Het loopt over van de blunders. Nog meer TorrentLady's World.

Ik krijg deze van een collega toegeschoven.
Voor wie dachten dat ze bij TorrentLady's World het toppunt van stommiteiten wel hadden bereikt: het kan nog altijd erger. Have fun  ;)


BRON: TorrentLady's World
NEPBREIN

Gisteren, 06:52 PM (Dit bericht is het laatst bewerkt op Gisteren om 07:04 PM door Lamborghini.)
Bericht: #1

NEPBREIN

Dit is geen brein dit is een nepper
Doet zich voor als brein























Trap hier niet in !!!!!

http://www.duken.nl/forums/index.php/top...-is-brein/ 
Oudere discussie | Nieuwere discussie 


Opmerkingen 

- Bron wordt niet vermeld. Hier ontbreekt dat het hier een PM betreft en wel ontvangen door Charmed a.k.a. Lamborghini (Henk van der Linden) op zijn tracker Movie-palace.org.

- Het screen van het PM is er een zoals er 1000 in een dozijn passen. Zomaar van Google te plukken.

- Trace van een willekeurig IP wordt erbij geplakt zo schijnt het. Hier ontbreekt vermelding zowel als bewijs waar ze dit IP vandaan toveren. 

- Moet het screen van de mail ons aantonen dat dit "nepbrein" is, of moet de trace van het IP zulks bewijzen? Wat precies de bedoeling is daar komt men niet wijs uit.

- De link erbij die verwijst naar een post op Duken.nl slaat in ieder geval ook weer als de spreekwoordelijke lul op een varken. De post op Duken is een oude post (2009). Bovendien is de post 4 jaar gesloten en noch het betreffende IP noch de betreffende tracker waar de post op TorrentLady's World over handelt worden in die post op Duken.nl terug gevonden.

Wat we hieruit kunnen concluderen:

Op TorrentLadys World horen ze weer eens een klok luiden maar weten zoals gewoonlijk niet waar de klepel hangt. Plus, ze checken hun bronnen niet maar tonen daarentegen zoals we dat inmiddels ook al erg goed van ze kennen hun gebrek aan algemene kennis, leesvaardigheid, vermogen om zelf na te denken, te combineren enz. enz. 

Is dit zwart maken? Nope, het zijn de naakte feiten.
Het ontbreken van een bronvermelding is duidelijk.
Het ontbreken van de informatie hoe ze aan het IP zijn gekomen is net zo duidelijk.
Duken doet over het algemeen niet aan bannen dus zij van TorrentLadys World kunnen die post net zo goed nalezen als u en ik dat kunnen.

De herkomst van het IP waar ze notabene zelf een screen van de trace bij plaatsen laat al net zo min vragen open. Zoals aan dit screen te zien is is dit een IP van ISP Softlayer Technologies, Organization TunnelBear Inc. Google hierop en u zult zien dat TunnelBear Inc een organisatie is die VPN levert voor android (iPads, iPhones). Dit kan dus iedereen zijn geweest, zelfs employees van een zekere stichting zouden wel eens iPads en iPhones kunnen hebben, ik acht die kans zelfs tamelijk groot.... ;)

Nog een kans die ik tamelijk groot acht is dat deze zekere stichting naar aanleiding van dit soort posten op fora voor trackers zelf een kijkje komt nemen. Dit zou je zelfs kunnen concluderen na het lezen van de post op Duken waar hetzelfde het geval was. Naar mijn idee is dit vragen om problemen voor een forum voor trackers. Misschien denken zij van TorrentLadys World daar anders over maar ik weet zeker dat de trackers die op dat forum genoemd worden hier niet mee blij van worden. 
Ik ga er niet vanuit dat de staff van TorrentLadys World dit overlegd heeft met de trackers en zelf overdacht hebben ze het zeer zeker niet.

Rest ons nog de vraag wat een link naar een erkend forum zoals Duken aan een inhoudelijk waardeloze post zou moeten toevoegen volgens het team van TorrentLadys World. Ik heb dus werkelijk geen flauw idee of het moet zijn omdat TorrentLadys World zichzelf wil linken met Duken.nl en op die manier meer op de voorgrond wil zien te treden in de trackerwereld....  ;)



23 opmerkingen:

  1. Hhahahahahahhha tsja waarschijnlijk denken ze ook nog dat zij het alleenrecht hebben op iPhone-gebruik XD Ze zijn gewoon een beetje heel erg simpel XD
    En ze willen wanhopig graag in contact komen met oud-hotsspotters wat ze niet lukt met stalken op mails, msn, facebook en linkedin hahaha
    Proberen ze het zo maar, ze moeten iets verzinnen als niemand hun leugens geloofd hè XD
    Wat zijn die persoonlijke gegevens die tutje van den Berkmortel-IJzendijk op haar sites zet toch superrrrrhandig hahahhhaha Ze zou minder voor gek staan als ze ze zelf ook zou lézen hahahhhahahahaaaaa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kan ze dat dan wèl? Schrijven niet, dat kun je wel zien ;)

      Verwijderen
  2. Weer zo'n niets zeggende post die hoogstens hun eigen domheid weer benadrukt idd.
    Waarom zou Brein geen app voor android gebruiken. Ze werken ook met externe hostings, proxy's en vpn dus tja waardeloze info. Misleiding.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Post linken naar Duken maar zelf niet weten wat er in die post staat, dat is toch duidelijk ;)

      Even voorbijgaand aan de vraag of het brein is die Henk van der Linden aanschrijft.
      Duken heeft geconstateerd dat de "nepper" op zijn site daadwerkelijk Brein was, tegen alle verwachtingen in.
      Duke heeft echter meer geconstateerd toen en dat staat ook in zijn posts vermeld. Het is inderdaad puur een kwestie van goed lezen voordat je informatie gaat rondstrooien.

      Nierb op Duken was op die site 84.246.13.154.
      Deze gebruiker werkte ook onder de gebruikersnamen:
      Gabriella - http://www.duken.nl/...profile/u,39510
      Groucho - http://www.duken.nl/...profile/u,17205

      Niet alleen werd dit ip teruggevonden op verschillende trackers en fora maar ook in de broncodes van diverse (ook oudere) mails van de stichting. Ontvangers van die mails hebben persoonlijk contact gehad met Brein dus we kunnen wel stellen dat Duken gelijk had en dat 84.246.13.154 het ip van een mailserver van Brein is.

      In die periode zijn de gebruikersnamen Gabriella en Groucho ook op fora gesignaleerd. Deze personen zijn met ip 84.246.13.154 aangemeld op het forum Torrentwereld.nl.

      Torrentwereld.nl is destijds op de hoogte gesteld van de diskussie op Duken.nl. De accounten Gabriella en Groucho zijn onlangs nog als actief zijnde gemeld dus Torrentwereld.nl zou hier meer informatie over moeten kunnen geven.
      Onder andere over welke ip's op die accounten gebruikt worden lijkt mij niet geheel onbelangrijke informatie voor trackers.

      Verwijderen
  3. Wat een lul. henk van der linden tracker-eigenaar van movie-palace.info en staff op dat k.tforum moet weer slijmen bij torrentlady die hem al eerder uit haar staff getrapt had haha
    Brein zit daar en brein zet de bedanktjes die ze verplichten en brein haalt de gegevens toch wel binnen xd en door henk van der linden kunnen ze nog heellang daarmee doorgaan xd Sukkel xd

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tsjaaaa waarom niet ;) Om die drie kruisjes die je moet zetten bij registratie zeker hahaha.

      U heeft de regels en de faq van x gelezen .... Terwijl je die nergens kùnt lezen haha
      Ik ben niet werkzaam bij Justitie, Stichting Brein of een soortgelijke organisatie .... whoehaha
      Ik ben minimaal 13 of ouder .... whoehahahahhhahaha

      Niemand die ze leest hahhaha. Er zitten blagen van 6-7 jaar op die trackers en slepen er alles af wat ze kunnen. En dat moet Brein tegenhouden ;)

      Verwijderen
    2. Als ze dat graag willen geloven ;) Brein gebruikt ook geen android, ze weten niet eens wat dat is, en van proxy en vpn en al die andere moeilijke termen hebben ze ook nog nooit gehoord ;) Als ze dat op tlw willen geloven moet je ze niet wakker maken ;) Dat maakt ze alleen maar onrustig, ze zijn pas net in het stadium transparante proxys ;) Vooral niets overhaasten ;) Tegen de tijd dat er geen pc's meer zijn en iedereen met google-glasses werkt ontdekken zij de ipad wel ;) Alles op z'n tijd hahahahhahaha

      Verwijderen
    3. lol ik had idd gezien dat het erg was maar zó erg...

      Verwijderen
  4. movie-palace.info
    69.64.50.165 Hosting Solutions International USA
    Host names sharing IP with A records (14 items)

    air853.startdedicated.com
    devils-place.info
    dutch-pirate.org
    eagle-nest.me
    grizzlybeartorrents.org
    holland-downloads.org
    holland-muziek-fans.info
    kruimeltje.org
    mediamaatjes.org
    placeoffun.info
    the-next-one.info
    world-of-dreams.info
    www.grizzlybeartorrents.org
    yust-the-one.info

    Torrentlady. OldEagle, Toxic, MrBass, EdGein oude kliek op server Mario Jansen Hilversum ;)
    Script Gatenkaas van Polartje ;) ;) ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. lol Mario en Wendela dat verklaart alles whahahhhahahhahaaaaaaaaaaaa

      Verwijderen
    2. Fun ;) The New Bourne (wat een naam trouwens) geeft n00b zogenaamd kado. n00b werd geloof ik bedreigt hahaha. The New Bourne stopt. Komt World off Dreams. Dromen zullen wel nachtmerries zijn haha. World of Dreams stopt. Wordt ze weer bedreigt. Dutch Pirate is volgende hahahahhhaha.
      Schoothondje Rex mag op de avatar. Tlleke beter eens in eigen omgeving zoeken naar stalkers ipv schimmige geesten najagen ;)

      Verwijderen
    3. Kom nou... ze snapt dat al niet met dat script van die adult opmaak, ze snapt het niet met proxys, ze heeft niet eens door dat ze door het andere forum gebruikt wordt, hoe moet ze dit dan begrijpen ;)
      Niet teveel verwachten van iets zonder inhoud tussen die oortjes xd

      Verwijderen
    4. Ja maar huisvrouwtjes die de hele dag niets beters te doen hebben dan op sitejes van andere mensen letten zijn zo goed te gebruiken en ze zijn gratis en doen het zo graag XD
      Ze doen het zo graag voor je dat je ze wel alles kunt wijsmaken en alles kunt laten doen, echt alles als je ze op oprichter of zo zet XD ;)

      Verwijderen
  5. Ach en ze "deed" niets meer op trackers lol - voor de hoeveelste keer al niet meer ;)
    Dat zijn de rasechte torrentsletten hahaha dan zit ze weer hier, dan weer daar en alles wat ze aanraakt gaat morsdood ;)
    Ieder ander zou daar eens over na gaan denken maar ach ;) Ze zijn zo handig idd hahhahahahahaaa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En zelf kan ze niet zonder de aandacht. Ze is "bekkend" weet je wel ;) Een belangrijk iemand in de trackerwereld zegt ze ;)
      Tot nu toe heb ik alleen maar gezien dat ze een belangrijk doelwit is voor nog al wat individuen in die trackerwereld ;)
      Maar goed het is inderdaad zo dat er van die gestoorde personen zijn die het puur om de aandacht gaat. Als dat niet positief kan dan zijn ze net zo tevreden met negatieve aandacht. Iets anders heb ik nog niet gezien op een paar (bekkende) strooplikkers na ;)
      Sommigen hebben dat. Anderen hebben contacten in real live ;)

      Verwijderen
    2. haha daarom kom je bijna niet van dat gekleef af hè. ze blijft zeuren om samen koffie te drinken en aandringen op een ontmoeting
      tof dat ze dat zelf nog eens bevestigde met die privé gesprekken die ze publiceert hè mel liep ze ook al zo achterna te leuren, je wordt er strontziek van van dat mens.

      Verwijderen
    3. In die gesprekken staat wel meer wat tl zelf niet eens in de gaten heeft. ;) Net als in die gesprekken van Drone. ;)
      Deze of gene komt daar nog wel een keer op terug. Meer dan een keer als je mij vraagt. Hun kringetje in de trackerwereld is nogal beperkt zelfs als ze zeggen er veel contacten te hebben. Die hebben ze al niet en er is ook nog een groot verschil in contacten en contacten. ;)

      Verwijderen
    4. Ach ja. Marina schept graag op en voegt iedereen toe. Als je met haar mee kwekt is alles goed. Dus de meesten zeggen braaf ja en amen en ontwijken haar zoveel mogelijk.
      Ken er die haar wijsmaken dat ze gestopt zijn en die elders gewoon verder gaan maar voor haar zijn ze gestopt. Dat zegt genoeg. Ze kletst teveel en is niet te vertrouwen is de ervaring met Marina.

      De laatste periode is daarvan zelfs nog meer een bevestiging daarvan. Ze zien op dit moment overal hoe die brave Marina die overal van alles zoekt om commentaar te kunnen leveren zelf in elkaar steekt. Ze zien wat Marina met prive-gesprekken doet. Ze zien de verhalen die Marina post en geloof maar dat er in de trackerwereld nog velen zijn die weten hoe de situaties waar zij het nu zo druk over heeft in werkelijkheid waren.
      Marina werkt hieraan zo goed mee dat ze dat niet alleen op haar forum neer zet maar ook nog op andere sites.

      Het kan niet beter. De kwaliteit van haar forum kan iedereen heel goed zelf beoordelen. Haar kwaliteiten zijn niet alleen op dat forum te zien maar ook op zogenaamde smaad- en lastersites.

      Het is alleen maar goed dat dit ook vastgelegd wordt op zogenaamde blogs want de inhoud van hun sites wijzigt nog wel eens of verdwijnt op raadselachtige wijze en de kunst van het backuppen hebben ze zo te zien ook nog niet helemaal onder de knie ;)

      Verwijderen
    5. Voor roddels en achterklap moet je op TorrentLady's World zijn. Zoek je een forum dan is Duken.nl de beste keuze.

      Verwijderen
    6. Uhm je kunt TorrentLady's World Team inhuren voor bedreigingen, smaad en laster als je daarvoor in ruil een rangetje hebt op een tracker XD

      Verwijderen
  6. Re: Anoniem 13 juni 2013 17:16
    Hetzelfde geldt wel voor Tony Beumer alleen heeft die nog meer op z'n kerfstok staan wat de halve trackerwereld zal beamen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oproep voor de Technische Dienst
    7. Tony Beumer & Marina van den Berkmortel-IJzendijk Wederom Bedreigingen, Smaad, Laster enz. = VOL/OVERLOAD XD

    BeantwoordenVerwijderen