Dringende Waarschuwing Kelsey's Schilderpaleis

Kelseys-schilder-paleis.com is zogenaamd een site van een geestelijk gehandicapt meisje van 17 jaar. De site heeft de roots echter in de trackerwereld.
Eigenaar en producent van de site is Tony Beumer uit Ulft, in de trackerwereld bekend als Drone, Drone54, Star-dreamer, Star, Storm-rider-2008, Stormrider, Storm, Silver, Silvest, Silvester, Script-master, Ranger, Bandito54, Bandito, Cleo-1975, Cleo, Misstamara41, Misstamara, Gladiator, Skipton, Starwatcher, A.beumer, A.beumer1, Tonybeumer1954 e.a.
Verder werken hier een aantal collega's uit de trackerwereld aan mee waaronder Marina van den Berkmortel-IJsendijk uit Helmond die de trackerwereld kent als TorrentLady, DesignLady, TattooLady, GoudLokje, DomBlondje e.a. en Henk van der Linden, beter bekend als Charmed, PussyCat, Maddog, Lamborghini e.a.

Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJsendijk beheren gezamelijk de server met ip 188.227.202.204 bij Sourcexs.nl met daarop o.a. gehuisvest: tonys-mail.info, kelseys-schilder-paleis.com, cleos-meaning.info, nl-platform.info, script-plaza.info, starwatcher.info, torent-ladys-world.info, webserver1.nl-platform.info.

De redenen dat wij (overigens naar aanleiding van diverse verzoeken en reacties) deze waarschuwing willen plaatsen zijn de volgende.

Kelseys Schilderpaleis stond eerder online maar had toen blijkbaar toch een iets andere doelgroep voor ogen. Dit was in ieder geval zeker geen site van een minderjarige.
Site title Kelsey's Schilder Paleis Date first seen March 2013
Site rank Primary language Dutch
Description AdultRed, forum per uomini e donne non adatto a d utenti minorenni, sesso, amore, masturbazione per qualunque sesso e orientamento.
Keywords amore, masturbazione, sesso, sessualità

Hierbij moet de kanttekening gemaakt worden dat de maker van de site en deze bekende uit de trackerwereld tevens de vader van het geestelijk gehandicapte minderjarige meisje is. Het was niet te vermijden dat hierop een golf van protesten losbrak waarop TW de eigen regels heeft moeten breken. De algemene verontwaardiging was zo heftig dat wij hebben moeten censureren om dit kind in bescherming te nemen.

Achteraf gezien is dat met enige spijt omdat wij later pas hoorden wat het team achter deze zogenaamde kindersite met privé-informatie doet. Op dat moment echter moesten wij een grens leggen en wij hebben daarin maar twee opties. Wij kunnen een reactie doorlaten of geheel verwijderen. Het is ons niet mogelijk om wijzigingen aan te brengen in eenmaal geplaatste reacties.

Wat dit team precies doet met de gegevens die ze via hun sites verzamelen mogen onze gasten zelf bekijken. Een eerste bericht kan men lezen op het portaal van TorrentLady's World op de server van Sourcexs. Een vervolg hierop vinden we op Rodels en Rodelaars op een blog van Blogger.com/Google.com. Speciaal om hun medewerking hieraan te kunnen verlenen hebben Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Henk van der Linden een Google-account aangemaakt. Tenslotte als laatste in deze rij van smaad en lastersites The makers of.... welke weer op de server van Sourcexs te zien is waar ook de kindersite op staat, zeer gebroederlijk naast de pornosite van Tony Beumer Tony's Mail.info.


Drie smaad en lastersites waarop Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Henk van der Linden laster verspreiden, persoonlijke gegevens misbruiken, bedreigen en chanteren. Sites waarop een aanzet wordt gemaakt kinderen te lasteren en bedreigen zijn van dezelfde makers als Kelsey's Schilderpaleis.

Wij zijn op de hoogte gesteld van de bedreigingen door dit team naar meer personen. Wij zijn in het bezit van de bewijzen hoe dit team de trackerwereld pushed mee te doen aan smaad, laster en bedreigingen. Wij zijn in het bezit van de bewijzen van de middelen en het bedrog en oplichting zoals dit toegepast wordt door dit team. Wij zijn niet van zins ons te verlagen tot het niveau Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Henk van der Linden en gaan deze gegevens daarom niet online zetten. Belanghebbenden kunnen deze bij ons opvragen. Let wel dat belanghebbend niet hetzelfde is als belangstellend. ;)

Wij hebben vanzelfsprekend heel goed gezien dat het dit team er vooral om te doen is zoveel mogelijk profijt te halen uit de diverse partijen op en buiten het intranet. Marina van den Berkmortel-IJsendijk heeft lange tijd dankbaar gebruik gemaakt van de diverse contacten in de trackerwereld net als van TW. Tony Beumer heeft jaren geprofiteerd van de faciliteiten van Hotsspots en teert nog altijd op de naam.
De grootste misser die dit team hierbij maakt is dat het bij hen uitsluitend om het eigenbelang gaat en niet om het welzijn of het voortbestaan van trackers en de trackerwereld in zijn algemeenheid.

Om ten laatste één regelmatig gehoord advies te weerleggen: ondanks alles wat wij van Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Henk van der Linden en anderen op TorrentLady's World en sympatiserende trackers ontvangen hebben en al in archief hadden staan leggen wij dit niet bij Stichting Brein neer zoals men ons aanraadt. Dat is meer het niveau van TorrentLady alias Marina van den Berkmortel-IJsendijk, eigenaresse van het Forum voor Trackers genaamd TorrentLady's World.

Dank, veel dank aan alle mensen die reageren, zij het via het blog, pm, mail of anderszijds. Ons blog is een open podium. In tegenstelling tot bepaalde fora ;) kennen wij de mogelijkheid niet om te bannen of in reacties van reageerders wijzigingen aan te brengen. Wij zijn wederom in tegenstelling tot bepaalde fora vóór vrijheid van meningsuiting en dat zijn we niet zoals bepaalde fora voor een uitgeselekteerde groep maar voor iedereen. Wij geven ook weer in tegenstelling tot bepaalde fora volop gelegenheid om te reageren.
Wij spammen niet zoals bepaalde fora, maken geen reclame, staan niet op partnersites en toch overstijgt ons bezoekersaantal ruimschoots dat van een veel bezochte tracker zoals bijvoorbeeld Alleen Retail.

Ten laatste wil ik een paar zeer speciale mensen bedanken voor hun tijd en inzet. Privacy is een waardevol iets. Privacy is geen gunst maar een recht. Helaas zijn velen zich daar niet van bewust of weten niet hoe ze zich dit recht toe kunnen eigenen. Ik wil de mensen bedanken die vrijwillig de uitputtende taak op zich nemen meer duidelijkheid te verschaffen in een veiliger internet. Wanneer trackers en trackergebruikers hier meer notie van zouden nemen zou bijvoorbeeld Brein binnen de korste keren werkeloos zijn.

Laat deze post geen aanleiding zijn tot smaad en laster, noch bedreigingen in een bepaalde richting. Wij verlagen ons niet tot dat niveau en het is niet onze bedoeling dat onze bezoekers dat doen.
Deze post is uitsluitend bedoeld om onze bezoekers zelfbewust te maken en op online staande feiten te wijzen die ze anders misschien over het hoofd zouden zien. Vooroordelen en nonsens spuien kan tenslotte iedereen en daar worden hele fora door de staff zelf mee gevuld. Commentaren worden gebanned waarna de deur gesloten wordt omdat de staff persoonlijk bedreigd wordt....
Wel..... neem eens een voorbeeld aan dit blog..... ;)

BRONNEN
Opzetten tot Smaad & Laster op Forum voor Trackers op Server Sourcexs van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJsendijk
Smaad, Laster en Bedreigingen op Blog van Storm-rider-2008 alias Tony Beumer
Tot aan het Lasteren en Bedreigen van Kinderen op Server Sourcexs van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJsendijk
TorrentLady & Brein

193 opmerkingen:

  1. Tja ze vinden blijkbaar dat het tegenwoordig allemaal maar kan en mag hè.
    Ik zal niet zeggen dat ze allemaal zo zijn in torrentlandje maar hier hebben we wel een paar van hetzelfde ..... (netjes blijven ;)) dat regelmatig zit te kloten en verkloten voor andere trackers! Maar goed, al te slim zijn ze niet en dat maakt het dan weer leuk hahaha
    Brein is ook weer blij met de aandacht ;)
    Hoe dom kun je zijn pffffff
    IN HOOFDLETTERS : EIGENARESSE VAN FORUM VOOR TRACKERS TORRENTLADYS WORLD GEEFT LEDEN BIJ BREIN AAN
    Klasse toch hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, het kan, maar het mag niet. Dit gaat geen staartje krijgen maar een heel lange en dikke staart lol.
    Drone post op Torrenladys world dus alles wat daar naar toe blijft gaan na de postdatum van dat bericht weet ervan. In juridische term zijn die al medeplichtig.
    Dan heb je TL, van der Linden en anderen die reacties posten waaruit blijkt dat ze het met Drone eens zijn. Die zijn weer meer medeplichtig.
    TL is een hoofdverdachte, ze staat net onder Drone omdat ze de server mee beheert en mede-eigenaar is.
    Van de eega's is bewijs dat ze op de hoogte zijn. Ook medeplichtig.
    De oudste dochter van Drone werkt aktief mee aan bedreiging en intimidatie. Ook medeplichtig.
    De hosting is op de hoogte. Ook medeplichtig.
    Het mannetje waar Drone de server weer van huurt is op de hoogte. Ook medeplichtig en die heeft dus ook nog trackers haha.
    Het heden en verleden van het drietal op trackers maakt ze nog strafbaarder.
    N00bs verschuilen zich achter ban haha.
    Brein blij yes haha maar niet alleen Brein ;)
    dat zien we wel aan de data die we krijgen hahaha en van sites en oude staff die door dat manwijf gestopt zijn ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Juist ja manwijf en als ze een server hebben hangt ze de mannengek uit met kusjes en hartjes en klef wezen op msn ;)

      Verwijderen
    2. LOL na 5 jaar is er heel wat meer bekend zowiezo. En kan er heel wat meer bewezen worden, alleen al alle "bekentenissen" en aangeboden excuses. Dat kan nog leuk worden, alleen al het oproepen van de getuigen wordt al een verhaal op zich dan LOL

      Ik denk dat de trackerwereld Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJsendijk en meer van die kneuzen op dat forum heel erg zal gaan bedanken hiervoor LOL

      Verwijderen
    3. Ik denk dat Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJsendijk iets heel belangrijks over het hoofd zien met al hun gedreig en verspreiden van smaad en laster....
      Zij zijn het die bekend zijn en zij zijn het die dit aangerekend wordt. Over hen blijft staan op het net dat ze smaad en laster verspreiden en bedreigen. Hun kinderen en kleinkinderen lezen dadelijk dat hun opa en oma andere kinderen bedreigen. Ze lezen dat hun opa en oma dat niet één keer hebben gedaan en ze lezen hoe ze dat deden.
      Hoe ze probeerden te chanteren zullen ze lezen en wat zullen ze dan trots zijn op opa en oma.

      Verwijderen
    4. Pech. Dossier 2008 ligt al bij TW, zullen we gratis opsturen en wat er nog aan komt natuurlijk ook. Met heel veel plezier.

      Verwijderen
    5. Idd van kinderen blijf je af! Trouwens een domme sloerie die op haar forum identiteit vrij geeft en erbij zegt dat dat gevaarlijk is is toch niet meer dan een smerige opruier die dat alleen doet zodat andere er werk van maken!
      Opstoken heet dat! En de leden zijn geen leden maar meelopers en kontenkruipers!

      Verwijderen
    6. Geen speld tussen te krijgen.
      Ze kunnen het beter opdoeken voordat er ongelukken van komen.

      Verwijderen
  3. http://nl-platform.info/showthread.php?tid=1&pid=24#pid24
    script-master ;) en die andere heeft zichzelf gespecialiseerd in designen ;) hoe krijgen ze het voor elkaar hè en met een kant en klaar script ;) van afbeelding verkleinen hebben ze nog nooit gehoord hè ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kant en klaar script en daar zet je een kant en klaar theme op. Afbeeldingen schrinken zit erin. Eenvoudiger kan het bijna niet maar goed..
    Het is idd weer geen porum.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. 04-26-2013, 09:02 AM
    Bericht: #21
    TorrentLady Offline
    Junior Member
    **
    Berichten: 4
    Lid sinds: Apr 2013
    Reputatie: 0
    RE: The makers of ...............
    Ja ja het is weer zichtbaar dat men zich verveelt. Ik lig dus helemaal in een deuk van het lachen. Wat laten ze toch weer goed zien hoe een grote fan ze van me zijn. Zo knap he als je al 2 weken bezig bent spullen thuis uit te zoeken wat weg kan, het huis anders wilt inrichten. Dan ook nog eens tijd te hebben om torrent sites te bezoeken whahahaha. Zo zie je maar weer wat een stelletje sufkoppen het zijn, en ze echt totaal niet weten dat je in tracker landje bent gestopt op het TLW forum na natuurlijk. Mel erg he dat je de controle van mensen bent kwijt geraakt? Echt heel zielug als zo voor aandacht vraagt, met liegen, bedriegen en verdraaien van de werkelijkheid. Nog iets Mel je bent de moeite niet waard om werk van te maken. Je bent een zeer onbelangrijk persoon. Dat jou hobby en je enige hobby de PC is daar kan ik niets aan doen. Ik heb nog wel andere Hobby's waarbij de PC totaal geen rol speelt. Weet je wat jij nodig hebt? een goede beurt daar zou je nog wel eens heel goed van opknappen. Daar is heel duidelijk en te kort bij je in.

    lol dit is pas zielig ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze wil hier waarschijnlijk mee zeggen dat ze zelf de controle kwijt is. Torrentlady heeft er een handje van haar problemen op haar tegenstanders te projecteren. Mel is gegaan omdat niemand zich op dat forum aan de gemaakte afspraken wilde houden en Drone heeft Eddy Berends gevraagd om met TLW samen te werken. Inclusief al het andere dat Drone achter de rug van Torrentlady heeft uitgehaald lijkt het er meer op dat zij degene is die de controle kwijt is maar ach, niemand die dat gejammer van ze zo interessant vindt. Misschien komt er nog een keer iemand die het wil gebruiken voor een blog blunders en bloopers of een hoe het niet te doen blog voor starters ;)

      Verwijderen
    2. Nog iets Mel je bent de moeite niet waard om werk van te maken. Je bent een zeer onbelangrijk persoon.

      Ze maken anders wel erg veel werk van Mel of ligt dat aan mij? Ze lullen erover op dat tlw, ze maken er speciaal accounts en sites voor aan en woensdag ff bij statistieken navragen hoeveel ze zelf online zijn geweest xd
      Het is toch wel een gouden tip dat je voordat je iemand zwart gaat maken beter ervoor kunt zorgen dat je wat meer over die persoon weet vóórdat je daarmee begint whahhahahahahahaaaa

      Verwijderen
    3. Mel is zo onbelangrijk dat ze van het geld dat ze verdient met sites de helft van het jaar op vakantie is. Tlw was liefdadigheid, een gunst die ze zelf verspeeld hebben.
      Drone en TL bleven daarna stalken, mailen en msnen. Mel negeert alles en daarom zijn Drone en TL deze lastercampagne gestart en maken ze zoveel werk van Mel.
      Mel was de enige die nog iets van die versprutste zooi had kunnen maken.

      Verwijderen
    4. hahaha Mel zet de puntjes wel op de i ja. Bij Mel zal het nooit gebeuren dat ze 2 weken troep uit moet zoeken. Daar wordt het geen troep. Ze zet onder normale omstandigheden in een dag een compleet platform online mèt werkende domeinen maar dat was met Drone een probleem. Drone kreeg het niet klaar, daarom stond tlw een tijd op een sub-domein. Dit lag overal aan en Drone veranderde van server en haalde een andere "scripter" erbij die nog meer verprutste. Dit was tegen de afspraken in. In combinatie met het gebrek aan animo bij de eigenaren en staff is dat meer dan genoeg reden om kostbare tijd niet langer aan zoiets waardeloos te verspillen. Als Mel terug is moet Tl maar eens informeren wat haar uurloon normaal is ;)

      Verwijderen
    5. Daar krijg je wel een idee van als je haar portfolio en referenties bekijkt. Ze heeft het goed op de rails.
      Geheel in tegenstelling tot ......... ;)

      Verwijderen
    6. Ach ja, beter dat Tl dat lekkere stuk van Mel nog niet gespotted heeft, dan gaat ze helemaal over de rooie van afgunst whahahahaha

      Verwijderen
    7. Dan heeft ze weer niet goed opgelet want dat is ook zo'n vent die zijn meis niet zomaar uitlevert aan onbetrouwbare types. Waar Mel is is hij haar bewaker en een vriend van Voldemort dus hij kent de achtergronden goed genoeg ;)

      Verwijderen
    8. De chat werkt weer ;) Nu Ziggo nog. Veel klachten van ziggo gebruikers dat ze aangezien worden voor proxyservers. Tot nu toe lijkt het alleen een probleem voor Ziggo dus ik ben benieuwd ;)

      Verwijderen
    9. Yes! de chat hihi
      Oei Voldemort bibberrrr de naam die niet gezegd mag hihihi ..kus

      Verwijderen
    10. whahahahahhha eerder de naam die dood en begraven is maar door grafschenners weer eruit gehaald hahhhahaha
      lijkenpikkers xd

      Verwijderen
    11. o ja S had het daar ook al over maar niet echt hihi het was een beetje druk met lesgeven en de caddy moest oranje voor morgen eh vandaag hihihi

      Verwijderen
    12. even nog naar de chat dan ..kus wave hihihi

      Verwijderen
    13. hittepetitje lol

      Verwijderen
  6. Zo wordt het nog een wel besteede nachtdienst als het een beetje wil. Wat kunnen sommige lui toch een vreselijke onzin uitkramen.

    Marina ik dacht dat jij je lesje intussen wel een keer geleerd had. Overal waar we jou tegenkomen zit je te zemelen over je naam en dat die zo door het slijk gehaald is. Je naam beste meid is nog altijd je eigen verantwoording en op dit moment doe je weer eens je uiterste best die door het slijk te halen. Wie ga je dit keer daarvan beschuldigen?

    Fun4all heeft groot gelijk. Je moet maar eens ophouden met dat gezannik en een houding aannemen die beter bij je leeftijd past. Je lijkt meer op een dreinende kleuter waar hotsspots in een ver verleden het speeltje van afgepakt heeft. Kijk voor de verandereing ook eens om je heen en je zult zien dat je met jouw klaagzangen niet alleen jezelf maar ook je aanhang ontzettend voor schut zet.
    Hotsspots is echt wel een obsessie voor jou dat is te zien, zelfs na 5 jaar is dat nog zo. Hotsdesire heb je voor op je lippen liggen. Daar heb je in Drone wel de perfecte partner in gevonden inderdaad.
    Ik begrijp ook dat jullie het praatje in omloop hebben gebracht dat Hotsdesire van Hotsspots was.
    Helaas voor jullie was Hotsdesire van de grote machtige Polarbear en had die grote machtige eigenaar heus geen Drone nodig voor een mailserver.

    En nu ik toch bezig ben zaken op te helderen en leugens van Marina en Stormrider te ontluisteren kan ik net zo goed even doorgaan. Het duurt nog lang tot 6.00 uur.

    Hotsdesire beste Marina en Stardreamer of welke naam je destijds ook gebruikte, ik kan me dat niet meer herinneren dus veel indruk zul je wel niet gemaakt hebben..
    Hotsdesire heeft nooit de bestemming gehad een tracker met een toekomst te worden. Hotsdesire was niet meer dan een test en is gestart nav een afspraak tussen verschillende owners puur en alleen met de bedoeling om de ddossers die in die tijd erg actief waren te pakken. Het was een val en toen door deze val het doel bereikt werd was het klaar met Hotsdesire.
    Het is nooit meer geweest dan een proef van een paar trackereigenaren met een meervoudige doelstelling. Al viel de uitslag nogal tegen voor een paar owners, volgens onze verwachtingen werd deze proef meer dan geslaagd afgesloten.

    Dit zijn feiten Marina en Stardreamer. Feiten die bij verschillende eigenaren en oude staff bekend zijn. Hoe vaak moet men jullie nog erop wijzen dat je de lesstof beter onder de knie moet hebben voordat je mee mag praten XD

    En stardreamer, jij hebt duidelijk geen belangrijke rol gespeeld in het Hotsdesire gebeuren anders was je wel op de hoogte geweest of wilde je dit in je eigen voordeel "vergeten" zodat je weer een onderwerp had om over te zeiken XD

    Hier wordt wat af geciteerd en gekopieerd of niet Stardreamer. Je zou bijna gaan denken dat ze het van een vergeten community uit een ver en vergrijst verleden afhalen XD

    Have fun Marina en Stardreamer. Hans Anders zit beslist ook wel ergens bij jullie in de buurt.

    Groetjes xxx
    Desiree
    Hotsdesire .... hots desire(e) XD

    BeantwoordenVerwijderen
  7. het enige doel van marina is de boel tegen elkaar opzetten..dreigen via het toetsenbord..zeg je wat terug dan is ze weer bedreigd..printscreens verzamelen is haar hobby..Verstand van computers of netwerken heeft ze niet,anders wee ze ook wel dat het heus niet moeilijk is,om bv een ander ip nummer aan te maken,bv door een andere router te configureren,of wat instellingen te veranderen..het verspreiden van deze interne ip nummers,zal nooit zinvol zijn,omdat hun altijd bij d eprovider uitkomen,en die gaan een persoon als marina,nooit die gegevens geven..Nee marina denkt dat ze god op aarde is..terwijl ze niet in de gaten heeft,dat ze gewoon gebruikt word..als je niet zelfstandig iets kan,moet je dus geen trackers of forums opzetten..want zoals je nu wel ziet word alles tegen haar gebruikt..wel terecht want ze heeft ook jarenlang mensen getreiterd en uit de tent gelokt..Dan vraag je gewoon om problemen..ze kan er nu wel vanalles gaan bijhalen,en zogenaamd zeggen dat ze is verhuist,wat dus niet het geval is..waar is ze nu zo bang voor?? al kan ik me wel voorstellen dat waneer iemand haat tegenkomt in bv een supermarkt,ze wel heel snel bij de kassa is..maar je mag geen eigen rechter spelen,dus laten we dat maar niet doen...nee marina,ga van de week eens naar het uvw voor werk,zodat je weer nuttig bent voor de maatschappy...en net wat disiree ook al zo mooi zegt,hoe oud ben je nu eigenlijk,het lijkt wel het gedrag van een kleuter,pffffff marina toch....

    BeantwoordenVerwijderen
  8. nog even en het word rustig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. jan zonder naam3 mei 2013 om 19:19

    jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip nu houd ze haar bakkes wel jonge

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ze doet plaatjes maken met de handleidingen die ze overal op het net van andere mensen kan jatten haha inclusief de taalvouten ;)
    En ze kaffert nieuwe leden uit die daar opeens om héél bedenkelijke redenen aanmelden hahaha
    Ze geeft Henkiepenkie opdracht haar eigen reacties te verwijderen hahahahahaha
    En ze verwijdert nieuwe leden hahaha
    Op haar blogs bij google durft ze niets meer op te zetten want ze is bang dat google van hotsspots is hahahaha
    En op de blogs op hun eigen server heeft een onbekende alles wat ze te kankeren had verwijderd hahahahaha
    Daar handelen ze nou in viagra en sexspeeltjes hahahhahaha
    Dat zal wel meer opbrengen als hun siervissen op marktplaats whahahahhhaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze doet plaatjes maken met de handleidingen die ze overal op het net van andere mensen kan jatten haha inclusief de taalvouten ;)
      Dat mag niet hè. ;)
      Schending copyrights!
      © 2013. Duken.nl. Alle rechten voorbehouden

      Verwijderen
  11. Tsja op Kelseys schilderpaleis ook al viagra in de aanbieding en een ware stormloop erop ;)
    10 nieuwe leden per dag ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Auteursrechten

    Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij DukeN en haar gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van DukeN, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

    Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van duken.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

    Lijkt mij duidelijk genoeg ;)
    Zelfs voor Torrentlady XD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Idd. DukeN stelt er absoluut geen prijs op op welke manier dan ook in verband gebracht te worden met die oplichtersbende op Torrentladys World met hun smerige bedreig- en lastersites.

      Verwijderen
    2. http://www.duken.nl/contact/

      Verwijderen
  13. Voor eigen oefening, studie of gebruik mag u volgens de wet een enkele kopie maken van bijvoorbeeld cd’s en films. Dit mag gratis en zonder eerst toestemming te vragen aan de rechtmatig eigenaar. Voor alle kopieën geldt dat ze UITSLUITEND voor eigen gebruik gemaakt mogen worden. Weggeven, uitlenen, verkopen van kopieën is niet toegestaan.

    Eén enkele kopie voor eigen gebruik is wettelijk toegestaan. Je mag dit niet verspreiden. Dit geldt niet alleen voor de handleidingen e.d. van DukeN maar voor alle publicaties.
    TorrentLady heeft nergens toestemming voor gekregen dus is met ieder plaatje dat ze op een site zet strafbaar bezig XD

    BeantwoordenVerwijderen
  14. TorrentLady is
    92.108.75.159 UPC Helmond
    Marina van den Berkmortel_IJzendijk
    https://www.facebook.com/marina.vandenberkmortelijsendijk
    anders pakken ze dadelijk de verkeerde torrentlady nog ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel goed want deze Marina heeft ook al eens verhalen rond geklept dat Anita den Enting Torrentlady is.

      Verwijderen
    2. TL heeft met alles en iedereen ruzie ;)
      Zelfs op Facebook hahaha
      Marina van den Berkmortel-IJsendijk 24 juli 2011
      Nieuwe Facebook aan gemaakt om rust te hebben van bepaalde personen.

      https://www.facebook.com/m.j.ijsendijk
      https://www.facebook.com/HobbyEnDesing
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=519895714735627&set=a.503269933064872.1073741834.502623849796147&type=1&relevant_count=1
      Hoe zielig kun je zijn ;)

      Verwijderen
    3. ouderwets desing jatwerk van oude desing volkomenkut.nl ;)

      Verwijderen
    4. kut genoeg voor reetecool hahaha
      die was ook zo weg xd

      Verwijderen
    5. Eerst netjes vragen en dan pas jatten, zo hoort het XD

      Verwijderen
    6. Als je er niet eerlijk aan kunt komen dievenklauwen thuis houden.

      Verwijderen
    7. Ach... nog iets gedownload vandaag? ;)
      Maar goed, je hebt niet te jatten van een collega-tracker-forum zelfs niet als jij helemaal onder aan de ladder staat met je normen en waarden. Het is en blijft een collega. Bovendien is het wel heel erg hypocriet om te jatten als je die plaatjes maakt die zij maakt haha ;)
      Regeltjes maken hoe he hoort in de trackerwereld... dan moet ze eerst maar eens voor een spiegel gaan staan en eigen zonden overdenken. ;)

      Verwijderen
    8. Of ze leest een blog whoehahhahaha

      Verwijderen
    9. Altijd jaloers. Duken is een forum en een van de beste. Daar kan zij alleen maar van dromen en er jatten. Daar zitten nog restanten van het 'vormer' hotsspots en daar krijgt ze frustraties van whoehhahahaha

      Verwijderen
    10. hihihi dat mens is echt niet goed in haar bovenkamer

      Verwijderen
    11. Ze is helemaal nergens goed in ;)

      Verwijderen
    12. Bedroevend slecht ook wat d'r karakter betreft.
      Banlijst XD

      Verwijderen
    13. Neem een goeiekope server, zet Beumer erop en de rest van het asociale geteisem uit de trackerwereld zit er ook. Standaardprocedure voor die fora die nog sneller verdwenen dan dat ze gemaakt werden ;)

      Verwijderen
  15. Dat blijkt ;)
    Weer een meer van de straat ;)

    Bigpappa Offline
    Junior Member
    **
    Berichten: 10
    Lid sinds: May 2013
    Steken we onze energie in de juiste dingen?
    Ik heb een paar dagen dit forum gevolgd en wat blogs hier en daar gelezen.

    Ik ga me hier niet uitten over alle genoemde namen in kwestie. Ik ken ze ( bijna ) allemaal van Ruud Kleijssen tot Tony Beumer en alles wat er tussen inzit.

    Heb zelf jaren lang een tracker gehad, en eerlijk is eerlijk, ik heb er ook leuk mee verdiend. Dat zal tegenwoordig wel anders zijn, maar destijds kon dat nog. Ben als admin op een grote tracker nog eens op een avond geweest , samen met mijn partner, waar ALLES werd betaald door de eigenaar. Zelfs een cadeautje voor de partners van de staff werd er uitgedeeld. Dus wat dat betreft kan ik niet zeggen dat ik het slecht had getroffen.

    Wat me wel opvalt is dat de grote trackers, die zich nergens mee bemoeien, nu nog steeds bestaan.
    Tracker owners die aan allerlei discussies meedoen, te pas en te onpas ip's en dergelijke plaatsen, breintippers publiceren, andere owners beschuldigen van van alles en nog wat meestal zelf een site niet lang in de lucht houden.

    Nogmaals en wellicht ten overvloedde: IK HEB NU GEEN MENING OVER WIE WEL OF NIET GELIJK HEEFT!!!

    Maar ik zie nu hier namen voorbij rollen waarvan ik denk: Man, man, je hebt zelf al talloze trackers opgezet, welke net zo snel weer off line waren.

    Waar praten we nu over?

    Kijk eens naar THC torrents. Daar hoor je bijna niemand van en draaien gewoon door
    Indiancraft? Idem dito
    Toghether Strong? Draait ook lekker mee

    Zo zijn er wel meer. Van diverse sites ken ik de mensen nog persoonlijk. Gelukkig vaak op een positieve manier, helaas ook vaak negatief.
    Ik weet van een hoop dingen uit het verleden af, en zeker wat er destijds speelde. Door maar heel vaak te roepen dat iemand dit of dat deed, bleek het vaak zo te zijn dat veel mensen dit gingen geloven.
    Je had een paar jaar terug een forum, ik meen dat het torrentstart.eu heette. Iedereen dacht te weten wie de eigenaar was, maar niemand wist het precies. Nee, ik was het niet. Maar de mensen die daar destijds de meeste problemen hadden, de grootste mond hadden en van alles werden beschuldigd, komen nu weer boven water drijven op allerlei fora en blogs.
    Ik hoor de namen van Torrentlady, Beumer, Hennie, Ruud Kleysen, Mr Bass enz enz nu nog steeds overal noemen. Alle namen die er toen ook altijd al bij zaten.

    En wat heeft het jullie en alle anderen allemaal gebracht? Helemaal niks toch? Een hoop ellende en stress, dat wel.

    Ik wil geen ruzie uitlokken nu, maar gewoon eens een gezonde discussie over het nut van allerlei gal spuiende blogs, fora's en sites

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo zo. Iemand had een alibi nodig? Gepost als THC offline is en hij weet van niets. Een die zegt iedereen te kennen. ja hoor. De paashaas bestaat ook echt ;)

      Verwijderen
    2. Ze willen niet gezond discussiëren op tlw hihi. Staat er bij wijze van hoge uitzondering één eerlijke reactie dan moet Henk die verwijderen hihihi. Zo zielig.
      Ze zijn nu bezig met een discussie die en op torrentstart en op torrentwereld al helemaal uitgemolken is. Oude koek. Of je een torrent gepakt op de ene tracker mag uppen op een andere tracker hihihi. Mag is de vraag hihi. Hoe lang bestaan er al trackers en hoelang wordt het al zo gedaan. Stumpers met hun regels en voorschriften.

      Verwijderen
    3. Opvulling ;) Ze kan het beter oppushen maar goed..
      Smaken verschillen, interesses gelukkig ook :)

      Verwijderen
    4. Dat lage niveau is niet meer op te pushen lol
      Daar is geen redding meer mogelijk ;)

      Verwijderen
    5. Kijk eens naar THC torrents. Daar hoor je bijna niemand van en draaien gewoon door
      Indiancraft? Idem dito
      Toghether Strong? Draait ook lekker mee


      Erg bekkend ;)

      Verwijderen
    6. Ik zeg niets XD

      Verwijderen
    7. Idd.
      Ruud Kleijssen lol
      Maar weinig die die naam zo schrijven ook ;)

      Verwijderen
    8. pompiedompiedom xd

      Verwijderen
    9. Ach ja... what's in a name ;)

      Verwijderen
  16. Geplaatst: 14 dec 2009, 00:13
    door PatrickV
    quote]stardreamer schreef:Ik heb een vermoeden dat het weer voor bepaalde mensen weer te rustig word in de tracker wereld, te weinig sensatie de laatste tijd, dus laat maar spammen aan 2 fronten, geven ze elkaar de schuld, en ja hoor, weer een hoop sensatie. Ik weet dat het heel erg vervelend is, maar als het je tracker overkomt, de spammer gelijk een ban geven, en dit door geven aan de site waar de spam vandaan moet komen met een kopie van de bericht, ip nummer gebruikersnaam en eventueel E-mal gegevens. Om te voorkomen dat iemand met een valse e-mail aanmeld kunt u verplichten om registratie te bevestigen.
    [/quote]

    ik heb het vermoeden dat jij er zelf achter zit. Hier reageer je zelf een poosje helemaal niet om vervolgens weer wat olie op het vuur te gooien.Tony, flikker nou gewoon op of doe wat je hebt beloofd.... Je hebt toch aangifte tegen mij gedaan? of moet er nogmaals wereldkunig worden gemaakt wat jij hebt uitgespookt met minderjarigen? Em nogmaals, je weet wie ik ben dus onderneem dan aktie , en l*l niet alleen met je grote bek.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. lol dat is lang geleden.
    torrentstart.eu van Roy.
    wat is dat voor een onzin dat niemand wist van wie dat forum was? Roy van den Hoven, eigenaar van seedcity freaky-torrents en meer van die 'lastige sites' roy4873@hotmail.com
    beter je bronnen nagaan
    nog beter: zwijgen als je alleen durft te spreken op gesloten van kwaadsprekerij en dreigementen bekend staande fora
    het valt op oude koeien blijkbaar ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. En prompt zijn daar weer de indianenverhalen lol.
    Bigdaddy stel je vragen aan de juiste personen dan bespaar je jezelf een hoop tijd en de diverse fora waar je je aas uitgooit een hoop ergenis.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Bigdaddy ;) 'Scripter' Elmo afkraken op Torrentwereld.nl ;)
    Zoiets kun je doen als je het kunt beargumenteren. Ligt danop z'n minst toe waarom je commentaar hebt maar dit slaat nergens op.
    Een schot af laten gaan om de reacties, dat doe je maar met een doel voor ogen: uitlokking! Dat wordt bij meer reacties van Bigdaddy zo ervaren op de 2 fora torrentwereld.nl en torent-ladys-world.info. Op die enkele sukkel na zal op die fora niemand reageren ;) De tijden zijn toch wel veranderd nadat Bigdaddy 'is gestopt' in de trackerwereld ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach ja een uit de oude doos haha We wachten af XD

      Verwijderen
  20. Dat zouden ze willen hahaha. Ik heb gehoord dat Oplichting ook weer online gaat komen en met een heel vies oplichtingszaakje van torrentlady dus dan is er wel wat aan het handje hè en iets dat niet alleen de trackers aangaat, anders gaat hij er niet aan beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yes dat wordt weer een nieuw blog ter ere van Torrentlady en een paar erg bekende namen uit de trackerwereld. Oplichting, misbruik, opzettelijke misleiding, aanzetten van minderjarigen tot criminele aktiviteiten.... dat soort cybercrime is tegenwoordig wel haast standaard te noemen daaro ;)

      Verwijderen
  21. Een welkome aanvulling erop is een blog dat geheel gewijd zal worden aan foute webhostings. Uiteraard worden de foute aanbieders niet alleen met de bedrijfsnaam genoemd maar wordt dat rijkelijk geïllustreerd met de gepaste screens en andere bewijsmaterialen whahahaha
    Ziet er goed uit, die gaat bovenaan komen in de statistieken let maar op hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. LOL die resellers waar geen host verantwoording voor wil nemen ;) Dat gaat idd héél erg leuk worden ;)

      Verwijderen
    2. tja de regeltjes en wetjes in nl gelden voor iedereen. het is toch ook niet eerlijk dat de ene tracker veel betaald voor een server in verwegistan en moeite doet zijn leden te protecten en een andere kloot pruts maar raak op een shared server van leaseweb en incasseert maar raak onder het motto ikke ikke en de rest kan stikke
      die strijken het geld op en gaan er vandoor
      maar niet als het aan tw ea ligt whoehahhahahahaha
      biz ;)

      Verwijderen
  22. Marina van den Berkmortel-Ijzendijk .....
    Hoe durft die smerige aandachttrekster de naam van die 2 dode jongens te noemen op haar smerige forum? Die doorgedraaide achterbakse heks die de een na de ander op haar forum er door haalt en bedreigt misbruikt 2 dode jongens om zelf goed voor de dag te komen.

    Mens wat ben jij een hypocriet stuk verdriet.
    Waarom zet je die 2 jongens niet ook op je 2 andere sites http://wie-en-wat.blogspot.nl/ en http://nl-platform.info/ Marina van den Berkmortel-IJzendijk ???? Die belachelijke flyers van je sluiten perfect aan bij je frustraties en je hopeloos mislukte pogingen om je image hoog te houden, zoals ze staan op die smaad en lastersites van jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Tsja iemand moet haar eens een spiegel voorhouden en haar dwingen erin te kijken want dat durft ze blijkbaar niet.

    Zij en Tony Beumer bedreigen kinderen, gezinnen en sites. Zij achtervolgen en bedreigen op msn, per mail, op facebook en gebruiken het forum torrentladys world en trackers om daar hulp bij te krijgen en meer informatie zodat ze nog meer zwart kunnen maken en bedreigen.

    Dat dat zo is hoeft niemand te bewijzen. Marina van den Berkmortel-IJzendijk en Tony Beumer hebben de bewijzen van smaad, laster en bedreigingen zelf ten aanzien van het hele internet op hun sites gezet.
    http://wie-en-wat.blogspot.nl/
    en http://nl-platform.info/

    Hun gluiperige aanhang kan niet ontkennen dat ze daarvan op de hoogte zijn dankzij logboeken die exact aantonen welk lid van Torrentladys World op welk tijdstip op de smaad en lastersites te zien is. Leuk want dat maakt ze medeplichtig en dat gunt de trackerwereld een paar van die notoire kontenkruipers graag toe.

    Hoe groot moet dat bord wel niet zijn dat ze voor hun kop hebben ;)
    Torrentladys World houden ze online voor het handje vol 'vrienden' van tl, de rest wat er komt zijn nieuwsgierigen van het andere forum die vol leedvermaak mee kijken hoe tlw 'gerund' wordt. Alleen kijken: posten doen ze niet op tlw, dat doen ze op Torrentwereld.nl.

    Zouden ze nooit eens bij zichzelf te rade gaan waardoor dat komt? ;)
    Hebben ze zelf niet in de gaten dat ze ontzettend ziek bezig zijn met hun bedreigingen aan zelfs kinderen en hebben ze zelf niet in de gaten dat je als je zelf kinderen bedreigt en misbruikt voor je eigen smaad en lastercampagnes je het niet kan maken 2 dode jongetjes te misbruiken om je misplaatste medeleven aan te betonen!

    Ze is niet alleen hypocriet en achterbaks maar ook chizofreen in een ver ontwikkeld stadium.
    Het is nog een geluk te noemen dat ze zelf geen kinderen heeft. God weet wat ze die aan zou doen als die niet naar haar pijpen dansen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad.... als je bedenkt dat ze zonder enige reden op commando wildvreemde kinderen gaat bedreigen waarvan ze de namen door krijgt van Tony Beumer dan kun je alles van zo een doorgedraaide idioot verwachten.

      MrBass, Hollander op TLW steunt haar blijkbaar....
      MrBass was al net zo betrokken in de bedreigingskwestie in 2008 als Tony Beumer dat was. Bigpappa (inmiddels is het Bigpappa1 op TorrentLadys World ;)) was in 2008 al net zo van de partij. Ed Gein, Elmo op TLW dito. Zo kunnen we er nog meer noemen die toen deelnamen aan deze laffe acties en dat nu weer aanmoedigen.

      Voor het overgrote deel van de trackerscene zijn dat inderdaad de mega meelopers, kontenkruipers èn verziekers in de trackerwereld. Daarom zoekt het overgrote deel heel bewust TLW niet op.

      Zij weten maar al te goed wie het zijn op TLW en hebben geen behoefte aan al dat gestook. Zij willen er bewust niet aan meewerken op negatieve wijze de aandacht op de trackerwereld te vestigen.

      Het forum TLW echter heeft buiten het melden van hun zogenaamde misbruikers niets aan informatie te bieden aan de trackerwereld.

      Scripters posten hun bijdrage niet op TLW maar op Torrentwereld.nl. Beheerders plaatsen hun tracker niet op TLW maar op Torrentwereld.nl. Dat alles maakt TLW niet alleen overbodig als trackerforum maar toont ook aan dat dit zogenaamde forum ook zeer bewust gemeden wordt om de negativiteit die ervan uitgaat.
      TLW is geen aanwinst voor de trackerwereld, eerder een last, een zwarte plek op het internet.

      Verwijderen
    2. Ach ja de gebruikelijke meelopers en meeblaters. Van alle fora voor trackers is er geen één geweest dat zoveel indruk heeft gemaakt als Hotsspots.com.
      Dàt is naar mijn mening een veilige gevolgtrekking wanneer er 4 jaar na beëinding nog over gesproken wordt èn een als gatenkaas bestempeld script nog steeds door de grootste anti-hotskots meelopers uit die tijd gebruikt wordt. ;)

      Opvallend is inderdaad dat de naam van dat forum altijd erbij gehaald wordt door anti-hotskots aanvoerders en meelopers van toen èn daar de nieuwe lichting meelopers van.
      Het is duidelijk een bepaald type mensen dat zich daartoe geroepen voelt. Het type dat graag opstookt en onrust in de trackerwereld brengt. Dat type doet zoiets meestal met het doel er zelf beter van te worden of er iets mee te winnen. Dat type blijkt vaak zelf niet bijzonder te presteren òf is niet erg genegen in de trackerwereld.

      Privé-situaties laat ik daarbij maar buiten beschouwing maar die blijken ook vaak een heel belangrijke rol te spelen net als het wel of juist niet in stand willen houden van relaties, vriendschappen e.d....

      Dit heeft alles met respect te maken. Daar ontbreekt het dit type in eerste instantie al aan. Voeg daar de afgunst aan toe en een ander niets gunnen en het plaatje is compleet. Dit zijn een paar van dezelfde personen die zich 5 jaar geleden al met dezelfde bedreig, smaad en lasterzaken vermaakten. Zogenaamde grote eigenaren die destijds de zaak mee dirigeerden hebben nu bedankt en er zijn anderen in hun plaats gekomen die dezelfde lage standaard in normen en waarden hanteren als hun bekende voorgangers....

      Dat is een van de kenmerken van de nl trackerwereld. Je hebt de goeden en de slechten en dat zal altijd zo blijven. De geschiedenis zal zich altijd blijven herhalen zolang er trackers zijn en zijn er geen trackers meer dan zoeken ze wel een andere scene waar ze hun negatieve invloeden in kwijt kunnen.

      Het heeft ook niets te maken met die zogenaamde misbruikers die ze te melden hebben of de verschillende fora of sites uit het heden of het verleden die ze zwart maken. Dat zijn alleen namen die ze voor hun doel kunnen gebruiken. Deze types gebruiken internet en de trackerwereld meestal om de erkenning en waardering te krijgen die ze in real live missen. Voor hun is internet een erg belangrijke factor in hun leven.
      Anderen zien dat wel eens anders en dat is voor deze types dan weer moeilijk te accepteren en dan grijpen ze maar naar hun laatste redmiddelen smaad, laster en bedreigingen.
      Waarmee het tegengestelde wordt bereikt.

      Verwijderen
    3. Juist!
      Met smaad, laster en bedreigingen win je geen staff terug en ook geen door jezelf in het vuilnis gekwakte vriendschappen of relaties trouwens ;)
      Wat wil je bereiken door over aan de kant gezette vriendschap te gaan janken terwijl je tegelijk die vriend zwart maakt?
      Het enige wat je bereikt is dat die vriend zelf ziet wat jouw vriendschap waard was!

      Verwijderen
    4. Dat durft dan ook nog de woorden vriendschap en vertrouwen in de mond te nemen.. ;) Kinderen te gedenken.. ;)
      Ze wagen het mensen en kinderen te veroordelen, mensen en kinderen waarvan ze ooit ergens in hun verleden namen hebben horen noemen en meer niet.. ;)
      Ze wagen het groeperingen te noemen maar kunnen de namen van die groeperingen niet noemen omdat ze die niet weten.. Ze weten überhaubt niet of die groeperingen bestaan of wat ze zouden doen.. Ze komen met instanties die die groeperingen uitkotsen maar kunnen ook de namen van die instanties niet noemen..
      Ze stalken en bedreigen op msn maar weten niet wie.. Ze sturen dreigmails maar weten niet aan wie.. Ze voegen mensen toe op social media in de hoop dat ze iets kunnen vinden.. Ze maken smaad- en lastersites met namen daarop in de hoop op reacties.. Ze benaderen grote trackereigenaren in de hoop op hulp bij hun smaad en lasterpraktijken..

      Ze bedreigen kinderen en maken kinderen zwart, veroordelen opvoeders en dat terwijl de een zelf geen kinderen heeft en de ander een sexueel misbruikte dochter, een tienermoeder en een uit huis geplaatste dochter heeft opgevoed.. Dat durft over anderen te oordelen..

      Dat noemen ze vriendschap en vertrouwen..

      Ik noem het anders. Misbruik, ongewenste intimidatie en een ziekelijke drang naar wraak..

      Ik heb het ook eerder gezien ja. Verschillende keren zelfs. En het is niet het type mensen dat ik waardeer. Het is een type mensen dat ik niet in mijn bekenden kring wil en al helemaal niet wil ontmoeten.
      Ach en zo te zien ben ik niet de enige die daar zo over denkt of dat zo ervaren heeft..

      Zo te zien ontmoet 5 jaar negativiteit verspreiden zich opnieuw alleen nu op een andere blog met een andere naam..

      Interessant om te zien wie er tussen zitten die in die 5 jaar ergens wel een wit voetje probeerden te behalen bij de namen die nu weer genoemd worden door Tony Beumer en aanhang..
      Dat maakt de echte losers ook weer zo heerlijk herkenbaar voor de massa..

      Verwijderen
    5. Echt wel hahaha. Voor de meesten is die periode jaren geleden al afgesloten op een paar freaks na die de geschiedenis koste wat koste willen blijven herhalen ;)
      Dat is en blijft idd altijd hetzelfde type uit die trackerwereld. Tony Beumer die komt met zogenaamde bekentenissen, waar was dat al eerder gezien lol. Marina van den Berkmortel-IJzendijk komt vol blijdschap haar bijval betonen met haar frustraties over een ban die ze 5 jaar geleden had lol. Ik hoorde zelfs dat ze iemand opdracht gaf door te geven aan Hottie dat alles vergeven en vergeten was door Marina hahahaha.
      Ik wil niet veel zeggen maar de beheerder op die tracker was MrBass maar met een andere naam ;) De eigenaar was Polarbeer. De banlijst van die tracker werd door MrBass in omloop gebracht en wordt op een paar trackers nog aangehouden. 5 jaar oud hahaha.
      Tony Beumer die 4 of 5 jaar nadat Hotsspots is gestopt komt met de bekentenis dat hij daar een meeloper van was. De laatste 5 jaar is Tony Beumer nog maar één van de twee die de naam Hotsspots gebruikt. Extreme is de andere. Hotsspots.punt.nl is van Extreme.
      NL-Platform.info een gestolen domeinnaam trouwens, is van Tony Beumer en hij gebruikt daarvoor een admin account met de naam Hotsspots.
      Hotsspots heeft jaren geleden al te kennen gegeven niets met trackers te maken te willen hebben. Er was binnen het team absoluut geen animo meer om nog meer tijd en vergeefse moeite aan de trackerwereld te verspillen.
      Tony Beumer had toestemming de server over de resterende tijd dat die betaald was te gebruiken maar hij heeft niet de toestemming de naam te gebruiken. ;)

      Verwijderen
    6. Jammer inderdaad. De trackerwereld had veel van ze op kunnen steken en veel kunnen winnen met Hotsspots. Bekijk alleen al het aantal trackers op dit moment met naw in whois, op een server in nl., met scripts nog erger als de zogenaamde gatenkaas ;)
      Oplichtersaanbiedingen op forums die daar niet hadden gestaan als ze zekere staffleden aangehouden hadden ;)
      Kwaadaardige geesten uit een verleden dat ze beter hadden kunnen laten rusten die daar niet eens op hadden kunnen komen ;)
      Het verschil tussen runnen en runnen ;)

      Verwijderen
    7. hahaha ja zoals het verschil tussen vertrouwen en vertrouwen, vriendschap en vriendschap.....
      vandaar het advies msn is oke maar geef ze niets meer ;)
      want letterlijk alles wat ze kunnen krijgen of denken te hebben gaan ze tegen je gebruiken als je niet doet wat ze van je willen...... tot aan de kinderen die je niet hebt xd

      Verwijderen
  24. 5 jaar geleden had Tony Beumer een forum Trackers-info.org. MrBass was een van de staffleden. Door Tony Beumer werd de staff tegen elkaar opgezet en stapte een gedeelte op waarvan MrBass er een was. Zij begonnen een nieuw forum Hotsspots.com.
    Daarop starte Tony Beumer een haat en lastercampagne tegen Hotsspots.com met behulp van Extreme, Polarbear en anderen. Voor MrBass werd dit in combinatie met niet nagekomen beloftes van Polarbeer over een eigen tracker voor MrBass teveel van het goede en MrBass liep over naar de club smaad- en laster verspreidende bedreigers.

    Toen bleek dat Tony Beumer niet kon winnen begon hij met stalken en slijmen aan het adres van Hotsspots.com. Ook toen werkte Tony Beumer al met zogenaamde bekentenissen en kwam Tony Beumer met namen en gegevens op de proppen van mensen die hij net daarvoor nog voor zijn kar gespannen had.

    Het einde van het verhaal destijds was dat Tony Beumer zijn eigen forum Trackers-info.org sloot en zich aansloot bij Hotsspots.com. To zover klopt de bekentenis van Tony Beumer. Hij was een van de meelopers.
    Om zover te komen offerde Tony Beumer niet alleen zijn eigen forum op maar ook de privacy van vele personen die hij voor zijn persoonlijke lastercampagne had geronseld.

    Wat dat betreft is er wel een verbetering te constateren in de tegenwoordige trackerwereld. Het lijkt erop dat ze zelfs in dat wereldje een poging doen meer hun eigen verstand te gebruiken en minder na te blaten ;)
    Het zijn idd meestal dezelfde figuren die met namen uit het verleden aan komen kakken èn het zijn idd meestal dezelfde figuren die al jaren nablaten idd ;)

    En zo te zien zijn het daarbij niet alleen frustraties en afgunst die dat veroorzaken maar missen ze nog iets, hebben ze ergens spijt van of hebben ze heimwee naar die goeie oude tijd ;)

    Zielige mensjes als ze daar 5 jaar erna nog mee zitten. Zo gefrustreerd. Dan hebben ze toch ergens iets helemaal verkeerd aangepakt, voor hun zelf ;) 5 jaar erna nog met je verhalen komen is toch een teken dat je het niet los kunt laten. Het was dan ook niet niks wat ze toen deden. Minderjarige meisjes bedreigen met verkrachting. Telefonisch bedreigen. Vrouwen op cam-sites zetten met het telefoonnummer erbij. Extreme plaatste een contact-advertentie op de site van Tony Beumer en Tony Beumer vulde dat aan met het telefoonnummer. Richard van Arkel belde èn bedreigde een hele regio met mensen met een zelfde achternaam.

    Tony Beumer had dit op zijn geweten maar ontsprong op het nippertje de dans omdat hij de club die hijzelf opgestart had verraadde. Dat was 5 jaar geleden. Nu anno 2013 doet Tony Beumer hetzelfde.

    Wat zeuren zulke types dan over vertrouwen of vriendschap? Ze laten zelf toch heel goed zien dat ze het allemaal niet waard zijn en het zelfs nooit waard geweest zijn? Ze laten zelf toch al zien dat ze niet meer dan notoire leugenaars en misbruikers zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. whahahhahhahah mrbass, sebastiaan. die wilde ook wel iets met hottie maar kwam daarbij polartje in het vaarwater. polartje op zijn beurt speelde met mrbass door hem als aas een eigen trackertje voor de neus te hangen die sebas natuurlijk nooit kreeg. maar intussen deed sebasje wel precies wat polartje van hem wilde...
      leuk om te zien hoe basje later ontkent ooit iets te maken te hebben gehad met hottie of hotsspots. bassie was een van de oprichters van hotsspots. polartje probeerde daar zelf ook nog binnen te komen via bassie en hottie en toen dat niet lukte door te hacken maar had nergens kans hahaha
      tony beumer is ook nooit tot de kern door gedrongen. die kwam net als freak niet verder als admin met zeer beperkte mogelijkheden hahahah
      ze kenden hun mensen echt wel daar bij hotsspots, beter als al die trackerspecialisten en trackerkenners hier allen bij elkaar hahahahhhaha

      Verwijderen
    2. En extreme dan lol, die zat ook altijd achter hottie aan. dat was me toch een drukte met al die oversekste haantjes die om haar heen zwermden lol.
      En al die mensen die dat clubje toen zwart probeerden te maken leiden nu een keurig bestaan, hebben gebouwd aan hun toekomst, hebben eigen bedrijven en goed betaalde banen en zien waarschijnlijk niet hoe druk de achterblijvers in de trackerwereld zich nog maken over iets dat 5 jaar geleden gebeurde. Hoogst waarschijnlijk hebben ze als ze het wel zouden zien medelijden met ze om die 5 verspilde jaren....
      Ik weet dat dat zeker voor één trackereigenaar het geval zou zijn. Maar zoals ze altijd zeggen is het ieders eigen keuze.... In 5 jaar tijd kun je idd een heel netwerk van leuke goede en vooral op een beter vertrouwen gebaseerde contacten en zaken opbouwen. Waarom je tijd en energie verspillen aan een wereld waarin de tijd 5 jaar geleden is stil blijven staan.. ;)
      5 jaar geleden hadden ze al dezelfde scripts mèt dezelfde gaten. 5 jaar geleden hadden ze al dezelfde discussies. In die 5 jaar zijn de trackers alleen meer op elkaar gaan lijken doordat ze alles van elkaar kopieren, van scripts tot het aanbod torrents. 5 jaar geleden hadden ze al dezelfde oorlogen, alleen de namen verschillen. 5 jaar geleden hadden ze zelfs dezelfde figuren die zich geroepen voelden een preek te houden op forums en/of te infiltreren in communities, alleen gebruikten die personen toen andere namen ;)

      Het is niet een geschiedenis die zich herhaalt, het zijn bepaalde personen die zich vastklampen aan een verleden dat voor anderen al jaren vergeten en verstoft is.

      Het zijn die bepaalde personen die er blijkbaar dermate onstuitbare behoefte aan hebben dezelfde aandacht te krijgen die ze 5 jaar geleden kregen met het bedreigen van kinderen, volwassenen, forums en trackers dat ze opnieuw in herhaling vallen.

      Zielig voor ze maar goed, daarom stoppen er ook zoveel met die trackerwereld. Er is zoveel meer en zoveel beter te doen in de echte wereld.

      Verwijderen
    3. Juist, wie dat in het oog houdt is beter bezig. ;)
      Je zou er maar mee zitten met een partner die om de haverklap het net en zijn tracker moet controleren lol
      Stel je eens voor dat zoiets dan al 5 jaar zo had kunnen zijn whoehhahahahhahaha
      God past goed op zijn kinderen en als God even geen tijd heeft valt 'hotsspots' wel voor hem in. ;)
      Hoe goed had hij ook dit weer voorzien en er de passende maatregelen voor genomen. Aan hem en dat team hadden ze in de trackerwereld heel wat meer kunnen hebben dan aan die gif spugende mislukte eigenaartjes en nablaterskliek ALS hotsspots en team daar nog iets mee hadden willen doen.
      Maar waarom zouden ze als de grootste herrieschoppers van die kliek zo goed aantonen hoe hun niveau is? ;)
      Hotsspots was er meer dan duidelijk in net als zijn team. Waarom zou hij een op topniveau opgeleid team verspillen aan iets dat in de goot wil blijven hangen?
      Daar verandert een stormrider of stardreamer of welke aliassen die gast er nog meer op na houdt niets aan. Die bungelde er maar een beetje bij en had niets in te brengen. Die Freak had dat ook niet al deden ze voor de trackers wel alsof. HS kende zijn nalopers wel ;)

      Verwijderen
    4. tjaaaa en stukken beter als sommige van die oproerkraaiers nu volgens mij ;)

      Verwijderen
    5. LOL op nl-platform van Tony Beumer is nu weer een milf en tay zoeker die zich geregistreerd heeft. Het is echt wel soort zoekt soort. Op mijn sites heb ik dat nog niet gezien en die zijn toch al iets langer online als die van hem.

      Verwijderen
    6. Je beheert je systeem en je site (daarom heet het ook systeembeheerder) of je gooit er met de pet naar ;)
      MyBB heeft een ingebouwde mod om dat soort spam tegen te gaan. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is met één muisklikje op activeren te klikken.... zo verdomde veel inspanning en moeite dus ;)

      Verwijderen
    7. Beumer rouwt om verloren vriendschappen en zou willen dat hij van die zevertrut torrentlady af kon komen xd

      Verwijderen
    8. Wat dan ook, aan server en sites doet hij in ieder geval bitter weinig hahaha

      Verwijderen
    9. Wel... dat was al zo toen stormrider de hs-server in beheer kreeg dus waarom zou je daar verbetering in verwachten ;);)

      Verwijderen
  25. pfffff spuit elf elmo alias ed gein
    vroeger was edje toch zo dik met aces en gabor waarom zit hij nu dan alleen bij die torrentahuhahuhahumlady? voor mij heeft zo iets ook een heel andere naam maar hihi ;)
    elmo heeft ban op torrentwereld maar aces is daar staff. dat zegt genoeg. elmo slijmt met tl mee omdat hij op het trackerforum niet welkom is. elmo vindt het ook wel gemakkelijk om een thuiszittend en zich vervelend huisvrouwtje bij de hand te hebben dat hij op een tracker kan zetten. die heeft toch de hele dag de tijd ervoor hihi die freaky plaatjes neemt hij wel op de koop toe hihi
    Old devil is er net zo een. zolang hij ze kon gebruiken deed hij dat. nu post old devil op het trackerforum torrentwereld.nl en niet meer op tlw. who cares script plaza op de server van tony beumer kwam toch niet van de grond hihi
    tl heeft tussen de bedrijven door ook nog ruzie gemaakt met torrenttop100. dat is een van de projecten van theo lodewijk en theo lodewijk doet veel in de torrentwereld. zoveel dat veel trackers en scripters daarom niet meer met tl te maken willen hebben. alexander verheij heeft hun streken al net zo ondervonden en die kent ook best veel eigenaren net als mario.
    als je overal ruzie mee maakt hou je niet veel meer over. Wat ze op tlw overhouden zijn de restjes die op torrentwereld.nl niet langer welkom waren. ach ja en wat verwaarloosde kinderen die zoveel moeite hebben met sociale omgang net als die churchell en een wat ouder maar daarom niet minder kind mrbass hihi
    dat soort dat loopt nog wel achter tl aan en zegt soms nog iets belangrijks zoals amen maar hoe lang nog ;)

    torrentahuhahuhahumlady moet een paar tips aannemen voordat haar naam nooit meer op welke manier ook te zuiveren is hihi

    ze kakelt als een kip zonder kop alles na waar ze zich belangrijk door voelt of waar ze houvast aan denk te hebben hihi ze gelooft alles wat ze haar voorkauwen. ze doet niet eens zelf research. ze ziet niet eens hoe ze erin geluisd wordt hihi

    ze vindt het leuk om andere mensen zwart te maken en te bedreigen. ze vindt het ook leuk om te liegen en dingen door te vertellen waarvan ze niet eens de echtheid of de herkomst kent hihi

    ze vindt dit allemaal zo ontzettend leuk dat ze daar ook plaatjes over is gaan maken die ze op haar forum neerzet en op haar facebook
    al deze aandacht vindt ze zo leuk dat ze maar door blijft gaan. ze blijft de mensen op haar forum voorliegen over allerlei situaties en dat versiert ze met haar zelf gemaakte plaatjes
    alsof ze een sprookjesboek aan het illustreren is mar de draad van het verhaal is kwijt geraakt

    zielig hoor want dat wat er nog zit op dat forum gebruikt haar alleen maar. net als tony beumer haar gebruikt. net als mensen van torrentwereld haar nu aan het gebruiken zijn. tl heeft dat toch niet door, die denkt dat ze haar iets vragen omdat ze zo aardig gevonden wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach Lamborghini aka Henk van der Linden praat haar nog wel na. ;) Hem heeft ze al eerder gebanned omdat hij haar bevelen niet opvolgde en Torrentwereld.nl had hem al eerder op een ban gezet. Als ze nergens anders welkom zijn gaan ze wel op hun knieën door het vuil van tl he ;)
      Of ze er baat bij hebben betwijfel ik. MrBass gaat al 5 jaar dan voor de ene eigenaar en dan weer voor een andere op de knieën maar het enige dat dat MrBass gebracht heeft is argwaan en verachting. Respect hebben ze niet voor hem en dat komt omdat hij een meeloper en een allemansvriend is. Hij doet alsof hij met elke tracker bevriend is en overal behulpzaam is maar achter dat masker zit de verrader die loopt te berekenen hoe hij je het gewiekst kan uitbuiten of melden. Niet voor niets dat zijn trackers vaak eendagsvliegjes genoemd worden.

      Dadelijk komt voor TL de spreekwoordelijke diepe val door de mand vrees ik. De tamtam trommelt bijna onafgebroken in torrentlandje en dat voorspeldt niet veel goeds.

      Het spijt me eigenlijk wel voor haar dat ze zo vertrouwt op mensen die dat niet ward zijn. Van de 100 of laten het 150 leden zijn van TorrentLadys World is er nu geen één bij die TorrentLady met de waarheid confronteert. Zelfs haar persoonlijke vrienden niet. Durven zij het niet aan uit angst voor de beruchte woede aanvallen van TL waarin ze, zoals inmiddels iedereen weet ze alles en iedereen die voor haar voeten durft te lopen de grond in boort met haar kwaadsprekerij. Zijn ze bang voor een ban?

      We gaan het meemaken en het zal wel weer een groots opgezet drama van de kant van Torrentlady worden maarja
      Wie zaait zal oogsten. Wie kaatst kan de bal verwachten.

      En het is zeker te bizar voor woorden om 2 kinderen die naar alle waarschijnlijkheid door fysieke druk op hun vader om het leven zijn gekomen te gedenken op een forum waarvan de crew zichzelf bezig houdt met bedreiging en het rondstrooien van leugens over hun onbekende kinderen en vermeende opvoeders.

      Het is net alsof ze er plezier aan hebben.
      Het is net of ze plezier hebben aan de publiciteit en de aandacht die ze nu weer kunnen krijgen door het leed van anderen met flyers op hun trackers letterlijk om te roepen. Flyers die tot overmaat van ramp ook nog ondertekend zijn met ©Torrentlady.
      Dè Torrentlady die zelf kinderen besmeurt en bedreigt
      en dè Torrentlady die hele haat-campagnes opstart tegen gezinnen, kinderen en alles waar ze maar even over getipt wordt, ongeacht of het op waarheid berust of niet.

      Verwijderen
    2. Ja vind ze leuk. Haar naam ff extra promoten over de rug van twee dode jongetjes. Daar maakt ze die flyers voor. Zodat ze bekender wordt. Niet om die zo treffende spreuken of gezegdes die net iets te zichtbaar ontsproten zijn aan haar eigen zieke brein. Iedere flyer is als een bom van frustraties en ze zijn werkelijk niet mooi te noemen terwijl het toch voor design moet doorgaan neem ik aan.
      Designlady was toch nog een nick van haar? XD

      Verwijderen
    3. Ze doen die server met 2 daar hè. Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk. En vergeet niet de host die van alles op de hoogte is zoals Tony Beumer zo aardig was op schrift te zetten ;)
      De ledenlijst van TLW waait ook ergens rond hoorde ik al dus alles kom goe haha

      Verwijderen
    4. Beumer maakt de website en zij moet ze volspammen hahaha

      Verwijderen
    5. Ze willen een forum runnen. Laat ze zich daar dan op richten. Maar nee. In plaats daarvan gaan ze smaad en laster sites maken. Ze gaan persoonlijke gesprekken van staff online zetten. Zo zorg je dus voor een heel goede naam voor je forum maar niet heus.

      De serieuze trackereigenaar laat zich niet met TLW in. Waarom zou je dat doen met de reputatie die TLW in zo korte tijd heeft opgebouwd. Dat is niet bepaald iets om trots op te zijn toch. Daar wil je niet in mee getrokken worden noch wil je het aangerekend krijgen aan zoiets bij te dragen. Een tracker online houden kost veel, waarom zou je er dan onnodige risico's mee nemen. Dat is niet alleen zonde van je investering maar ook van je staff die zich voor die eigenaar en die tracker inzet en niet voor een allegaartje van bijeengeraapte smaad en laster sites en blogs die zich een forum willen noemen maar in de verste verte nog niet in de buurt daarvan komen.

      Verwijderen
  26. Bigpappa is inmiddels gepromoveerd tot Bigpappa1. Ban gekregen terwijl hij nog maar net begonnen was hahahaha

    Wat is er overgebleven van de principes waar ze op TLW zo over opschepten? ;) Wij doen dat anders en beter dan het andere forum, wij zijn een 'open forum' hahahaha Bij ons wordt niets verwijderd en wij doen niet aan slotjes whahahaha
    U mag misdragers melden. ;) Dat zouden wel eens misbruikers kunnen zijn waar ze het over heeft hahahaha Die ze dan op een zwarte lijst zetten voor de trackers die er lid zijn. Een 'blacklist' dus al willen ze dat woord net niet gebruiken haha En dat zwartmaken eh sorry misbruikers melden dus doen ze inmiddels ook al niet meer 'open' want in plaats dat TL de mensen bang maakte waren de rollen opeens omgekeerd en dat kan toch echt niet door de beugel hahahaha
    Hypocriet zooitje werkschuwe aso's speelt het dan ook nog klaar commentaar te hebben op hard werkende eerlijke mensen die TL in de schaarse vrije uurtjes willen hèlpen met die waardeloze opsomming van mislukkingen die ze TLW noemen hahaha TL dus, Drone had zichzelf al afgeschreven hahaha nu hebben ze zelf een eervolle vermelding op de blacklist.
    Het eerste en enige dat ze helemaal zelf en eerlijk verdient hebben. Bravo whahahhahaha


    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach ja ze hebben het ei uitgevonden hè maar open forum en blacklists bestonden in 2008 ook al ;)
      Dat noemen ze volgens mij ook hypocriet. Ze kraken een oud forum af tot en met maar apen dat wel van voor tot achter en van links naar rechts compleet na. Al snel blijkt dat ze zichzelf te hoog ingeschat hebben en dat ze niet in staat zijn een open forum te runnen. Ze breken de door hen zelf opgestelde regels door topics op slot te zetten. Reacties worden verwijderd. Dat doen ze trouwens niet zelf. TL laat haar reactie door Henk van der Linden verwijderen, bang als ze is voor commentaar blijkbaar en ook erg hypocriet. Bannen gebeurt nu in een afgesloten gedeelte van TLW dus ze zijn nu op hetzelfde peil als dat andere andere forum waarvan ze bij hoog en laag volhielden dat zij het beter gingen doen en vooral open. Alweer erg hypocriet. Je moet er maar om lachen als zogenaamde beheerders en de eigenaren als eerste hun eigen reglement overtreden. Dan weet je inderdaad als een van de beste hoe je een site moet runnen ;)

      Verwijderen
  27. Kelseys-schilder-paleis.com
    Het hele gebeuren rondom deze site is vanaf het begin gepland en doorgestoken kaart van Tony Beumer.

    Tony Beumer veroorzaakt een hoop herrie over een site die Tony Beumer online heeft staan met adult content.
    Tony Beumer beweert dat die site voor zijn dochter is en maakt het geheel nog dramatischer door expliciet erbij te vermelden dat zijn dochter minderjarig is en geestelijk gehandicapt.
    Wanneer er commentaar komt op het adult content dat Tony Beumer op de site heeft geplaatst is dat het sein voor Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk om een meningsverschil met een stafflid als aanloop te gebruiken voor een heuse trackeroorlog.

    Dit mislukt jammerlijk.
    Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk worden betrapt op bedrog en vervalste screens. In een tijdsbestek van slechts enkele dagen is de identiteit van de maker van een smaad en lasterblog op blogger.com bekend gemaakt als zijnde Tony Beumer. Iedere wijziging op iedere site op de server van Tony Beumer wordt vanaf dat moment vastgelegd.
    Nog voordat Tony Beumer gebruik gaat maken van een door hemzelf in het leven geroepen fake-personage is daarover al alles uitgelekt.
    Nog meer oplichting, vervalsingen en misbruik worden ontdekt waarover veel al gepubliceerd is en de rest ongetwijfeld volgt.

    Om voor de site Kelseys-schilder-paleis.com de gewenste aandacht te krijgen gebruikt Tony Beumer zijn eigen dochter Kelsey.
    De fake-personage die erbij werd gehaald door Drone en die bedoeld was om te intimideren en bedreigen is Tony Beumers dochter Melissa.

    Tot zover het verhaal van Tony Beumer waarvan het duidelijk opzet is geweest om door middel van het gedramatiseerde verhaal over zijn minderjarige geestelijk gehandicapte dochter die van een stafflid geen site zou mogen hebben volgens Tony Beumer.

    Ook daar voegen ze de nodige drama weer aan toe om het flink aan te dikken. Het gaat ze er nu vooral om medelijden op te wekken dus de handicap van het meisje krijgt hierbij alle aandacht van Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk en Henk van der Linden die meent ook iets toe te moeten voegen.
    Ook op Het forum TLW leggen ze een 'verklaring' af die voor medeleven moet zorgen voor deze oplichters.

    Kelseys-schilder-paleis.com is namelijk niet meer of minder dan oplichting. Tony Beumer zet met opzet een site voor een minderjarig kind op een forum voor trackers. Daarbij legt hij er de nadruk op dat dit kind geestelijk gehandicapt is, pas 17 jaar èn dat dit kind hèm gevraagd heeft om een site. Tony Beumer zet zichzelf neer als de barmhartige die een kind een plezier doet maar is dat de waarheid?

    Nee dus.
    Ten eerste is daar de zeer terechte vraag met welke bedoelingen een volwassen oudere man een meisje van 17 dat bovendien geestelijk gehandicapt is een site cadeau zou doen met een dergelijke adult inhoud.

    Ten tweede heeft dit meisje al een aantal jaren een eigen site waar ze niets mee doet.
    Bloggen.be/scharlotte

    Tot zover weer enkele 'onthullingen' inzake de leugens, bedrog en oplichting door het fabelachtige team Torrentladys World. ;)
    Sommige mensen geloven ook nog in de kerstman ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo dus onze torrentlady heeft weer eens voor niks een boel mensen zwart zitten maken en op zitten hitsen whoehhahaha
      Wie-en-wat.blogspot.nl whahahahhha
      Wat noem je dan machtsmisbruik torrentlady? een heel forum naar je eigen hand zetten en ze jouw leugens voorschotelen?
      Je hebt een groot probleem lady.
      Jij heb meer op met pappies die hun eigen dochter als een kindhoer op het net willen zien.. wordt het niet tijd dat je daarvoor onder behandeling gaat?

      Verwijderen
    2. Het scheelt dat zij de gesprekken met Mel zelf al online zette, kan ze zich daar iig niet meer uit liegen hahahhha

      Verwijderen
    3. jaja the trut is out there: torrentlady xd

      Verwijderen
    4. Je hebt een groot probleem lady.
      Jij heb meer op met pappies die hun eigen dochter als een kindhoer op het net willen zien..


      Het is voor Torrentlady niet: wat gij niet wilt dat u geschiedt doe dat ook een ander niet maar ik had een rot jeugd en daarom gun ik dat andere kinderen ook toe.
      Het is toch niet normaal dat een stafflid een kind in bescherming moet nemen tegen haar eigen vader en dat speelt zich ook nog allemaal af op een forum voor trackers. Feitelijk illegale sites. Het is niet te geloven dat zij het voor de servereigenaar opneemt. Ook al was hij de koning dan heeft hij nog geen recht een kind fysiek zo te belasten!
      Als het waar zou zijn dat ze zelf in haar jeugd misbruikt is dan is dat geen verzachtende omstandigheid voor haar abnormale gedrag!

      Respect voor Mel. Zij heeft haar plicht gedaan door het probleem daar neer te leggen waar het thuishoort namelijk bij de servereigenaar en de eigenares van het forum waar de site op stond. Mel heeft correct gehandeld.


      De verantwoordelijkheid ligt bij de servereigenaar en de eigenares van Torrentladys World.
      Wat zij ermee gedaan hebben is bekend.

      Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk hebben duidelijk geen enkele remming om hen onbekende kinderen hierin te betrekken en zelfs te bedreigen maar ik ben van mening dat het niet gewenst is hier nog meer woorden aan vuil te maken. Dat is niet zo zeer omwille van de kinderen die Tony en Marina schade toe proberen te brengen als om de kinderen van Tony Beumer die hier geconfronteerd worden met hoe hun vader in werkelijkheid is.
      Wij moeten ons niet tot het niveau van Tony B. en Marina vd B. laten verlagen. Die kinderen kunnen er tenslotte niets aan doen dat ze zulke ouders hebben. Zij hadden geen keuze.

      Verwijderen
  28. Het ware te wensen.
    Dat alle mensen.
    Met hun gebreken.
    Zichzelf eerst bekeken.
    Dan zouden zij het praten.
    Over een ander wel laten.

    De meest recente spastische ontlading van Marina LOL Wel meisje hou je daar dan eerst zelf maar eens aan en verwijder al jullie praten over een ander.
    En bekijk goed wat je verwijdert, dat zijn jouw gebreken door jou omgezet in woorden.
    Daarna pas mag je commentaar op anderen hebben.
    Pas dan beste Marina heb je recht van spreken.
    Eerst naar jezelf kijken.
    Als je dat tenminste nog aandurft.
    Kijk naar die boze ontevreden Marina
    die naar alles en iedereen trapt en schopt.
    En leer ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Plagiaat hahahaha

      Dat is helemaal Torrentlady. Gedichten stelen en doen alsof ze van haar zelf zijn. Wedden dat ze er ook ©Torrentlady op heeft gezet ;)

      En het gedichtje is gemanipuleerd, beter gezegd bewerkt zodat het meer in haar eigen straatje past net zoals haar screens ;)

      Dit is het orgineel dus:

      het ware te wensen,dat alle mensen,
      met al hun gebreken zichzelf eens bekeken.
      Dan zouden ze het praten over anderen wel laten.
      Hij die iets weet over mij en de mijne,
      die gaat naar huis en bekijkt de zijne.
      Vindt hij daar dan geen gebreken,
      dan pas mag hij vrijuit over anderen spreken.

      J.B.

      Auteur: waterradje op dinsdag, 2 sep 2008
      Licentie: Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen ;)

      Dat stuk over de zijne thuis bekijken laat ze liever weg hahaha Laat ze haar leven eens bekijken en dan eerlijk met zichzelf te rade gaan. Wedden dat je haar dan niet meer hoort ;)

      Wat voor leven heeft dat schepsel ;) Stelen, liegen en bedriegen. Ze heeft er plezier in haat en nijd te verspreiden en de baas te spelen. Lukt dat niet dan gaat ze zwart maken en bedreigen.

      Verwijderen
    2. Oh dat is pas hypocriet.
      Zelf zet ze overal ©TorrentLady op en alle stukken van TorrentLady zijn voorzien van watermerken.
      Ze maakt ruzie met trackers die haar stukken erop zetten zonder haar toestemming.
      Ze maakt ruzie met Torrentwereld.nl over die stukken.

      En ze steelt zelf als een ordinaire dief hahaha. Dit is het bewijs ;)
      Ze heeft zelfs het fatsoen niet de naam van de echte dichter te noemen. Ze doet alsof het van haar is. Bedriegster hahaha ze is op heterdaad betrapt whahahaha
      Alweer hahahahhha

      Verwijderen
    3. Zag ik op dat blog van haar niet ergens een opmerking van haar staan over geloofwaardigheid ;)

      Verwijderen
    4. Ja zeker op Rodels en Rodelaars is dat een van haar vele sublieme uitspraken lol.
      Ze trekt daar de geloofwaardigheid van bloggers in twijfel. Ondanks dat ze zelf blogs in beheer hebben lol.
      Dat mag de pret blijkbaar niet drukken. ;)

      De link van "haar" gedicht zal ik ook even plaatsen, anders is de blogger weer niet "geloofwaardig". ;)
      http://www.festisite.com/gedichten/bekijk/het-ware-te-wensen/
      Het gedicht is in 2008 gemaakt dus ze kan ditmaal ook niet beweren dat het van haar gestolen is. ;)

      Verwijderen
    5. aaah dit is zo zielig dat het niet meer zielig is maar door en door ziek. wat een intens trieste vertoning. ze voert de hele dag haar toneelstuk op voor de drie en halve dwaas op dat forum als publiek pfff

      Verwijderen
    6. LOL wie is die halve dan?

      Verwijderen
    7. Figuurlijk ;) Wat daaraan meewerkt is ontoerekeningsvatbaar anders doe je zoiets niet. Ze mag nog van geluk spreken als ze die drie en halve dwaas haalt ;) Ik zie er alleen maar blaatschapen en oplopend ramptoerisme ;)

      Verwijderen
  29. Er komt steeds meer bedrog en oplichting door dit koppel aan het licht. Een 10 met een griffel voor deze post. Ga zo door!

    RE:
    Kelseys-schilder-paleis.com is namelijk niet meer of minder dan oplichting. Tony Beumer zet met opzet een site voor een minderjarig kind op een forum voor trackers. Daarbij legt hij er de nadruk op dat dit kind geestelijk gehandicapt is, pas 17 jaar èn dat dit kind hèm gevraagd heeft om een site. Tony Beumer zet zichzelf neer als de barmhartige die een kind een plezier doet maar is dat de waarheid?

    Nee dus.
    Ten eerste is daar de zeer terechte vraag met welke bedoelingen een volwassen oudere man een meisje van 17 dat bovendien geestelijk gehandicapt is een site cadeau zou doen met een dergelijke adult inhoud.

    Ten tweede heeft dit meisje al een aantal jaren een eigen site waar ze niets mee doet.
    Bloggen.be/scharlotte

    Tot zover weer enkele 'onthullingen' inzake de leugens, bedrog en oplichting door het fabelachtige team Torrentladys World. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Blijft spannend zo.....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Spannend.. Oke. Dat kan inderdaad ook een mening zijn..... voor wie nieuw is in de wereld van trackers en fora ;)


      Verwijderen
    2. Of doet alsof..

      Verwijderen
  31. Niet spannend.
    Wel voorspelbaar en door meerdere personen voorspeld.. ;)
    Eens een verrader altijd een verrader en dat gaat voor meer van die onvriendelijke karaktertrekjes op. Het hoort blijkbaar bij sommige mensen.. ;)

    Tony Beumer heeft zich in 2008 al eens op soortgelijke wijze vergrepen aan persoonlijke informatie die hij uit een geruchtengrabbelton had opgedoken. De situatie nu is niets nieuws en zeker niet spannend.

    Nadat Tony Beumer in 2008 (met hulp) een trackeroorlog had ontketend was het dezelfde Tony Beumer die zijn ongelijk bekende nog voordat die oorlog ten einde was. Tony Beumer liet de groep die hij mede had samengesteld in de steek om zich bij een partij te voegen die hij in zijn opdracht had laten zwart maken, kleineren en bedreigen.
    Op dit moment probeert Tony Beumer hetzelfde te bewerkstelligen als in 2008. Daarbij heeft hij er waarschijnlijk geen rekening mee gehouden dat zijn echte naam wel eens uit zou kunnen lekken.

    Het publiek in de trackerwereld weet dat Drone 54 dezelfde persoon is als Stormrider. Ze weten dat dit Tony Beumer is en leggen met die nieuwe kennis zelf vaak nog andere verbanden.
    Daarnaast zien ze gelijkenissen tussen het huidige forum Torrentladys world en daaraan vooraf gaande fora en hoe het daar toe ging. De trackerwereld herinnert zich veel, heel veel..

    Tony Beumer is door dat verleden geen graag geziene gast in deze trackerwereld. Marina van den Berkmortel-IJzendijk is dat ook niet. In de grote groepering Torrentwereld.nl is zij niet gewenst. TorrentTop-100 laat waarschuwingen uitgaan tegen haar.

    Daarbij ziet het publiek in de trackerwereld zelf wat Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk op Internet zetten en zijn er veel mensen die zoveel meer weten van scripts, skins, servers en andere zaken waarover Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk het als de beste zeggen te weten..

    Spannend is het niet. Het is wel grappig als ze weer op een fout gewezen worden of als ze weer op bedrog met namen betrapt worden. Hoe dezelfde fouten steeds weer door dezelfde personen herhaald worden en vooral de moeite die ze doen om dat te verbergen.
    Tijd is de vriend van eerlijke mensen. Alles komt ooit een keer uit. Daarbij zijn het de laffe karakters die niet geleerd hebben hun fouten toe te geven maar er stug in blijven volharden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahaha tsja, zoals met de code van die site. de beschrijving staat notabene in het script zelf en dan blijft ze toch stug volhouden dat die gehackt is whahaha
      zelf kan ze geen script lezen maar dat weet ze wel he haha

      nog een hhhaha ze pleurt de geprekken met mel op het net en ze geeft mel zelf een andere naam die nerges in die gesprekken staat. mel is wel een goeie gebruiker op andere trackers whahahahha niet je dat op aan te merken dus hoe komt ze aan die wijsheid he whahahaaaaa

      kijk en dan komt ze nog met haar eigen jeugd op de proppen en hoe erg dat was hahhhaaa laat iemand zich eens melden die met dat mens gesproken heeft en dat gejank niet erbij kreeg ;) maar wel doet ze mee aan kinderen bedreigen en blogs maken die ze elders weer af gaat kraken whahhhahah

      rijp voor het gesticht die torrentlady een achterbakse feeks is dat

      Verwijderen
    2. Torrentlady kan alleen maar napraten wat haar voorgekauwd wordt. Dat script is door Drone zelf zo online gezet inclusief die beschrijving. Dat is uitgebreid en in heel goed te begrijpen taal uitgelegd op een blog. Ze hebben ook geen scriptersjargon gebruikt of moeilijke woordjes ;)

      Van Statistieken weten we dat Torrentlady meerdere keren is komen kijken naar die uitleg. Wij weten dat ze die uitleg nog eens heeft laten zien aan Ed Gein alias Elmo scripter. De uitleg in dat topic is zo glashelder en in begrijpelijk nederlands geschreven en voorzien van duidelijke screens dat een kind dat nog kan begrijpen.

      Waar ligt het dan aan dat Torrentlady die onzin vol blijft houden zal je denken.
      Drone geeft zijn eigen fout niet openbaar toe, dat is wel duidelijk. In plaats daarvan krijgt een ex-staff de schuld.
      Liegt Drone er ook over tegen Torrentlady? Zo ja dan is dat een goede samenwerking lol. Zo nee dan liegt Torrentlady dus. Zo eenvoudig is het.
      En Elmo scripter, die heeft het Topic ook erg uitgebreid bestudeerd. Als Ed Gein werkelijk kan scripten heeft hij de fout van Drone onmiddelijk gezien en heeft hij Torrentlady daarover ingelicht toen ze samen naar dat topic keken.
      Dus wanneer Drone Torrentlady niets heeft vertelt over zijn fout moet ze het toch nog geweten hebben van Elmo alias Ed Gein...... als die eerlijk is en waarom zou hij dat niet zijn.
      Conclusie..... ;)

      Verwijderen
    3. http://torrentladysworld.blogspot.nl/ de uitleg anders krijgen de blogs daar weer gezannik over ;)
      en die is duidelijk zat ook een een leek als ikke ;)

      Verwijderen
    4. Als ze de blogs de schuld maar kan geven hè ;)
      Hoe lang heeft ze daar niet lopen slijmen voor ip nummers, mailadressen en alles wat ze los kon peuteren hihi
      Nou dat de blogs daarmee gestopt zijn zijn ze opeens de boosdoeners ;)
      Het zijn altijd de boosdoenders als ze geen contact meer willen met marinaatje, torrenttop100, torrentwereld, meld-internetoplichting ze liep er tot verveles toe de deur plat en altijd als ze zelf in de rottigheid zat ;)
      Zo leren ze ze eens kennen ;)

      Verwijderen
    5. Ze zijn altijd van iemand anders hhahaha, de blogs whahahahhha Omdat ze er zelf geen contact mee kon leggen net als haar dat eerder niet lukt bij andere teams of groepen of wat. Ze wil wel erbi horen maar ze motten haar niet ;)

      Verwijderen
  32. Op verzoek nog een keer het lijstje met emailadressen die gebruikt worden door Tony Beumer. Veel trackers hebben een bedankje gestuurd. Dank daarvoor. Samen zijn we één voor allen.

    bandito54@hotmail.com
    a.beumer@kimeke.org
    a.beumer@vodafonevast.nl
    a.beumer1@live.nl
    a.beumer1@chello.nl
    cleo-1975@excite.nl
    drone54@live.nl
    grizlybear@hotmail.com
    hostmaster@cleos-meaning.info
    hostmaster@kelseys-schilder-paleis.com
    hostmaster@script-plaza.info
    hostmaster@starwatcher.info
    hostmaster@test-this-with-me.info
    hostmaster@tonys-mail.info
    hostmaster@torent-ladys-world.info
    info@trackers-info.org
    melchamar@hotmail.com
    misstamara41@hotmail.nl
    rick-van-berkel-1975@hotmail.com
    skipton@favos.nl
    skipton@hyves.nl
    skipton@lycos.nl
    star-dreamer@hotmail.com
    storm-rider-2008@hotmail.com
    strato@live.nl
    to-much-to-like@hotmail.nl
    tony@kimeke.org
    tonybeumer1954@gmail.com
    webmail@kimeke.org

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Waar ligt het dan aan dat Torrentlady die onzin vol blijft houden zal je denken.
    Drone geeft zijn eigen fout niet openbaar toe, dat is wel duidelijk. In plaats daarvan krijgt een ex-staff de schuld.
    Liegt Drone er ook over tegen Torrentlady? Zo ja dan is dat een goede samenwerking lol. Zo nee dan liegt Torrentlady dus. Zo eenvoudig is het.
    En Elmo scripter, die heeft het Topic ook erg uitgebreid bestudeerd. Als Ed Gein werkelijk kan scripten heeft hij de fout van Drone onmiddelijk gezien en heeft hij Torrentlady daarover ingelicht toen ze samen naar dat topic keken.
    Dus wanneer Drone Torrentlady niets heeft vertelt over zijn fout moet ze het toch nog geweten hebben van Elmo alias Ed Gein...... als die eerlijk is en waarom zou hij dat niet zijn.
    Conclusie..... ;)


    Conclusie? Heel ver uit de buurt blijven van dat asociale tuig want het is erg besmettelijk hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Vandaag, 09:23 AM (Dit bericht is het laatst bewerkt op Vandaag om 11:19 AM door TorrentLady.)

    "Ik ben me ook uiterst bewust van dat er over dit geschreven stuk ook weer geblogt gaat worden met verdraaien en onwaarheden! ....... Gewoon doen alsof die blogs niet bestaan. Ik lees ze ook niet meer."

    bewerkt op Vandaag om 11:19 AM door TorrentLady. ;)
    De zoveelste leugen ;)

    Page Views: 20 (2 dit bezoek)
    Tijd pagina-binnenkomst: 24 May 2013 09:46:15 AM
    Bezoekduur: 38 mins 57 secs
    Totale bezoeken: 17
    Locatie: Helmond, Noord-Brabant, Netherlands
    IP-adres: Upc Nl (92.108.75.159) TorrentLady
    Refererende URL: www.hidemyass.com/

    Door de afdeling statistieken laten checken.
    Ze dekken werkelijk waar de ene leugen met de andere op dat tlw.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeg dat wel. Ze is begonnen met liegen en nu is er geen weg meer terug tenzij ze met bekentenissen komt en daar heeft ze het lef niet voor. Daarom gaat ze zo stug door met namen noemen die andere personen haar influisteren ;)
      We kunnen nog veel meer blunders van die kant verwachten. Ze hebben nog meer "informatie" ;)

      Verwijderen
    2. Die draait door let maar op ;) Alleen deze week al verschillende keren om een uur of 3 4 online gezien op de blogs en iedere morgen tussen 6 7 Die is nu al overspannen ervan ;)

      Verwijderen
    3. Dat was ze al toen Berends haar wegwerkte op torrentwereld. Wat begon ze toen te spoken en te hengsten haha Niet normaal meer en net zo aan het stalken geslagen bij Berends als nou bij Mel. Dat moet zo gaan bij haar als je d'r uit je contactlijst zet, dan ontploft ze haha

      Verwijderen
    4. Yup en maar blijven drammen in je msn en op blogs dat je d'r weer toe mot voegen haha Kijk wel uit ;) Je gooit ze d'r niet voor nop uit dan komen ze d'r ook nie meer in!
      En na zowat al helemaal niet haha

      Verwijderen
  35. Bigpappa Offline
    Junior Member
    **
    Berichten: 10
    Lid sinds: May 2013
    Steken we onze energie in de juiste dingen?
    Ik heb een paar dagen dit forum gevolgd en wat blogs hier en daar gelezen.
    Blaterdeblaat etc..................


    Bigpappa what's in a name idd

    Wel Bigpappa het is wel duidelijk dat jij je energie de afgelopen 5 jaar NIET in de juiste dingen hebt gestoken en je doet het nog steeds NIET.
    Ik wil dat wel ff verduidelijken. Ik heb er nl een grondige hekel aan als lui iets in een groep gooien en er dan verder geheimzinnig over doen. Hou dan je kaken liever op elkaar.

    Ik heb een paar postings van jou gevolgd, dat zal wel duidelijk zijn.
    Je zegt een hoop te weten over een kwestie 5 jaar geleden en je insinuaties gaan meermaals terug naar die tijd. Plus je reageert op een forum waarvan de eigenaren het extreem druk hebben met blackmailen, flamen en bedreigen exact in de stijl van toen.

    Dan vraag ik mij dus af waarom je daar je energie in steekt? Je was erbij en je wist ervan. Dat maakt jou dus een medeplichtige in die kwestie 5 jaar geleden.
    Ik kan alleen maar raden naar je bedoelingen waarom je nu met een forum aanpapt dat op dezelfde manier te werk gaat. In feite vind ik dat niet eens interessant.
    Je hebt 5 jaar gezwegen over die kwestie terwijl foto's en gegevens van de kinderen die destijds bedreigd werden nog altijd op internet staan en deze kinderen nog altijd zwart gemaakt worden. Dat zegt meer dan genoeg over jouw persoon en waar jij je energie in steekt.





    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Torrentlady is blij ;) Als "het" maar post op haar "forum" maakt het niet uit wat "het" is hihi. En ze kan er zielig tegen aan janken over haar rotleven en hoe slecht ze overal behandeld wordt hihihi Wat ze over zichzelf afroept maarja. Er zijn er altijd die daarin trappen ;)

      Verwijderen
    2. Laat ik even duidelijk zijn. Waar jij een hekel aan hebt zal me een worst zijn.
      Ten eerste weet je helemaal niet wie ik ben, weet je niks van mij en vind het blijkbaar nogal stoer over te komen om ervan uit te gaan dat ik erbij was. Ja, ik was er net zo bij als jij blijkbaar.
      Mij verbaasde het alleen dat na 5 jaar er nog steeds oorlog is met dezelfde mensen, zelfde problemen enz enz

      Verwijderen
    3. Om er nog maar niet over te spreken in wat voor een groep hij dit gooit ;)

      Ze zouden eens niet met de neus vooraan staan als er iets te beleven is ;) Desnoods rakelen ze het vuurtje wel even mee op om leven in de brouwerij te krijgen ;) Anoniem natuurlijk, zelf mogen ze wel namen noemen maar hun namen mogen niet genoemd worden. Waarschijnlijk weer zo'n op sensatie beluste lafaard dus die zich stierlijk verveelt en waarvan er 1000 in één dozijn gaan ;)

      Verwijderen
    4. Nl-platform.info lol
      Tony Beumer heeft dààr nu de gewraakte skin op gezet. Inclusief
      Description AdultRed, forum per uomini e donne non adatto a d utenti minorenni, sesso, amore, masturbazione per qualunque sesso e orientamento.
      Keywords amore, masturbazione, sesso, sessualità

      in de broncode.
      Na ruim twee maanden heeft hij zijn fout eindelijk 'ontdekt' lol
      Dat is toch wel een applaus waard voor deze 'systeembeheer' hahaha

      Verwijderen
    5. Tja waarom zwijgt iemand 5 jaar ? Niet vanwege een schoon geweten....

      Het ging er toen niet bepaald zachtzinnig aan toe en dat weet die persoon heel goed. Niet alleen werden minderjarige meiden gedreigd met verkrachting, Deze kinderen werden zelfs thuis gebeld en bedreigd. Hele gezinnen werden bedreigd en alleen omdat ze dezelfde achternaam hadden en dat terwijl de meesten van die bedreigde mensen niet eens wisten wat een tracker of een torrent was!
      Die bewuste achternaam is destijds in omloop gebracht door maar één zogenaamde grote trackereigenaar die destijds uit was op wraak. De opzet van Tony Beumer anno 2013 is dus exact hetzelfde als destijds in 2008. Tony Beumer was in 2008 net als nu anno 2013 de aanstichter. Verschillende bekende namen van het huidige Torrentladys World waren in 2008 ook bij de bedreigingen betrokken.

      De ervaring heeft wel geleerd dat dit soort mensen totaal niet competent is fora of wat dan ook te runnen. Zij gebruiken niet alleen hun fora/sites om hun persoonlijke vete's uit te vechten maar ook de leden op die fora/sites. Ze intimideren, kopen staffleden om, brengen vervalste gegevens in omloop en dat is nog maar het topje van de ijsberg.

      Een forum dat 5 jaar nà dergelijke onverkwikkelijke gebeurtenissen alles hernieuwd onder aandacht wil brengen met dezelfde bedreigingen zelfs aan dezelfde kinderen spoort totaal niet! Mijn complimenten aan het blog en de reageerders die wèl opmerkzaam genoeg waren waar een forumstaff vreselijk heeft gefaald en geblunderd!
      Woorden schieten tekort voor wat deze staff en met name de twee eigenaren de laatste maanden op internet gepubliceerd hebben. Het is te hopen dat ze het forum snel sluiten want dit is een grote schande voor de trackerwereld!


      Verwijderen
    6. Ik denk dat ik wel weet wie dat aandachttrekkertje op tlw nu is... Het is weer een bevestiging dat hij anschluss zoekt bij de vijand juist op het moment dat die de strijdbijl weer eens opgraaft... Hoe herkenbaar is dat...

      Verwijderen
    7. tsja dat soort verandert nooit maar dat wisten we al ;)

      Verwijderen
  36. Dit hebben we ook maar even vastgelegd voor het nageslacht. ;)

    Er zal voor het beheer van Torrentlady's World nu toch niets anders opzitten dan openbaar hun excuses aan te bieden aan ex-staff Mel en alle andere personen die ze vals beschuldigd hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Er zal voor het beheer van Torrentlady's World nu toch niets anders opzitten dan openbaar hun excuses aan te bieden aan ex-staff Mel en alle andere personen die ze vals beschuldigd hebben.

    Die zoeken net zolang tot ze er op een andere manier iemand anders van kunnen beschuldigen (screentjes knippen en plakken enzo lol)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat verwacht ik ook maar daar gaan ze niet mee weg komen ;)

      Verwijderen
    2. hahaha nee maar dat wisten wij al heel lang toch xd
      have fun whahhahahhahahaha xxx

      Verwijderen
  38. RE: Anoniem29 mei 2013 22:37

    Laat ik even duidelijk zijn. Waar jij een hekel aan hebt zal me een worst zijn.
    Ten eerste weet je helemaal niet wie ik ben, weet je niks van mij en vind het blijkbaar nogal stoer over te komen om ervan uit te gaan dat ik erbij was. Ja, ik was er net zo bij als jij blijkbaar.
    Mij verbaasde het alleen dat na 5 jaar er nog steeds oorlog is met dezelfde mensen, zelfde problemen enz enz

    Tja anoniem/bigpappa jou is wel meer worst/interesseert meer niet zoals kinderen die al 5 jaar op internet staan en bedreigd worden telkens als er maar een scheet dwars zit in de trackerwereld..

    Misschien heeft diegene die jou aansprak wel meegeholpen bij de aangifte die er in 2008 wel degelijk was en waardoor ook verschillende van die kinderbedreigers bezoek kregen van de politie..

    Jij was in ieder geval zeker niet een ervan die opkwam voor die kinderen of die in die richting iets probeerde recht te zetten. Hier komen zoveel mensen, die weten van die tijd en die er iets goeds mee gedaan hebben. Die het ten goede gekeerd hebben.
    In 5 jaar tijd kennen de meesten elkaar wel en als er dan opeens een 'nieuwkomer' verschijnt in een kamp dat al in de gaten wordt gehouden omdat daar een van de aanstichters zit dan krijgt dat alle aandacht.
    Deze mensen dragen de trackerwereld allemaal op handen en zien allemaal in dat al die negatieve aandacht niet ten goede van de trackerwereld is. Dan kun je wel eens persoonlijk aangesproken worden maar daar vraag je dan ook zelf om als je gaat heulen met de vijand ;)

    Als het je zo verbaasde en alleen om informatie ging had je tenslotte ook kunnen informaren op de bekende adressen en had dat niet perse op een oproer en oorlog veroorzakend forum gehoeven..
    Daarmee vraag je toch zelf om negatieve reacties


    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal mee eens. Als je iets wil weten ga je niet naar een roddelforum maar benader je de personen zelf. Maar néé deze figuren doen het liever in de style story/fiva lol. De grote Nostradamus in 2008 echter is ze allemaal vóór geweest met de opdracht om die figuren goed in het oog te houden haha en met succes.
      Daardoor is het ook zo grappig om te zien hoe Tony Beumer al meteen aan het begin van zijn oorlog 2013 begint te roepen met namen maar zichbaar tot aan vandaag nòg aan het zoeken is of die namen die hij roept wel echt bestaan hahaha.
      Daarbij zegt Tony Beumer 5 jaar lang voor of met (who cares) een bepaald team te hebben gewerkt. Tony Beumer laat een fantasiefiguur opdraven (die hijzelf is) en die fantasiefiguur heeft zogenaamd 3 adressen gevonden van dat team. Deze fantasiefiguur moest waarschijnlijk een icter voorstellen maar toen op dit blog melding werd gemaakt van dit bedrog van Tony Beumer was dit spel ook ten einde.
      Na 5 jaar weet Tony Beumer nog niets. Dit is niet direct aan Tony Beumer te wijten maar aan Nostradamus die in 2008 al voorspelde dat Tony Beumer niet te vertrouwen was.
      Het oude forum waar Tony Beumer zich opeens tegen gekeerd heeft is niet off gegaan. Het is verplaatst en in de loop der jaren uitgebreid met de backups van andere sites en fora, een soort tracker-museum zou je kunnen zeggen.. waar de goeien welkom zijn haha

      Verwijderen
    2. Schitterend ja, dat roddelt wat af in dat wereldje.
      Heel vreemd dat ze het allemaal zo normaal lijken te vinden.
      Kinderen bedreigen, hoe halen ze het in hun hoofd?
      En wat die van dat forum op internet hadden staan, die zijn echt niet wijs.
      Logisch toch dat er steeds meer stoppen in dat wereldje en op bepaalde trackers, en dat dat forum nauwelijks bezoekers krijgt.
      Daar wil je toch niets mee te maken hebben. Dreigementen, intimidatie, chantage, een forum dat privégesprekken openbaar te downloaden zet. Kom nou, dat is zo onbeschoft dat kun je niet maken en dat doen 2 forum eigenaren! De eigenaren horen zeker het goede voorbeeld te geven!
      De beste oplossing tegen 'dit soort' is inderdaad om hun gangen te blijven volgen en vast te leggen. Misschien dat ze dan wat beter gaan nadenken voordat ze een bek open trekken!

      Verwijderen
    3. Dat "soort" denkt niet na, die zijn al blij met elk beetje aandacht dat ze denken te kunnen krijgen ;) Hoe weinig het is maakt niet uit, ze fantaseren er wel iets omheen zodat het spannender wordt ;) Alles voor de aandacht en hier ook nog om een zogenaamd forum en diverse smaadsites te vullen ;)

      De aanklacht tegen Mel bleek een leugen, de aanklachten tegen de daar gemelde zogenaamde misbruikers worden één voor één net zo onder de loep genomen en gerectificeerd door bloggers. Daar wordt op dit moment al door verschillende mensen aan gewerkt. Daarbij zijn diverse andere misstanden aan het licht gekomen. Oplichting, bedrog, opzettelijke misleiding, aanzetten van minderjarigen tot criminele activiteiten, misbruik van minderheden, verwaarlozing van kinderen, fysieke kindermishandeling en ga zo maar door.

      Dit komt alles nog aan bod over het forum Torrentlady's World. Wie ze daarvoor dan weer aan gaan wijzen zal ons worst zijn ;)
      Zoals altijd zal het de trackerwereld zelf zijn die hun leugens ontmanteld en de ware toedracht online zet. Ze worden daar inderdaad niet erg gewaardeerd ;)
      En terecht blijkt weer eens ;)

      Verwijderen
    4. O lol. Ik had zoveel mail dat ik toch even heb gekeken haha. Het is echt wel om te gieren hoe ze zichzelf daar de hele tijd tegenspreken alleen al. 2 maanden wordt hsforum door de mangel gehaald en dan opeens komt een ondergeschikt loopmannetje met de mededeling dat hs dood is whahhahaha
      O ja maar er leven er nog wel van pfffhhahahahhhhha die oen heeft zeker een ban op smoelenboek whoehhahahhaha wat een sukkels hahaha je mag hopen dat er nog een paar leven van de 5000 6000 hsfans whahhhahahaha wat eensukkel whahahaha

      Verwijderen
    5. Napraters. Meer kunnen ze niet. Wat ze aan materiaal krijgen wordt online gezet. Ze checken niets. Wat ze aan info krijgen nemen ze over zonder te checken. Ze zijn zo blij met elk kruimeltje aandacht dat ze alles publiceren zonder er zelf ook maar een greintje aandacht aan te geven.
      Napraters en nablaters. Ze komen met namen opdraven van 5 jaar geleden. Iedereen kan op 2 vingers natellen dat namen die 5 jaar geleden al door een bepaalde groep in de zwarte zone werden gedropt op een speciaal lijstje staan ;)
      Het enige wat ze nu doen is zelf zorgen voor aanvulling op ... ;)
      En dat is altijd gunstig, èn voor de trackerwereld en voor ... ;)

      Verwijderen
    6. Tsjaaaaah en figuren zoals bigpappa zijn dan ook weer een soortement aanvulling te noemen he lol. Dat zijn dan toch medeplichtigen in kindermisbruik, bedreiging, chantage enzo...... zal mij worst wezen wie het is, zij die met goede bedoelingen die historie oprakelen weten wel het goede mail-adres daarvoor - leert de ervaring XD
      Dus 24.132.198.144 mag op de zwarte lijst.......
      Torrentlady plast in haar slip als ze dit leest omdat ze een kansje ziet om een ziel te winnen XD Graag gedaan "lady" dat soort hoort meer bij jullie XD
      Truste mensen van het goede leven...... the truth shall be told XD

      Verwijderen
    7. Over mail-adressen gesproken .. ;)
      Tony Beumer bedreigt op zijn forum en op zijn smaad- en lastersites één persoon met name èn Tony Beumer is in het bezit van het mail-adres "van die persoon" ..
      Tony Beumer heeft bedreigingen gestuurd aan verschillende mailadressen. Tony Beumer heeft verschillende accounten gestalked op LinkedIn, op Facebook en Tony Beumer heeft verschillende mail-adressen doorgespeeld aan andere sites in de trackerwereld die daarop spam hebben verzonden ..
      Maar .. die ene bewuste persoon die Tony Beumer met name noemt op zijn forum en op zijn smaad- en lastersites, die ene persoon waarvan Tony Beumer "een mail-adres heeft' .. net die éne bewuste persoon wordt door Tony Beumer niet op de hoogte gesteld van de bedreigingen, smaad en laster tegen hem/haar. ..
      Met andere woorden: de persoon die Tony Beumer als een schild voor zich heeft en oproept wanneer er problemen in de trackerwereld oprijzen voor Tony Beumer dààr heeft Tony Beumer géén contact mee en ook geen enkele poging voor ondernomen ..
      Tja Tony Beumer, wij zijn deze (on)georganiseerde misdaden al ettelijke jaren gewend en zijn er aan gewend bij de personen zèlf na te vragen voor de juiste en op waarheid berustende informatie.
      Een tip voor volgende sites/fora wellicht .. ;)
      Het zou eens wat anders zijn in die opsomming van mislukkingen .. ;)

      Verwijderen
    8. loooool hem/haar whahhhahahaha juist hahahaha

      Verwijderen
    9. Wel... om op neutraal terrein te blijven... als hij wat van hs had geleerd... ;)

      Verwijderen
  39. Anoniem29 mei 2013 23:47
    Er zal voor het beheer van Torrentlady's World nu toch niets anders opzitten dan openbaar hun excuses aan te bieden aan ex-staff Mel en alle andere personen die ze vals beschuldigd hebben.

    Anoniem29 mei 2013 22:46
    Nl-platform.info lol
    Tony Beumer heeft dààr nu de gewraakte skin op gezet. Inclusief
    Description AdultRed, forum per uomini e donne non adatto a d utenti minorenni, sesso, amore, masturbazione per qualunque sesso e orientamento.
    Keywords amore, masturbazione, sesso, sessualità
    in de broncode.
    Na ruim twee maanden heeft hij zijn fout eindelijk 'ontdekt' lol
    Dat is toch wel een applaus waard voor deze 'systeembeheer' hahaha

    Mel's inzet is niet eens een punt van discussie geweest, haar reputatie kunnen ze niet eens aan haha. De bron was al gepubliceerd voordat Drone deze laster en kwaadsprekerij begon dus ze zetten alleen zichzelf voor gek, voor zover dat nog erger mogelijk is lol

    Melanie was niet hun eerste blunder en zal ook niet hun laatste zijn. Als ze zo slecht hun bronnen blijven controleren zoals Drone de afgelopen 5 jaar heeft gedaan en ook nog zo slordig zijn met hun wachtwoorden dan vragen ze er zelf om en zullen ze nog heel lang onderwerp van gesprek blijven.
    Op dus maar naar de volgende soap lol
    en compliment aan alle mensen hier x

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Anoniem29 mei 2013 22:37
    Laat ik even duidelijk zijn. Waar jij een hekel aan hebt zal me een worst zijn.
    Ten eerste weet je helemaal niet wie ik ben, weet je niks van mij en vind het blijkbaar nogal stoer over te komen om ervan uit te gaan dat ik erbij was. Ja, ik was er net zo bij als jij blijkbaar.
    Mij verbaasde het alleen dat na 5 jaar er nog steeds oorlog is met dezelfde mensen, zelfde problemen enz enz

    Ach gut, verbaasde dat jou alleen maar?
    Vraag dan eens na aan je maatje van toen extreme naar wat hij nog allemaal online heeft staan aan bedreigingen oa aan kindjes die juliie toen ook al bedreigden. Jij was erbij en je hebt er niets aan gedaan. Jullie hebben een oorlog in gang gezet en parasitaire losers vegeteren daarna jaren lang op de namen die jullie op de markt hebben gebracht.

    Zo ontzettend stoer om je dan 5 jaar daarna toe te voegen op een flutforum dat om herhaling van dat drama loopt te smeken bij grotere trackers. Wat een loser ben je dan en wat een zwakke lul.
    Het verbaasde je alleen pfff kom toch op man, slappeling!
    Alsof je nooit gezien hebt dat dat spel van jullie al 5 jaar speelt.
    Een door en door asociale waardeloze egotripper, dat ben je en niks meer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oef Torrentlady moet overstappen op pampers voor bejaarden haha

      Verwijderen
    2. Wel dan kunnen ze dat monster net zo goed meteen onder curatele stellen, verstand is ze al een hele poos kwijt, daar nog minder controle over als d'r bekken bodem spieren XD

      Verwijderen
    3. De tijd klopt niet, zijn ze met de server bezig? Niet dat dat opvalt hoor, ik heb van Drone nog geen één site gezien waar de tijd een keertje klopte maar er zou eens commentaar over kunnen komen whahhahahaha

      Verwijderen
    4. Volgens de laatste update gaat Drone een sex-forum beginnen op nl-platform.. ;)
      Volgens mij is dat ook weer geheel in tegenstelling tot de moraal die de groep waar Drone z'n obsessies op stoelt dus tsja maakt hij weer meer vrienden mee maar niet heus hahahhhaha De kuil wordt steeds dieper.. ;)

      Verwijderen
    5. "Als xxxxx iets van mij geleerd heeft" whoehhahahaha
      Wat bv. Drone? Wat zou xxxxx van jou geleerd moeten hebben?
      Outstanders op de server laten zodat ze die kunnen hacken? ;)
      Op onbetrouwbare hostings gaan zodat je noodgedwongen op een antieke backup moet terugvallen? ;)
      Logins van servers via de openbare mail versturen zodat de hele trackerwereld erop kan? ;)

      In 2008 was de inlog van Drone a.k.a. Tony Beumer a.k.a. Skipton op Chatpaleis.nl 19ToBe54. 2008 !! Nu en we noteren mei 2013 gebruikt dit heerschap nog altijd hetzelfde wachtwoord. ;) Dit is dan een systeembeheerder. ;)
      Hoe verluidt één van de eerste veiligheidsregels op internet ook al weer?
      Juist ja, verander regelmatig je wachtwoord. ;)
      Who is to blame...............

      Verwijderen
    6. Ja wat Mel zegt klopt echt wel weer.
      Daar kun je niet mee samenwerken, constant stuit je op dezelfde fouten en dat zijn geen vergissingen meer te noemen.

      Gechecked
      Chatpaleis.nl
      Name Skipton
      WW 19ToBe54

      Hopeloos idd.

      Verwijderen
    7. Joh het is al 7 uur hahahaha ik heb een nacht overgeslagen whoehahahahah
      De buffer loopt weer over XD

      Verwijderen
  41. 24.132.198.144 = kindermishandelaar!
    Op de banlijsten noteren a.u.b.


    Anoniem29 mei 2013 22:37
    Laat ik even duidelijk zijn. Waar jij een hekel aan hebt zal me een worst zijn.
    Ten eerste weet je helemaal niet wie ik ben, weet je niks van mij en vind het blijkbaar nogal stoer over te komen om ervan uit te gaan dat ik erbij was. Ja, ik was er net zo bij als jij blijkbaar.
    Mij verbaasde het alleen dat na 5 jaar er nog steeds oorlog is met dezelfde mensen, zelfde problemen enz enz

    Ach gut, verbaasde dat jou alleen maar?
    Vraag dan eens na aan je maatje van toen extreme naar wat hij nog allemaal online heeft staan aan bedreigingen oa aan kindjes die juliie toen ook al bedreigden. Jij was erbij en je hebt er niets aan gedaan. Jullie hebben een oorlog in gang gezet en parasitaire losers vegeteren daarna jaren lang op de namen die jullie op de markt hebben gebracht.

    Zo ontzettend stoer om je dan 5 jaar daarna toe te voegen op een flutforum dat om herhaling van dat drama loopt te smeken bij grotere trackers. Wat een loser ben je dan en wat een zwakke lul.
    Het verbaasde je alleen pfff kom toch op man, slappeling!
    Alsof je nooit gezien hebt dat dat spel van jullie al 5 jaar speelt.
    Een door en door asociale waardeloze egotripper, dat ben je en niks meer.


    Juist Bigpappa en aan je naam te zien ben je zelf een pappa. Een pappa die getuige is van de fysieke mishandeling van verschillende kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar.
    Een getuige die zich weer bij dezelfde groep aansluit als weer kinderen bedreigd worden.

    24.132.198.144 = kindermishandelaar!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar kunnen er een paar aan toegevoegd worden denk ik.
      Charmed is opa
      MrBass heeft 3 kids
      Torrentlady 2 kleinkinderen
      Drone zelf is al een verdachte in die wereld
      over de rest daar komen we ook wel achter ;)
      en ik denk idd dat die maar gemeld moeten worden bij de betreffende instanties
      om erger te voorkomen...

      Verwijderen
  42. Nogmaals, je weet helemaal niet wie ik ben. En als je het wel denkt te weten, nodig ik je hierbij uit om mijn naam hier te vermelden.
    je zult wel met een flut smoesje komen dat je dat niet doet. Ga dan ook geen dingen roepen waar je geen weet van hebt

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Ach gut, verbaasde dat jou alleen maar?
    Vraag dan eens na aan je maatje van toen extreme naar wat hij nog allemaal online heeft staan aan bedreigingen oa aan kindjes die juliie toen ook al bedreigden. Jij was erbij en je hebt er niets aan gedaan. Jullie hebben een oorlog in gang gezet en parasitaire losers vegeteren daarna jaren lang op de namen die jullie op de markt hebben gebracht.

    Zo ontzettend stoer om je dan 5 jaar daarna toe te voegen op een flutforum dat om herhaling van dat drama loopt te smeken bij grotere trackers. Wat een loser ben je dan en wat een zwakke lul.
    Het verbaasde je alleen pfff kom toch op man, slappeling!
    Alsof je nooit gezien hebt dat dat spel van jullie al 5 jaar speelt.
    Een door en door asociale waardeloze egotripper, dat ben je en niks meer.


    idd. respect, hier stem ik volledig mee in.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ach weer eentje hahaha.
    Wil ook ff belangrijk zijn en delen in de aandacht XD
    Bigpappa wil ff laten weten dat hij erbij was 5 jaar geleden. Daarmee plaatst Bigpappa zichzelf in een bepaalde clubje internetgebruikers.
    Dit is een clubje internetgebruikers dat er niet voor terugdeinst smaad en laster te verspreiden, te bedreigen, te chanteren en meer van dat laffe achterbakse gedoe. Dit is ook een clubje dat hierom bekend staat in de trackerwereld en waarvan elk lid van de trackerwereld wel weer iemand in meer of mindere mate kent die daar in 2008 al bij betrokken was.

    Bigpappa zegt zelf al dat hij erbij was en dat zegt meer dan genoeg. De rest wat hij blaat is bullshit;
    hij vindt het zelf zo te zien wel erg stoer over iets te beginnen dat zich 5 jaar geleden afspeelde, maar hier wordt daar normaal gesproken nooit iets over gezegd totdat weer een van die gefrustreerde gastjes uit 2008 het op zijn of haar heupen krijgt XD

    Draai de zaak niet om Bigpappa, jij bent degene die namen noemt op uiterst verdachte fora en jij bent degene die aanpapt met Drone met een kutsmoes... herinneringen aan vroeger tijden kun je beter op skype ophalen en heb je problemen met je verleden dan consulteer je een psychiater.

    Het interesseert de mensen hier geen sikkepit wie jij bent. Het enige wat voor de meeste mensen hier telt is dat je zelf al zegt aan welke kant je staat en die kant wordt hier niet echt gewaardeerd. Je kritiek op verschillende commentaren op dit blog is ook ronduit belachelijk te noemen.

    Je was erbij en je wist ervan en je zwijgt er 5 jaar lang over. Wanneer de jacht heropend wordt ben je er als haantje de voorste bij. Jij noemt namen op het forum dat de jacht heropent.
    Jij bent degene die 5 jaar lang heeft gezwegen over kindermisbruik, bedreiging van kinderen, sexuele intimidatie van kinderen. Dat sommige mensen op dit blog daar commentaar op hebben kun je ze niet verwijten. Dat is een normale reactie, de meeste mensen, ook in de trackerwereld, hebben een al dan niet uitgeproken hekel aan jouw soort. Je naam doet niet ter zake als je je eigen voorkeuren zelf al zo duidelijk maakt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Correct haha al is zijn informatie niet helemaal correct en noemt hij namen die niet van toepassing kunnen zijn... of hij moet last hebben van geestverschijningen, die schijnen idd ook al vaker voorgekomen te zijn bij meer van die gasten van die clans hahahahah

      Verwijderen
    2. Het is altijd hetzelfde soort losers weer hè ;)

      Verwijderen
    3. Dus klopt het wat ik al vermoedde. Je raaskalt maar wat, net als ieder hier. Je weet niet wie ik ben en met een flutsmoesje geef je dat ook toe. De enige loser hier zijn die mensen die denken te weten hoe alles in elkaar zit. Extreme ken ik niet dus helaas. Je theorie is net zo waterdicht als een vergiet

      Verwijderen
    4. Niets meegekregen van thuis? Hebben ze je verwaarloosd jongen dat je zo naar erkenning hunkert? Ze vonden je niet de moeite waard om fatsoen bij te brengen en te leren lezen? Ga in therapie jongen, drie personen proberen je aan het verstand te brengen dat je naam hen niets interesseert. De rest vindt jou niet eens de moeite om op te reageren. Ga spelen op het forum Torrentladys World. Misschien lukt het je daar beter je ego en je pik omhoog te krijgen bij het soort dat beter bij je past.

      Verwijderen
  45. BELANGRIJK
    Hallo lieve mensen, even een mededeling van UPC

    Marina van den Berkmortel-IJzendijk - Torrentlady in de illegale trackerscene - heeft een
    nieuw IP 95.96.197.204
    (Het oude was 92.108.75.159)
    Succes ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het domme mokkel gebruikt daarnaast proxy-servers XD

      Vanmorgen om 6.00 op dit blog IPadress: 5.104.106.183
      Provider: proxy-server.at
      Hostname: www.proxy-server.at
      Socket: 48393
      Have fun! XD ennuh fuck you TL whahhahahahahaaaaa

      Verwijderen
    2. Jullie mogen de app van Mel ook gebruiken zie ik.
      Ze is goed bezig. Finito met de misbruikers op proxyservers hahahaha
      Dat zijn nog eens mensen waar je wat aan hebt. Grote klasse!

      Verwijderen
  46. We testen het al een paar maanden en zijn er erg over te spreken. Tot nu toe nog geen missers gehad maar we melden natuurlijk alleen de criminelen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat zullen die kneuzen op torrentladys world weer balen hahaha. Dat gaat ze de neus voorbij whahahhahaha. Anders hadden zij de primeur gehad whoehhahahhahahaaaa

      Verwijderen
    2. Nee hoor. Mel had duidelijke afspraken. Geen toestanden met trackers of andere illegale shit op de server maar Tony Beumer moest zonodig een seedbox en een torrentsite op Nl-platform hebben. Contractbreuk dus. Ze zijn voor geen meter te vertrouwen zoals weer eens blijkt. Vandaar dus dat ze gemeden worden als de pest maar dat was denk ik wel opgevallen ;)

      Verwijderen
    3. Dat is waar ook, ik heb de screens gezien van dat trackerscript en van die seedbox. Marina van den Berkmortel-IJzendijk had ook een account op de seedbox. Die box moest later wijken voor hun smaad en lastersite over Hotsspots... meervoudig strafbare zaken lol

      Verwijderen
    4. Zeker en niet alleen voor Marina maar ook voor Jan van den Berkmortel. Het bewijs is er dat Jan van den Berkmortel op de hoogte is van alles dus hij is niet alleen medeplichtig aan illegale praktijken op torrentrackers maar ook aan smaad, laster, aanzetten tot criminele activiteiten, bedreiging, chantage, kindermisbruik en de rest op de lijst.
      De gesprekken die Marina van den Berkmortel-IJzendijk zelf openbaar maakte om bepaalde personen in een kwaad daglicht te zetten doen haar èn manlief nu zelf de strop om. Ze heeft het in die gesprekken regelmatig er over dat haar man van de torrentsites weet plus dat ze regelmatig uitwijdt over haar taken op de verschillende trackers. Dit alles is door Marina zelf gepubliceerd en zo krijgt ze haar verdiende loon al had ze dat zelf waarschijnlijk iets anders berekend ;)

      Hulp aanbieden aan het forum Torrentladys World of andere activiteiten van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk en consorten is onder deze omstandigheden absoluut af te raden. Alles en iedereen die daar gezien wordt wordt namelijk grondig "onder de loep genomen" en niet op de manier waarop een n00b zoals Tony Beumer dat doet maar door een uitgebreid team van deskundigen die weten wat ze te doen staat.
      Dit moet niet vertaald worden naar een bedreiging, dit is niet meer dan een tip voor onwetende internetgebruikers die door Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk of aanhang erin geluisd worden.

      Een hobby hebben aan illegale trackers is één ding maar betrokken raken bij de criminele praktijken van Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk en aanhang is vele malen strafbaarder dan een torrentje uppen of een tracker beheren.

      Omdat in ons land elke burger geacht wordt de wet te kennen mag je aannemen dat dit bekende feiten zijn. Een rechter zal dit zonder meer aannemen en zijn vonnis daarnaar richten. Echter klantvriendelijk als wij zijn gaan wij de leden van Torrentladys World hier nog persoonljk over berichten.

      Verwijderen
    5. Uitgekiend hahaha Dat is dan tevens bewijsmateriaal dat ze op de hoogte zijn gesteld waar dat niet gehoeven had. Een overbodige aktie (omdat ze de wet zelf moeten kennen) maar zo ontzettend aardig dat je ze er nog eens op attendeerde voor het geval ze het vergeten waren... dat maakt altijd een goede indruk bij een rechter want jullie bedoelden het goed maar zij zijn te stom om dat te begrijpen... Ik ga rechten studeren haha dit is fun XD

      Verwijderen
  47. Vandaag zagen we op het domein nl-platform.info van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk en aanhang dat ze de adult skin en hoerige teksten die ze eerder op het domein kelseys-schilder-paleis.com van de minderjarige geestelijk gehandicapte dochter van Tony Beumer hadden staan verwijderd zijn.
    Vóórdat dit domein getransformeerd werd in een zelfde hoerendomein als dat van dochter Kelsey was nl-platform.info een smaad- en laster site. Ook is het al een tracker en een seedbak geweest.

    Tegenwoordig staat er de volgende ook weer van de bijzondere inteligentie van Tony Beumer getuigende tekst:

    Welcome to the site of Nl-Platform
    This website is curently under construction, please come back at a later time,
    If your looking for sensation, lies, insults, slander, exet, exet, exet,
    Then we sugest you take a look at the folowing websites.

    http://torrentladysworld.blogspot.com
    http://torrentladysworld.blogspot.nl/2013/03/rodels-en-rodelaars.html?showComment=1368443450338#comment-c8052352332969724859
    http://internetoplichters.blogspot.com
    http://torrentwereld.blogspot.com

    And many more
    Please be advised that the contents of these blogs may come over as shockingly hilarious.
    Please relise that the contents of these blogs are mainly consistent of fantasy and lies.

    Vanzelfsprekend moest er flink reclame gemaakt worden voor de link van dit domein van de smaad-en lasteraars wat de staff van Torrentladys world met graagte op zich heeft genomen. Velen die daar niet van gediend zijn zijn wederom lastig gevallen door Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk en aanhang en de link is druk doorgezonden o.a. op msn en facebook wat resulteerde in verschillende klachten aldaar.

    Waarschijnlijk schuiven ze ook deze spam/reclamecampagne in de schoenen van bloggers of trackers net als een voorgaande spam-golf maar ook nu weer wijzen logboeken de werkelijke daders aan. Blijkbaar zijn de beheerders van Torrentladys World de wanhoop nabij dat zij op een dergelijke van agrassie en frustraties overlopende manier reclame moeten maken voor hun criminele activiteiten binnen de trackerwereld en op het world wide web.

    Het meest lachwekkende eraan is dat Tony Beumer hiermee wéér sensatie oproept en om aandacht smeekt. Dit keer doet hij er zelfs een schepje bovenop door zijn boodschap aan de nederlandse leden van Torrentladys world in het (niet bepaald foutloos) engels te tikken. Dit moet meer indruk maken neem ik aan. ;)

    Wat verder erg opvallend is is het feit dat Tony Beumer de strafbare uitspraken gedaan door hemzelf verwijderd heeft. Marina van den Berkmortel-IJzendijk is niet zo slim en gaat gretig door met het plaatsen van leugens, smaad en laster een zoals we dat inmiddels helemaal gewend zijn zonder daarvan ook maar enig bewijs te kunnen aantonen.

    Wij willen hen hiervoor hartelijk danken. Des te meer zij plaatsen des te meer de tegenpartijen aan bewijsmateriaal vergaren. Smaad, laster en bedreigingen zijn nog altijd strafbare feiten en des te meer dit wordt des te meer kans op effektievere strafmaatregelen dan een gemeenteplantsoen schoffelen. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. LOL Mevrouw van den Berkmortel-IJzendijk was 31 mei jongstleden 22 hours 22 mins 8 secs aanwezig op het blog Torrentladys World, natuurlijk gebruikte zij een proxy omdat niemand dat mag weten XD
      Daarna stuurt ze de link van het blog door aan bekenden van haar, naar de inboxen van een paar trackers waaronder dreamplace.biz, holland-downloads.org, diverse contacten van haar worden op de hoogte gesteld via msn en facebook en tenslotte worden er een aantal topics geplaatst door haar en in opdracht van haar op Torrentladys World Forum.

      Wie is er weer sensatiebelust bezig hahahaha
      De blogs bedanken voor de gratis reclame, de aanvulling van gegevens en vooral niet te vergeten de lol die we eraan hebben. De bloggersscene is dankzij Torrentladys World Forum en met name de akties van Marina van den Berkmortel-IJzendijk en Tony Beumer grandioze aan het groeien.
      Dat kan van Torrentladys World Forum niet gezegd worden XD
      Al is de leugen nog zo snel... XD

      Verwijderen
    2. Dom gansje, die mag dadelijk meedokken hihi. 5 jaar schadevergoeding voor smaad, laster, bedreigingen en meer aan kindjes en volwassenen en sites hihi

      Verwijderen
    3. Tsja zij staat nu online als de aanstichtster. Drone zorgt wel dat hij zover mogelijk afstand houdt hahaha. Waar kennen we dat toch van ;)
      Het is wel geschikt dat ze haar medeplichtigen zelf heeft ingelicht en dat allemaal in de logs is vastgelegd. Zo valt er nog meer te plukken whahhahahaha

      Verwijderen
    4. Zij werkt niet maar Janneman wel en die is medeplichtig en zij hoofdschuldige xd
      Moet je maar niet met namen smijten als je die alleen maar via via hebt gehoord xd

      Verwijderen
    5. O ja dat huilverhaal van haar over die tracker waar ze een ban kreeg en waarvoor ze naar een forum ging sputteren lol Staat in die gesprekken die ze zelf online zette toch Beste bewijzen geeft ze zelf Hoe dom ken je zijn ;)

      Verwijderen
  48. Ach en natuurlijk wordt alles keurig netjes gefiled.
    Wat wij zien op sites èn in logboeken èn doorkrijgen van andere blogs, van providers, van hostings, van communities en van andere gelijkdenkenden..... en dat zijn er zoveel....
    Zoveel die niets op hebben met leugens en bedrog, kindermisbruik, smaad, laster, bedreigingen en alles wat ze je op Torrentladysworld forum op willen dringen....
    Zelfs de trackerwereld spuugt op Torrentladysworld forum en heeft zwart op wit aangeleverd hoe ze daar aan namen zijn gekomen....
    Zo kotsen ze op dat forum en zo zat zijn ze het.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hehe omdat er nou geen verstoppen mee aan is en iedereen weet dat Beumer de verrader stormrider-stardreamer is die gast die zijn eigen dochter misbruikt.
      Dat hadden ze wel onthouden alleen de echte naam ontbrak nog.

      Verwijderen
  49. hahahaha Bigpappa heeft vandaag voor de verandering ook weer een proxy uitgeprobeerd ;) Die luitjes leven echt nog in de oertijd ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Zelfs de trackerwereld spuugt op Torrentladysworld forum en heeft zwart op wit aangeleverd hoe ze daar aan namen zijn gekomen....
    Zo kotsen ze op dat forum en zo zat zijn ze het.


    Exact dezelfde werkwijze van Tony Beumer als 5 jaar geleden.
    Hij praat na maar weet niets. Dit is de wraak van Tony Beumer omdat hij nooit ook maar één stap verder is gekomen met zijn toenaderingspogingen in het hs-team. Het hs-team heeft hem niet vertrouwd èn niets toevertrouwd.

    Dat het hs-team hierin een ver vooruitziende blik had is inmiddels meer dan eens bewezen. De voorzorgsmaatregelen van het hs-team leveren de verwachte resultaten op. Tony Beumer is de clown van de trackerwereld. De verhalen waar Tony Beumer mee aankomt staan lijnrecht tegenover data die sedert 2008 online staan.. Ongemanipuleerde data op servers van neutrale partijen die toezicht houden op de echtheid ervan om precies te zijn.

    Tony Beumer had er goed aan gedaan beter op te letten in de tijd dat het hs-team assistentie wilde verlenen aan de trackerwereld.
    Dan had hij meer geweten en niet nu nog hoeven zoeken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het estafettestokje van HS-team is wel door gespeeld maar dat van Tony Beumer niet hè hahahaha
      En de hele wereld ziet wat voor een loser hij is inclusief zijn eigen kinderen haha
      Pappie upt zijn jongste dochter op een hobbie-hoerensite.
      Pappie geeft een andere daar de schuld van.
      Pappie weet dat heel goed.
      Tony Beumer is echt een pappie om trots op te zijn.
      Want Tony Beumer zegt niet dat het zijn eigen schuld is maar Tony Beumer gaat andere mensen zwart maken en bedreigen en hij gaat kinderen van andere mensen zwart maken en bedreigen.
      En de hele wereld kan dat zien net zoals ze hebben gezien hoe Tony Beumer zijn eigen dochter een hoerensite kado deed.
      Tony Beumer heeft zelfs nagekeken waar hij het fout deed en heeft het zelfs gezien.
      Maar Tony Beumer blijft doorgaan met zwart maken van anderen en hij blijft doorgaan met bedreigen maar doet dat nu indirect.
      Hij gebruikt daar nu Marina van den Berkmortel-IJzendijk voor. Zij moet de namen op internet zetten die hij haar voorzegd. Want dat zijn de namen die Tony Beumer in 2008 van een trackerowner doorkreeg toen Tony Beumer zelf geen namen kende.
      Namen kent Tony Beumer nu nog steeds niet en daarom gebruikt hij omdat hij niets anders heeft maar weer die namen uit 2008.
      Daarom zitten er ook veel mensen onder de leden van Torrentladys World die Tony Beumer hielpen in 2008 met smaad, laster en bedreigingen. Tony Beumer hoopt dat die hem nu weer helpen.
      Dat is Tony Beumer.
      Dat is dezelfde Tony Beumer die infiltreert op trackers en ledenlijsten en mailadressen aan andere sites doorgeeft zodat hij daar een hogere rang kan krijgen.
      Dat is dezelfde Tony Beumer die persoonlijke gesprekken online zet.
      Dat is dezelfde Tony Beumer die scripters om help bedelt, ze de inlog geeft en ze daarna beschuldigt van hacken.

      Nou Tony Beumer, jij maakt reclame voor 3 blogs om ze zwart te maken hahaha
      Het zijn er al meer als 300. Voor de trackerwereld. Voor smaad-en laster, bedreigingsslachtoffers en nog veel meer zijn het er over de 1000.
      En Tony Beumer, het zijn er zelfs nog meer maar deze zijn geholpen door o.a. leden van het voormalige hs-team zodat ze veilig zijn voor afvallige losers zoals Tony Beumer hahaha

      Zoals klunsen uit de nabijheid van Tony Beumer misbruik maken van proxy en vpn enzo en denken daar anonimiteit te hebben kom je bij de bloggers niet tegen. Losers zoals Tony Beumer vinden daarom niets. Ze helpen alleen aan meer gegevens hahahaha
      Tony Beumer had beter op moeten letten en Marina van den Berkmortel-IJzendijk kan dat ook maar beter doen want Tony Beumer laat haar voor alles opdraaien, dat kan de grootste n00b zo al zien aan wat ze online hebben.

      Have fun peeps, Dallas begint ook weer zo hahahah

      Verwijderen
    2. Goed gezien ;) Daarom is dat blog van hun geleegd en daarom is dat platform geleegd ;) Tlw is zogenaamd van torrentlady heeft ze zelf benadrukt toen ze Mel zwart wou maken dus dat is zijn getuigschrift ;)
      Daarom zie je er ook geen recente posten meer en noemt hijzelf geen namen meer ;)
      Torrentdoosje is een gemakkelijke prooi, die stinkt overal in ;)
      Haar kutsmoes van misbruikte login door mel is achterhaalt door de logboeken van de server dus die ken ze ook niet meer gebruiken ;)
      Je ken mij niet wijsmaken dat iemand dan toch nog zo ontieglijk dom is nog steeds te geloven dat het niet Drone zelf was die die site zo upte ;)

      Verwijderen
    3. Dat weet ze donders goed.

      Verwijderen
    4. Ze weet zelfs dat degene die ze op dit moment met naam bedreigt en zwart maakt op háár forum niet degene is met wie ze msn-contact heeft gehad.
      Ze is zo dom geweest de gesprekken van drie contacten van haar te publiceren en daaruit komt overduidelijk naar voren dat dat hele verhaal van haar beslist niet gebaseerd is op die gesprekken.
      Ze spreekt die gesprekken in tegendeel zo vaak tegen in haar verschillende versies van gebeurtenissen dat je alleen daardoor al weet dat ze onzin vertelt.
      Ze hangt helemaal aan Drone en laat zich door hem leiden. Dat wordt haar eigen ongeluk. Niet alleen Mel heeft toegezegd mee te werken aan een aanklacht dus wanneer het zover is zal deze dame vreemd staan te kijken en met haar diverse andere medewerkers van dat forum.
      Vooralsnog echter heeft publicatie van dit alles de prioriteit.
      Het waarschuwen van de internetgebruikers tegen dit soort oplichters en misbruikers is op dit moment belangrijker.
      Aanklachten indienen kunnen we altijd nog, smaad, laster en bedreigingen zijn en blijven tenslotte strafbare feiten en des te meer daarin te bewijzen is des te hoger de eisers kunnen gaan.
      De namen die ze op dit moment noemt worden daarbij niet geschaadt. Hoe dat zit is een geheim wat wèl aan Drone toevertrouwd is. Ook daardoor weten wij dat hij Marina misbruikt voor zijn persoonlijke wraakaktie maar zoals wij weten uit de gesprekken van Marina is ze ook al meermaals voor dit soort signalen gewaarschuwd. Wat iemand daar dan mee doet is uitsluitend haar eigen verantwoording.

      Verwijderen
  51. Sorry oeps. We hebben nog een paar speeltjes ingebouwd maar klokslag 12 wordt de tijd weer gesynchroniseerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 vuurwerk hahahahhhahahaha

    BeantwoordenVerwijderen