(Advertentie)







Beste Flirtertjes,

Het is Feest dit weekend! Het is vandaag (10 mei) Precies 8 Jaar geleden dat ons eigen Flirthuis geboren werd en morgen (11 Mei) is het precies 7,5 jaar geleden dat onze deuren officieel open gingen voor bezoekers. Het is dus het hele weekend feest!

Feestje vieren!

Omdat het natuurlijk een speciaal weekend is willen we graag met jullie een feestje bouwen op Flirthuis en er een paar gezellige avonden van maken! Omdat het weekend lang is en je elkaar mis kunt lopen, willen we graag afspreken dat de avonden officieel vanaf 21.00 uur beginnen tot in de late uurtjes. Dus vanavond (vrijdag), zaterdagavond en zondagavond vanaf 21.00 uur!

Natuurlijk ben je op ieder moment van de dag welkom op Flirthuis! En we zien je natuurlijk graag binnenkomen. Klik hier om direct naar onze site te gaan!

Ontmoet je oude vrienden!

Maak van de gelegenheid gebruik om dit weekend je oude bekenden, die je in de afgelopen 8 jaar hebt ontmoet via Flirthuis nog eens te zien en te kijken hoe het met hem of haar gaat. We hebben de afgelopen jaren veel mensen met elkaar in contact gebracht en zijn hier ontzettend trots op! Aangezien de ontwikkelingen van de afgelopen maanden gaan we hier de komende 8 jaar gewoon weer mee door :)

Omdat niet iedereen deze nieuwsbrief ontvangt willen je graag vragen om oude bekenden die je misschien in je contactlijst van Facebook of Skype hebt ook uit te nodigen. Iedereen is Welkom!

Tot straks op Flirthuis.nl!
Groetjes,

Batman, Catwoman, Rapunzel, Bappie, Menzo, Popey en Gandalf