lezen maar er kunnen er veel niet lezen denk ik
    anders hadden ze voor zichzelf veel onheil kunnen voorkomen

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Tja Berends en Torrentwereld waren van te voren gewaarschuwd. Wat ze er dan mee doen is hun eigen zaak.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niet echt. Berends gegevens stonden er niet maar die van Marina. Heeft Berends actie ondernomen? Nope. De gast die dat blog maakte zit gewoon op Torrentwereld.
      Marina krijgt een paar opmerkingen mee dat het zo jammer is dat ze stopt en er mag niet meer over gepraat worden.
      Alle posten erover worden verwijderd en thats' it!
      Eigen zaak? Bullshit! Bij een volgend voorval wordt Marina weer net zo opgeofferd zogenaamd om de rust op Torrentwereld te handhaven.

      Verwijderen
  50. Wij letten er nog op wat gepost wordt en wat we door laten maar ik heb al blogs online gezien die dat niet meer doen.
    Zo haalt een eigenaar of een hoge op een tracker iets uit en die hoeft er niet eens veel last van te hebben, dan pakken ze de andere staff wel.
    Dat krijg je dan.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Dat is toch niet erg? als je al lang op een tracker bent dan moet je ook maar weten wat die tracker doet. ik vind dat dat je eigen verantwoording is. dan moet je het ook maar nemen als je ervoor de prijs moet betalen.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Haai,

    Ten eerste cancel ik alle berichten die Anoniem zijn(Dat zijn sowieso zielige pedo's aka homo's die lekker gillen met hun Anoniem)ze hebben iig wat te verbergen!!!!!! , wees een man/vrouw .. sta op en spreek zielige figuren jullie hebben geen recht van spreken hier op zon kk blog .. die online is gezet door iemand die geen leven heb!!!.. Jullie weten me te wonen nodig jullie ook allemaal uit om langs te komen heerlijk , BREIN heeft me al gevonden door zulke mensen als jullie !!!.. ALLEEN HOOP IK DAT JULLIE MIJ VINDEN !!! VREET JE OP !!!! Want ik kan deze zielige tering honden niet vinden!!!.. ANONIEM IS LEKKER MAKKELIJK!!

    KOM OP !!! MAAK JE BEKEND ... KOM BIJ JE LANGS !!!... GRATIS.INFO

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Laat ik nu heel toevallig op Torrentwereld.nl een post zien staan waarin ThijnTjuh vermeldt door Brein gevonden te zijn door ThijnTjuh's eigen DONATIE SYSTEEM op ThijnTjuh's eigen trackers ;)

      Verwijderen
    2. niet moeilijk te raden waarom hè ;)
      thijn geen inkomsten meer van zijn trackers dan een ander ook niet hè thijn :-P

      Verwijderen
    3. Massamanipulatie op Torrentwereld.nl ;)

      Verwijderen
  53. Wel plaatsen heh me bericht anders ben je wel erg KANSLOOS!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. whahahaha de enige kansloze hier ben je zelf. je was al gepakt lang voordat ze hier iets neer hadden gezet over tbontb :-P

      spammers zijn kansloos, daar waarschuwt meneer extreme al jaren voor whahhaahaa maar thijntjuh en lucifera moeten zonodig op torrentwereld de dombo's wijsmaken dat een tracker wel moet kunnen spammen :-P doen ze neit omdat ze dat vinden voor die trackers hoor whahahha doen ze omdat hun eigen gespam dan minder opvalt :-P

      niet dom ouwehoeren thijn ;) als je spamt moet je ook maar op de blaren zitten whahha gezellie toch saampies met luci :-P

      owaah ennuh beter anoniem als de naam van n ander misbruiken hè dat is pas kansloos :-P

      Verwijderen
    2. Tsja... eigenwijs hè alles beter weten is zo cool haha

      Verwijderen
    3. Voeg daaraan toe dat ThijnTjuh bij Polarbear achterop kruipt en het plaatje is compleet. Wie voor de rukker is is tegen Extreme dus het is heel erg dom daarmee te koop te lopen zoals ThijnTjuh dat doet.

      Verwijderen
    4. Ja hoor.... in de shoutbox van Torrentwereld verkondigen dat blogs gemaakt worden door trackers die nog geen twee weken online konden blijven Thijntjuh maar jullie maken ze dus zelf anders zou tbontb nu niet leeglopen.
      Het werd de hoogste tijd dat gebruikers er eens achter komen hoe tbontb het in het echt doet! Als dat aan blogs te danken is dan moeten er nog veel meer bijkomen die jullie achterbakse manier van werken bekend maken.
      Kansloos om de gegevens en adres van Marina online te zetten. Het moet heel frustrerend zijn om er naderhand achter te komen dat Marina stukken populairder is in torrentlandje als thijn, lucifera, dutch en dat hele tbontb erbij :-D

      Verwijderen
    5. Dat heet met een duur woord rechtvaardigheid ;P
      Ik begrijp niet zo goed wat ze op Torrentwereld.nl met hem als beheerder willen? Hij jat zelfs de mailadressen van het forum om mee te spammen voor de sites op zijn server. Je hoeft niet op een blog te lezen om dat te kunnen zien ;)

      Verwijderen
  54. ThijnTjuh helpt Brein nog even door zijn posten te zetten onder de link van TBONTB.me. Adios TBONTB.me Daar ben je blij mee met zo'n praatzieke en spamzieke aandachttrekker ;P

    BeantwoordenVerwijderen
  55. En dan schreeuwen jullie verder als anoniem LAAT ME NIET LACHEN!!!

    Die paar 100 email adressen van Torrentwereld denk je nu echt dat ik daar op zit te wachten... Jullie anonieme blaters lullen maar wat 90 % Van jullie bullshit klopt niet, JALOERS omdat de meeste mensen niet verder kwamen dan MODERATOR! Jullie zetten adressen van tracker eigenaren op forums en sites , maar geef me die van jullie zelf maar achterlijke mongolen!

    Zo toch ff lekker naar een week hard werken voor me geld!!

    ff lekker kankeren op de zielepieten in ons midden!!

    See yah

    L@Torrentssss!!...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zielig.... en dat is dan beheerder op een forum ^o)

      Verwijderen
    2. Zozo Thijn is dat zo? Het enige adres wat ik gezien heb van een trackereigenaar stond toch echt op een blog dat door de eigenares van tbontb en staff van die tracker gemaakt was. Dus gemaakt door de tracker waarvoor jij hier en nu zit te spammen.
      Dus wie zijn de zielepieten in ons midden Martijn?
      Goed gezien jochie, tbontb lucifera, dutch en thijn himself en nou ga maar lekker uitjanken bij je grote vriend polarbear baby :)

      Verwijderen
    3. toe polar paas me dat ip ff slijmslijm whahahahahahhhahah

      Verwijderen
    4. ik heb nog wel een leuk screentje waar hij extreme naar de mond praat en hoe haha

      Verwijderen
    5. allemansvriendje hè en ondertussen jat hij waar hij maar de kans krijgt

      Verwijderen
    6. Wat is dat toch dat die gastjes denken dat iedereen op trackers wilt? Moderator haha zekers. Dat trackervolkje is denk ik wel het meest verachtelijke troepje wat te vinden is op internet na de pedofielen idd als ze het niet allebei doen. Het minste van het minste Thijn. Ik zou het nog niet willen als het grof betaald werd haha

      Verwijderen
  56. stelletje internet mietjes hahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Mensen laat elkaar in zijn waar brein heeft zijn zin al kijk maar naar de reactie,`s
    en tor werelsd is toch toch al niet meer wat het is..

    Teveel kleine sites ps LAAT BREIN NIET WINNE laat elkaar met Rust

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Stuur maar een aangetekende brief naar Michael Wassink aka Extreme maat ;)

      Verwijderen
    2. je snapt het niet helemaal volgens mij maatje
      als trackereigenaren persoonlijke gegevens op het net gaan zetten mag brein winnen, heel vet gaaf winnen
      dat is jullie eigen pakkie an dan hè wat je zelf maar moet zien op te lossen met die trackereigenaren

      Verwijderen
    3. Hij snapt het heel goed!!.. als je een hart heb voor torrents help je sites omhoog niet naar beneden!

      Wat jullie doen is sites afmaken!..

      _O_

      Verwijderen
  58. haha Ja als trackers onder elkaar. Ze zijn toch zo goed in samenwerking ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Nee. Ze zijn goed in ip's paasen, persoonlijke gegevens doorspelen en elkaar afmaken.
    Ieder voor zich en de een zijn dood is de ander zijn brood of niet Thijntjuh ;)

    * Er zijn 10 tallen grote sites offline gegaan door Brein *
    * Sproetje,Tweebuiken,Brabotors, en nog veeel meer sites . *
    * Wij nodigen jullie uit om te komen kijken op jinx die partner was van die site's *
    * Onze collega's moesten snel alles wissen, en wij bieden jullie weer een stabiele site aan. *

    En typisch dat die dooien op een server van Thijntjuh stonden toen ze overleden terwijl Thijntjuh zijn eigen tracker overeind bleef... Valt helemaal niet op ;)

    Waar heb ik dat al eerder gezien hè ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat ligt eraan wat je bedoelt. Die 75 van THC of die op Jmh of die op Netdirekt.... het zijn wel altijd dezelfde die het als eerste te melden hebben en het heel opvallend ook nog es zelf overleven. Ze melden het zelfs wel met valse mails dus dat is toch wel een kunststuk ;)

      Verwijderen
    2. Overleven!.. ?! JMH ja krijg ik ook nog 300 dollar van ja pijnlijk weer waar het donatie geld aan verbrast word of toch denken van users hebben voor 10 duizenden aan films binnen gehaald.. ?! Flikker op!.. Kut Kind!

      Verwijderen
  60. Tsja het zijn hele knappe koppen in die trackerwereld. Ze willen allemaal samenwerking tussen de trackers en een gezamenlijke strijd tegen Brein. Ze weten alles en ze kennen iedereen.

    Wat verwachten ze dan eigenlijk als trackereigenaren zomaar gegevens van willekeurige internetgebruikers gaan publiceren?
    Verwachten ze dat niemand daar iets van zegt omdat zij in de trackerwereld zitten?
    Denken ze misschien dat die trackerwereld respect afdwingt of zoiets?

    Doordat trackereigenaren spelen met de gegevens van andere mensen hebben diezelfde trackereigenaren naast Brein een andere vijand gekregen. Mensen die een manier gevonden hebben tegen deze trackereigenaren in te gaan zonder de te verwachten wraak waardoor die trackereigenaren minstens net zo bekend zijn.
    En dan wordt de noodklok geluid door de trackerwereld. Sorry maar dan moeten ze nu ook niet zeuren. Ze roepen het over zichzelf af en moeten het onderling maar oplossen.

    Laat dan zien dat je lef hebt en stap op een Polarbear af en een Extreme en een Lucifera die de opdrachten uitdelen voor die privacyschending en maak mensen die op hun beurt wèl opkomen voor privacyrechten op het internet niet het mikpunt als de schuld bij de trackers zelf ligt.

    Maar het is wel duidelijk waar het knelpunt zit bij de mensen uit de trackerwereld. Dit zijn blogs en geen fora die gedosst en gehackt en aangegeven kunnen worden. Hier kunnen ze niets mee behalve een potje schelden wat dan ook weer van hun onmacht getuigt.

    Daar komt nog bij dat de blogs niet zoals een trackerforum alleen bezocht worden door mensen die in de trackerwereld actief zijn. Op de blogs kan iedereen komen en lezen wat er allemaal speelt in die wazige trackerwereld die daardoor niet langer wazig is. Een downloader die achter de rug van zijn vrouw om niks als porno meepakt kan hier zomaar door de mand vallen. Een uploader kan hier zomaar genoemd worden. Daar zijn ze natuurlijk ook niet blij mee. De grenzen zijn verlegd door de blogs.
    Het zijn niet langer de grote trackereigenaren met de grootste mond die de dienst uitmaken en de regels bepalen. Het zijn nu blogs die antwoord geven wanneer privacy normen overtreden worden. Naamloze anonieme blogs waar iedereen een mening kan geven zonder direct een ban te krijgen van op macht belust trackerpersoneel
    Een hele vooruitgang.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat "personeel" wordt dat vanzelf een keertje moe en dan zoeken ze zelf wel een rustige tracker op. Dat is de beste manier om je tracker kapot te maken: een hoop herrie maken en aandacht trekken en het zijn àltijd dezelfde
      Daarom gaan die uppers van extreme op een holletje naar de concurrent haha

      Verwijderen
  61. hahahaha tja die naam anita den enting telt niet mee hè omdat die gans zo dom is screens neer te plakken om iemand vals te beschuldigen en daar heeft ze dan haar eigen naam per ongeluk op laten staan ;P
    trouwens wel een schitterend bewijs voor brein dat ze die tracker nog steeds doet als ze op datzelfde screen de oprichterspage open heeft staan ;P
    die runt dan een tracker ^o)

    BeantwoordenVerwijderen
  62. dat vinden ze ook niet leuk hè dat buitenstaanders hun stommiteiten publiceren ;)
    usenet heb je geen gedonder ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  63. lol !!..

    1 , Polarbear aka Ruud of wat dan ook heb ik geen contact mee!
    2 , Extreme ben ik niet eens lid geloof ik .! Ken hun ook niet!!!
    3 , Laatste bericht alla usenet ZELFS DAAR ZITTEN WE!!!..
    4 , Ik heb jaren lang mensen geholpen!.. waar jullie het bestaan niet eens af weten!.
    5 , Woordje brein is hier.. een BEGRIP.. maar dat word verbloemd door jullie
    6 , 1 reactie PERFECT Voorbeeld!.. INTERNET MIETJES!!! HEERLIJK!!
    7 , THC is de bron van ALLE SITES!,, NOOBS..
    8 , Ik citeer "Goed gezien jochie, tbontb lucifera, dutch en thijn himself en nou ga maar lekker uitjanken bij je grote vriend polarbear baby :)" Weet niet waar jij vandaan komt maar je weet echt niet waar je het over heb MONGOOL!...
    9 , Spammen! ja pijnlijk.. heh.. Kijk naar RTL4 Ik hou van HOLLAND heb je 7 blokken spam! Onee nu.nl als app op je kut foon GEEN SPAM DAAR HE? Flikker op!
    10 , Ik heb dorst van die droge humor van jullie !!!

    Oja.. ThijnTjuh@hotmail.com!!!!!!... Mail ff PERSOONLIJK Anonieme sletten!!!

    Laterss!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ach aandachttrekkertje heeft geholpen
      met bij brein deponeren ja als ze niet halleluja zingen voor thijn op torrentwereld dan meldt hij ze
      forum voor en door trackers jaja
      die zelf wel ff beslissen wie er een tracker mag hebben en wie niet hè thijn

      Verwijderen
    2. Ja vreemd hè. 7 of 8 verschillende trackers op een server van ThijnTjuh en maar één ervan krijgt een breinbrief. Net die ene die een beetje teveel zeurde tegen ThijnTjuh ;)

      Verwijderen
    3. Thijntjuh vindt zichzelf zo te zien dè woordvoerder van trackerwereld. Superbe vooral als je bij Brein ligt en je trackers al weken down ;)

      Verwijderen
    4. Oh maar hij verwoordt wel iets. Hij verwoordt als beheerder van Torrentwereld.nl exact de leugenachtigheid, instelling en egocentrisch gedrag die kenmerkend zijn voor de trackerwereld. Dan spreek ik nog niet over het taalgebruik, het schelden, het discrimineren en het gebrek aan kennis.

      Gelukkig is er een onderscheid in de diverse trackers. De herrieschoppers die regelmatig in aanraking komen met Brein en andere instanties zitten op dat forum voor trackers onder beheer van ThijnTjuh. Punt 6 wordt aangehaald door Thijn omdat het de enige reactie is die is zoals Thijn dat wil zien: schelden op de mensen die hier posten. Onrust stoken zoals ThijnTjuh dat zelf ook doet. Op het forum Torrentwereld.nl gebeurt dat in het voor gewone leden afgeschermde forumdeel. Hier krijgen we de ware ThijnTjuh te zien.

      Op zijn forum Torrentwereld.nl krijgt iemand die zich zo gedraagt een ban en krijgen de leden van dat forum eveneens de instructie die persoon op hun tracker(s) te bannen. Instructies die zeer gedwee opgevolgd worden door de trackers die daar zitten. Ik heb het zo sterk meegemaakt dat een eigenaar zijn eigen ip bande op zijn eigen tracker omdat hem dat ip doorgegeven werd op Torrentwereld.nl ;)

      Een grote mond schaadt meer dan dat hij baat. Luciferadreams het huidige tbontb heeft altijd al een slechte reputatie gehad. De trackers op servers van ThijnTjuh staan ook altijd in die rij en nu is Torrentwereld.nl daar ook aan toegevoegd.
      De zoveelste topprestatie van ThijnTjuh.

      Verwijderen
    5. 1 , Polarbear aka Ruud of wat dan ook heb ik geen contact mee!
      2 , Extreme ben ik niet eens lid geloof ik .! Ken hun ook niet!!!

      Judas toch ;)
      Hier zijn wel screens van het tegendeel denk ik ;)

      Verwijderen
    6. Update:

      Nieuwe auto gekocht van jullie geld.. toch wel lekker..

      Torrents zijn geld waard!!!

      KOTS : Sarcsm OUT!!!!....

      Verwijderen
  64. Hypocriet om te denken dat je een forum voor trackers kunt runnen met tracker owners in de staff.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is niet echt een forum toch. Een forum is een discussieplatform waar open gediscussieerd mag worden. Dat moet je daar maar eens proberen. Of je krijgt een ban of het topic krijgt een slotje.
      Je mag het niet oneens zijn met de leiding, zelfs niet wanneer je gelijk hebt en zij ongelijk.
      Posten waar de staff de fout in is gegaan worden uit topics verwijderd waardoor je een onsamenhangend onderwerp overhoud waar geen touw aan vast te knopen is.
      Het is niet te zien als iemand een ban heeft gekregen. Als je net met diegene in een pm gesprek was kun je op antwoord wachten tot je een ons weegt. Vragen over dergelijke situaties worden verwijderd met een waarschuwing erbij voor de poster.
      Er mag vooral geen onrust komen. Alles wat aanleiding zou kunnen geven wordt verwijderd en gebanned. In de doofpot van Torrentwereld.nl wordt meer rotzooi gedumpt als in alle wereldzeeen bij elkaar.
      Geen forum dus, in de verste verte niet.

      Verwijderen
    2. Haha ja maar als dat de beheerder ervan is weet je toch al genoeg ;)

      Verwijderen
  65. ach... ;) veel namen die bekend zijn zitten daar maar niet omdat ze bekend zijn door hun trackers of omdat ze scripten ;)

    DafLady, medewerker op blogs van Extreme, hacker van diverse eerdere forums voor trackers, hacker en dosser van trackers, eigenaar van een forum voor trackers wat na een paar weken als weer verdwenen was, eigenaar van diverse trackers, de maker en verkoper van het beruchte euro5 script, meeloper bij Extreme, meeloper bij Polar, flamer op alle forums die tot nu toe voor forums hebben bestaan, beter bekend als Fastspeed, Fastjuh met de echte naam Marcel Vennemans uit Zoetermeer.
    Geen uitblinker als scripter maar des te meer als verrader en overloper.

    MrBass, begonnen in de trackers bij Polar, beheerder en scripter van HotsSpots.com, beheerder onder Hottie op een tracker onder de bezielende leiding van Polar. Ook een bekend flamer, hacker en dosser van andere trackers en fora. Staff in de beginperiode van Torrentwereld.nl.

    Gabriella en Groucho, beter bekend als Stichting Brein en van felle discussies op Duken.nl. Op Duken.nl zijn ze gebanned net als op HotsSpots.com het forum dat Gabriella en Groucho uiteindelijk ontmaskerde. Beiden bekende flamers, hackers en dossers van andere trackers en fora.

    Lucifera, eigenares van tbontb.me, staff in de beginperiode van Torrentwereld.nl. Na 10 of 11 verschillende accounten de zoveelste ban op Torrentwereld.nl. Ook bekend als flamer, hacker en dosser van andere trackers en fora.

    De lijst is nog veel langer en in goed beheer ;)
    De meesten die op Torrentwereld.nl zitten zaten ook op het voormalige Torrentstart.eu waarvan de reputatie al net zo goed bekend is.

    Over Torrentwereld.nl heeft een trackereigenaar zogenaamd onbewust uit laten lekken dat hij het forum gehacked heeft. Privé informatie van de leden van Torrentwereld.nl is niet langer privé maar de leiding van Torrentwereld.nl heeft nog geen enkele moeite gedaan hun ledenbestand hierover in te lichten. Op een verwijdering van het lid Extreme en verwijderde posten na lijken geen andere maatregelen genomen te zijn tegen deze hacker.
    Dit moet niet mogelijk zijn op een forum waar leden privé-informatie delen met elkaar. Het is je plicht als leiding je leden in te lichten als dergelijke informatie in handen van kwaadwillige personen is gevallen.

    Helaas niets van dat alles. Het account Extreme wordt verwijderd, de posten van Extreme worden verwijderd. Alles over dit hele voorval gaat in de spreekwoordelijke doofpot.
    De eigen oprichtster laten ze zelfs vallen als een baksteen ten behoeve van de "rust" op het forum.
    Als deze moedige bloggers er niet geweest waren had haar naam en adres nog op een blog van een van hun vijanden gestaan.
    Neem ik alle reclame en klik-banners op Torrentwereld.nl onder ogen dan zie ik het meer als een persoonlijk commercieel experiment dan als een forum voor trackers.

    Ik heb betere gezien in de geschiedenis van de trackerwereld en die werden inderdaad niet beheerd door trackereigenaren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. rofl luci, mars, sebas, allemaal heel erge ex-contacten van polar ;) aan de leermeester zal het niet liggen whahahahhha

      Verwijderen
    2. bas zat voor hotsspots op een ander trackerforum ;)
      met een viertal meiden die ook op de tracker zaten die bas op dat moment beheerde. bas dreigde zijn beheerdersbaantje te verliezen en hottie moest voor hem bemiddelen hahaha.
      basje was die tracker eigenlijk moe en hij wilde onderhand wel eens iets voor hemzelf en dat probeerde hij via hottie bij polar. maar hij probeerde dat over hottie heen te doen en daardoor stond polar weer op z'n achterste poten te hengsten en te briessen. toen lag basje er natuurlijk weer uit hahaha.
      dat waren nog eens tijden haha.

      Verwijderen
    3. en gothica op retail dan ;) als je het over hoereren hebt haha sommige doen idd wèl alles voor een goedkoop scriptertje

      Verwijderen
  66. nou ja als je voor een "scriptertje" gaat dan toch ;) je hebt ze gauw genoeg uitgetest op wat ze aan scripten kunnen. dat zijn er maar weinig in torrentlandje en de grootste schreeuwers werken nog steeds met het hotsspots script lol

    BeantwoordenVerwijderen
  67. de serieuze scripters werken in de ict hè, dit zijn hobbiërs haha deze "scripters" ruilen en "lenen" van elkaar. ze knippen en plakken totdat ze van een redelijk script een vergiet gemaakt hebben. alle oude shit laten ze erin omdat ze niet weten wat het doet hahaha.
    hun scripts zijn meer bugs en achterdeurtjes dan iets anders. een makkie om die te connecten met een botnet ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Ja dat weet ik nog. MrBass was Power op Hotsspots. Wat is dat lang geleden zeg. Hij had toen toch echt een heel ontoepasselijke naam gekozen: Power. Hij toonde helemaal geen Power ;)
    Was MrBass het ergens niet mee eens dan verwijderde hij zijn account. En dat niet een maal maar vaker en dat niet alleen op Hotsspots maar ook op Hotsreleases en andere trackers.
    Dan ben je toch een keer "uitgepowerd" bij bepaalde mensen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  69. die gastjes vind je overal waar ze denken dat ze wat kunnen halen hè. zo zijn ze allemaal de ene alleen nog een tikkie erger als de ander ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Waar halen ze de tijd vandaan? Of gaat dat gewoon in de tijd van de baas?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja of geen werk ;P geen partner, geen gezin, geen familie, geen vrienden, geen hobbies, geen sportclub waar je je tijd aan moet verspillen of ze worden vreselijk verwaarloosd ;)
      ik snap ook niet waar ze de tijd vandaan halen maar ik ga het ook niet proberen whahahaha

      Verwijderen
    2. Stel dat je je toch laat verleiden dan moet je niet te persoonlijk met ze worden ;) Binnen de kortste tijd hang je vast aan de drama's van hun levensverhaal pfff.

      Ze zijn gescheiden of hun vrouw is ongeneeslijk ziek en zij zoeken aanspraak of ze zitten midden in een scheiding (dat is helemaal erg, met een beetje geluk krijg je de wederhelft ook nog op je msn). Of ze hebben net een nieuwe vriend maar weten niet zeker of dat mannetje hun wel trouw is haha. Ze komen met van alles bij je lol: slopende ziektes, boze schoonmoeders, geweldadige exen, afkickende chagrijnen die uiteindelijk na iedereen maandenlang het leven zuur gemaakt te hebben toch weer beginnen met roken, alcoholverslaafden die denken dat ze daar vanaf komen door alleen whiskey en cocktails te drinken, pc-verslaafden die aankomen met de slapste smoezen, je kunt het zo gek niet bedenken of je komt het tegen.

      Die trackerwereld is de hangplek voor probleemgevallen die smeken om aandacht en medelijden. En dan heb je ook nog de luie vrijgezellen die de deur niet uit willen voor een date en daar de trackers maar voor gebruiken ;)
      Het type op elke site een ander schatje en dat zijn er dan met een sociale stoornis die in real live niet aan de man of vrouw kunnen komen of die er thuis een vrouw op na houden die hen niet voldoende kan boeien.
      Noch het een nog het ander is mijn tijd waard ;)

      Verwijderen
  71. Hoelang zijn ze nu terug? Een week of langer en het werkt nog niet. Complimenten aan de scripter van tbontb.me ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die scripter is alweer ingeruild. ;)
      De nieuwe scripter kan er helaas ook niets mee en verklaard het script nu "te oud". Het zal mij benieuwen met welk script deze aan gaat komen wat volgens hem op een andere url in werking is. Dit gepruts is meestal het begin van het einde voor een tracker. ;)

      Verwijderen
    2. je kunt er pech mee hebben maar dat een script wat ze al 7 jaar gebruikt hebben op zeg maar gerust véél verschillende servers opeens niet meer goed werkt terwijl de andere tracker op die server geen problemen heeft dat gaat er bij mij niet in.
      zo vind ik de samenloop van nogal veel gebeurtenissen van de laatste tijd niet bepaald op toeval lijken. daarmee doel ik vooral op het vertrek van de admin eline en een heel gevolg voorheen uploadende leden van extreme naar tbontb en alleen retail, verschillende aanvallen op diverse trackers die daarop volgden en een ware klopjacht op Torrentwereld.nl door de eigenaar van extreme.
      toeval met een script daar geloof ik niet in. ik denk eerder dat hier sprake is van sabotage.

      Verwijderen
  72. wat een zeik allemaal

    Nooit problemen gehad gewoon mijn hobby uitgeoefend op deze site

    Waar ik de maling aan heb zijn de donaties
    Alles hier boven staande hebben daar mee te maken

    Maak iedereen maar zwart maar wat mij betreft kun je het steken waar de zon nooit schijnt
    voor de minder slimme onder juilie (en dat zijn jullie allen) in je kont dus

    BeantwoordenVerwijderen
  73. MrBass word ook elke keer genoemd in de blogs.
    Kan je zeggen het is een goeie!
    Roddel maar lekker verder. Wij weten beter!!!
    Wens jullie veel succes met roddelen.
    Stelletje sukkels!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. MrBass wordt helemaal niet genoemd in de blogs.
      MrBass wordt genoemd in de reacties op de blogs net zoals je dat zelf doet en net zoals al die anderen hier reageren die jij sukkels noemt. ;)
      Daarbij valt het op dat het het meest reacties zijn van trackerpersoneel en het valt nog meer op dat het gedeelte over tbontb.me het meeste door leden en personeel van die tracker vol geroddeld wordt. ;)
      Verder valt me nog veel meer op maar laten we het hier voorlopig maar bij laten. Gelukkig voor ons is er nog hoop voor de trackers te bespeuren wat we zien aan het feit dat de grootste schreeuwerds door mensen die het nog iets beter weten in rang gedegradeerd worden. ;)

      Verwijderen
    2. die kakelt als een kip zonder kop ;)
      mrbass wist dat lucifera de boel bedonderde op torrentwereld.nl maar zei niks. hij liet iemand anders zwart neerzetten met ip en al erbij terwijl hij verdomde goed wist dat lucifera alles uit haar duim zoog
      zo zit het maar op torrentwereld mag niemand iets zeggen en dan komen ze hier, die mensjes uit de trackerwereld die op dat forum niks durven zeggen omdat ze daar een ban krijgen komen hier de held uithangen ;)

      Verwijderen
    3. Dat komt goed ;) Ze zijn het nog niet gewend dat openbaar kritiek geuit kan en mag worden op hun dierbare trackers zonder dat ze direct alles plat kunnen dossen ;)
      Ze zullen wel moeten wennen ;) en als ze willen dat hun tracker overleefd moeten ze maar eens beter leren communiceren.
      Alles wat googelt naar torrents en trackers komt eerst hier kijken daar zorgt google wel voor ;)

      Voor de minder slimme lezer hier die de vooruitgang in een donker hol wil steken betekent dit in Jip en Janneke taal dat het een tracker die hier negatief staat leden gaat kosten.

      Verwijderen
  74. Jullie kennen MrBass niet eens!!!

    Alleen maar verhalen.... Zoals jullie altijd doen!
    MrBass heeft niks te doen met lucifera!!
    Gewoon kappen met mensen zwart maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  75. ehm moeilijk te ontkennen he als iedereen op torrentwereld.nl dat gezien heeft ;) hebt zeker serverplek nodig hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Boelshit...
    jullie blazen maar van de kerk
    wat word de volgenden blog? MrBass of zo...
    Laat iedereen in ze waarde joh.
    stelletje kneuzen.
    en ja ik kom op voor MrBass!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Praat je vaker in jezelf Sebastiaan?
      Als jij zo graag een blog wil zal dat wel mogelijk zijn denk ik. Kijk je grote vriend Extreme eens extra lief aan die maakt ze zo graag en heeft ze in alle soorten en maten.
      Hij is meer de afdeling voor de persoonlijke blogs zie je,
      http://maffiazooi.blogspot.com/ zulke
      en dat doen ze hier niet maar veel succes

      Verwijderen
    2. In welke waarde MrBass? De waarde dat trackereigenaren iedereen die ze willen door de stront mogen halen zonder dat daar commentaar op komt?
      Ja dat zou jullie wel goed uitkomen maar hier mag iedereen zijn woordje doen dus ook niet-trackereigenaren :P

      Verwijderen
  77. ach ja op hun tracker kunnen ze de baas spelen en als iemand niet doet wat ze willen meteen bannen maar hier kunnen ze dat niet hè ;)
    dan gaan ze schelden haha teken van onmacht hè ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Wist je dat wij de gewoon de grootste zijn!...

    En jullie niks bereikt hebben?

    tot ziens!

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Jullie de grootste??? laat me niet lachen zeg!!!
    Er zijn trackers zat met meer leden en torrents waar jij alleen maar van kan dromen zeg (sweet dreams) Amazing

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Een vals achterbaks loeder ben jij Anita den Enting. En je bent onbeschrijfelijk dom erbij hahaha

    Amazing heeft die post niet er neer gezet dat heb jij laten doen. Wat zal de brandweerkazerne Wilmersdorf er wel niet van zeggen als ze horen dat een van hun alleen al uren op dit blog zit te gapen in hun tijd, kunnen ze zelf de uren op trackers erbij opzoeken ;)

    En beste Anita als je je scripter opdracht geeft om je leden en je staff te bedonderen neem dan een betere scripter de volgende keer ;) Of moet ik Thuci tegen je zeggen of SheDevil hahahaha wel een passende naam voor een bijna bejaarde hahaha maar het past ind heel erg goed bij je karakter ;)

    Waarom heb je die arme Dutch laten degraderen naar topgebruiker? En Annie is opeens ook gedegradeerd hahaha. Wie wil je daarmee voor de gek houden? Je leden en die paar staf die het nog even aankijken, jouw bedrog? Die zullen ind wel niet zo erg slim zijn omdat ze anders niet op tbontb zouden zitten ;)
    rang 9 is uploader hahaha rang 8 is uploader hahaha en dan heb je nog de gewone rang uploaders hahahahaha
    Luci is dus nog gewoon eigenaar maar heet Thuci en zoals ze dat altijd heeft nog meer accounts. Annie is nog steeds oprichtster en Kimo is Dutch hahahaha

    Ik geloof niet dat Amazing het nodig heeft zichzelf en staff zo te moeten verstoppen ;)
    Ik zie ze van Amazing ook niet van deze toneelspelen opvoeren, hebben ze ook niet nodig. Anita den Enting wel maar ze valt altijd door de mand hè Anita ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. shedevil whoehahaha doe maar een extra grote tattoo want de rimpels komen er weer onderuit hahahahhahah

      Verwijderen
    2. Ach wat triest en ze heeft er zo lang over na moeten denken.
      Alleen vandaag 4 april is ze al 4.20 uur op dit blog geweest en nu is haar plannetje om Amazing en http://www.ultimate-torrents.cc/ zwart te maken toch nog mislukt.
      Tja daar zou je niet gefrustreerd van raken hè en nu is haar bedrog op tbontb.me ook nog ontdekt.
      Wat een pechdag voor Anita en Dutch en Annie :P

      Verwijderen
    3. Tsja we worden allemaal ouder maar sommigen doen dat wel heel erg zichtbaar whahahhaha

      Verwijderen
    4. k had niet gedacht dat het mogelijk was maar tb is zelfs nog lelijker geworden als het al was

      Verwijderen
    5. Loopt uit in de breedte net als de eigenares ;)

      Verwijderen
    6. ThijnTjuh script ;)

      Verwijderen
  81. Zo zie je maar weer, zelfs de grootste domoor komt er een keer achter hoe de echte Anita den Enting is en er is niet voor niets zo'n grote leegloop op tbontb de laatste weken ;)

    Boontje komt om z'n loontje dan moet je de mensen maar niet voorliegen en van andere sites afblijven :P:P

    BeantwoordenVerwijderen
  82. http://www.ultimate-torrents.cc/ Wat een mooie site en wat veel torrents Ik ben helemaal blij bedankt :D

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Dat gaat pijn doen hahahaahaha

    Lekker voor Anita den Enting

    Moet ze maar geen mensen bedonderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  84. http://www.thc-torrents.org/

    Is trouwens ook wel goed..

    Lekker veel sex ..wow

    BeantwoordenVerwijderen
  85. heb ik thuis al teveel ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Even voor alle duidelijkheid voor al die mensen die hier maar wat roepen, omdat ze denken dat ze de wijsheid in pacht hebben.

    Lucifera(alias Anita)is ooit begonnen op Brabotor als uploadster en heeft zich door inzet opgewerkt tot administrator.

    Aangezien wij best wel van mening verschilden heeft de toenmalige eigenaar (ene Jan B.), misschien wel bekend onder de eigenaren, de mogelijkheid geboden om zelf een site op te bouwen onder de naam Luciferadreams, wat toch aardig gelukt is.

    Door omstandigheden, waaronder de bekende STICHTING, heeft die site verschillende namen gehad en is daarna groot geworden onder de naam To Be Or Not To Be.

    Toen het Jan B. te heet onder de voeten werd, heeft hij de stekker uit To Be getrokken, en heeft de ons alle bekende Thijn het stokje over genomen.

    Begrijp mij niet verkeerd, Lucifera is géén vriendin van mij en zal dat ook niet worden, maar is nooit site eigenaar geweest.
    Het enige dat ze al die jaren heeft mogen doen, is de zakken vullen van de echte eigenaren.

    Tot slot moet mij nog even van het hart: dat gedoe onder de naam anoniem, want het is wel heel makkelijk om je gal te spuien en jezelf in een donker hoekje te verstoppen.

    Met vriendelijke groet,

    José, misschien beter bekend als Mercedes van bepaalde trackers.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. "Even voor alle duidelijkheid voor al die mensen die hier maar wat roepen, omdat ze denken dat ze de wijsheid in pacht hebben."

      Altijd leuk als iemand met zo'n aanhef begint. ;)
      De negatieve reacties hier komen van personen van de trackers en laten we wel bij de feiten blijven over de rest van dat geblaat.. die personen van die trackers kiezen er toch zelf voor om niet verder te komen dan zakken vullen van de echte eigenaren. ;)
      Je kunt het beter zo zeggen: die personen van die trackers bevredigen hun ranggeilheid op kosten van de trackereigenaar want daar draait het in feite toch allemaal om dat ze kunnen zeggen kijk eens wie ik wel niet ben, ik ben oprichtster/beheerder/sitebeheerder en meer van die fel begeerde posities van die of die tracker.
      Vraag voor een tracker maar staffleden en ze komen bij bosjes en willen allemaal op z'n minst beheerder worden haha.

      Even voor de duidelijkheid: ze zijn niet allemaal zo, er zijn ook trackers die je zo niet hoort maar die trackers die je hier ook weer hoort zijn dan ook al vele jaren lang dezelfde:
      en die zijn allemaal op hetzelfde uit: macht en aanzien.
      Macht en aanzien in de virtuele wereld van nederlandse trackers. ;)

      Verwijderen
  87. Ik ken meer Mercedessen in de trackerwereld en ik ken meer José's. Wat zegt een naam. Ik kan me ook thuci noemen en nimmi en weet ik veel hoeveel andere namen tegelijk.....
    Liever een eerlijke post onder anoniem als jullie eeuwige gezwam.

    Thijn heeft het stokje over genomen zeg je. Thijn zijn sites zijn door Brein offline. Nu zijn TBONTB en Lucky dus van Thijn. Brein zal blij zijn met deze informatie José a.k.a. Mercedes. Thijn zal hier nog veel blijer mee zijn. Het is wel heel gemakkelijk om zo een ander erbij te lappen José en het bevestigt de kwaadaardige mentaliteit van de staff van TBONTB die hier al meer ter sprake komt, om zo de publiciteit op te zoeken.

    Met vriendelijke groet,
    Anoniem

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Wat een aandoenlijk verhaaltje is dat. En zo vertelt de een in torrentlandje iets en een ander het tegenovergestelde. beschuldigen elkaar over en weer, dossen over en weer en hacken over en weer. Het ene moment lopen ze op de ene site te slijmen en het volgende moment op de andere. Ze waaien net zo gemakkelijk mee als herfstblaadjes.

    Het mooie ervan is dat net die mensen zo hard roepen dat de mensen op de blogs jaloers op ze zijn. die mensen zouden jaloers zijn omdat hun sites hèbben wat de mensen op de blogs niet gelukt is.

    Ze mogen mij eens uitleggen wat er zo speciaal is aan torrentsites en vooral aan tbontb. Het enige wat ik daarvan zie is afgunst en nijd om rangenverdeling en afgunst op en ruzie met andere sites. En toch vinden ze zichzelf heel wat.

    De eigenares heeft op alle forums die er voor trackers zijn geweest een ban. Wat interesseert het iemand of ze zich opgewerkt heeft als de manier waarop maar al te goed bekend is.

    En dat geldt niet alleen voor tbontb. Torrentland staat erom bekend. Jaren terug toen het voor iedereen nog hobby was toen was het leuk. Nu door de tegenwoordige trackereigenaren is het alleen nog de ene oorlog na de andere.

    Nu hebben de torrentsites weer iets nieuws uitgevonden en gaan ze mensen bedreigen en hun persoonlijke gegevens op internet zetten. Ze gaan zelfs kinderen bedreigen.

    En die mensen komen dan hier nog even pleiten voor iemand van hun torrentsite die dat doet?

    Hoever sta je dan wel niet van de realiteit af als je zo minderwaardig te werk gaat en mensen en kinderen bedreigt voor een torrentsite? Waar ben je dan in godsnaam mee bezig?

    En vooral wat denken ze wel niet dat je daar als buitenstaander jaloers op zou moeten zijn? Jaloers op een torrentsite?

    Het is eerder andersom. Zij zijn jaloers op de mensen die niet de verplichting en last van een torrentsite op zich hebben en die niet al hun vrije tijd daaraan moeten besteden. Ze zijn jaloers op die mensen omdat die zichzelf wel naar eer en geweten in de ogen kunnen kijken en trots zijn op zichzelf.
    Zo zie ik het en als er iemand trots mag zijn zijn dat de bloggers wel die de misstanden op torrentsites onder ogen brengen. Het is jammer dat dat al niet veel eerder gebeurd is dat was voor torrentland veel beter geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Ben blij dat Luci en consorten zijn opgelazerd van tbontb.
    Misschien dat nieuwe staff weer iets op kan bouwen, succes.
    Ik zal even een tipje van de sluier voor jullie oplichten - Thuci is T.hijn.
    Luci en aanhang zijn eraf getrapt hahaha.

    Lang leven het elkaar niets gunnen, hoera hoera hoera !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als altijd wordt je belazerd waar je zelf bijstaat ;)
      Thuci is Thijn èn Luci :P

      Verwijderen
  90. Ach zo gaat het bij voetbal ook allemaal .. alleen gaat het niet om paar tientjes maar om miljoenen , Nieuw blad maken

    Torrent-Internationaal whahahaaaaaa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. geen gek idee.... magnetic links voor de torrents en knallen maar whahaha

      Verwijderen
    2. Zo jij snapt het in iedergeval!!!

      Verwijderen
  91. Kom maar gewoon naar mij site!!...

    www.aleenfilms.org

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. wat jammer nou dat jij niet bij vodafone bent

      Verwijderen
  92. en ja hoor weer spam van ze ontvangen.
    2000 torrents dus niet hahha


    =========================================

    Beste mensen.

    We zijn er nog steeds !!
    Al 7 jaar tot uw dienst.
    * Waarom dit mailtje?
    * We hebben van .org een switch moeten maken naar .me *
    * Daarbij missen we nog veel leden die geregistreerd waren *
    * Wij nodigen jullie uit om weer te komen kijken bij ons *
    * Ook zijn er laatste tijd veel site's verloren gegaan , Ook jullie zijn welkom op ToBeOrNotToBe*

    Wij zijn alweer bijna 7 jaar online
    en hebben 2000 torrents voor u klaar staan.

    Verder hebben we een ervaren staff die u overal mee kunt helpen.
    We hebben veel geautomatiseerd op de site om het allemaal zo gemakkelijk mogelijk te maken

    Zou zeggen, kom is kijken en je wordt beloond!
    Ps,Heeft u deze mail al gehad kan u deze als niet verzonden beschouwen.

    Klik hier!! voor ToBeOrNotToBe



    Met vriendelijke groet,
    Staf Tbontb
    http://www.tbontb.me

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. "Verder hebben we een ervaren staff die u overal mee kunt helpen."

      Het heeft wel iets ;)
      Op andere trackers helpt de staff jou maar op tbontb moet jij de staff helpen......

      Verwijderen
  93. 2000 torrents KLAAR STAAN die komen vanzelf :P

    BeantwoordenVerwijderen
  94. jow zuhause habbn wir alles hahahah

    BeantwoordenVerwijderen
  95. ze denken dat ze heel wat zijn op ToBeOrNotToBe

    dat ze de beste zijn hahaha

    no way.........

    BeantwoordenVerwijderen
  96. mmm wat mij opvalt is dat tbontb en alleen retail er nu allebij uitliggen... toch een samenwerking met ruud dus?????

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt niet ;) Thijn kruipt wel in de kont van Ruud maar Ruud vindt Thijn een lastig onderkruipsel hahahaha

      TBONTB komt niet meer terug. Thijn is de baas op Lucky waar Luci Frans af zit te lebberen in de shout. Dus er is eigenlijk niks veranderd hahahahahaha

      Verwijderen
    2. sjaakbiertje dus ;) ze zijn gewoon ahummm "verhuisd" ;)

      Verwijderen
    3. Ja nadat ze nog even de donaties opgestreken hebben van de mensen die nog op het allerlaatste moment een handje mee wilden helpen omdat TBONTB zogenaamd Free en helemaal gratis zou worden ;)
      Volksverneukerij noemen ze dat hahahaha

      Verwijderen
  97. het is paasvakantie in belgie dat met ar kan nog wel een week duren :P zeker met F1 weekend ertussen hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Maak maar een nieuwe topic aan mensen. The thijntjuh-show goes on op Lucky ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  99. oooh ja dan heeft martijn daar nu ook de ip's en mails van. hij dacht rustig de staff leden te kunnen bewerken die nog niet aan zijn kant staan maar daar hebben jullie een voet tussen de deur gezet. grote klasse! anders krijgen we zo weer een spam dat met naam genoemde trackers helaas offline zijn gegaan door brein maar dat iedereen vanzelfsprekend heel erg welkom is op martijn's nieuwe tracker. dejavu :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nog een die weet hoe het werkt whahahahhhaa

      Verwijderen
    2. Thijntjuh is een kloon van de rukker haha.
      Zelf zn trackers off zetten en brein krijg de schuld
      Onderhands staff ronselen
      Private gegevens misbruiken

      Verwijderen
    3. lol dubbele accounten en accounten samen met site-sletten :P

      Verwijderen
    4. ach ja ;) als je daar met je goed fatsoen niet bij wilt horen krijg je problemen door hen, ik heb het net zitten lezen en het is zoo herkenbaar ;)

      dat noemt zichzelf trackerowner maar het zijn niet meer dan publiciteitgeile pooiers. krijgen ze zelf niet voldoende aandacht naar hun zin dan willen ze iemand tussen haakjes naast zich maar die iemand moet dan wel geheel afhankelijk van die owner zijn en zijn bevelen opvolgen.

      ze willen er een voor thuis en een voor op het net, dat is het ;) en die werelden moeten wel strikt gescheiden blijven he dat snap je wel ;)

      Verwijderen
    5. EéN? Weet je dat wel zeker? Dat heb ik wel anders gezien :P

      Verwijderen
    6. Wat je ziet is nog het minst erg. Je houdt je hart vast als je ziet wat er daarheen gelokt wordt aan jonge meiden die ze de hemel in prijzen en die opkijken naar die owners die zoveel aandacht aan ze besteden en ze dat valse gevoel van waardering geven
      Als ze dat bij een gebleekt perkamentvelletje doen van tegen de zestig dat zich dan nog hotbabe noemt dan kan me dat niet schelen, die zet zichzelf voor gek
      Dat is zolang als ik trackers ken al altijd een aandachtshoer geweest die op tbontb toen die tracker nog lucifera heette al zat te flikflooien met polarbeer
      Het ding over Marina wat Anita liet maken is ook echt iets wat je polarbeer ook kunt toevertrouwen.
      Die gooit net zo met privé gegevens. En zoals polar omgaat met jonge meiden zo doet die Anita dat met jonge jongens. Ziek als je zag hoe die knapen op haar hyves smeekten. Ze smeekten of ze weer op haar tracker mochten en wat ze fout gedaan hadden. En Luci? Die bespotte die jongens en maakte ze de grap van de dag op haar tracker.
      Ze zijn van het zelfde soort die owners. Ze zijn laag en gemeen. Misbruikers.

      Verwijderen
  100. mee eens, helemaal mee eens maar vergeet niet die slappe lulletjes en snollen die daar achter aan hollen voor een eigen tracker of scrippie of gewoon om de naam
    kijk es ik ben vriendjes met polarbear of extreme en doe mij nou nog maar eens wat dan krijg je daarmee te maken ;)
    zo hopen de lulletjes ook wat mee te pikken en zelf een keer owner te worden of groter
    ze zijn te stom om te begrijpen dat profiteurs vrij misbruik van ze maken maar never concurrentie zullen dulden
    krijgen ze teveel praatjes dan blijven ze offline gaan
    daar geven ze wel een kleurtje aan, het was brein of de host of ze zijn gecrashed maar ze weten zelf niet waardoor
    ze hadden het wel kunnen weten maar das weer een heel ander verhaal ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Hij is gewoon online zie ik ???...

    Beetje vreemd... zal wel met Ruud te maken hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Tja zielig. In plaats dat je de eer aan jezelf houdt.
    Maar het is te laat om daar iets aan te veranderen. De NL Trackers hebben een heel slechte naam en daar hebben ze zelf om gevraagd.
    Dat is er jaren geleden al in geslopen toen TopSpinner zijn serie trackers had. Hij speelde zijn personeel tegen elkaar uit. "Als jij het niet goed doet dan maak ik hem wel beheerder".
    TopSpinner heeft laten zien dat je als eigenaar macht over mensen kunt uitoefenen. Hij heeft laten zien hoe je ze kunt beheersen door ze aantrekkelijk aas voor te houden.

    TopSpinner had als eerste een veelheid aan trackers en natuurlijk moest Extreme dat ook hebben. Extreme deed er alles aan om TopSpinner naar de mond te praten.
    Polarbear kwam nadat Brein zijn Diablo-torrents offline had gehaald in dienst bij TopSpinner.
    Ze hadden beide dezelfde leermeester zoals meer owners van nu eens begonnen zijn bij TopSpinner.

    TopSpinner was een trendsetter maar niet in het voordeel van de NL Trackers. TopSpinner ging voor zichzelf, macht en zijn portefeuille.
    Dat egoïsme heeft toen al bepaald hoe de trackers van nu er uit zouden gaan zien.

    Dat dit zou gebeuren werd destijds al voorspeld. Ook toen was er al sprake van een forum voor trackers wat tegen deze manier van een tracker runnen in ging.
    Ook toen al werd dat forum door een paar zelfde owners als nu door de mangel gehaald. Het forum van toen was genaamd MovieFacts en de eigenaar noemde zichzelf ook zo.

    MovieFacts week als gevolg van de pesterijen door deze owners uit naar Punt.nl. Daar liep de oorlog uiteindelijk zo hoog op dat het een mensenleven kostte.
    MovieFacts overleed aan een hartinfarct.

    Daarmee zou het ten einde moeten zijn zul je denken maar niets was minder waar.

    Het domein MovieFacts.punt.nl werd onrechtmatig geclaimed door Extreme van Extremetorrents. Extreme plaatste op dit gestolen domein smaad en laster over de overleden MovieFacts. Dit was zo choquerend voor de nabestaanden dat deze probeerden het domein bij Extreme weg te krijgen.
    Daarop starte Extreme openbaar op dat domein een oorlog met de nabestaanden van MovieFacts.

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Polarbear op zijn beurt misbruikte de naam van MovieFacts op een forum wat kort daarna opgericht werd.

    Daarna zagen wij het misbruik van overleden mensen met regelmaat voorbij komen. Namen van mensen die met zelfmoord dreigden op internet kwamen opeens de mededeling doen dat ze om een forum zelfmoord gingen plegen. De een wist niet van het bestaan van dat forum af en de ander was een jaar tevoren overleden aan kanker.
    Ook die mensen en nabestaanden waren onthutst.

    Zo gebruiken deze owners doden ook om hun donaties te verhogen en medeleven te betuigen aan mensen die daar absoluut geen behoefte aan hebben. Namen van overledenen worden misbruikt om nabestaanden met opzet te kwetsen.

    Zoveel respect hebben deze owners en deze stempel hebben deze owners op de NL Trackers gedrukt. Dit is het image ook van de trackers van nu en daar is niets meer aan te doen hoe goed sommige owners die er alleen hobby aan willen hebben het ook bedoelen. Bespaar je de moeite maar want alles wat je erin steekt is verspild.

    De zogenaamde groten zullen je altijd dwars zitten als je iets probeert wat ze zelf niet aan durfden of niet gelukt is. Ze zullen altijd hun personeel op jouw tracker hebben om gegevens te rippen en bij Brein en providers neer te leggen. En ze blijven altijd op jacht naar je persoonlijke gegevens om als al het andere niet helpt die te misbruiken.

    Zo mensen is de tendens in de NL Trackers en dat gaat nooit meer anders worden alleen erger.

    Steek je kop in het zand en probeer het niet te zien maar als het op internet staat met de bewijzen die ze hier en nu al aanvoeren en bewijzen die nog komen gaan dan weet ik nu al dat sommige owners dadelijk wensen dat ze nooit geboren waren.

    Niet dat dat een punt is. In tegendeel, driekwart van de trackerwereld wenst ze al dood dus who cares. Beschouw het maar als een waarschuwing als je op een van die trackers zit....
    Denk maar aan een zuchtje wind wat een kleine golf veroorzaakt en wat langzaam groeit tot een tsunami. Zo groeit de haat tegen enkele owners en alles om hen heen.

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Tja..

    Ik ben zelf ook eens aan het graven geweest.
    De familie enting is dan ook niet zo best.
    Kees den enting doet het graag met jonge meisjes.
    Hij is op google goed te vinden, met zijn naam.
    Hij heb hier dan ook voor vast gezeten!
    Echt een viezerik bahhhhhhhhhhh

    BeantwoordenVerwijderen
  105. De dame is weer eens op heterdaad betrapt.
    Ze gebruikte namelijk een van onze TOR-servers :P
    Dommer vindt je ze echt niet whahahahhhahahhahha

    GrTz ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  106. zag het al op tb. die anita den enting is helemaal gestoord. is ze weer tegen torrentlady bezig. achterbuurttuig is het. ze moeten haar opsluiten in een gekkenhuis!

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Geblondeerd haha dat is nog erger als blond heb ik me laten vertellen ;)

    Maar goed als je erom vraagt heb je het ook alleen aan jezelf te danken. wat doet ze nu? ze mag uploaden op lucky en loopt van s'morgens vroeg tot diep in de nacht te spioneren op tbontb en blogs ;) Jaloers als ze is op alles wat wèl waardering krijgt en zich vastklampend aan een waardeloze scripter die al net zo publiciteitsgeil en leugenachtig is als Anita den Enting zelf.

    Van onze vriend Brein heb ik net zo min een hoge pet op maar ik neem aan dat ze nog wel kunnen googlen ;) Martijn liegt als hij zegt dat zijn trackers down zijn door zijn donatiesysteem.
    Martijn staat met zijn gegevens op internet en dat al tamelijk lang ook nog. Waarom dan moeilijk gaan doen en gegevens opeisen bij een betalingsdienst als het zo op internet te krijgen is.

    http://torrentspam.weblog.nl/geen-categorie/marinuske-met-zn-piratenspam-2/

    Van je collega-trackers moet je het maar hebben hè en de commentjes daar durven ze er neer te zetten omdat het een oud blog is waar niet op gemodereerd wordt zoals hier. De eigenaar kijkt er in ieder geval niet meer naar om en is dat hele blog waarschijnlijk allang vergeten ;) Lafaards gebruiken het nu om namen en adressen van collega's openbaar te maken in de stijl ala Polarbear en Extreme en Lucifera.
    Durf dan nog maar eens te zeggen dat hier mensen zijn die posten op blogs omdat ze zelf mislukt zijn in de trackerwereld. Die hele trackerwereld is zo mislukt als maar kan hahahaha. Overal waar ze maar een mogelijkheid zien is er verraad en dat verraad wordt altijd aangestuurd door dezelfde personen uit die trackerwereld. Juist ja, Polarbear, Extreme en Lucifera.

    Voorbeeld ervan op de link hierboven ;)
    TorrentSpamHater says:
    20 January 2011 at 17:07
    Tsja, om echt van die spam af te komen moet je misschien even buurten bij ene Henk de Jonge, Metaallaan 121 in Groningen. Da’s een van de aanstichters die zich verschuild achter servertje@hotmail.nl (Supertor enzo)
    En dan moet je Martijn Onderstal (aka thijntjuh) ook niet vergeten. Da’s ook eentje die lukraak rond spamt met zijn torrentmeuk…

    Wie heeft "aanstichters" voor op de tong liggen ;) Hier lopen er wel een paar rond die daar alles over weten hahaha Echt aardige mensen in die trackerwereld dus en volgens mij moeten de meeste eens goed nagekeken worden, ze sporen van geen kanten.

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Nou deze keer heeft ze het dan toch wel gesnopen :)
    Het account van Anita den Enting wat ze TorrentLady noemde is verwijderd op TBONTB. Ook haar andere 2 accounten daar zijn sinds vanmorgen weg. Op TBONTB heeft ze op dit moment nog maar een account en dat is gewone gebruiker zusenzo ;)
    Ik voorspel dat het snel gedaan is met TBONTB als de scripter ThijnTjuh op deze wijze door blijft gaan staff en leden van opzettelijke misleidende informatie te voorzien ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Tja je kunt het daar niet helemaal volgen hè. Een reactie zag ik over gelukwensen voor de nieuwe staff van TB en blijdschap erover dat Luci en haar aanhangers vertrokken waren. Daar sprak hoop uit voor een betere toekomst voor TB
    Maar dan zie je aan een heel andere kant dat de scripter van TB accounten van hoogste staff op overigens erg klungelige manier gaat verbergen.
    Je ziet ook dat deze scripter ThijnTjuh een account op de hoogste rang deelt met Luci.
    Een account op de hoogste rang in een trackerscript betekend dat je de hoogste rechten hebt op die tracker, eigenaarsrechten.

    De leden op TB worden door ThijnTjuh en Luci op schandelijke wijze voor de gek gehouden. Dat staat vast maar in hoever de staff daaraan meewerkt en van op de hoogte is is mij nog niet helemaal duidelijk.

    Wel duidelijk is dat Luci en haar aanhangers inmiddels ook helemaal gesettled zijn op Lucky Torrents. En helaas, ook op die tracker heeft Luci meerdere accounten wat alleen mogelijk is met medeweten van de staff.
    Ook op Lucky Torrents bekleed ThijnTjuh de hoogste rang, dus die tracker is ook van hem. Of Luci ook daar deze rang met hem deelt daar komen we ook snel genoeg achter.

    Niet één maar inderdaad twee trackers onder leiding van ThijnTjuh die men beter kan vermijden.

    Jammer. Lucky Torrents heeft zover ik weet altijd een goede naam gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Klopt helemaal :) Hoe het op TB zit daar weet ik ook niet het fijne van maar Luci en vriendjes waarschuwen elkaar onderling om op TB geen pm's naar elkaar te sturen.
    Lucky Torrents zitten ze nu en daar bespreken ze hun zaakjes o.a. over deze blogs in de chat van Lucky lol

    Weer een goede tracker naar de kl*ten idd.

    BeantwoordenVerwijderen
  111. De trut
    Dit had ze in de shout van TB gezet:
    [22:16:45] gaat goed hier maar weer eens een backup erop maar moet het forum nog aangepast worden door mij ? TorrentLady

    Van TorrentLady afblijven oude gore afgedankte snol, Marina is te goed voor jou ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  112. ;) Zaterdagavond. Marina lekker met mannetje op de bank of een nog betere plaats en Luci zit de hele avond te gluren naar haar scherm wie ze kan pakken....
    Zielig whahahahahhhhhhhaah

    BeantwoordenVerwijderen
  113. Je moet de hele kliek gewoon bannen dan laten ze je tracker wel met rust ;)
    94.208.120.66 Luci aka Anita den Enting
    95.96.159.37 ThijnTjuh
    84.28.89.122 BlackWidow
    62.238.24.92 Dutch
    94.212.177.57 Kimo
    89.98.144.105 spuit
    Beginnetje, de rest komt nog ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. BlackWidow? Wat was die ook al weer? Admin toch op tbontb?
      Ook blond? Ze heet wel Anita whahahhaha en ze woontsamen met Koos ;) Google koos-anita@home.nl ;)
      Anita Alberts en Koos Thönissen Tel 077 4752372 e mail koos anita home nl
      Google is my best friend :P

      Verwijderen
  114. haha thx daar kan ik tenminste iets mee top!

    BeantwoordenVerwijderen
  115. Anita Alberts en Koos Thönissen Tel 077 4752372 e mail koos anita home nl ...

    BeantwoordenVerwijderen