Torrentwereld.nl - Muiterij op de Titanic

De kat is van huis en de muizen dansen op tafel. Het kon niet lang op zich laten wachten. Dit zat eraan te komen. De commentaren zijn niet mis nu Aces en Wildest, 2 Supervisors van de staff van Torrentwereld.nl hun kans benut hebben en eigenares TorrentLady er systematisch uitgewerkt hebben.
TorrentLady houdt de eer aan zichzelf en wil geen verklaring geven buiten dat haar vertrek haar eigen keuze is omdat ze zich niet meer kan vinden in het nieuwe beleid op Torrentwereld.nl.
Van insiders horen wij echter dat TorrentLady's gezag openlijk ondermijnd werd door deze 2 ondergeschikten wat duidelijk opstand is tegen het bestaande regime. De tweede eigenaar Eddy Berendsen is op vakantie en onkundig van het hele gebeuren.

De aanstichters van de muiterij zijn beiden ervaren met forums en trackers. Ze zijn op de hoogte van de regels en rangorde. Het gezag van een eigenaar ondermijn je niet. Zeker niet openbaar. Daarmee hebben Aces en wildest alle regels overtreden

198 opmerkingen:

  1. Eddy Berendsen is onkundig van het hele gebeuren en wat dan nog? Torrentlady had de muitende staffleden meteen ter verantwoording moeten roepen en zo nodig moeten bannen. Dat is het recht van een eigenaar tenzij er andere afspraken gemaakt zijn en dat is niet het geval.

    De muitende staffleden wat er 4 zijn, het is niet fair alleen wildest en Aces hiervan te beschuldigen. Sharkbite en John Doe zijn de 2 die het muitende team compleet maken.

    4 Namen die niet alleen Torrentwereld.nl maar de hele nederlandse tracker-gemeenschap weer eens tot een lachertje maken.

    Intussen zijn de "motieven" van dit 4-tal uitgelekt en is het wachten op de terugkeer van de tweede eigenaar Eddy Berendsen en zijn beslissing.

    Spannende tijd aangezien deze Berendsen 4 dagen geleden al gezien is op Torrentwereld.nl èn op de tracker van Sharkbite ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vraag me af of Eddy wel ECHT ONKUNDIG is

      Verwijderen
  2. is gewoon schandelijk zoals torrentlady is gepaseerd op torrent wereld zij is gene die dat forum heeft groot gemaakt en niet die 2 hondekoppen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Afgunst.
    TorrentLady heeft TorrentWereld.nl gemaakt tot wat het nu is, ze is een alom gewaardeerde ijverige en graag geziene medewerkster en ze heeft correct gehandeld!

    Deze 4 zijn er op uit een oorlog te ontketenen in de trackerwereld waarvan ze TorrentLady als de aanstichter wilden presenteren. Dat plan heeft TorrentLady gedwarsboomd door zich op tijd terug te trekken als 2de eigenaar en op die manier de beslissing bij Eddy Berendsen neer te leggen.

    De oorlog voeren de 4 nog maar door het kordate optreden van TorrentLady vindt dat niet plaatst op het forum zoals deze 4 dat gepland hadden.

    TorrentLady heeft daarmee niet voor de eerste keer het forum TorrentWereld.nl gered van een voorspelbare ondergang. Berendse heeft geen andere keus dan handelend op te treden naar die 4 toe en TorrentLady te rehabiliteren.
    Zonder TorrentLady geen TorrentWereld.nl ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kunt torrentland onderverdelen in 2 soorten mensen zeggen wij wel eens. Je hebt de scheppers en je hebt de vernielers.

    De scheppers doen goed, creëren, bieden graag een helpende hand en altijd zonder dat ze daar zelf beter van hoeven te worden. Een schepper waardeert de helpende handen en wat de schepper zelf heeft kunnen bijdragen. Het eindresultaat is niet belangrijk, de tussenliggende tijd des te meer. De schepper is een volhouder die zich niet in het nauw laat drijven maar zelf beslissingen maakt naar eigen inzicht.
    TorrentLady is een van die scheppers.

    Vernielers in torrentland kan iedereen wel aanwijzen. Ze vernielen en hebben een spoor van mislukkingen op hun eigen naam die hen zelf waarschijnlijk het meeste dwars zit.
    Misschien vernielen ze daarom wel, wie weet.
    Dat is niet van belang. Mensen die op negatieve wijze de aandacht op zichzelf leggen zijn nooit belangrijk. Ze worden wel gebruikt als anderen denken dat ze daar zelf weer beter van kunnen worden maar belangrijk dat zullen ze nooit worden. ;)

    Mensen zoals Marina zijn belangrijk voor torrentland. Mensen die helpen, scheppen en niet te stoppen zijn. Volhardende mensen boordevol nieuwe ideeën. Zonder zulke mensen gaat torrentland dood.

    Ze krijgt nieuwe aanbiedingen voor andere forums met weer nieuwe ideeën en ook dat zijn weer nieuwe uitdagingen die ze graag zal aanpakken.
    Dat zijn scheppers en Marina is een schepper, een van de beste!
    Die komt er wel maar Torrentwereld.nl daar ben ik nog niet zo zeker van ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wildest waarom reageer je je niet af op je eigen forum voor eigenaren en je eigen zwarte lijst?
    dat was geen succes hè en daarom die maar tijdelijk gesloten.... vul je dat nu zelf op met gestolen stukken van torrentwereld en komt straks de grand opening heheheh

    dat je nog tijd hebt om te kloten op torrentwereld, is er geen belangstelling voor je op Pepper.nl en zijn de gesprekken met Stichting Brein achter de rug of heb je een hogere bevoegdheid nodig op torrentwereld om de ip's van eigenaren te kunnen zien heheh
    daarom ken je zelf geen tracker meer he wildest omdat je zelf een contact van Brein bent geworden uit eigen keuze, weten ze dat eigenlijk wel van wildest hehehehe

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aces......
    Als je Aces zegt zeg je ook Ed Gein en Gabor Roos ;) Johan Roelofsema ;) Oplichters in hoofdletters.
    Freaky torrents, Burningflame, Euro5, Desert tor, Tracker dev. Laatste desaster van die gasten The New Generation.nl. Waslijst aan mislukte trackers en forums èn die ze over probeerde te nemen ;)

    Zoiets als Supervisor op je Forum staat toch zeker klasse whahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 12 ambachten, dertien ongelukken, dat soort hahaha
      èn ook alle drie contacten van Brein....
      dat is toch wel de beste reclame die je kunt hebben voor een forum voor trackers ;) bestuurd door Breinmafiozen hahahaha

      Verwijderen
    2. en nog niet snappen hoe het kan dat zoveel trackers door brein gepakt worden, dan geloven nog liever die verhaaltjes van eigenaren die zelf !! contact hebben gehad met brein ....... dan maar geen donaties meer besluiten ze en de breinmafiozen leggen in een deuk ;)

      Verwijderen
  7. Wat is het toch makkelijk om iedereen hier lekker zwart te maken
    ik ken 3 van de genoemde personen niet persoonlijk
    ben overigens wel door deze 3 altijd goed en netjes te word gestaan maar de 4e persoon die genoemd wordt sharkbite ken ik in dit geval wel persoonlijk en al heel wat jaren
    Deze heeft nog nooit een vlieg kwaad gedaan en zal dit ook nooit doen
    hij doet niks meer en minder dan hem door de hogere staf eddy en torrentlady is opgedragen. zo is hij nu eenmaal doet wat hem wordt opgedragen en hij doet dit goed en bij twijfel overlegd hij altijd met een hoger staf lid
    hij heeft ook jaren onder gestaan als systeem beheerder op site`s waar ik eigenaar van was

    hij is ook zonder zelf te vragen verhoogd van admin naar beheerder op TW

    als je iemand zwart wil maken onderbouw het dan met duidelijke bewijzen zo niet laat dan persoonen die er niks mee te maken hebben met rust
    geld niet alleen voor sharkbite maar voor idereeen die hier steeds maar zwart gemaakt wordt

    jullie zeggen dat deze persoonen een lachetje is voor heel het nederlandse torrents wereld

    jullie zijn niks beter met deze site om iedeeren maar zwart te maken

    hoop dat de aanstigters van deze ongein eens goed door het slijk worden gehaald dan eens kijken of ze nog een grote mond hebben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet niet of je het door hebt maar je bent hier niet op een forum waar alles gecensureerd wordt wat iemand naar buiten durft te brengen.
      Je bent hier op een blog.
      En even ter verduidelijking: op een blog worden de hoofdartikelen gepost door de bloggers zelf. Reacties worden gepost door lezers, mensen uit het tracker-gebeuren of toevallige voorbijgangers. Je oordeelt dus over je eigen slag mensen.

      Verwijderen
    2. Wel.... in dit geval heeft Sharkbite duidelijk NIET overlegd met een hoger stafflid.
      Eddy was afwezig en de andere eigenaar TorrentLady hebben ze gepasseerd.
      Dit is geen zwart maken, dit is een neutraal verslag van wat gebeurd is en wat leden van TorrentWereld.nl hebben zien gebeuren.

      Verwijderen
    3. Wij leden op torrentwereld kunnen niet alles zien he wat er achter de schermen gebeurt.
      Dus ga niet zeggen dat de leden dit gezien hebben.
      Ga eerst eens naar iemand uit de staf zelf hoor 2 kanten van het verhaal niet 1 dat zou eerlijker zijn.

      Verwijderen
    4. Dat is overbodig wanneer staff van Torrentwereld.nl hier zelf meeleest ;) Hoe ik dat weet? Omdat het staff is van Torrentwereld.nl die de url van dit blog torrentwereld@blogspot in grote aantallen doorstuurt. Wat weer resulteert in spamklachten ;)

      Verwijderen
    5. uhm tsja onvermijdelijk als op het eigen forum de dictatuur overheerst, je moet toch op de hoogte zien te blijven van wat er aan de hand is en wie wanneer en waar naar de macht grijpt ;)

      Verwijderen
  8. Anoniem 5 augustus 2012 22:29

    Zoooo herkenbaar ;)

    Hetzelfde schorem wat op voorgaande forums altijd zit te stoken en meelopers en meejankers van dit hier:

    Blogs van Extremetorrents.org
    De online chantage- en bedreig- blogs van Extremetorrents.org eigenaren Michael Wassink en Sandra Reimer uit Groningen.

    cyber-stalkers.blogspot.com
    dommemensen.blogspot.com
    jaloersemensen.blogspot.com
    maffiazooi.blogspot.com
    internet0plichtes.blogspot.com
    krankzinnigverklaard.blogspot.com
    hotsspotscom.blogspot.com
    hotsspot.punt.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. de herkenbare onderkruipsels jah haha.
    die lopen de grotere trackers achterna in de hoop een graantje mee te kunnen pikken inderdaad en de ene keer blaten ze voor de ene grote tracker en een volgende keer zie je ze opeens bij een andere grotere tracker in de kont kruipen whahahah.
    dat zijn de echte aanstichters hahaha die nablaters die zichzelf zo graag horen ;)
    gaan zover dat ze niet alleen het asociale gedrag en taalgebruik gaan kopieren maar ook de taalfouten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Aces is wel een bekende lol. Aces zat in het complot met de oplichting met het beruchte euro5 script en aces zat in het complot met het eerste schandblog in de trackerwereld waar hun euro5 op de voorpagina stond. Aces is ook bekend van torrentstart.eu.
    Aces betaald mee aan de server van Edward Berends, het zal wel weer om de centen zijn zoals altijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Anoniem6 augustus 2012 10:26

    Wij leden op torrentwereld kunnen niet alles zien he wat er achter de schermen gebeurt.
    Dus ga niet zeggen dat de leden dit gezien hebben.
    Ga eerst eens naar iemand uit de staf zelf hoor 2 kanten van het verhaal niet 1 dat zou eerlijker zijn.


    Ik bemoei mij niet met de discussie maar hier wordt over eerlijk gesproken door iemand die dat uit naam van wij leden op torrentwereld doet.

    Dit is gebaseerd op een leugen want deze bewuste persoon komt op dit blog binnen via een post op Torrentwereld.nl die voor wij leden op torrentwereld niet toegankelijk is.

    Deze post is te controleren via deze link:
    torrentwereld.nl/index.php?topic=2354.0

    Dat wijsheid je richting mag bepalen
    en niet de zucht naar roem
    maar respect je leidraad moge zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is mooi gezegd TW :)
      Respect heb ik voor de Lady die TorrentWereld.nl heeft gemaakt tot een forum van formaat. Ik zeg mijn account op als ze niet terug keert. Zo betuig ik mijn respect :)

      Verwijderen
  12. Jammer maar tegelijkertijd is het o zo typerend voor de torrentwereld dat iets wat iets goeds had kunnen zijn door leugens en machtsmisbruik vernield wordt.
    Waar zijn ze weer mee bezig en waarom?
    Hoe zinloos is dit en hoe laat je je ware aard aan iedereen zien als je iemand waarop werkelijk niets negatiefs aan te merken is zo ter zijde zet, zo miskent en onderwaardeert bovendien.

    Het is een grote schande voor de torrentwereld en voor Ed Berends als hij hiermee accoord gaat.
    Niet te min weet ik zeker dat TorrentLady al vele adressen heeft waar ze met open armen en veel liefde ontvangen wordt wanneer Ed Berends haar geen kans meer wil geven.

    Anne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zou Berends heel goed uitkomen, dan hoeft Berends geen keuze te maken en geen mening te geven. Maar daar gaat Berends niet mee weg komen stel dat hij dat zo zou overwegen.

      Verwijderen
    2. 2 eigenaren die samen een forum beheren.... is het niet gebruikelijk om dan ook samen over de toekomst van dat forum te beslissen?
      Waarom krijg ik dan de onprettige indruk dat hier wel een stel meelopers van Eddy mee komen praten en luid schreeuwen over meningen van de andere partij die gehoord moet worden maar dat aan TorrentLady zelf niet naar haar kant van het verhaal gevraagd is?

      Verwijderen
  13. Wat een drukte weer in torrentlandje. En dat omdat 4 figuren die zelf niets van naam op hun naam hebben staan jaloers zijn.
    Neem me vooral niet kwalijk dat ik het zo zeg maar wildest en aces zijn niets meer in torrentlandje behalve namen op een lijst van een stichting. Sharkbite is eigenaar van een tracker die nog te lelijk is om aan te kijken en de andere site waar hij scripter is is al net zo afschuwelijk. John doe heb ik nog nooit van gehoord en dan heb je echt niet veel op je naam. Wildest heeft een forum online wat tijdelijk gesloten is. Aces heeft veel forums gehad en nog meer verprutst.
    Ik ken niemand persoonlijk in torrentlandje maar heb in al die jaren heel veel gezien van veel te veel personen en het meeste is niet om trots op te zijn!
    Torrentlandje is niet in staat een forum dat voor hun bestwil in het leven geroepen wordt ook naar waarde te waarderen, dat is in de loop der jaren na veel gesneuvelde goedbedoelde forums wel heel erg duidelijk geworden.

    Wat de bedoeling is van de 4 is zonneklaar. Die dachten tijdens de afwezigheid van de ene helft eigenaar de andere helft eruit te werken wat ze ook deden. Nu de resterende helft nog overtuigen waar ze druk mee bezig zijn en dan hebben ze hun eigen forum zonder dat ze daar zelf werk voor hebben hoeven te doen.

    Ed Berends heeft geen zin in trammelant en zal wel een bepaalde som aangeboden gekregen hebben.
    Aces betaalde toch al mee inderdaad.

    Ik denk inderdaad dat TorrentLady in haar onschuld volledig onkundig is en overal buiten gehouden wordt. Zij kan omdat zij haar account op Torrentwereld.nl verwijderd heeft ook niet zien wat om het maar even wij leden van torrentwereld te noemen, wel kunnen zien, namelijk dat Eddy vandaag meerdere keren tegelijk met de beruchte 4 op Torrentwereld.nl was en dat daar wèl druk overleg is.

    Geen stijl want het hier wel om 2 eigenaren. Net als in een huwelijk overleg je éérst met je partner. Iets wat duidelijk niet is gebeurd want dan hadden we TorrentLady weer op haar vertrouwde eigenaar-plek gezien en waren 4 opstandelingen verwijderd.

    Leden zien duidelijk ook meer als opstokers denken. Helaas heerst er op Torrentwereld.nl inderdaad een dictatuur en leden die iets zeggen wat het huidige bewind niet bevalt worden in rang gedegradeerd en zelfs verwijderd.
    Dat is nog een puntje wat de opstokers kunnen overdenken. Leden die op het forum geen mening mògen geven zijn eerder geneigd dat ergens anders wèl te gaan doen.
    Hier heerst in tegenstelling tot het forum Torrentwereld.nl een open cultuur. Wanneer forums niet voldoen aan de wensen van de mensen in torrentlandje gaan de forums steeds meer leden verliezen. Een forum in handen van dictatoren staat denk ik niet op het verlanglijstje en een forum wat lieve altijd hulpvaardige dames weg probeert te moffelen al helemaal niet.
    Eddy Berends zal hier inderdaad niet mee weg komen. Op dit moment is het nog in een afwachtende fase maar dit duurt te lang en de stemming neigt om naar wantrouwen en gemor.
    De algemene opinie is op hand van TorrentLady. Waar gaat Eddy Berends voor kiezen is de vraag.

    Is hij een heer en hersteld hij de eer van TL die hem altijd door dik en dun bijstond of is hij de zoveelste bevestiging dat je stijl niet hoeft te zoeken bij de eigenaren in torrentlandje ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. timesharing ;)
    Berends is liever met radio-piraterij bezig en illegaal uploaden op rapidshare of eh nee dat was moeder de vrouw ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Torrentwereld.nl was toch al geen favoriet ;) Mij toch een tikkie te ouderwets en dan dat rare mannetje in die banner ;)
      We gaan lekker openstaan voor iets nieuws
      kleurrijker en minder somber ook als kan ;)

      Verwijderen
  15. Ach ik ben een leek in alles maar dit moet toch niet zo moeilijk zijn? Als één van de twee eigenaren niet meer wil kan hij het toch aan de andere eigenaar overlaten?
    Samen spelen, samen delen :)
    Maar het zijn blijkbaar altijd bepaalde types die overal problemen over moeten maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Er speelt meer op torrentwereld.
    Ook eigenaars en scripters worden het zwijgen opgelegt.
    Zij mogen niks zeggen of er volgen santies, topics worden direkt gesloten en of verandert als de mensen niet eens een bericht achter kunnen laten.
    Als je daar dan op in gaat word er gezegt (wij willen het gezellig houden op torrentwereld)
    Er zijn ook aardig wat pms wisselingen gedaan, maar ze houden voet bij stuk.
    Alleen wat de staf wil dat gebeurt er ook.
    wat wij willen als eigenaar en of leden hebben ze schijt aan.
    Hier word niet op gereageert.
    Nou sorry hoor...... maar dat is gewoon gestoort.
    Het opstappen van torrentlady zal torrentwereld zeker gaan schaden.
    torrentwereld is zo goed als dood!


    torrentwereld: WIJ HEBBEN HET NIET MEER NAAR ONS ZIN!!!!!!!!!!

    GROETJES DE EIGENAARS!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Vervolg....

    Dit is te lezen van een van de topics:

    ===================================================

    Beste scripters en eigenaren,

    Als er mensen zijn die toch niet meer willen delen met anderen, die kunnen het aangeven
    en zullen op verzoek weer terug worden gezet naar normale gebruikers op dit forum.

    het begint aardig de spuigaten uit te lopen hier, als ik bij jullie op je tracker kom, en loopt te klagen over jullie beleid
    dan krijg ik of een ban, of ik krijg te horen dat ik wel ergens anders heen kan gaan.

    Zo is het hier dus ook.
    als het je niet aan staat, je hoeft hier niet te komen hoor.

    wat is er nou zo moeilijk aan onze nieuwe regel, alleen geen naamgebruik meer...
    dus ip ,wat eigenlijk het belangrijkste is, mag gewoon worden geplaatst.

    je kunt niet op namen af gaan , en daarom hebben we besloten om deze regel in te voeren.

    ga nou niet gelijk overal over lopen klagen, het is altijd goed gegaan hier.

    maar ik heb het idee dat er iemand de boel gewoon lekker loopt op te naaien
    en ik dacht dat jullie wel slimmer waren.

    laten we eerst eens kijken hoe het gaat met deze beleid, voordat iedereen zijn of haar kont tegen de kribbe gooit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Raar. Ik ben denk ik vanaf het begin lid daar en ik heb geen mail gezien over veranderen van regels.

      Verwijderen
    2. Dit is geestelijke manipulatie...
      zo deed Hitler het ook
      eerst alle Joden vermoorden
      en dan eerst eens bekijken hoe dat bevalt

      Dit is een toppunt ja...

      Verwijderen
    3. Ze (het zal die wildest wel weer zijn die deze onzin schrijft) is niet helemaal 100% in haar bovenkamer.
      Ga je in eerste instantie op een forum om te delen met anderen? Wat een bullshit! En hoe komt ze erbij het beleid op een tracker te willen vergelijken met dat op een forum? Dat zijn twee totaal verschillende site-groepen die je onmogelijk op dezelfde manier kunt besturen!
      Ik heb werkelijk waar nog nooit dommere kwatsch gehoord!

      Verwijderen
  18. Pardon? Sinds wanneer is het altijd goed gegaan op TorrentWereld.nl? Nadat de banlijst gedeleted werd kregen ze pas weer nieuwe aanmeldingen maar ook die nieuwe leden weten al hoe het beleid is, die durven net zo min iets.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ze begrijpen één ding daar helemaal niet.

    Als ze een goed forum hadden hoefden hun leden niet op een blog te gaan om te zeggen wat ze kwijt willen. Dan deden die leden dat wel op hun forum en dan kregen die leden daar ook de gelegenheid voor. Dan werd de mening van de leden gerespecteerd en werd er naar de leden geluisterd.

    Maar dat is niet zo en daarom zoeken de leden van Torrentwereld.nl een blog op.

    Om in de huiselijke sfeer van een paar posten terug te blijven:
    Het is niet de man te verwijten dat deze buitenshuis gaat eten omdat zijn eigen vrouw niet kan koken ;)

    Als je goed bent voor je leden lopen ze niet weg ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze lopen nu toch weg. Verschillende leden hebben hun account al opgezegd omdat TorrentLady weg is. Het forum bloedt dood.

      Verwijderen
    2. kan wildest dan niet beter eerst op kookles gaan ;)

      Verwijderen
  20. Die Eddy is terug van vakantie had van hem wel een reactie verwacht
    zoals er met Torrentlady omgegaan is, is gewoonweg schofterig had een hoge pet op van Torrentwereld maar heb de pet maar afgezet zal ook niets meer plaatsen daar, geen hit en runnners helemaal niets kijk het voorlopig aan maar heel erg jammer dit

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Als het waar is is het natuurlijk ontzettend zwak om niet eerst contact op te nemen met je partner en die te horen over wat ongetwijfeld een groot misverstand moet zijn. Je maakt iemand niet voor niets mede-eigenaar, dan moet er wel sprake zijn van iets meer dan alleen goed vertrouwen en een prettige samenwerking.

    Op dit moment heeft niemand er iets aan op de zaken vooruit te lopen. Torrentlady is inderdaad iemand waar geen kwaad woord over gezegd kan worden maar het is heel goed mogelijk dat die Eddy andere verplichtingen heeft die eerst zijn aandacht opeisen.

    Ik ben ervan overtuigd dat dit op correcte wijze opgelost wordt en dat Torrentlady snel weer terug is op haar forum Torrentwereld dus laten we maar rustig afwachten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. ach het moet toch niet zo moeilijk zijn om een probleem met foute staff op te lossen, knikker die losers eruit TL terug op haar plaats en iedereen is weer happy
    had dezelfde dag nog gefixt kunnen worden

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ja als je prioriteiten daar liggen wel ;)
    Je hebt er rare baasjes tussen zitten hoor in die trackerwereld die er niet voor schromen te lijmen en kadootjes aan te bieden en te schatjessen en poppetje zus en zo alleen om verzekerd te zijn van de inzet van te goedgelovige lieve dames op hun site. TL zal de eerste niet zijn die daar instinkt en ook niet de laatste ;)

    We moeten inderdaad niet te snel oordelen maar je hebt van die kerels waar je waarschuwingshaartjes al heel verkeerd van beginnen te kriebelen als je de naam alleen al hoort ;)

    Ik oordeel (nog) niet maar dat akkefietje had inderdaad allang opgelost kunnen zijn als de wil ervoor aanwezig was geweest. Kwestie van TL aanmelden en weer op rang zetten en de rest kan ze heel goed zelf oplossen.

    Het zal mij benieuwen of en hoe Eddy Berends dit op gaat lossen. Tot nu toe is het zwaar teleurstellend en ben ik ook van mening dat je een dame al niet zo behandeld laat staan een partner.

    Dit had al opgelost kunnen zijn maar Eddy Berends lijkt me meer het type die zich niet te veel in wil spannen en liever denkt dat het wel een keer over zal waaien als er niet teveel aandacht aan wordt besteed. Ik heb ook het vermoeden dat TL de eer kreeg mede-eigenaar te mogen zijn omdat zij al het werk deed en hij dat wel gemakkelijk vond. Daarom ben ik het ook helemaal eens met de opmerking schofterige behandeling omdat TL nu als oud vuil aan de kant wordt gegooid. Zo behandel je iemand niet die jaren voor je klaar stond.

    Ik kan me vergissen en dan bied ik direct mijn excuses aan, maar ik denk het niet.
    Eén vaststaand gegeven is dat Eddy Berends hiermee niet positief scoort en naar mate de oplossing langer duurt zal dat alleen maar meer negatieve publiciteit voor zijn forum en hemzelf opleveren.

    Volgens mij kiest hij voor de weg van de minste weerstand en dat de naam van TorrentLady daarbij in de min komt te staan daar maakt hij zich zeker niet druk om want dat had hij in een paar minuten kunnen herstellen. Maar die kans krijgt ze niet eens.

    Ik denk dat hij schandalig van TL geprofiteerd heeft en haar misbruikt heeft en dat ze alleen mede-eigenaar mocht worden omdat die titel toch niets betekent voor Eddy Berends, niet meer dan een schijnvertoning om TL aan hem, te binden net als de zogenaamde vriendschap en het vertrouwen.

    Mijn indruk en nogmaals, als ik fout zit krijgt hij direct mijn excuses maar ik denk niet dat ik die moeite hoef te doen. Ik denk dat ik dit soort mannen inmiddels wel goed kan categoriseren ;) en ik hoop dat de mensen die TL nu steunen en bijstaan dat blijven doen
    want zij is er wel een met een hartje van goud wat op de juiste plek zit! :)

    Grtzz Bambi

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Goh meer vrouwen met irritante haartjes lol
    Daar ben ik nou oprecht blij om, dan ligt dat dus niet aan mij ;)
    Hij hoeft haar alleen maar haar positie terug te geven op Torrentwereld.nl wat maar een paar minuten hoeft te kosten.

    En dàt zou hem al minder gekost hebben dan alle bezoeken aan TW en dit blog ;) Ik ben dezelfde mening. Wij noemen het trouwens aan het lijntje houden wat hij doet. Wat het niet minder schofterig maakt trouwens ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Berends begrijpt het niet helemaal maar om de wapenstilstand te respecteren ;) ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik ben niet op de hoogte gebracht van een wapenstilstand. Mijn naam is daarom Haas. Berends heeft vakantie. Berends wil niet gestoord worden in zijn privé. Bekende deuntje van vreemdgaande mannen die iets willen stoppen. Berends is gewoon een lul. Berend kun je indelen in de categorie mannen tussen aanhalingtekens die hun pik achterna jagen. Berends gebruikt vrouwen totdat hij iets anders aan zijn horizon ziet en zich daarop gaat richten. Bekende verhaal, bekende afloop, bekende soort mannen die geen mannen genoemd zouden mogen worden. Mislukte fokstieren op de lijst voor castratie zou beter staan. Zo waardeloos als maar kan.
    Het is te hopen dat hij zich netjes gedraagt...................

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. aiaiai soep met balletjes op het menu vandaag <:o)

      Verwijderen
    2. ;) Ik ga liever naar mijn eigen slager, dan weet ik tenminste zeker dat ik geen balletjes van fijngemalen afval krijg. Maar oké dat is zeker te hopen voor hem. De Torrentwereld kon hem nog wel eens heel erg tegen gaan vallen als hij TL zo laat vallen..

      Verwijderen
    3. bosje bloemen en excuses altijd nog beter als vermalen knikkers ;)

      Verwijderen
    4. Hou het fatsoenlijk hè, fijngemalen soepballen, we gaanhier niet schelden of dreigen!

      Verwijderen
    5. hihi ik sla de soep vandaag een keertje over

      Verwijderen
    6. dr zit een haar in me soep, niet geschoren zeker?

      Verwijderen
    7. whoehahahhhhaaah volgende keer beter opletten hoor en langer oefenen voordat ze worsten mogen draaien ;)

      Verwijderen
  27. Uit favorieten verwijderd.
    Schofterig idd

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Censuur is een onnatuurlijke reflex op bepaalde angsten. De effectiviteit van censuur is irrelevant, een gedachte, een idee zal altijd de weg vinden naar de massa.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wanneer beseffen mensen dat ze worden belazerd? Blijkbaar is de kudde alleen happy als ze belazerd wordt! Laat Torrentwereld.nl links liggen is de slogan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wij gaan even op het hele gebeuren op TW in, aangezien Niemand het lef/fatsoen heeft gehad om mij, eddy of aces zelf te vragen wat er aan de hand is maar gewoon zelf een conclusie te trekken (en zeker torrentlady die zelf met vakantie was en zich heeft laten opstoken door anderen), zet ik deze topic hier neer en je trekt je eigen conclusie er maar uit.

    De regels dat er geen namen op TW gebruikt mochten worden waren al bekend. Een voorval:
    iemand haalt een topic weg omdat hij namen zag staan en dacht goed te handelen om de topic weg te halen en te verzoeken geen namen te gebruiken. Dit staflid word vervolgens door de maker van de topic Torrentlady (een hoger staf volgens haar) terug gezet zonder die gene aan te spreken naar gebruiker. Deze persoon zit al MEER dan 2 JAAR in de staf dus zelfs nog langer dan torrentlady zelf. De reden voor de terug zetting is : IK WORD ONDERMIJND! Torrentlady Wie denk je wel niet dat je bent??? De koninging?
    Zo gaan we niet met elkaar om torrentlady en dat is je ook duidelijk gemaakt dat je te ver ging. Maar niemand van de staf deelde haar mening dat zij gelijk in deze had. De andere persoon in kwestie is weer terug gezet in zijn functie omdat dit gewoon weg bazig gedrag is. Torrentlady ging de hele staf af om te kijken of ze iemand mee kon krijgen nee dus. Toen moest ze het meer op een andere manier proberen om anderen mensen mee te krijgen in dit geval scripters/eigenaren.

    Even voor de duidelijkheid: Torrentlady de schepper van TW?? Als je zo begaand bent met je forum dan ga je niet met dit soort problemen om. Dit blijkt er uit dat er enige professionaliteit ontbreekt.
    Ik en aces hebben net zoveel zeggenschap als torrentlady dus dat zij alleen de eigenaar is van TW met Eddy is dus onjuist.
    En voor de mensen die anoniem posten onder blogs: KNAP HOOR! DAT JE DIT ZO DURFT TE ZEGGEN JE BENT ECHTER TOCH ANONIEM. Maar dan zal ik je wat verklappen die hele blog nemen wij voor geen meter serieus. Wil je wat weten dan kun je vragen maar kennelijk durft niemand dit.
    Dit is ook het enigste bericht die wij er over vuil maken. Maar een verhaal heeft 2 kanten en zoals jullie altijd zeggen: fel een eerlijk oordeel maar hoe kun je dat doen met 1 kant van een verhaal.




    Met vriendelijke groet,

    Wildest en Aces

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat jij over professionaliteit spreekt Wildest. Ik en aces is niet professioneel. Aces en ik. Je hoort jezelf altijd als laatste te noemen. Lesstof uit Groep 1 als je het wilt nakijken.

      Maar je hebt op één punt helemaal gelijk. Als je zo begaan (-d) bent met je forum dan ga je niet met dit soort problemen om nee.
      Dat soort problemen los je op tezamen met de mede-eigenaar en ondergeschikten hoeven daar helemaal niet in gekend te worden.
      De eigenaren beslissen tenzij de andere eigenaar die titel alleen gebruikt heeft om de tweede eigenaar met valse beloftes aan hem en aan zijn forum te binden. Dan is het vanzelfsprekend een heel ander verhaal en spreekt men van oplichterij of bedrog door de eerste eigenaar. Dit wordt ook wel misbruik genoemd.

      Hoe je het ook wilt verdraaien Wildest, een eigenaar heeft meer rechten dan een beheerder en super-visor. Wanneer je daar niet tegen kunt moet je je eigen forum her-openen en dan kun jij daar zelf de koningin spelen.

      Het is voor Torrentwereld.nl te hopen dat Ed Berends een juiste beslissing gaat nemen.
      Wanneer hij de ogen opent zal hij zien wat veel leden van Torrentwereld.nl zien namelijk accounts en posten die heimelijk verwijderd zijn omdat die betreffende leden vragen en/of opmerkingen hebben gesteld over o.a. het beleid.
      Zou het niet zo kunnen zijn Wildest dat de leden op Torrentwereld.nl daarom niets durven vragen? Omdat ze bang zijn gedegradeerd en zelfs verwijderd te worden?
      Zelfs nu TorrentLady ruim een week weg is durven ze niet dus de tirannie en onderdrukking die heerst op Torrentwereld.nl moet dan toch aan andere factoren te wijten zijn.

      Ik wil je ook nog wel even er op attenderen Wildest dat jij als ondergeschikte een eigenaar helemaal niets hebt duidelijk te maken. Jij bent degene die hierin te ver is gegaan.
      Ook in het bedrijfsleven zou jij na deze blunders zonder meer op straat hebben gestaan.

      Ik denk dat de mensen die hier een oordeel fellen (lol) dat noodgedwongen hier doen omdat eigen meningen op Torrentwereld.nl ten strengste verboden zijn.

      Ik denk ook dat de mensen die hier hun mening geven meer verstand hebben dan jij en weten dat wanneer ze hier hun naam publiceren ze op Torrentwereld.nl in het forumgedeelte voor scripters en eigenaren direct door jouw op een banlijst gezet worden.
      Is de sub-titel van je eigen forum niet Blacklist Wildest? Leef je daar lekker uit in het baas spelen zou ik willen adviseren.

      Afgunst is geen mooie eigenschap Wildest net als het boycotten van bestaande vriendschappen dat niet is.
      Wie in werkelijkheid de bazige factor is laat je zelf wel zien met je post. Geen enkele eigenaar zou met jouw gedrag akkoord zijn gegaan, de meesten zouden je met ban verwijderd hebben.

      Door jullie gedrag op Torrentwereld.nl en waarschijnlijk ook op msn komen de mensen van Torrentwereld.nl juist naar dit blog om hun mening te kunnen geven.

      Alleen dat feit al zou voor een goede eigenaar en staff voldoende duidelijk moeten maken.

      Verwijderen
    2. Een beetje krankjorum dat ze als supervisor hier ahum ahum "hun kant" komen geven..... mag zeker niet op hun eigen forum..... bang dat ze geband worden door collegas staff hahahahaha

      Verwijderen
    3. Tja niet erg professioneel om als supervisor je eigen forum te passeren om te gaan posten op een blog.
      Notabene veroordelen ze dan ook nog hun eigen leden die op hetzelfde blog posten omdat ze daar door die supervisors toe gedwongen worden. ;)

      Verwijderen
    4. Waarom daar niks gevraagd wordt?

      Nou er stond in de shout wachten duurt soms lang
      Een plaatje erbij met een slapend mannetje aan de pc en een spinneweb ertussen. Dat was gewoon grappig.

      Zowel shout als account zijn verwijderd.

      Verwijderen
    5. de koningin vond het zeker niet grappig ;)

      Verwijderen
  31. die eddy vergeet dat als torrent lady er niet had gezeten hij zijn piepppppppppppp forum niet eens zo bekend was geworden als dat het tot nu was en daarbij zijn aces en wildest een stelletje losers die opndat ze hun eigen soort gelijke forum niet lopend kregen op ofline gezet hebben maar bestaat nog wel degelijk want zodra iedereen op torrentwereld weg is en torrent wereld dus dood is hun weer verder gaan met hun eigen forum en dus de lachende derde zijn wederom en waarom zeg ik wederom omdat dit niet eerste keer is dat ze dit flikken zo deden ze ook hun site,s runnen mensen deden een donatie en als ze dan een pm stuurde dat men meer dan 10 euro hadden gedoneerd werden ze vd site verwijdert met een ban ik hoop maar 1 ding dat iedereen die vindt dat torrentlady het gezicht van torrentwereld was dit hier laat blijken en hun acount op torrent wereld op zeggen ik weet uit betrouwbare bron dat elmno dit heeft zien aan komen en daarom zijn acount had laten verwijderen had dit volgens mijn info aan wildest gevraagdt te doen en die wilde meteen reden weten waarom elmo sijn acount verwijdert wilde hebben elmo heeft toen gezegdt om dat hij niet van scheinheiligge mensen hield en daarbij geen namen noemde ondanks aandringen van wildest om toch namen te noemen want zij was eigenaar van torrentwereld en had recht om dit te weten maar elmo hield mond dicht uit respect voor torrent lady wildest verwees elmo met veel pijn en moeite naar eddy heeft toen zelfde vermeld als tegen wildest en wederom geen namen genoemd paar dagen na dat zijn acount was verwijdert hoorde elmo dingen die over hem werden gezaegdt op torrent wereld en maakte een nieuw acount aan met andere naam en email en was er 1 x geweest omdat die nog nergens bij kon en plots wildest op msn met wie is er nu scheinheilig bla bla bla en even later eddy met excact zelfde vraag en antw als wildest en hij nog steeds geen namen noemde is blijkbaar in verkeerde keelgat geschoten want elmo kon ook met ze nieuwe acount niet meer inloggen hoe zielig ben je dan maar ja je hebt mensen en je hebt fiets bellen nou eddy wildest en aces behoren bij de laatste

    BeantwoordenVerwijderen
  32. hahahaha ik ben voorvechter van gelijkheid en gelijke behandeling maar dat gaat 'm beslist NIET worden als het om staff op een forum gaat.
    teveel kapiteins en het schip is stuurloos dat zie je daar en nu wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Dit plan is vanaf begin doorgestoken kaart en ze zijn ermee begonnen toen Eddy op vakantie ging. Slim want daardoor kan hij zijn handen in onschuld wassen zogenaamd.
    Een eigenaar is altijd degene die de eindbeslissing maakt en het is mij een raadsel hoe iemand die zelf een forum heeft dat kan ontkennen. Dan neem ik aan dat zo iemand geen ervaring heeft en niet geschikt is.
    Verder vind ik dat eigenaar Eddy erg tekort schiet in zijn funktie van eigenaar. Hij had of de ene partij of de andere partij beter uit moeten leggen wat de verschillende funkties op zijn forum inhouden. Dan waren deze meningsverschillen er niet geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Berends is er te weinig om dat stelletje te doorzien. En nu laat hij zich de wildste indianenverhalen door wildest op de mouw spelden. Al met al is het toch wel komisch dat ze denkt dat haar mening serieus genomen wordt als ze van dat hele forum al een grote schijnvertoning hebben gemaakt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  35. En in zo korte tijd nog wel. Dat is toch erg knap van wildest en kompanen.
    Berends moet eens kijken in de ledenlijst. Als aces er is en dit soort plannen gaat uitvoeren is gabortje ook niet ver weg.
    Dan moet Berends zijn maat DBT aanspreken en vragen waar dit stel op het forum van DBT verantwoordelijk voor was.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ach ja de bekende truc hoe krijg ik de massa op mijn hand ;) Ik citeer iets uit de flauwekul die wildest niet op "haar" forum (ze is blijkbaar ook al een eigenaar ;)) neerzet maar wat wildest neerzet op een blog wat zij naar eigen zeggen niet serieus neemt (waarom kom je er dan überhaupt vraag ik me af, plaatst er zelfs iets;))....

    Torrentlady ging de hele staf af om te kijken of ze iemand mee kon krijgen nee dus. Toen moest ze het meer op een andere manier proberen om anderen mensen mee te krijgen in dit geval scripters/eigenaren.

    Ik ken TorrentLady al jaren en ook persoonlijk. Zij is niet iemand die anderen achterna loopt "om mee te krijgen", ze heeft dat niet nodig. Echter lijkt het mij redelijk dat een eigenaar zorgt van de mening van de lagere staff op de hoogte te zijn voordat deze een probleemsituatie voorlegt aan de andere eigenaar.

    Uit de klaagzang van Wildest (en aces? is dat het enige stafflid wat Wildest zèlf kan meekrijgen?) proef ik dat TorrentLady scripters en eigenaren aan haar kant heeft. Dàt is toch wel iets voor Wildest en de staff die zij denkt aan hààr zijde te hebben om over na te denken!
    Volgens mij was Torrentwereld.nl een forum bedoeld vóór Trackers en dóór Trackers.
    De Trackers zijn echter op hand van TorrentLady die zich héél wijs heeft terug getrokken van dat forum tot Ed Berends terug is van zijn vakantie.

    Dat dit de enige juiste oplossing is geweest blijkt wel uit het feit dat de op dit moment hoogste aanwezige staff van Torentwereld.nl deze ruzie nu op een blog kracht gaat bijzetten.

    Een erg kinderachtige ruzie bovendien waarbij het wildest er meer om lijkt te gaan de plaats van TorrentLady zowel op het forum als in de gunst van Eddy Berends in te nemen dan dat ze zich om de belangen van het forum druk maakt.
    En dàt was het eerste wat TorrentLady wèl voor ogen had toen ze zich terugtrok in het belang van het forum om daar geen ruzie te ontketenen.
    Zij is betrokken bij het forum èn de leden en ze heeft stijl. TorrentLady heeft het niet nodig zichzelf te verdedigen en stemmen te ronselen op een blog zoals wildest en aces, dat doen anderen wel voor haar ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Als torrentlady niet terug komt, zal er heel veel eigenaars opstappen.

    Er zijn al aardig wat accounts opgezegt.
    Dus het gaat lekker daar

    BeantwoordenVerwijderen
  38. wildest kan beter back in the future en daar met knuppel achter oergevalletjs in berenvellen aan lopen commanderen ;) Die luisteren misschien nog ;)

    Het zal niemand interesseren wat wildest en aanhang over dit blog mee te delen hebben. Hun mening is zogezegd niet van belang en noch zijn wildest en aces dat.
    Ook de mensen op en achter deze blogs zijn dat niet. Al hebben de blogs inmiddels wel een veel grotere voorsprong op de positieve ladder omdat blijkt dat deze blogs anoniemer blijken te werken dan de haatverspreidende moraal van Torrentwereld.nl ons wijs probeert te maken ;)

    Wildest noch aces hebben een stem. Nou ja ze proberen iets en je hoort in de verte als je heel goed luistert een paar muisjes piepen ;)

    Lees dit eens:
    http://tweakers.net/nieuws/83683/google-gaat-copyrightschenders-lagere-pagerank-geven.html?nb=2012-08-11&u=1200
    Google gaat copyrightschenders lagere PageRank geven

    Trackers zijn copyrightschenders. Vanzelfsprekend gaat Google geen tijd verspillen aan het verwerken van 100.000den meldingen per dag. Doen ze met een systeempje. Dat systeempje zal letten op bepaalde trefwoorden. Torrents, trackers enz.

    Slimmere mensen hier snappen het nu al. Trackers die gemeld worden bij google zakken steeds verder in hun zoekresultaten.
    Dat is niet mooi voor trackers.

    Eigenlijk verstrek ik nu informatie en leg ik nu iets uit wat het werk van een goed trackerforum zou moeten zijn ;)
    Dit is eigenlijk het werk van wildest en aces maar die zijn te druk met zwart maken van mensen en blogs en doen dat OP blogs ;)

    Een vreemde toestand als je zelf super-visor bent op een forum voor en door trackers maar goed. ;)

    Wildest en aces nemen het blog niet serieus. Dat is een grote fout. Wildest en aces leven nog in de tijd van de mannetjes in berenvellen die niet na hoefden te denken alleen er dom op los knuppelen. ;)

    Blog is een onderdeel van Google. Hetzelfde Google wat Trackers naar onderen gaat schuiven. Blogspot heeft beste score in de ranglijst van alle blogaanbieders.

    Mensen die zoeken naar een tracker komen dadelijk eerst uit op een blog, blogs doen niet aan copyrightschending en krijgen dus ook geen lagere PageRank zoals die trackers. ;)

    Daar hebben wildest en aces nog niet over nagedacht.... omdat ze te druk waren met hun knuppels neem ik aan. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ik heb alles gelezen. Aces en Wildest zijn allebei bekend bij Brein. Zijn er nog meer stafleden op torrentwereld die bekend zijn bij Brein en waarom zijn de leden daarvan niet op de hoogte? Dat is volgens mij toch wel belangrijk om te weten van de staf van een trackerforum.
    We weten allemaal als je een keer met Brein in aanraking bent geweest blijf je een verdachte.
    Door Aces en Wildest en misschien nog meer staffleden loopt niet alleen Torrentwereld onnodig risico maar wij leden ook allemaal!
    Ik vind dit met voorbedachte rade misbruik maken van het vertrouwen wat leden in een staf moeten kunnen hebben.
    Ik dien een motie van wantrouwen in tegen het bestuur van Torrentwereld.nl.
    Anoniem want de reputatie van een paar stafleden is wel bekend en ik zit niet te wachten op hun wraakakties.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. dure woorden voor een stel illegalen. dat gaat m niet worden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Goed bedoeld en wie weet begrijpt de eigenaar die taal wèl ;)
    Over de staff heb ie wel een punt. Zo trekken ze onnodig nog meer de aandacht van Brein naar de trackers toe

    BeantwoordenVerwijderen
  42. haha de eigenaar kan naar zijn forum kijken hè. daar zijn o.a. databases erg handige hulpmiddelen voor. daarin is elk gerommel met posten en accounten te zien mits je weet hoe ermee te werken.
    en dat verbaast me dus ook. Jan, de eigenaar van Lucky Torrents beheert het script van Torrentwereld.nl.....
    kan me niet voorstellen dat die aan de sabotage van het forum meedoet..

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Och dat lost dan weer een ander vraagstukje op over Torrentwereld.nl en waarom de grotere trackers daar altijd buiten schot blijven hè ;)
    Dat zijn vriendjes uit de oudheid van Jan
    daarom worden die posten dus verwijderd.
    Weten we dat ook weer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vrienden echt niet. Het is een soort erecode tussen wat ooit de grote trackers waren die samen andere trackers van het net af werkten en die nu elkaar de hand boven het hoofd houden omdat ze teveel van elkaar weten.
      Als ze de kans krijgen maken ze elkaar alsnog af.

      Verwijderen
    2. Maar nooit in het openbaar, daar noem je een tracker uit de erecode niet. Heimelijk is echter alles toegestaan maar dat mag de massa niet weten. Zo sturen ze corrupte uploaders naar de concurrenten en houden kleinere tracker-eigenaren die op alle grotere trackers zijn hen allemaal op de hoogte.
      Zo werkte het in het verleden en zo werken er nog een paar waaronder Lucky, THC, Extreme.
      Zogenaamd nog volgens de erecode dus, maar geen vriendjes, beslist niet.

      Verwijderen
    3. hahaha extreme stuurt uploaders naar thc die daar ook incest moeten gaan uppen zodat extreme daar niet alleen de verwijten voor krijgt
      die eigenaren zouden toch es beter bij de les blijven, was veel beter voor de trackers ;)

      Verwijderen
    4. Blockbuster hahaha. Maar Extreme heeft THC al terug gepakt met de uploader TeH-SPeed ;) Is nu modje op Extreme tracker onder de naam Snelle-Jelle ;)
      Voor die het nog weten dat was de nick van zogenaamde Hottie de eerste keer op zijn tracker hahaha.
      Voor Extreme 2 vliegen tegelijk. Een upper bij THC weggesnaaid en de rukbeer moet weer denken dat Hottie terug op de tracker van Extreme is ;)
      Vandaag het AD gelezen hahaha

      Verwijderen
    5. nog voordat THC revanche kon nemen ;) ze zijn er druk mee vooral die stille die hun eigen tracker indekken door de boodschappen te doen ;)

      Verwijderen
    6. Die mannetjes van alles die overal in te zetten zijn en op iedere tracker zitten ;) Die zijn het ergst, die moet je in de gaten houden idd
      Shoutspammer ook weer terug zag ik en dus niet weggeweest. Persoonlijke omstandigheden ook weer larie ;)

      Verwijderen
    7. hahaha had daarmee toch afgemeld op retail en extreme ;)

      Verwijderen
    8. Yep, was samen met zoon stalker van Hottie, zocht en vond niet en stalkt nou Eline ;)

      Verwijderen
    9. wreed hahahahahaha
      lampje! xillion zoiets ;)

      Verwijderen
    10. Juist, we zitten op dezelfde golflengte ;) Die klevert ;)

      Verwijderen
    11. Dat werkt uit de kunst met mail. Spreek je. De goeie ouwe tijd ophalen ;)

      Verwijderen
    12. Erecode.. laat me niet lachen haha. Ze weten niet eens wat dat is. Noem het domheid en laksheid dat komt beter in de richting. Ze zijn niet eens in staat hun eigen rommel op te ruimen laat staan wat ze over anderen afroepen.

      Verwijderen
  44. ait en ze dachten nog wel dat dat niet opgevallen was whoehahhhahahahah

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Ik dacht dat dit blog over torrentwereld ging en over de wantoestanden die wildest en haar hulpies uitspoken :
    dus laten we daar op verder gaan want er zal toch zat te zeggen zijn over dat onderkruipsel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heeft het met elkaar te maken?
      Wildest is vip op extreme torrents en ze wonen allebei in groningen. Eddy woont in groningen. Extreme wàs vip op torrentwereld.nl. Extreme hackt torrentwereld.nl wat in de doofpot belandt. Niemand weet of extreme gegevens heeft geript van leden van torrentwereld.nl. Dan begint marconist. Ook uit groningen. Na 2 bans op torrentwereld.nl is die ineens vip.
      extreme krijgt ban op torrentwereld.nl en alles over hem en zijn posten wordt grondig verwijderd. Dat komt ook in de doofpot bij de affaires met marconist. En dan begint opeens als eddy weg is de machtsovername die nu speelt op torrentwereld.nl.....
      Dat is wel heel veel in korte tijd en allemaal uit groningen afkomstig ;)

      Verwijderen
    2. marconist doet beste been voorzetten om in staff te sluipen, alle nieuwe mens begroeten ;)
      marconist pas doen toen zogenaamd overtake ook begon ;);)
      marconist knecht van amazing maar nu blog vertelt is niet meer zo ;) amazing niet meer admin van marconist ;)
      amazing forum dood, marconist forum dood, wildest forum dood
      dan marconist ladytorrent slijmen voor forum
      marconist nieuwe vrouw nodig voor forum ;)

      Verwijderen
    3. Dan komen ze uit Groningen en dan uit Friesland en een andere keer weer ergens anders vandaan. ;) Niet vreemd dat ze dan niet voor helemaal normaal aangezien worden. ;)
      Dementering komt ook op jongere leeftijd voor. ;)

      Deze komt iig niet uit Groningen. ;)

      Peter Kamstra
      Meerkoetstraat 62
      1761ZH Anna Paulowna
      0223-532314

      Ennuh meneer Kamstra, doe je niet voor als een ander als je je eigen gegevens op het net hebt staan... staat niet alleen ontzettend dom maar ook nog eens bijzonder lullig met jouw imago in torrentland. ;)

      Verwijderen
    4. hihi marconist dus die eerst Marco was en nu Peter alleen omdat die domme extreme zegt dat marconist hs is hahaha
      hij is een beetje eenzaam omdat carola hem in de steek gelaten heeft omdat alles uitgekomen is hihi
      polartje moet marconist helemaal niet en 2 meesters dienen kun je bij die beter niet doen hahaha

      ik kan wel een paar dingetjes verklappen want ik heb geen dienst hihi en soms mag je je aan het taalgebruik van je gesprekspartner aanpassen zodat die zich meer op z'n gemak voelt bij je hihi dat is een tip van de opleiding dus als iemand opeens dom overkomt of je herkent iemand opeens niet meer hihi ;)
      niet te verwisselen met sommige zuiperds die dan ook gaan lallen en opeens geen nederlands meer kunnen hihi

      marconist en extreme, hs is geen Peter ;) die naam heeft hij van een liedje

      Wie maakt dat ik niets meer lust
      Wie verstoort m'n rust?
      Ja, dat is Peter
      Ja, dat is Peter
      Waarom doe ik alles fout
      Ben ik warm of koud?
      Dat komt door Peter
      Dat komt door Peter
      Peter is m'n ideaal
      Grijze trui en rode sjaal
      Blauwe ogen, donker haar
      Groot en knap en achttien jaar
      Peter vindt de meisjes dom
      Kijkt niet naar ze om
      Want zo is Peter
      Ja, zo is Peter
      Peter, Peter, zie je niet
      Dat ik ziek ben van verdriet
      Peter, ik ben verliefd

      Geloof niet dat jullie zo ooit een bijnaam gaan krijgen hahahahaha

      x missy x

      Verwijderen
    5. Marconist was de scripter en Amazing deed de PR, zo zou je het kunnen noemen. Die twee waren altijd samen zoals er wel meer specifieke internet-koppeltjes zijn.
      Je hebt van die mensen die zoiets niet kunnen zien en daar een wig in willen drijven. Afgunst heet dat.
      Ze gaan dan van alles verzinnen en zelfs gebeurtenissen in scene zetten om zo het koppeltje uit elkaar te halen.

      Wij hebben dat vaak gezien maar het heeft geen zin om je ermee te bemoeien. Dan ben jij de zondebok. Deze mensen, Amazing en Marconist en ook TorrentLady en Eddy zullen dit zelf moeten oplossen. Anderen is dat ook gelukt en die stonden voor hetere vuren ;)

      Verwijderen
    6. meestal mensen die zelf niet zo iemand hebben tja
      zelf geen partner
      of een partner die het woord torrent al niet eens meer wil horen lol
      ze willen toch aan iemand hun verhaal kwijt over trackers of scripten en als je partner er niks over wil horen is een ander paar oortjes wel prettig lol
      en hoe het dan verder gaat tsja....
      het is en blijft internet
      met een hoop oplichters en profiteurs
      waar de trackers ook weer in aantal uitblinken..
      je hart en je gevoel volgen en je niet laten beïnvloeden door al het gezwam en flauwe spelletjes
      het gros zijn fakers en die het goed met je bedoelen dat voel je echt wel aan ;)
      luisteren ;) naar jezelf ;) xxx

      Verwijderen
    7. als ze jou niet kunnen of willen waarderen zoals je bent zijn ze je niet waard hè ;)

      Verwijderen
    8. Woow jaaaaah normaal zaten we met 5 hooguit 8 in de collegezaal maar als hij op het rooster stond was het volle bak en muisjesstil
      Je hebt weer een duf college en dan komt er iemand op pffff waanzinnig haha bigfoot maar dan lekkerder ;)
      Hij is groot woow minstens 2.10 en gespierd, je voelt gewoon hoe zoiets massaals je zonder moeite op kan tillen ahhh
      En hij maakt indruk shit Hij boeit ook nog. College's van hem zijn wonder boven wonder blijven hangen naast die colosale spieren waardoor zijn overhemd te strak zat maar wat wel heel sexy was woow
      Die mag wel terug komen hoor, daar wil ik nog veel meer van leren ;P ;)

      Verwijderen
    9. Studentenplatforms worden in de toekomst strakker gehandhaafd lol. 75% van het te besteden limiet blijkt aan downloaden verloren te gaan. De studenten vinden dit geen onoverkomelijk probleem maar de subsidiërende instanties (lees overheid, studiebeurzen) zijn niet van plan dit voort te zetten ;)

      Verwijderen
    10. tja wisten we al, ROC is koploper... dat is wat lager lol

      Verwijderen
    11. niet kleinerend lol
      ROC zit veel op trackers
      en ze gebruiken daarvoor het platform van dat opleidingsinstituut.
      dat doen wij niet ;)
      de ru's staan wel hoog in de lijst neem ik aan maar niet hoog genoeg om kritiek uit te lokken ;)
      en om van onderwerp te switchen die kleerkast mag vaker komen voor de gastcolleges mammamia ;P ;P

      Verwijderen
    12. hihi tarzan die jane redt maar dan nog beter en zonder die rare bijgeluidjes en liaan ;)
      stuk hè hihihi

      x missy x

      Verwijderen
    13. heel erg ja maar je hoeft me niet te pesten missy want ik weet dat hij getrouwd is en met een erg leuke vrouw ;)
      hij had toch de beste en meest bezochte college's dit seizoen.
      uiterlijk en charme zegt toch niet alles over een persoon,
      hij is gewoon goed in wat hij doet ;)

      x Jacolien ;)

      Verwijderen
    14. geen leeg omhulsel dus maar een man met inhoud ;)

      Verwijderen
    15. hmmmz meer dan dat. hij is gewoon alles wat je van een man kunt wensen pfft lief, sportief, attent, zorgzaam, de ideale man en die zijn ook altijd stevig bezet ;)
      Mijn ideaal waar mijn vriendje nog veel van kan leren lol

      Verwijderen
  46. Tussen Amazing en Marconist staan zoveel jaren van leugens en bedrog van de kant van Amazing dat niemand daar meer aan geloofd
    Een of andere Dreamer is daar zogenaamd nieuw op haar forum om het weer leven in te blazen maar dat is ze zelf ook weer net als ze Blondchick is
    Dat soort is zover gezonken dat ze hun eigen leugens nog geloven ;)
    Ik zag ook al dat haar pas geboren kind 2 namen had, die wist ze zelf niet eens ;)
    Zulke mensen kun je weinig waarde aan hechten maar het is goed dat torrentlandje nu weet dat ze van de clan Polarbeer is ;) ;) ;)

    Voor TorrentLady, Eddy en TorrentWereld.nl hoop ik dat alles weer goed komt. TorrentWereld.nl is geen TorrentWereld meer zonder TorrentLady. Eddy is er idd veel te weinig om nog op de hoogte te kunnen zijn van wat er allemaal speelt maar ik geloof wel dat het een goed iemand is. Hij laat zich alleen een beetje te snel op het verkeerde spoor zetten en dat is jammer.
    Maar als je het over internet-koppeltjes hebt dan horen die 2 daar wel bij, daar zit een klik waar ze niemand uit de trackers tussen moeten laten komen. TorrentWereld.nl is hùn ding waar die 2 alleen over te beslissen hebben.

    Eigenaren zijn eigenaren en super-visors en alles er onder zijn ondergeschikt.
    Tenzij Eddy buiten TorrentLady om de ondergeschikten iets anders beloofd heeft wat sommigen zeggen maar waar ik niet in geloof.

    Zou dat wel zo zijn dan is het afgelopen met Eddy en zijn geloofwaardigheid in Torrentland en ik geloof niet dat hij èn TorrentLady èn dat op het spel zal zetten tenzij hij er toch al mee wilde stoppen in Torrentland. Dat kan ook nog maar dan val je je partner niet zo af, niet op die manier!

    Dus ik vertrouw erop dat het allemaal weer goed komt voor TorrentWereld.nl en TorrentLady. Dat hoort gewoon bij elkaar ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die Polarbear-sletjes kennen we ondertussen wel of niet lol. Wat kreeg ze? PC? Weekendje Scheveningen? Of een ander hotelletje? Gebruik van server? Eigen Tracker (die duurde dan toch niet erg lang) Rood of Chocolade Lingeriesetje? (Nee is toch meer voor zijn minderjarige chicks) Eigen forum hebben we ook niet van de grond af zien komen Blijft maar één ding over HAHAHA KI?
      Wellicht weet ze daarom de naam van het kind niet meer zo goed of doet ze alsof zoals ze altijd doet.... alsof ;)

      Verwijderen
    2. Ach ja lol ... wat was het? Daniël of Mathijs geloof ik. Who Cares ;)
      Dat zijn van die mensen die denken dat ze zomaar andere mensen kunnen beledigen en zelfs in de vernieling kunnen brengen. Bewijzen zijn daar genoeg voor, daar heb je geen forum voor nodig. Dat is het aangename van deze tijd dat ook het publiek wat eerst alleen toekeek nu zelf op ontdekking gaat en ontdekt.
      Dat kan ik wel waarderen maar die polarsletjes lol nee echt niet, omdat ik weet wie ze zijn en omdat ik weet waarom ze het doen :)

      Verwijderen
    3. cyber-stalkers.blogspot.com
      dommemensen.blogspot.com
      jaloersemensen.blogspot.com
      maffiazooi.blogspot.com
      internet0plichtes.blogspot.com
      krankzinnigverklaard.blogspot.com
      hotsspotscom.blogspot.com
      hotsspot.punt.nl

      PolarBear of Ruud Kleysen of Adrie van Leijsen of welke namen dit geval nog meer zou hebben weet van die blogs.
      Hij heeft daar het belangrijkste aandeel in: hij levert de informatie.
      De mensen op dit en andere blogs zijn altijd vriendelijk en hulpvaardig in tegenstelling tot die tracker.
      Zij weten wie van die tracker deze blogs bekijkt en die andere blogs uit het rijtje.

      Het zijn niet mijn kinderen die daar bedreigd worden en het is ook niet mijn minderjarige dochter die gestalked wordt door een man van bijna 40. Maar het hadden zomaar mijn kinderen kunnen zijn en mijn dochter.

      Mijn eigen dochter is net vrij van een jongen die niet goed voor haar was en daar ben ik zo dankbaar voor.
      De zorgen die ik heb gehad wens ik niemand toe.
      Het heeft iets in mij wakker gemaakt.
      Iets belangrijks wat een nieuw doel gaat worden in mijn leven.

      cyber-stalkers.blogspot.com
      dommemensen.blogspot.com
      jaloersemensen.blogspot.com
      maffiazooi.blogspot.com
      internet0plichtes.blogspot.com
      krankzinnigverklaard.blogspot.com
      hotsspotscom.blogspot.com
      hotsspot.punt.nl

      Kinderen daar kom je niet aan. Polarbear misbruikt foto's van kinderen voor blogs om te bedreigen en chanteren in samenwerking met Extreme.

      Niemand mag mijn kinderen misbruiken en dat is gelukkig ook niet gebeurd en daarom heb ik mij voorgenomen om mij helemaal in te zetten voor andere kinderen die misbruikt worden.
      Dit, deze blogs kwam het eerst in mijn aandacht en deze site. Ik ben niet in staat uit te leggen hoeveel minachting ik voor deze mensen voel, Amazing die Breathless is op Retail, zelf net een kindje als je het geloven kunt... ga dan eens terug naar die blogs waar die kinderen gesmaad worden en vernederd en bedreigd...
      Wat voel je dan? Onvoorstelbaar dat mensen zo wreed kunnen zijn. Dat voel ik. Wat voor mensen zijn dat die een kind zo kunnen behandelen. Dat voel ik. De pijn die die kinderen moeten voelen voel ik en ik haat die mensen daarom. Mensen die kinderen opzettelijk pijnigen voor hun eigen genoegens. Amazing ja. Carola doet haar naam wel eer aan.
      Ik vind het onbegrijpelijk dat een volwassen mens met opzet een kind zo kan vernederen en pijn doen. Persoonijke informatie die in liefde en vertrouwen is overhandigd mag je niet zo misbruiken, Dat zijn erecodes die heel wat belangrijker zijn als een stomme tracker.
      Kinderen verdomme!
      Niet mijn kinderen maar voor kinderen zijn we allemaal verantwoordelijk.

      En ach, ik ben toch niet bekend op Internet dus ik ga met ongelooflijke inzet en liefde opkomen voor deze kinderen. En met heel veel plezier nu ik weet dat de sites Alleen Retail en Extreme Torrents deze blogs maken.

      Ik zal met vreugde elke torrent die ik download screnen en de plaatjes naar Brein sturen net zolang tot de kinderen hun rust terug krijgen. Een nieuw doel in mijn leven, een goed doel!
      Ik ben blij dat ik mail ingeschakeld had. En ik ga zeker ook de andere sites goed lezen?

      Verwijderen
    4. Sacha ik heb je site met aandacht gelezen. Ook je raad neem ik ter harte maar zo ben ik niet.
      Ik begrijp wat je bedoeld en ik begrijp je bezorgdheid maar als niemand iets doet gaat het altijd zo door. Ik kan niet werkeloos toezien hoe 2 op macht beluste trackereigenaren kinderen blijven misbruiken.
      Ik vind het zelfs een schande dat andere trackereigenaren en bezoekers zoiets laten gebeuren.
      Dat zijn de toeschouwers die op straat ook iemand genadeloos in elkaar laten schoppen en alleen maar kijken, filmen voor you-tube, maar niets doen om te helpen.
      Dat is de mentaliteit van tegenwoordig zeggen ze maar als we daar niets aan doen, zèlf, dan wordt het alleen erger.

      Dank lieve Sacha.
      Je was een lichtpuntje in mijn slapeloze nachten,
      een stralende zon nu die mij de weg getoond heeft..

      Verwijderen
  47. loolllzzz dat ligt er helemaal aan wat voor type dat Edje is hoor. Er zijn er genoeg die afhaken als ze nieuwe kansen denken te zien ;)
    en Edje is dan wel getrouwd maar wil misschien toch wel iets meer dan hij bij tl kon krijgen die zo gek is met haar eigen mannetje ;)
    wildest is niet bezet he ;)
    misschien richt hij zijn pijl(en) daar nu wel op weet jij veel :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. lolz en als die nieuwe kans tegen blijkt te vallen komen ze weer terug, en weer, en weer ;)
      dat ze daar dan maar niet intrapt, dat soort mannen kennen we wel ;)

      Verwijderen
    2. whahaha yep... die verkleden zich in ijsberenvellen toch ;P
      laten we hopen dat ed meer man is ;)

      Verwijderen
    3. dat zal hij dan toch zelf moeten bewijzen :)
      en daar moet hij niet te lang meer mee wachten want elke dag kost hem niet alleen leden maar ook geloofwaardigheid :)

      Verwijderen
  48. Torrentwereld gaat onder zonder TorrentLady, dat is een feit. TL heeft dat forum naam en inhoud gegeven en als zij ergens anders opduikt loopt Torrentwereld leeg en wordt het een Forum zonder naam ;)
    Die andere redden het niet, niet met hun reputatie en ook niet met hoe ze met de leden omgaan. En TL hààr reputatie kennende stikt die al in de aanbiedingen ;)

    TL heeft aandacht voor haar leden en een luisterend oor, die heeft ook de tijd ervoor en is erbij betrokken. Tl doet het voor het forum en de leden en dat is het grote verschil met die andere.

    Ze hoeft maar JA te zeggen en ze is er weer en sleept zo alles daar weg maar ze zal hem wel een kans willen geven.....
    Of hij dat verdient daar komen we vanzelf achter ;)
    Laat hij onze geliefde TL vallen dan vrees ik dat Edje een zwaar leven gaat krijgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er wordt op Marina gepast. Marina zal niets overkomen en niemand waar zij om geeft zal iets overkomen. Eerlijke mensen zijn zeldzaam helaas. Mensen met het hart op de juiste plaats zijn dat ook. Marina is zo iemand en Marina geniet daarom protectie.
      Zij is een beschermde diersoort in Torrentwereld.
      Diersoort is hier niet beledigend naar Marina bedoeld maar puur omdat de rest zich als dieren gedraagt.
      De beslissing is aan haar. Voor Marina staan alle poorten wagenwijd open.

      Verwijderen
    2. Wel... ik ga niet wachten tot een slappe eigenaar-partner zijn twijfelachtige conclusies wil gaan trekken na opzettelijk martelende onzekere weken voor een fantastische vrouw!

      Marina mag op mijn servers haar eigen forum starten en er is ook genoeg ruimte voor haar vrienden. Zo mogen allemaal meekomen als dat Marina's keuze is. Haar vrienden zijn mijn vrienden.

      Verwijderen
    3. lol respect hoor, je bent de eerste die er voor uit durft te komen en ik weet wel dat er al meer zijn ;)

      Verwijderen
    4. Dat maakt niet uit popke ;) De meeste zijn niet bekend met blog en weten niet wie wat plaatst. Wie er in geïnteresseert is verdiept zich er vanzelf in en de rest heeft pech. Dan ben ik de eerst hier ;)

      Verwijderen
  49. hihi nou ik wil niet veel zeggen maar ik heb het gevoel dat je te laat bent en dat Marina al heel goed verzorgt wordt hihi
    maar zij moet kiezen he logisch
    en dat doet ze ook wel goed want ze is erg slim hihi

    alleen is het niet eerlijke concurentie zo. die ander moeten het ook hier neer zetten en hoeft niet met naam of mail, die geef je maar door aan Marina zelf als je dat hier niet wil.

    maar niet iedereen heeft de mail van Marina en willen toch meebieden. dan is het wel zo eerlijk hier ook ff een kort berichtje te plaatsen ;)

    en het is leerzaam voor de eigenaar van TorrentWereld.nl dat hijzelf kan zien hoeveel concurrentie er is ;)
    wie weet springt hij dan wat voorzichtiger met zijn mede-eigenaar om ;) ;)

    x missy x

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Pffff sommige mannen moet je altijd alles zo voorkauwen hè en dan al de herhalingen nog pfffffft ... je zou er spontaan lesbies van worden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh your so OFF TOPIC whoehahahahahahhahahhhahahhahaha ;););););););););););););););)

      Verwijderen
    2. srry wijntje op maar is dat al niet eerder geweest hahaha hottie na polarbear getrouwd met desire hahaha
      niet dat ik het anders zou doen na zo'n flop op alle fronten looool ;)

      Verwijderen
    3. dan zou je als vent toch een lichie op moeten daan zou je denken bv dat je niet aan de verwachtingen hebt voldaan of tekort hebt geschoten als man...... verd! ook weer moeilijk als ze mekaar nooit gezien hebben
      moet toch iet zijn.............t was gewoon een lul en een nul want hottie is een schatje :)

      Verwijderen
  51. hahahhahahaha het licht hebben ze nog niet uitgevonden in torrentland ;) over 5 jaar zul je ook nog mensen tegenkomen die nog steeds zoeken naar tbontb ;) dat wereldje is niet zo snel van begrip ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Tja de tijd gaat razend snel
    Gnome vandaag ook al weer 15de verjaardag. Gedenkwaardige dag :)

    BeantwoordenVerwijderen
  53. pfhuuuuu ik vin nie normaal mee torrentlady is een skatje niet van veel mensen ik seggen kan en 2mensen denken zij zijn be\zig goed ik seggen niet van waar lozers het zijn die wildest en acer en die eddy lopen zijn lul na achter gr van mohamed

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Als mensen gaan bedreigen trek ik daar maar één conclusie uit:
    dan voelen ze aan dat zij de verliezende parij zijn. Schelden en dreigen is een overbekend sein van een steeds groter wordend gevoel van onmacht :)

    Laatst toen TorrentLady door middel van een blog bedreigd werd en haar foto en n.a.w. door een paar laffe personen op internet werden gezet was dankzij de perfecte samenwerking van mensen op en achter de blogs al snel duidelijk wie de daders waren en was het probleem snel opgelost. Eén vraag bleef echter onbeantwoord: hoe kwamen ze aan de gegevens van TL?

    Wildest, een van de super-visors van het forum Torrentwereld.nl die claimt dezelfde rechten te hebben als de eigenaren van dat forum geeft zelf al het antwoord op die vraag. Ze bedreigt nu zelf TL. Ze dreigt het adres van TL op msn te publiceren uit onmacht omdat ze voelt de zichzelf toegeëigende positie van eigenaar van TW te verliezen.

    Naar mijn mening is die angst volledig op zijn plaats. Een eigenaar van een forum voor trackers die dreigt n.a.w. te publiceren is zo fout als het maar kan zijn.

    Of denkt ze dat de leden, scripters en eigenaren dit kunnen waarderen? Wat bijvoorbeeld zou misterruud ervan vinden als wildest zijn n.a.w. en zijn foto uit het grote smoelenboek-topic op een blog zet zoals dat eerder met de n.a.w. van TL is gebeurd?

    Wat vinden de eigenaren van dit risico wat ze nu lopen, niet alleen voor zichzelf maar zeker ook voor hun tracker?
    Het is dus niet alleen oppassen voor Brein maar ook voor misbruik van n.a.w. en privé-informatie door eigenaren van het forum Torrentwereld.nl zelf.

    Is het daarom geweest dat Eddy het topic Het Grote Smoelenboek gestart is, om materiaal om te chanteren en bedreigen achter de hand te hebben?

    Zoals wildest zelf in haar onderschrift zegt: De mensen voelen zich zelden zo nauw verbonden als wanneer ze kwaad van iemand spreken.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. die ruzies zal je altijd houden omdat er 2 soorten zijn in de trackers ;) die lui die het alleen om een rang gaat en de luitjes net al Torrentlady die het voor de mensen zelf doen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Teveel kapteins op één schip ;)
    Arcade ook al verkloot door wildest lol

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Die Eddy is waarschijnlijk niet de beste scripter.
    Makkie. Ze dossen, lijmen wat met de wanhopige eigenar en bieden hun hulp aan tegen ddos. Zo doen ze dat en dan hebben ze de inlog.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dat hebben ze zo al op meerdere sites geprobeerd, hebben ze op tw eerste succes behaald whahaha

      Verwijderen
  58. Wel.... het probleem is dat Torrentwereld.nl op meerdere manieren misbruik maakt van hun leden.
    Stel je wil je account laten verwijderen om bijvoorbeeld jouw persoonlijke foto uit de topic Smoelenboek te verwijderen dan doen ze dat niet!

    Een verwijderde account blijft als gast staan met naam en alle geplaatste posten. Misbruik dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Als je alles hier eens leest dan blijkt dat wildest wel een afgelikt oud verrottend kadaver moet zijn waar je beter niet mee in een zin genoemd mee wil worden en dat gebeurt zo vaak met aces dat die zelf toch ook al aardig aan het ruiken is en wat eddy betrefd die heeft wel wat weg van een necrofiel als hij zich met zulke mensen wil inlaten .
    dus eddy loslaten die ouwe geiten en je keuze is gaan maken voor het goeie ( marina )en die verrotte zombies laten vallen als een baksteen en liever nog een rotschop nageven

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Necrofielen zijn er toch al meer in de beruchte nl-torrentwereld. Een spoor van lijken en door hen zelf gefakete lijken achtervolgt ze ;)
    Net als de rusteloze geesten van door hun vernielde trackers en mensen die ze verneukt hebben dat doen ;)

    Ik ken die Eddy niet, de rest wel. Dat zijn vooral géén aardige mensen en het zijn mensen met een héél slecht geweten. Trek je dat type aan om een forum te besturen dan zegt dat meer over die Eddy èn de bedoeling van het forum dan wat anders.

    Daarom past TorrentLady daar niet en is ze eruit gewerkt. TorrentLady is een goed mens met hart voor haar medemensen en dàt is precies wat ze op Torrentwereld.nl niet kunnen gebruiken.






    BeantwoordenVerwijderen
  61. ach ik hoop voor torrentlady dat die eddy een echte vent is. zij heeft zoveel voor hem en dat forum gedaan en daar zoveel ingestoken dat ze wel vertrouwen in hem gehad moet hebben en dat nog heeft denk ik omdat zij er zelf niets over laat horen. zij is een vrouw met karakter wat je van die andere stafleden die torrentlady op dit blog eens even lekker zwart komen maken juist helemaal niet kunt zeggen. als hij een echte vent is met lef dan zet hij haar terug en laat het forum aan haar voordat het helemaal dood en vergaan is!

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Die gaan jullie niet meer terug zien dus. Edward Berends komt niet meer op Torrentwereld.nl. Edward Berends neemt een ander mailadres en telefoonnummer en wacht rustig af tot de servertermijn afgelopen is.
    Afgelopen met Torrentwereld.nl want die server gaat hij niet verlengen. Zo lost Edward Berends dat probleem op en niemand in de trackerwereld hoort nog iets van hem.

    Wie hij daarmee laat vallen en wie hij al die tijd heeft voorgelogen en misbruikt dat interesseert zulke types helemaal niets.
    Of dat Torrentlady is of die oplichters van staff die nu nog op tw zitten dat maakt voor Edward Berends ook niets uit.
    Hij kon ze allemaal goed gebruiken en heeft dat gedaan en niemand die er beter van is geworden of er iets aan verdient heeft behalve Edward Berends de profiteur hemzelf ;)

    Wedje maken? ;)
    Dat type mannen is wel bekend en om eerlijk te zijn.. dat zijn geen mànnen
    en je moet ze vooral niet beter leren kennen want dan blijft er helemaal niets van over :);)

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Waarvoor is dat forum? Voor trackereigenaren en scripters zeggen ze daaro... of helpen ze DE STICHTING een handje XD
    Ips van de visitors zetten ze i.i.g. gewoon op internet XD
    IP* Server Date Time Language Referrer
    84.81.64.180 NL - koninklijke kpn n.v 23 Jun 08:44 Nederlands http://www.phpbb.nl/forums/viewtopic.php?f=53_t=5
    87.209.246.69 NL - versatel nederland b.v 23 Jun 07:21 Nederlands http://torrentwereld.nl/index.php
    213.93.108.186 NL - upc broadband operations b.v 22 Jun 20:54 Nederlands http://torrentwereld.nl/index.php?action=forum
    77.161.205.149 NL - koninklijke kpn n.v 22 Jun 17:48 Nederlands http://torrentwereld.nl/index.php
    157.55.112.215 US - microsoft corp 21 Jun 10:39 English No Referer
    82.168.79.76 NL - green isp b.v 21 Jun 09:52 Nederlands http://torrentwereld.nl/index.php?topic=953.0
    83.117.230.27 NL - online breedband b.v 18 Jun 13:34 Nederlands http://torrentwereld.nl/index.php?action=forum
    82.73.226.190 NL - essent kabelcom b.v 18 Jun 11:39 Nederlands http://torrentwereld.nl/index.php
    83.82.156.169 NL - casema b.v 17 Jun 12:09 Nederlands No Referer
    89.98.68.103 NL - upc broadband operations b.v 15 Jun 15:33 Nederlands http://torrentwereld.nl/index.php?action=forum
    62.131.168.203 NL - koninklijke kpn n.v 12 Jun 20:43 Nederlands No Referer
    79.142.74.92 NL - altushost inc 12 Jun 18:35 Nederlands http://torrentwereld.nl/index.php?action=forum
    83.82.156.169 NL - casema b.v 11 Jun 21:52 Nederlands No Referer
    77.166.231.235 NL - koninklijke kpn n.v 11 Jun 21:26 Nederlands http://torrentwereld.nl/index.php
    217.121.155.68 NL - essent kabelcom b.v 9 Jun 14:42 Nederlands http://www.google.nl/url?sa=t_rct=j_q=uitzend%20f
    83.82.156.169 NL - casema b.v 8 Jun 19:08 Nederlands No Referer
    83.82.156.169 NL - casema b.v 8 Jun 17:09 Nederlands No Referer
    83.82.156.169 NL - casema b.v 8 Jun 15:16 Nederlands No Referer
    84.24.52.248 NL - essent kabelcom b.v 8 Jun 14:14 Nederlands http://torrentwereld.nl/index.php?PHPSESSID=10bd9
    84.24.79.221 NL - essent kabelcom b.v 8 Jun 11:56 Nederlands http://torrentwereld.nl/index.php
    84.84.122.113 NL - koninklijke kpn n.v 8 Jun 11:53 Nederlands http://torrentwereld.nl/index.php?action=forum
    83.82.156.169 NL - casema b.v 8 Jun 11:06 Nederlands No Referer
    83.82.156.169 NL - casema b.v 8 Jun 10:36 Nederlands No Referer
    178.85.175.58 NL - upc broadband operations b.v 8 Jun 07:04 Nederlands http://torrentwereld.nl/index.php?action=forum
    83.82.156.169 NL - casema b.v 7 Jun 23:15 Nederlands No Referer
    84.24.52.248 NL - essent kabelcom b.v 7 Jun 22:32 Nederlands http://torrentwereld.nl/index.php?action=forum

    BeantwoordenVerwijderen
  64. De eigenaar Ed Berends is "terug van vakantie".
    Heeft zijn naam verwijderd, nìet zijn account. Het account Eddy heet nu: TorrentWereld, niet meer te redden.

    Hoe toepasselijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij vind het nodig om verstoppertje te spelen. ;) Met wie? Met zichzelf? En waarom? Slecht geweten Berends?
      Berends mag op de blacklist MISBRUIKERS.
      82.73.226.190 Misbruiker en oplichter.

      Alles wat "gedoneerd" is voor de forumstukken die Torrentlady heeft gemaakt is door Berends geïncasseerd. Torrentlady betaalde de server. Berends die er nooit is hangt de eigenaar uit. Zo doen Oplichters dat. ;)

      Verwijderen
    2. 25 euro wordt gevraagd voor de verzorging van één forum.
      Marina had het daar erg druk mee maar ze doet zoiets heel graag. Zij kon ook niet weten dat Eddy Berends zo'n ploert is, dan had ze het niet gedaan via Torrentwereld.
      Hij heeft aan haar verdiend en laat haar nu vallen. Hij heeft al die tijd gelogen tegen haar en van haar geprofiteerd. Dat is oplichting en misbruik ja maar ook opzettelijk kwetsen en vernederen. Die man verdient niet beter! Ik hoop dat zijn forum dit niet overleefd!

      Verwijderen
  65. Tja als je niet weet waar je mee bezig bent kun je beter niet ruimte op je server verhuren. Geld is duidelijk belangrijker dan de privacy van de leden, iets wat we intussen wel gewend zijn van Torrentwereld.nl.

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Eurootjes en vriendjes zien te blijven met foute figuren in het trackerwereldje omdat je nooit weet waar dat goed voor kan zijn ;)
    Extreme mocht het hele forum bekijken van top tot teen waarbij ook geen rekening werd gehouden met de privacy van leden en niet van staff!
    Resultaat daarvan was dat het forum gehacked werd wat vanzelfsprekend niet bekend gemaakt mocht worden. Smoelenboek wat de eigenaren en scripters op dat forum wel kennen circuleert sindsdien en het zou extreme niet zijn als hij ook de ledenlijst geript heeft.
    Prettige gedachte ;)
    Maar niets op extreme aan te merken want eigenaar eddy heeft hem zelf gevraagd hahahaha
    Zo ook Marconist, nog zo'n twijfelachtig geval mocht ook al in het script en op de server. Marconist is de scripter van Amazing die weer beheerder en vriendinnetje van polarbeer is. De nood is blijkbaar hoog om aan vriendjes te komen voor Eddy ;)
    Dus ja, die gegevens duiken vroeg of laat wel een keer op, is alleen nog een verassing uit welke hoek hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  67. verassing idd ;) man verbrand z'n schepen niet achter zich maar vóór lol mogen trouwens wel ettelijke kilo's af anders legt hij nog eerder het loodje als dat forum van 'm :)

    BeantwoordenVerwijderen
  68. nooit doen als je zo noob bent je eigen naw op whois te zetten, grote fout andere vrouwen zo misbruiken als ze weten wie je eigen vrouw is, grote grote fout, vragen om he..... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, helemaal correct :)

      Verwijderen
    2. Whois archieven grandioze uitvinding whoehahhahahah

      Verwijderen
    3. uuhhhm tsja zeker en hackers ook zeker als die zo stom zijn erover op te gaan scheppen ;)
      grandioos wereldje die trackers hahahhahahhah

      Verwijderen
    4. Veel hazen... lijkt onderhand een plaag ;)

      Verwijderen
    5. hahaha nee scripters dan die onder bekende nick problemen met script voor gaan leggen op open forums lol
      grandiooooossssss hahahaha

      Verwijderen
    6. Daarom liggen ip's nu ook op straat en ws nog veel meer ;)

      Verwijderen
  69. ip's komen van privé-board van aces hahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  70. 77.250.187.19 c. den boer is bolle jan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  71. De n.a.w. van Marina die gebruikt werden op een blog door Anita den Enting en ThijnTjuh hebben ze ook van de staff van TorrentWereld of van Ed Berends. Andere mogelijkheid is er niet.
    Afzetten van Marina heeft Ed Berends al een tijd tevoren gepland gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Tja die Anita den Enting had ook nog enkele appeltjes met Marina te schillen ;)
    Anita den Enting heeft zelf in de staff van Torrentwereld gezeten en had maar liefst 4 verschillende accounten op dat forum om de leden te beliegen en bedriegen. Dat was heel normaal in die tijd.
    Marina heeft dat gestopt en Anita den Enting een paar maal ontmaskerd. Ook Thijn besodemieterde de hele tent en werd gedegradeerd door Marina.

    Ze willen weer terug naar die goeie ouwe tijd dat ze hun leden schaamteloos en zonder kans op ontdekking kunnen oplichten met leugens en bedrog. Met Marina als eigenaar kan dat natuurlijk niet, die is te eerlijk voor dat gayes.

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Ze willen weer terug naar die goeie ouwe tijd dat ze hun leden schaamteloos en zonder kans op ontdekking kunnen oplichten met leugens en bedrog.
    idd geheel in stijl met de trackerwereld die ze daar naar de mond praten

    BeantwoordenVerwijderen
  74. maken zich schuldig aan schending van copyrights
    stukken zijn van tl :)

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Domain name: torrentwereld.nl
    Status: active

    Registrar:
    Hosting2GO B.V.
    Baronielaan 92
    4818RC BREDA
    Netherlands

    DNSSEC: no

    Domain nameservers:
    ns1.hosting2go.nl
    ns2.hosting2go.nl



    Reverse Whois:
    "Theodorus Lodewijk" owns about5 other domains
    Email Search:
    is associated with about 6 domains
    Registrar History:
    3 registrars with 1 drop.
    NS History:
    7 changes on 6 unique name servers over 6 years.
    IP History:
    9 changes on 7 unique IP addresses over 4 years.
    Whois History:
    23 records have been archived since 2008-05-11 .
    Reverse IP:
    31 other sites hosted on this server.
    Log In or Create a FREE account to start monitoring this domain name

    DomainTools for Windows®

    Now you can access domain ownership records anytime, anywhere... right from your own desktop! Download Now>

    DOMAIN: TORRENTWERELD.COM

    RSP: TransIP BV
    URL: http://www.transip.nl
    created date: 2011-08-10 22:36:18
    updated date: 2012-06-19 13:18:21
    expiration date: 2013-08-10 22:36:18

    owner-contact: P-TIL818
    owner-fname: Theodorus
    owner-lname: Lodewijk
    owner-street: Beugel 12
    owner-city: HEERENVEEN
    owner-zip: 8447 AG
    owner-country: NL
    owner-phone: +31 630410615
    owner-email: transip@lodewijkje.nl


    stumperds XD

    BeantwoordenVerwijderen
  76. loll je eigen leden met ip online zetten als je notabene een forum bent voor trackers
    dat is toch wel al te erg whahahaha
    zo dom heb ik het inderdaad nog nooit gezien

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Forum is een beetje teveel gezegd voor dat "ding".

    De naam Torrentwereld trekt klanten aan, dat is logisch maar als iemand ontdekt dat alleen de domeinnamen Torrentwereld.nl en Torrentwereld.com bezet zijn is dat heel snel over. ;)

    Torrentlady trok nog meer klanten aan maar die is weg. Als zij besluit ergens anders op te duiken trekt ze de klanten weg. ;)

    Meer hebben ze op Torrentwereld.nl niet. Service kennen ze niet. Van eventuele kennis is niets te zien, als die er al moet zijn zal dat wel in het gedeelte van het forum zijn waar jan modaal niet mag komen. ;)
    Ze zijn niet klantvriendelijk. Er heerst een dictatuur van heb ik jouw daar die iedereen bij voorbaat al de mond snoert.

    En als klap op de vuurpijl beheersen ze hun eigen script niet eens.
    Door pure onkunde hebben ze het enige wat voor een paar leden nog een beetje leven in de brouwerij bracht, namelijk de game-arcade ook nog om zeep geholpen. De man die de arcade voor Torrentwereld heeft gemaakt (konden ze ook niet zelf) zijn de kleppen inmiddels ook van de ogen gevallen en deze heeft op het geklooi op Torrentwereld dus ook nog maar één gepast antwoord: Marconist: Tot ziens op http://www.spelduel.nl/ ;)

    Door ip-bans te verwijderen was er tussendoor nog wel even een opleving voor zover je daarvan kan spreken bij systematische welkomstberichten waar de staff geen werk voor hoeft te verrichten maar nu iedereen die een ban had en mogelijk nog iets van interesse over had opnieuw aangemeld is, is die tijdelijke opleving ook weer verholpen en is de mededeling 'Geen ongelezen topics gevonden sinds je laatste bezoek.' weer het vertrouwde gezicht van Torrentwereld.nl. ;)

    En wie eerlijk is kan niet anders dan toegeven dat dàt al het geval is vanaf het moment dat Torrentlady vakantie nam. ;)

    Niemand die haar dat kwalijk kan nemen en als ze zou besluiten haar medewerking aan een ander forum te verlenen of er zelf een te starten dan is het helemaal afgelopen met Torrentwereld.nl.
    De leden die toch al veel minder komen blijven steeds meer en langer weg.
    Niet omdat Torrentlady dat zo wil maar omdat Eddy Berends een en ander zelf zo besloten heeft zonder haar daarin te kennen. Hij is daardoor voor de leden een onbetrouwbaar element van dat forum geworden net als zijn staff. En wat nog belangrijker is: omdat het forum Torrentwereld.nl door de eigen staff dood gecensureerd is wìllen de meeste leden er niet eens meer aan deelnemen. Iedere inbreng die je doet is verspilde tijd en kan zelfs een ban opleveren.
    Eigenaar en staff van Torrentwereld.nl begrijpen de grondbeginselen van een forum blijkbaar niet eens. Ze kunnen beter gaan bloggen. ;)



    BeantwoordenVerwijderen
  78. Dat is ze niet aan te raden. Aan de reacties hier te zien worden ze dan finaal de pan in gehakt en niemand die daar een traan voor zal laten rollen.
    Ze verdienen ook niets beters.

    Maar er is wel fijn nieuws :)
    Torrentlady is haar eigen site begonnen en iedereen is welkom op TorrentLady's World
    de link is tlw.nl-platform.info

    Veel succes TL met je site en met alles,
    goede wijn behoeft geen krans ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Re op Anoniem21 augustus 2012 00:00

      Domain name: torrentwereld.nl
      .
      .
      Beetje een vage forum, iedereen anoniem, maar wel je mening en informatie dat niet klopt plaatsen beetje jammer !

      Oke even over het volgende ik ben dus Theo van zogenaamd Torrentwereld.nl is, dat is dus fout torrentwereld.com is wel van mij en ja mijn naam en toename staan er bij om dat het op mijn server staat net als zoveel domeinen en leden die via mij een site hosten en of een site gekregen hebben.

      Tevens attendeer ik er hier ook even dat het volledig legaal is om over torrensites te praten of scripts te plaatsen waar maken jullie je toch zo druk om, als je het allemaal zoveel beter weet begin er zelf dan een en doe je ding en ga niet anoniem je gal spuwen want geloof niet helemaal waar je over praat als je niet eens de juiste Whois gegevens kunt vinden bij de juiste domeinnamen.

      Als iemand een probleem heeft over het handelen of reilen en zeilen binnen Torrentwereld en de sites die ik heb dus niet torrentwereld.nl maar wel velen anderen die met Torrentwereld te maken hebben zou zeggen bel me of of die een e-mailtje.

      Ik sta volledig in mijn recht en doe niks illegaals en hebben jullie ergens een probleem mee dan kun je daar op een normale manier met mij over hebben, zo niet dan zal ik er zeker ook echt niet wakker van liggen, over mailtjes met zogenaamd ik hack je en of weet ik het wat daar lig ik ook niet wakker van.

      Verder zal ik er niet veel over zeggen, enige is mensen er is al gezeik zat in de wereld en maak je toch niet zo druk om wat anderen doen en hou je liever bezig met je eigen dingen, weet je het beter dan een andere lul er da niet te veel en doe dan eens voor hoe het wel moet.

      Ik wens iedereen veel plezier en maak je niet te druk over anderen dan word het een stuk leuker.

      Groetjes Theo

      Verwijderen
  79. Torrentwereld.com brengt je naar de site torrentwereld.nl, re-directed , dus leg het misschien aan jezelf ?
    En als de whois niet kloppen is dat meestal omdat die vervalst zijn toch , als ze niet kloppen ;)
    Zie dat je een tekstje beantwoordt waar zo te zien sprake is van een nieuwe forum met een link er bij maar als je dat niet eens gezien hebt heeft het voor jou ook geen nut om daar een kijkje te nemen hoe het wel moet hahaha
    t' is me ook nogal vaag waarom je je zo'n kromme tenen loopt te maken als torrentwereld.nl niet van jou is....
    dan maak je toch dat jouw site er niet meer op terecht komt ;)
    Geen velen anderen sites gezien ook die met Torrentwereld te maken hebben en veel zal het wel niet zijn als je ze zelf niet eens ken vinden in google .
    Nogal veel drukte over hoe andere het beter moeten doen , en ietwat lichtgeraakt over wat je recht is en illegale dinge doen of zien we dat nou allemaal ook weer helemaal fout ? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Mocht je opmerkingen hebben over men text kun je me benaderen per E-mail, verder zal ik hier niet op ingaan.

    Groetjes Theo

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Anoniem21 augustus 2012 13:41
    Met me houding van effe afwachten zat ik goed. De eerste het beste topic over een torrentsite heef torrentlady reeds gesloten heb ik gehoord.
    Geen forum maar het zoveelste vriendenkluppie trackers wat z'n mening over het doen en laten van buiten dat kluppie staande trackers opdringt aan hen leden. Helaas pindakaas ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  82. was te verwachten toch ;) maar weinig luitjes uit dat wereldje die een ander echt behulpzaam willen zijn zonder d'r zelf heel veel beter van te worden
    maar bazen over een ander haha ja dat doen ze zóóóóó graag whahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Het ziet er zo fris en veel belovend uit maar dat ze op de bekende toer doorgaan is echt teleurstellend.
    Ik had er veel verwachtingen van maar niet dit. Jammer zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  84. weet je wat jammer is !!!

    Jullie gezeik over van alles maar wel anoniem mietjes !!!

    Groetjes Anoniempje :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan abonneer je je zelf toch ook op het blog zoals anderen dat doen maar dáááár heb je het lef niet voor hè Anoniempje want dan ben je niet meer anoniem hahahahahaha

      Verwijderen
    2. Donald Duck weer ;)

      Verwijderen
    3. O dat trieste pubertje met banlijst voor trackers?
      Die denkt ook dat hij iets te zeggen heeft ja hahaha ;P
      Ban for life 95.97.121.120 whoehhahahaha

      Verwijderen
    4. Zie http://banforlife.nl/list

      Opletten op laatste zin hahaha
      Bij herhaling volgt serverban !!!
      Zit op de server bij Eddy Berends ;)

      Huichelaartje hahahaha

      Open blacklist

      Klik op de naam voor meer informatie
      Name Ip adres(sen) Reden Datum eerste waarschuwing
      Jeffrey
      31.151.141.142
      109.70.6.77
      Gedraagd zich niet
      Valt servers aan
      Uit bedreigingen naar mensen 2012-05-07 22:07:33
      Nickname: Prul
      83.247.49.144
      Dreigementen naar webmasters 2012-05-22 00:29:45
      Nickname: Boris52
      80.57.24.73
      Hit & Run 2012-05-07 23:49:59
      Alex Koedooder
      83.247.63.208
      212.54.42.8
      109.72.83.52
      Dreigementen naar anderen
      Brute-force aanval op de server, poging tot het kapot maken van website's en servers 2012-05-07 23:56:36
      Onbekend
      58.53.196.202
      81.218.135.120
      70.107.217.160
      95.79.126.33
      95.79.17.105
      67.203.161.30
      12.176.112.235
      59.120.145.8
      81.149.167.224
      118.67.249.179
      85.214.142.158
      68.16.181.79
      58.71.170.205
      65.44.183.72
      81.175.86.66
      70.148.48.200
      203.115.25.254
      Server Brute-Force Attack 2012-05-08 00:09:02
      Nickname: Popel
      81.205.90.109
      77.160.171.228
      Schelden en dreigementen richting webmasters. 2012-05-10 11:02:44
      Jan Willems
      87.208.152.89
      Hacken van websites, verwijderen van databases (via SQL-injection)
      Brute-force aanvallen op servers 2012-05-10 11:08:36
      Greta Boerman
      84.80.204.188
      Veelvulidg poortscannen
      Brute-force aanvallen
      2012-05-10 11:31:54
      Abuse Proxy's
      74.63.112.138
      Op een foutiefe manier met een proxie om gaan, No Proxy access 2012-05-29 23:45:19
      Geenidee
      222.186.20.48
      Aanval op Torrenttop100, poging tot inloggen backand / server.
      Bij herhaling volgt serverban !!!

      Verwijderen
    5. Site http://banforlife.nl
      Last reboot unknown
      Uptime graph
      Domain banforlife.nl
      Netblock owner CPE Customers NL
      IP address 95.97.121.122
      Site rank 2025513
      Country NL
      Nameserver ns1.theolodewijk.nl
      Date first seen July 2012
      DNS admin hostmaster@banforlife.nl
      Domain Registrar unknown
      Reverse DNS mail.theolodewijk.nl
      Organisation unknown
      Nameserver Organisation unknown

      ;)

      Verwijderen
    6. hahaha en Theo Lodewijk zei nog wel niet illegaal bezig te zijn ;)
      zomaar ip's op een zwarte lijst zetten zonder er een reden bij te zetten en namen erbij en de meeste uit de duim gezogen ;) allemaal heel erg legaal ;) en helemaal niet anoniem whahahahahhahaha

      Verwijderen
    7. Nu niet meer nee ;)

      Verwijderen
    8. Tja dat is op een foutiefe manier met gegevens omgaan hè. Boontje komt om zijn loontje ;)

      Verwijderen
  85. Aah dat Torrentwereld.nl weer lol. Tsja daar post niemand iets, komen alleen een paar van dezelfde kijkers maar geen kopers hahaha ;)

    Oh en mevrouw Stalin heeft haar eigen forum ook weer geopend ;) TW heeft ze bijna gesloopt kan ze wat er nog loopt te slijmen meteen overnemen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op een free-hosting ;) Wens haar maar veel succes hahaha, één doss en ze ligt eraf ;)

      Verwijderen
  86. dossen die handel dan ze denkt ze god en allemachtig is ze mag na wat ze zo te lezen die torrentlady heeft aangedaan niet meer iets eigens bezitten weg ermee torrent lady sucses met je eigen forum

    BeantwoordenVerwijderen
  87. De shout vandaag in rode koeieletters....

    Vandaag om 21:48:30
    straatmeid: hahahaha hoe vind je die goed he
    Vandaag om 21:40:05
    straatmeid: HE wildest zoals op dat ene plaatje waar de sint zegt ik ben over 2 weken weer opgerot ,kan jij dat hier ook doen en hij is zelfs een stuk knapper als jij bent
    Vandaag om 21:36:11

    ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. http://i48.tinypic.com/6ppawy.jpg hahahaha

      Verwijderen
    2. doe je best straatmeid maar wildest snapt dat toch niet hahahaha

      Verwijderen
  88. Die koeienletters hadden toch blijkbaar een dubbele functie ten eerste de tekst die er stond en ten tweede het geeft aan dat wildest ook zo dom is als een koe .
    maar ja wie had het ook anders verwacht van zo'n bitch als haar .
    in torrentland krijgt ze toch nooit meer een voet aan de grond ,daar is ze uitgescheten en uitgekotst
    we gaan gewoon een nieuwe periode tegenmoet met een goed en mooi forum waar je niet gecontroleerd word en /of misbruikt wordt door wildest en kornuiten
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Op Torrentwereld.nl krijg ik braakneigingen, alleen al het sfeertje wat er hangt maakt me misselijk. Als er al iets zou gebeuren moet dat wel achter voor gebruikers gesloten deuren zijn want je ziet er geen kip. Die ene zonder kop hoor je af en toe dom kakelen maar waar ze het dan over heeft hebben ze al verwijderd voor de gebruikers die daar dus niets van begrijpen en hooguit meekrijgen dat er voor de zoveelste keer woorden zijn geweest tussen gebruikers en staff. Oh sorry crew noemen ze zich nu.

    Ook hebben ze iets geheel nieuws vinden ze zelf. Ban For Life noemen ze het. Het spijt me heel erg maar dan lig je toch vreselijk in een deuk.
    Het openbaar publiceren van ip's van misbruikers van trackers was in 2004 al heel gewoon op weblogs. Het werd in 2005 geïntroduceerd op forums door Spot-it.org en in 2008 op het forum Hotsspots.com.
    Wat er zo nieuw aan is weet ik dus ook niet.
    En (ik heb het voor jullie nagekeken)de figuren achter het zogenaamde Ban For Life zijn dezelfde figuren die een ware oorlog wilden ontketenen tegen Hotsspots.com omdat ze vonden dat een banlijst niet kon "i.v.m. inbreuk op privacy".
    Ik vraag me dan wel af hoe ze het nu dan noemen waar ze op Ban For Life mee bezig zijn.
    Kortom de braakneigingen krijg ik automatisch al maar zoals ze zichzelf daar keer op keer tegenspreken dan kun je ze toch ook echt niet serieus nemen.
    Een troost: ze zijn wel ergens de toppers in: het is het slechtste en stilste forum voor trackers dat ik ken en ik heb er al veel zien komen en gaan. Torrentwereld.nl zal het nooit worden.
    Hopelijk gaat het het nieuwe forum beter af en zoals het er nu uitziet en als ze het zo door kunnen zetten ziet het er goed voor ze uit.
    Ze doen het in ieder geval al met de juiste intentie en dat alleen is al meer dan je van Torrentwereld.nl kunt zeggen.

    Succes mensen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Torrentwereld.nl is somber, donker muf oud bruin, rommelig, slordig, niet afgewerkt, geeft de indruk van zo'n typisch vergeten oud stoffig naar verschaald bier en rook stinkend achterbuurtkroegje met een paar van die stokoude mannetjes die zich in evenwicht moeten houden aan de bar XD

      Verwijderen
  90. Wat is dit hier voor geouwehoer,
    is er niemand die zijn nickname durft te gebruiken ?

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Op een opmerking van een half jaar oud durven ze best wel ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  92. http://marconistde.blogspot.com/
    wat is er aan te durven met zo'n nickname?
    die is wel om trots op te zijn
    t zijn altijd dezelfde

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vanzelf. Stalken, bedreigen, vriendje van amazing carola die beheerder is op alleen retail, cirkel weer rond.

      Verwijderen
    2. http://gekkoservers.blogspot.com/
      http://amazing-dreamz.blogspot.com/
      naam gemaakt in de trackerwereld zo te zien
      cirkel idd rond XD

      Verwijderen
  93. Marconist6 juli 2013 17:29

    Wat is dit hier voor geouwehoer,
    is er niemand die zijn nickname durft te gebruiken ?

    Amazing-dreamz.org alleen voor geregistreerde gebruikers.....
    Proxies blocked....
    Proxy-identities blocked...
    Marconist.de onvindbaar..
    Het is niet voor niets dat ze deuren moeten sluiten en eigen sites opdoeken ;)
    Er is ook wel durf voor nodig om commentaar te hebben op reacties ergens als je zelf je sites moet sluiten omdat je géén reacties krijgt :)
    Beetje triest ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beetje triest en o zo bekend XD
      De mensen met de meeste mislukte sites op hun naam hebben altijd het meeste commentaar en het meest ongefundamenteerd haha Op Marconist.de had Marconist de nicks Marco en Peter dacht ik.. ;)

      Verwijderen
    2. Niet een beetje hypocriet hahaha. Marconist gebruikt zelf vpn van Nanihost Ltd die ook TOR-service op hun racks draaien :)

      Verwijderen
    3. Met zo'n nick ken je beter anoniem reageren whahhahaha
      maar dat zijn er wel meer ;)
      vaak uit het zelfde kringetje idd. whahhahaa
      zo'n beetje de nalopers aka de kontenkruipers van zg grote trackereigenaren toch ;)

      Verwijderen
  94. hahahahha droevig amazing-dreamz.org

    Er is een fout opgetreden!
    Sorry, but the administrator has blocked registration from proxies. Other causes of this error include using an intranet (school connections), registering on a cell phone, or using a browser that does not support compression or does not accept encoding.

    Miet veel over van droom als je mij vraagt tenzij verstoppertje je favoriete game is XD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Komkommertijd haha. Oude koeien, oude misères met dezelfde oude hoofdrolspelers whahhahaaa Vergrijzing in de trackerwereld whahahhaa

      Verwijderen
  95. Marconist6 juli 2013 17:29

    Wat is dit hier voor geouwehoer,
    is er niemand die zijn nickname durft te gebruiken ?

    Afbreker die zelf niks presteert.

    BeantwoordenVerwijderen
  96. En ook een paar flink geesteszieke publiciteitsgeilende personen die hoogstens uitblinken omdat ze zichzelf zo graag horen en zien op het net doen ijverig mee aan de stalking van dit 16 jarige meisje.

    Zie http://torrentwereld.blogspot.com/2012/07/ook-door-bekende-personen-uit-de.html

    Dìe Marconist ;)
    Eén van de geblondeerde trackerhoertjes van polar waarvan er tig in een trackerstaff passen en een net zo steriotiepe oude lul die daar achteraan kluunt ;)

    BeantwoordenVerwijderen