Ook van andere mannen kreeg ze de nodige bedenkelijke aandacht......

Zeilmeisje Laura jaar lang lastiggevallen door pedofiel

AMSTERDAM - Zeilmeisje Laura Dekker heeft ruim een jaar lang last gehad van een pedofiele stalker. Het gaat om de 60-jarige Gerard W, die donderdag terecht stond voor misbruik en het bezit van kinderporno.

Foto: NU.nl/Alphons Nieuwenhuis
W. stuurde Dekker een groot aantal vreemde e-mails, waaronder een door hem gemonteerde naaktfoto van het nu 16-jarige zeilmeisje. Hij was tevens aanwezig bij de tewaterlating van het zeilschip van Dekker.
De pedofiel ontdekte naar eigen zeggen 20 jaar geleden dat hij op 'blonde, blanke meisjes van 10 tot 12 jaar met een balletfiguur' valt. Sindsdien zocht hij dit soort meisjes op, onder meer bij zwembaden of via Hyves. Hij gaf zichzelf uiteindelijk aan bij de politie.
De officier van justitie heeft een straf geëist van twee jaar, waarvan 8 maanden voorwaardelijk. W. krijgt een proeftijd van 5 jaar en krijgt een verplichte behandeling van de reclassering.

Opgelucht

De vader van Dekker reageert tegenover het AD opgelucht. "Ik heb mijn dochter voor hem gewaarschuwd. Het kostte veel moeite hem weg te houden." De uitspraak is over twee weken, maar Dekker is allang blij dat W. voor de rechter is verschenen. "Dan is hij tenminste in het vizier van de instanties."
W. was volgens Dekker niet de enige die Laura lastig viel. Ook van andere mannen kreeg ze de nodige bedenkelijke aandacht. "Het is een van de oorzaken waardoor ze destijds is ingestort."
Door: NU.nl

14 opmerkingen:

  1. Tja en minderwaardige figuren uit de trackerwereld doen daar nog een schepje bovenop en vallen dit kind nog meer lastig en proberen dit meisje voor schut te zetten, openbaar, op een forum......
    Dan komen ze er achter dat de algemene opinie het niet met hun eens is en dat ze met hun mening een modderfiguur slaan en het forum wordt gesloten...
    Wie ze?
    Marconist die zich de naad uit de billen loopt te zweten en op te dringen voor een rang op een zogenaamd forum voor trackers door trackers waar niets gezegd mag worden...
    Volgens een bekende tracker-owner is dit de eigenaar van Hotsspots hahaha...
    Amazing die pas een kind kreeg maar niet meer weet hoe dat kind heet. Ze zal ook wel niet weten wie de vader is. Amazing is de rechter hand van Marconist's flop-forums en haar eigen droom die nooit uit is gekomen, amzing-dreamz en ook Breathless op de trackers van Polarbear... goede beheerder volgens hem maar ze is er amper, zal dus wel goed in bed zijn geweest.... eenmalig hooguit en volgens zijn visie, de tamtam zegt dat hij nogal heel erg tegen viel hahahaha
    Sommige vrouwen hebben alles over om een slippertje te coveren blijkbaar ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hmm polarbear had toch niets met marconist ;) blijkbaar toch meer dan hij dacht want de beheerder van polar loopt nog steeds met marconist ;)
    het is ook geen wonder dat die luitjes zo gestressed en gefrustreerd zijn ;)
    je hangt een verhaal op tegen je ene schatje wat je nog wil versieren en je eigen personeel (het andere schatje wat hij dacht al ingepakt te hebben dus) zet je voor schut door het tegendeel te bewijzen ;)
    hoe zwaar is het leven van een tracker-eigenaar als die niet meer uit zijn eigen leugens kan komen? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg zwaar, vooral als ze zien dat steeds meer mensen waaraan ze houvast dachten te hebben hen ook nog in de steek laten.
    Polarbeer verliest steeds meer mensen net zoals Extreme. Dat is niet omdat hun klanten kritiek hebben op het aanbod maar omdat deze klanten geen aandeel willen hebben in waar Polarbear en Extreme hun tijd en geld aan besteden.
    Dat is heel logisch want je gaat niet doneren op een tracker om vervolgens te zien dat dat besteed wordt aan bedreigingen, chantage of kindermisbruik.
    Mijndomein waar deze heren actief waren in negatieve zin heeft in tegenstelling tot wat deze heren beweren een goede reputatie. Het forum Hotsspots geniet een nog betere reputatie waar deze heren geen steen van af konden breken en waar ze volgens mij nu helemaal buiten gehouden worden.
    Dit is niet verwonderlijk want het forum Hotsspots werd ooit gestart door de enige echte die-hards uit de trackerwereldb samen met een ander forum en beiden bleken onoverwinnelijk. Het forum Hotsspots is soepel, staat voor alles open maar heeft één regel. Wij waren zeer benieuwd naar die ene specifieke regel die zo alles bepalend leek te zijn.
    Deze bleek de eenvoudigheid zelve te zijn. Hotsspots accepteert geen stafleden die naast het forum ook verbonden zijn met trackers. In eerste instantie vond ik dit ver gezochte onzin maar mijn mening is finaal omgeslagen. Daar leeft het en ze maken niet eens reclame. Ik schat in dat ze per dag het één drievierde aantal meer bezoekers hebben van Torrentwereld.nl en dat zonder te mailen. Iemand heeft de guts gehad en vooral het sublieme idee om zoiets op te zetten en er een echte community van te maken en dat dit een hechte community is is wel duidelijk. Zelfs die heren die het te hoog in hun kop hebben reppen hier niet over, zien ze in dat dit een schande is voor hun imago als de grote tracker-eigenaar en doen ze alsof hun naam haas is of wisten ze hier werkelijk niets vanaf ?;)
    Ze weten dit, ze durven er alleen niet voor uit te komen. Ze zijn stil blijven staan in de tijd en de ontwikkeling terwijl anderen leerden, ervaring opdeden en groeiden.
    De grote trackers blijven achter waar andere zichzelf verder ontwikkelen.
    En wat mooier is, ze komen er niet eens als ze dat zouden willen.
    Onze zorg zal dit niet zijn en het is eigenlijk ook wel een logisch gevolg als je alleen jezelf graag aan het woord ziet en niemand je mag. ;)
    HotsSpots Petje af ;) en wij zijn net zo benieuwd als jullie of en wanneer maar eerlijk gezegd denk ik niet. Als ze dat nu nog niet ontdekt hebben komen ze er nooit achter en jullie hebben denk ik ook zoveel goodwill dat niemand het ook maar zou willen verraden...
    Dan heb je een stbiel netwerk met een stevige basis en mensen die je volledig kunt vertrouwen. Daar zijn ze dus ook weer jaloers op maar als ze na meer als 3 jaar nog steeds niets weten heb ik ook geen hoop meer voor die onnozele players ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. tsjaaaa haha ik kan hier heel veel op zeggen en ik denk andere mensen nog wel meer maar is dat de moeite en de tijd waard?
    Op dit moment en voor mij nu niet, het weer is te mooi haha. als het pijpenstelen regent zal ik er nog ens over denken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zal hier niets op zeggen, laat ik mij voor de verandering maar eens als een keurig nederlander gedragen tegenover deze smakeloze minderwaardige gratis af te schieten rascisten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. je bent niet op de kermis ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh niet? Dat dacht ik. Dus het is niet gratis kinderkopjes afschieten die Extreme en Polarbear op het net zetten..... er zatten anders wel leuke bij..... jammer
    die houden ze voor zichzelf?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mm ja denk het he al is het goor. 35 tot 40 jaar zijn die gasten maar ach dat zegt alles over hun en niks over het meiske. Meer meiskes en meer kids waarvan een paar erge kleine
    Die gasten zijn ziek in de bovenkamer
    Jongste is 2 of 3

    Kijk om zoiets te doen ben je krank, dan spoor je niet maar je zou er verdomme veel voor over hebben om die gasten eens goed terug te betalen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die gasten worden wel terug betaald maak je daar maar niet druk om ;) Niemand hier zal hun kinderen pakken zoals zei dat doen. Wij zijn niet zo laag en iemand die ver boven dat .... verheven staat zou dat niet eens goed vinden.
    Kindermisbruikers zijn goor en dit zijn kindermisbruikers. 2009 is 3 jaar geleden he, wie daar al die tijd al zit is dus gewoon een kindermisbruiker haha de rukker bv, zelf een zoon waar je vanaf moet blijven maar hij mag wel 3 kids door de modder sleuren? Kids die heel wat meer waarde hebben als die gast zelf of zijn onwelkome nageslacht
    Laat die gast ff lekker verzuipen in zijn eigen ziekte en dan hou ik me nog in mensen!
    We moeten geen oorlog ontketenen in de trackerwereld en als we kindermisbruik gaan toestaan net als die losers dan zijn we zelf net zo fout... nog erger want wij weten beter en hun zijn de sukkels en goorlappen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. tsja ik heb niks met jullie te maken en kindermisbruikers jaag ik zo graag een kogel dwars door die smerige kop en dan krijg je er hier zelfs meer voor de prijs van één :)


    hahaha tjsa ik zit nog te denken of ik een zwamverhaal zal verzinnen net als die gasten ;)een zus die ziek is en dood gaat daar stinkt niemand meer in net als de dooie pa niet ;)
    t sloeg al niet aan lol en wat maken die zwamverhalen uit he als ge weet waar ze vandaan komen.

    Ene aardigheidje voor de nieuwe in de trackers zou het wel zijn maar wij zijn geen leugenaars en geen stalkers die zonder schaamte enen overspannen trackereigenaar nablaten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. lollollol ;) veel die een schietvergunning hebben waaronder de hot-lady toch ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. oh happy days tadadata oh happy days ;)
    stalkers zijn zo vies weet je dat ;)
    zelfs als ze stalken via een ander, dat is nog erger.... eigeijk vind ik dat daar de doodstraf op moet staan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ook wanneer wij deze niet kennen blijft er nog altijd genoeg over wat wij wel kennen ;)
    en het zou wel eens heel goed eens zo kunnen zijn dat ik dermate verzot ben op een paar meiskes dat ik het niet dult als een ander daaraan zit of daar aanstalten naar maakt ;) zo komen die gasten aan die kinders dan zou het wel eens heel per abuis kunnen gebeuren dat er iets vreselijjks met de arme kindjes van die gasten zelf zou kunnen gebeuren en dat willen we toch allemaal niet zien gebeuren ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hahaha tsjaa 6 kids minimaal worden nu bedriegd door die maf extreme en de groningse politie doet niks omdat die zelf wel torrentjes weg zullen graaien op de illegale trackers van extreme.
    6 kindjes en ze doen niks hè.
    ga mij niet vertellen dat dat een ongelukje is of dat je daar nou net niks over gehoord heb. er zijn wel vaker kids bedreigd en misbruikt en er is aangifte gedaan.
    wat hebben ze dan voor kutsmoes hè
    ze snappen niet eens wat een whois-vervalsing is hahahaha
    de groningse politie is dat dus
    en die zitten op trackers wat heel er illegaal is
    en ze durven niet eens iets te doen tegen illegale straatraces waarbij wel mensen dood gereden zijn en baby's in de kinderwagen
    ze durven niet nee want die gastjes om extreme heen zijn kampers, associaal tuig waar de politie "liever geen herrie mee heeft"...
    zijn we trots op toch ;)
    die o zo parate groningse politiemacht die liever de huissloffen aantrekt dan dat ze eens iets ondernemen

    Grunn is best groot toch en heeft ook veel meer aan financiën te makken ...... veel en veel meer als een pietleutige gemeente in de kop van Noord-Limburg ;)

    Toch maakt dat snertgat in de kop van Limburg en de burgerbescherming aldaar veel en veel meer mensen blij als die kouwe kikkers in het kille noorden. Waarom? Tja dat is voor die Gruninngers de grote vraag en voor ons de weet .... mag geen namen noemen he maar alles komt een keer uit hahaha

    BeantwoordenVerwijderen