MJ Webhosting

Nog meer slechte reclame voor MJ Webhosting van Michael Jonkers. Het netwerk waarop Michael Jonkers de smaad- en lastersites van Tony Beumer uit Ulft en Marina van den Berkmortel-IJsendijk uit Helmond op huisvest heeft de hele dag al te leiden onder "overbelasting". 

Internet-parasieten.info, Torent-ladys-world.info, Nl-platform.info en andere smaad- en lastersites zijn derhalve niet bereikbaar. Helaas is dat net zo van toepassing op klanten van MJWebhosting die niets met deze criminele praktijken te maken hebben. Deze kunnen wij adviseren naar een fatsoenlijke webhoster over te stappen.
MJ Webhosting  is eerder in opspraak geraakt omdat het bedrijf illegale torrent sites host waarvan bekend is dat deze ddos-aanvallen aantrekken.
MJ Webhosting is een reseller van EK Media, dat weer onderdeel is van Source XS.















BRONNEN:
Trace That Site
MJ Webhosting.nl Netwerk
MJ Webhosting Twitter
MJ Webhosting Facebook1
MJ Webhosting Facebook2

4 opmerkingen:

  1. Hahaha tja zulke hostingaanbieders zijn niet de slimste. Er zijn er zelfs bij die als ze er op aan gesproken worden, terugmailen dat ze torrents toestaan ;)
    Daaruit kun je dan wel concluderen dat je met een volslagen idioot te maken hebt want of hij is compleet n00b of hij leeft in de veronderstelling dat hij boven de wet staat want torrents hosten is in ons land nog steeds verboden.
    Ze kunnen dus wel antwoorden dat zij torrents toestaan op hun servers maar dan weet de klant al met wat voor soort hostingaanbieder hij te maken krijgt. Een die slecht geïnformeerd is èn een die de regels aan z'n laars lapt met alle gevolgen van dien.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Juist ja. Meestal zijn ze gewoon slecht geïnformeerd en dat komt doordat iedere nul kan resellen en een zogenaamd webhostingbedrijf online kan zetten. Er gelden wel regels maar die kennen ze niet ;)

      Een webhoster b.v. die geen algemene voorwaarden beschikbaar heeft voor zijn klanten is daardoor zelf wettelijk aansprakelijk. Dat is een erg aantrekkelijke fout voor klanten in spee met misdadige plannen zoals Tony Beumer.
      Michael Jonkers heeft geen algemene voorwaarden op zijn website staan en Tony Beumer profiteert daar schandalig van. Althans dat denkt Tony Beumer. Als Tony Beumer alléén op de servers van Michael Jonkers smaad en laster had staan was Michael Jonkers degene die voor de schadevergoeding moet opdraaien. Gelukkig voor Michael Jonkers zijn er bewijzen in overvloed dat Tony Beumer meer webhostingbedrijven misbruikt. Het voortbestaan van Michael Jonkers' bedrijf MJ Webhosting is dan wel geheel afhankelijk van degenen die die bewijzen in handen hebben en hun goede wil om voor hem te pleiten en dat is nog maar de vraag.

      Verwijderen
    2. Ik zou er niet eens over nádenken XD
      Opzouten met dat asociale tuig. Maar we snappen de clou wel. In het criminele circuit is meer te verdienen en klagen de klanten minder als ze opgelicht worden.

      Verwijderen
    3. Dat klopt. Een crimineel doet minder snel aangifte haha. Het zien van criminele activiteit op de servers van een host trekt ook weer meer criminele zielen aan, maar dat doet een host die zich van zijn domste kant laat zien net zo ;) Ze nodigen uit misbruikt te worden en vaak is dat een bewuste keuze omdat er makkelijker verdiend kan worden.
      Ze denken er niet aan dat ze een reputatie opbouwen waar ze niet gemakkelijk vanaf komen.

      Verwijderen