Torrentlady's World is momenteel gesloten - ze blijven er op los liegen zoals gewoonlijk

VOL
Uit 23 mails deze voor publicatie op TW
En de geschiedenis wordt weer herhaalt.
Als het kalf verdronken is dempt men de put op Torrentladys World. Laat je niet voor de gek houden, dit is weer een van Tony Beumers listen om zieltjes te winnen, aandacht te krijgen en vooral medelijden. Tony Beumer sluit zijn forums namelijk altijd op deze manier en altijd krijgen anderen de schuld van deze sluiting. Trackers-info.org werd op deze manier gesloten. De Beste Trackers werd op deze manier gesloten. De werkelijke reden van de sluiting van Torrentladys World is dat ze hun leugens niet langer in stand kunnen houden. Ze krijgen te maken met teveel personen die beter geïnformeerd zijn dan Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk en consorten. Deze personen dringen aan op sluiting. De sluiting is echter weer een van de vele misleidingen door Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk en consorten.
Uw privacy wordt net zo "goed" in acht genomen op een andere url van Tony Beumer. U dient alleen opnieuw te registreren. De naam van het forum Torrentladys World is hetzelfde gebleven.
Helaas missen ze een paar maanden aan data maar dit was niet te vermijden aangezien Tony Beumer geen andere mogelijkheid kent de sporen van hun eigen smaad en laster te verwijderen.

Torrent Lady's World
Foutmelding
Torrent Lady's World
Dit discussiebord is momenteel gesloten. De beheerder heeft de reden hiertoe hieronder opgegeven.
In verband met U privacy op onze forum, hebben wij besloten om de forum voorlopig ontoegankelijk te maken. Dit hebben wij te danken aan een internet parasiet die antwoord op de naam van X. Voor meer informatie kunt u een mail sturen na drone54@live.nl. Wij danken ieder voor hun inzet en gedult staf Torrentladys World

Voor meer informatie kunt u een mail sturen na drone54@live.nl. Hiermee geeft Tony Beumer aan waar het om te doen is: Informatie. Dit hele toneel wordt alleen maar opgevoerd om informatie te krijgen. Hiervoor worden de leden van Torrentladys World dus voor de zoveelste maal voorgelogen en bedrogen door Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk en consorten.
Bij de vorige sluitingen waren het Extreme, Polarbear en anderen uit de trackerwereld waarop ze het voorzien hadden, toen wisten ze tenminste nog welke richting ze op wilden. Nu is het gokken en gissen en is dit al de 6de maal in korte tijd dat ze om informatie bedelen. Die 5 jaar Hotsspots nalopen was blijkbaar nog niet voldoende tijd om belastend materiaal te krijgen dat ook nog op de waarheid gebaseerd is.

Wij zouden Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk en consorten graag te hulp snellen in deze noodsituatie maar wij zijn er achter gekomen dat de verhalen over Hotsspots en met name de verhalen over ddos, hackpogingen etc. door teamleden van Tony Beumer in omloop zijn gebracht en meerdere malen ook uitgevoerd dus helaas, wij hebben niets negatiefs over dit "vormer" forum kunnen vinden.

Wij zien echter dat Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk en consorten niet vermelden dat de leden van Torrentladys World zelf contact op kunnen nemen met de persoon die zij in opdracht van Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk en consorten zwart mogen maken en belasteren.
Waarschijnlijk zijn ze dit in de haast vergeten. Google zal u alle informatie geven maar wij geven graag extra service daarom krijgt u van ons de link. Succes Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk en consorten.

Ze blijven het proberen en ze schieten er geen meter mee op. In de trackerwereld laten ze waar ze komen een spoor van sabotage en vernielingen achter. De namen van de oplichters staan in het geheugen gebeiteld en we blijven ze volgen ;)
Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk en consorten ;)
20.35

201 opmerkingen:

  1. Goed zo. laat maar zien hoe ze werken en hoe ze hun leden bespelen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze willen de bewijzen vernietigen en vergeten de helft whahhahahaha Te laat XD

      Verwijderen
    2. Je moet je ook niet met deskundigen willen meten.... en hihi wij maken ze niet wijzer dan nodig is hihi

      Verwijderen
    3. Die bewijzen vernietigen is de hele show die ze opvoeren om dat handjevol leden van ze terug te krijgen lol
      Ze vernietigen niets, dat zagen we wel aan de privegesprekken die ze online hebben gezet. Ze slaan alles op wat ze te pakken kunnen krijgen en gebruiken dat tegen alles en iedereen die ze zwart willen maken en dàt zijn er al heel veel geweest
      Dan voelen ze zich de baas en hebben ze macht in de trackerwereld.

      Verwijderen
    4. Juist, daar gaat het om. Dat type kennen we. En ze zoeken elkaar idd altijd weer op. Soort zoekt soort.

      Verwijderen
  2. Uw privacy wordt net zo "goed" in acht genomen op een andere url van Tony Beumer. U dient alleen opnieuw te registreren. De naam van het forum Torrentladys World is hetzelfde gebleven.
    whoehhahahhahahhaaaaa is het weer mislukt whahhhahhahahahhhahaaaaaaaaaaaaaaaa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De misleiding is voor de leden van Torrentladys World bestemd, niet voor de bezoekers hier..... het niveau is daar "anders" ;)

      Verwijderen
    2. Oh ja "anders" wat aardig om het zo te formuleren haha

      Verwijderen
  3. Het ip van Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Jan van den Berkmortel is 95.96.197.204. Voor hun bezoeken aan illegale sites en bezoeken waarvan ze willen dat deze bezoeken verborgen blijven maken ze gebruik van een proxy. Het ip dat bij die bezoeken te zien is is 85.17.32.228.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is naar schatting een jaar geleden dat de adresgegevens van Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Jan van den Berkmortel al eerder op een blog werden gepubliceerd.

    Dit was destijds het gevolg van smaad en laster door Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Jan van den Berkmortel gericht tot de eigenares van een tracker. Deze eigenares had op geen enkele manier een link met een voormalig forum maar volgens Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Jan van den Berkmortel was dat wel het geval ;)

    Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Jan van den Berkmortel hebben daarna tientallen personen dan wel complete sites vervolgd met smaad- laster en bedreigingen. Met regelmaat maken ze daarvoor gebruik van vervalste gegevens en insinuaties en met dezelfde regelmaat maken ze daarbij melding over de banden die hun slachtoffers zouden hebben met een voormalige forum.

    Met regelmaat kondigen Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Jan van den Berkmortel aan te stoppen omdat ze bedreigd worden. Dit wordt vervolgt door een comeback en nieuwe reeksen smaad- laster- en bedreigingen.

    De loopbaan van Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Jan van den Berkmortel in de diverse criminele circuits op internet is toch al een aantal jaren terdege bekend en die van hun partners in deze onverkwikkelijke zaken zijn dat niet minder.

    Alleen al vanaf de oprichting van het laatste forum onder leiding van Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Jan van den Berkmortel (TorrentLady's World) kennen we minstens 20 gevallen van smaad, laster en bedreigingen door Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Jan van den Berkmortel.
    Hier zijn de gevallen waarvoor Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Jan van den Berkmortel mede verantwoordelijk zijn te stellen op het forum Torrentwereld.nl en de diverse trackers waar Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Jan van den Berkmortel inspraak hebben nog niet bij gerekend.

    Het totale aantal smaad, laster en bedreigingen gericht tot niet alleen individuele personen maar ook complete torrentsites
    en fora kan wel oplopen tot 50 gevallen of zelfs meer. Het aantal personen dat hierdoor getroffen werd door Marina van den
    Berkmortel-IJsendijk en Jan van den Berkmortel is niet in te schatten maar is zonder enige twijfel zeer hoog. Deze aantallen betreffen alleen Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Jan van den Berkmortel. Hierbij is nog geen rekening gehouden met de benadeelde personen en sites door toedoen van Tony Beumer, Henk van der Linden, Melissa Beumer, Ben van Unnik, Joost Schonewille, Sander de Vos, Sylvia Gijsberts, Mario Jansen, Ed Gein, Sebastiaan Holster en anderen die meewerken aan de smaad- laster en bedreigingen van Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Jan van den Berkmortel. Het is het bekende vragen naar de bekende weg welk soort mensen hierdoor aangetrokken wordt en hier net zo medeplichtig aan is........

    BeantwoordenVerwijderen
  5. TorrentLady Jan van den Berkmortel, Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Merelstraat 12, 5702PN Helmond, 0492770355

    http://internet-parasieten.info/
    http://nl-platform.info/
    http://starwatcher.info/
    http://torent-ladys-world.info/
    http://cleos-meaning.info/
    http://tonys-mail.info/
    http://wie-en-wat.blogspot.nl/
    http://amazing-dreamz.blogspot.com/
    http://dutch-pirate.org/
    http://maffiazooi.blogspot.com/
    http://cyber-stalkers.blogspot.fr/

    BeantwoordenVerwijderen
  6. whoehhahahhha ik heb dat mens 3 jaar geleden al duidelijk proberen te maken dat ze hulp moest zoeken met d'r hotspotsmanie hahhha. ze is gestoord. ze doet zelfs alsof ze hottie is op sites hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan past ze goed bij Tony Beumer. Die probeert hotsspots na te doen op sites ;) Die vraagt zelfs accounten aan met naam hotsspots en beantwoort mails aan hostings met de naam hotsspots ;)

      Verwijderen
    2. Niet alleen op sites ;)

      Verwijderen
    3. haha nee idd XD

      Verwijderen
  7. Tony Beumer is vanavond reeds vanaf 20.30 via het TOR Netwerk bezig op blogs en zijn site internet-parasieten.info ;)
    Ze gaan daar dus door leugens naar de leden toe ook weer bewezen XD

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit was inderdaad al opgevallen maar wij dachten dat er misschien nog meer spannende lektuur uit de hoge hoed van Beumer zou komen. Tot nu toe is het resultaat navenant ;)

    Om hier even in vogelvlucht op te reageren: Tony Beumer benadrukt met de posts van vandaag wat we al wisten.
    Hij benadrukt zijn indiscretie wat zijn omgaan met persoonlijke informatie betreft.
    Hij benadrukt hoe hij Marina van den Berkmortel-IJsendijk e.a. tracht te manipuleren en onjuistheden tracht op te dringen.
    Hij benadrukt zelf hoe blijkbaar niemand in het 'vormer' team hotsspots Tony Beumer heeft vertrouwd..... en daarbuiten niet.

    Wij zijn tamelijk goed op de hoogte van dit 'vormer' team en onderhouden sedert de recente dreigementen door Tony Beumer en aanhang een goed contact met een aantal oud-leden, contacten in de trackerwereld e.a. Wij zijn daardoor ruimschoots in de gelegenheid dit soort uitlatingen te toetsen. Hierbij heeft het onze voorkeur meerdere contacten te raadplegen en dat is lastig te realiseren op zo korte termijn dus wij hebben de tijd ;)

    Ik kan echter al bij voorbaat voorspellen dat de toelichtingen op de posts van Tony Beumer weer de nodige hilariteit op gaan wekken.
    Marina van den Berkmortel-IJsendijk zet zichzelf compleet voor gek door te beweren dat hun smaad- en lasterslachtoffer van dit moment getrouwd is met haar pleegzoon. Tony Beumer doet daar nog een flinke schep bovenop door een mail aan een jurist te plaatsen die deze jurist nooit onder ogen heeft gehad. De betreffende mail was lokaas en de vis heeft gehapt al is het een paar jaren later ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wel.. dankzij de laatste toevoeging van Tony Beumer (Today, 07:07 AM) op zijn en Marina van den Berkmortel-IJsendijk's site internet-parasieten.info is het nu mogelijk nog meer gerichte aangifte te doen en daardoor nog meer resultaat eruit te halen waarbij wij vooral doelen op de mogelijkheden tot schadevergoedingen over langere termijn en aan verschillende personen waartoe Tony Beumer met deze post opening geeft. Bovendien bevestigd Tony Beumer met deze post zijn eigen bijdrage in diverse zaken.
    Voor een dergelijke aanklacht is het noodzakelijk de daders te kennen en die hebben zichzelf hiermee openbaar kenbaar gemaakt.
    Een dank u is derhalve wel gepast.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Grappig hihi. Bedenker en oprichtster van hotsspots was onze Dolly, die had het nog aan de stok met Polarbear en niet zo'n klein beetje ook.
    De bedenker van de blacklist is Silver geweest, zie forum.
    HotsReleases was van Tequinte, No-ip was van Roy Smeets, Real was van Boes, zo verraad Tony Beumer oude maten ;)
    Wie er naar die flopforums van Beumer werd gestuurt weten ze van het "vormer" hotspots beter hihi
    Niets wat frustie Tony zegt is nieuw en staat niet allang op een site waar frustie Tony niet mag komen hihi en het adres van die doos daar weet die doos zelf wel over waar het vanaf komt. Die hadden zoon mooi blogje voor haar gemaakt hihi
    alles staat daar stomme ouwe vrek en wat goed van ze hihihihihiiii met je gekopieerde adressen whiihhhhhhiiii jullie hangen en hoe nanananana xd

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De mail aan Arnoud Engelfriet is een bewijs dat Tony Beumer een naam op eigen houtje aan bepaalde omstandigheden koppelt.
    De mail afkomstig van Tony Beumer over de herkomst van die naam is een bewijs.
    De mails van trackereigenaren over de herkomst van die naam zijn bewijs.

    Er zijn dus diverse bewijzen beschikbaar (online) die de beweringen van Tony Beumer ontluisteren. De bewijzen van de kant van Tony Beumer zullen zoals gewoonlijk wel op zich laten wachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Juist. Op zijn bewijzen kun je blijven wachten tot je een ons weegt. De beschuldigingen echter tegen hem, zijn dochter, vrouw en aanhang kunnen we hiermee weer uitbreiden. Marina van den Berkmortel-IJsendijk, de leden en trackers die gehoor gegeven hebben aan de verschillende oproepen om hulp door Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJsendijk via hun sites en via openbare community's zoals Facebook.
    Wij gaan hier bovendien gebruik van maken om zorginstellingen te wijzen op gebrek aan toezicht en betrokkenheid in illegale activiteiten op internet.
    Wij gaan jeugdzorg wijzen op de jeugdigen die in deze affaire betrokken zijn door Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJsendijk.
    Wij gaan het onacceptable gedrag en het massaal overtreden van de wet door diverse webhosts openbaar maken.

    De sluiting van TorrentLady's World hadden we voorzien net als andere teams hier heb ik begrepen. Bij ons staat dit gebeuren al net zo in al zijn glorie te pronken. Leve de ironie.
    Wij zijn niet betrokken met illegale sites en hebben derhalve geen enkele remming Brein inzage te geven. Zij hebben spontaan en bijzonder snel gereageerd lol

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Frustie Tony kan zijn ogen niet meer loskrijgen van dit blog whahhahahhahhahahhaaa

    BeantwoordenVerwijderen
  14. LOL die bal gehakt moet eens na gaan denken ;)
    Hij brult één naam en de ganze trackerwereld weet waar hij die naam van heeft haha. Die eigenaar die hem dat geflikt heeft lacht zich helemaal dood hahahaa. Die eigenaar ziet Beumer verzuipen en weet dat ie weer zonder scheuren d'r vanaf komt. Beumer is de lul, hij niet whahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Weer niet... wat jammer nou xd
      Trackers die tegen Beumer getuigen kunnen niet opgeroepen worden als getuigen hè ;) En getuigen mag je in bepaalde gevallen anoniem. Soms mag je zelfs anoniem aanklagen mits je zelf niets op je kerfstok hebt xd

      Verwijderen
    2. Kun je van Beumer, van den Berkmortel en de rest van die kloyos niet echt zeggen he met hun illegale trackertjes en bedreigingssitejes ;)
      In vergelijking met wat er van hùn tegenpartij online staat, niets dus ;)
      Alleen de leugens en oplichting van den hand van Beumer, van den Berkmortel en de rest van die kloyos ;)
      Als ze het er zelf niet neerzetten is er niets ;)

      Verwijderen
  15. Tony Beumer post:

    Leuk dat jij de naam van je slachtoffers nog weet, maar was het niet zo dat die trackers van jou waren, de boven genoemde mensen hadden jou alleen ruimte op hun server voor jou vrij gemaakt,en als dank, worden ze nu door de slijk heen gehaald. net zo als nu. X, jij bent echt een zielig persoontje. jij heb overal bewijs van zeg je, ik geef je 24 uur de tijd om alle bewijzen te publiceren, als jou dat lukt met echt bewijs, dan haal ik alles offline en zal je nooit meer wat van me horen.

    Wij weten dat de genoemde persoon toch al nooit meer van je zal horen en vermoedelijk zelfs nooit met je contact heeft gehad Beumer.

    Bovendien ga jij hoe dan ook alles offline halen en wel op last van een rechter. Helaas worden er dan meer slachtoffers gemaakt. De betreffende personen en trackers zullen je daar zelf t.z.t. wel op gepaste wijze voor willen bedanken. Daar kunnen wij - ook weer helaas - niets aan doen.

    Bedreigingen, intimidatie en chantage worden niet geaccepteerd, ook niet door de trackerwereld.

    In beginsel was men nog wel bereid water bij de wijn te doen wanneer Beumer en aanhang een rectificatie hadden geplaatst inzake de valse beschuldigingen maar helaas is de groep van Beumer te ver gegaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahhahha de charlatan van de trackerwereld stelt ultimatums hahaha. tony beumer elke avond zit hij te gluren op blogs en zijn harde schijven door te zoeken op bewijzen. jonge jonge wat ben jij zielig.
      let maar eens goed op wat ik nou ga zeggen loser.
      als jij opgelet had bij hs dan stonden er geen gegevens van jou op het net. dan had je een platform gehad en had je ook nog geweten wat dat was whahahhhahaha
      en weet je wat nog leuker is haha
      als jij opgelet had bij hs had je sites gehad of een baan of misschien zelfs wel een baan bij hs maar jij moest en zou op die trackers bezig blijven dus who is to blame dat net jij een nul bent gebleven en al die anderen van dat goeie ouwe hs carriere gemaakt hebben of een zaak opgebouwd of hun master gehaald hebben en op kosten van de zaak in het buitenland plezier hebben en jij aanklooit in je trackerwereld
      daar heb je zelf voor gekozen en als toegift laat je de hele wereld ook nog zien dat het waar is en wat voor slappe lul je bent met je dreigen naar een vrouw

      en wat voor een vrouw haha
      jij hebt Marina die informatie gegeven en die is ook nog zo dom dat ze het zomaar doorgeeft haha
      als je opgelet had bij hs had je geweten dat die het nooit van z'n leven toe zou staan dat iemand van zijn team persoonlijke gegevens had rondslingeren. daarom kwam jij bij hs ook nooit een stap verder, omdat jij te slordig bent met je informatie en niet te vertrouwen bent in wat je met de persoonlijke informatie van anderen doet.
      niemand van hs had dat ooit beter kunnen bewijzen dan jij dat zelf doet hahaha

      Verwijderen
    2. Ach ja. Dat ultimatum stellen heeft hij zo afgekeken van Polarbear. Ik denk dat Beumer dat nog wel meegekregen heeft op het "vormer" forum Hotsspots of op Torrentstart o.i.d.
      Ik heb geen zin om na te kijken waar dat precies stond.
      Het blog op blogger was afgekeken van Extreme. Het forum Torrentladys world was afgekeken van Hotsspots.

      Als je met beschuldigingen wilt komen zorg dan op zijn minst dat je informatie klopt maar zelfs daarin toont hij geen eigen initiatief. Hij blaat na en zijn zogenaamde aanhang blaat nog erger na.

      Mevrouw X is volgens Tony Beumer gescheiden en hertrouwd met een pleegzoon die stukken jonger zou zijn. Uit de gesprekken van mevrouw X weten wij dat zij in Friesland woonachtig is, paarden temt en bij afwezigheid van haar man het bedrijf runt. Het bedrijf is volgens bepaalde bronnen een bekende multinational die we niet bij naam zullen noemen. Daarnaast heeft mevrouw X een eigen bedrijf te runnen. Daarnaast heeft mevrouw X nog andere pleegkinderen. Daarnaast is mevrouw X zeer reislustig. Daarnaast heeft mevrouw X volgens bepaalde bronnen zoveel huisdieren dat het welhaast een kennel moet zijn ;)

      Het is altijd hetzelfde soort mensen met een zelfde instelling en die kom je opvallend veel tegen in de trackerwereld. Sommige personen komen inderdaad al jaren lang niet meer in die wereld om die redenen. Anderen komen zo nu en dan een blik werpen op de meer dan geweldige soap die ze er gegarandeerd weer aantreffen.

      Waarom zou je er ook meer aandacht aan besteden ;) Net als bij een soap mis je niets als je een paar afleveringen mist en de hoofdrolsprelers zijn toch altijd dezelfden, ze staan alleen wel eens aan een andere kant zoals Tony Beumer dan weer voor en dan weer tegen Hotsspots is maar dat is ook niets nieuws in dat wereldje. Ze lopen altijd naar die kant over waar het meeste te halen is. Het is al 5 jaar zo en nog langer dus waarom zou dat opeens veranderen.
      Het soort mensen dat darin actief is zal altijd hetzelfde blijven en daar gaat het om. En het leuke is dat ze dat keer op keer zelf bewijzen, jaar in jaar uit. Zelfs de roddels en verzinsels veranderen niet en kwaken ze na, niet erbij nadenkend dat daaraan exact te herleiden is waar ze vandaan komen ;)

      Verwijderen
    3. Respect als ze daarbij over 300 blogs en een dubbel huishouden managed, ik zoek nog een algemeen directeur.

      Verwijderen
    4. Je kunt het altijd proberen. Volgens "welingelichte bronnen uit de trackerwereld" heeft ze ook nog een vertaalbureau, een tekstverwerkingsbedrijf, een tuinbedrijf, een project-adviesbureau, een relatie met de eigenaar van een hosting in Frankrijk en een relatie met de eigenaar van een hosting in Maleisië, werkt ze fulltime in de bejaardenzorg en werkt part-time als fotografe maar mischien heeft ze nog een gaatje vrij.

      Verwijderen
    5. Tony Beumer post weer lol. Today, 07:42 AM
      Hoeveel moeite is het nu helemaal om je servertime op orde te hebben maar zelfs dat is hem in al de tijd dat ik dit volg op niet EEN van zijn sites gelukt ;)

      Terug naar het onderwerp ;) Hij plaatst correspondentie die hem neem ik aan in vertrouwen is toegestuurd door het hs-team en betreffende hun communicatie met punt.nl.
      Let wel ;) Nadat Tony Beumer heeft gevraagt hoe het ervoor stond krijgt hij deze informatie pas ;)

      Hier is dan ook niets op aan te merken. Uit de hele communicatie blijkt dat de verstandhouding gewoon goed is. Als dat niet zo was waren ze nu ook niet bevriend neem ik aan ;)
      Tony Beumer toont hier hoogstens al bekende feiten aan namelijk dat hij verantwoordelijk is voor mail storm-rider-2008@hotmail.com en dat het hs-team meerdere malen voor hem in de bres heeft moeten springen om zijn hachie te redden.

      Komisch om te zien wat iemand allemaal gaat gebruiken om een team waar hij 5 jaar achteraan gelopen heeft zwart te maken. Die persoon blijkt opeens helemaal aan de verwachtingen te voldoen die enkele grote trackereigenaren jaren geleden al voorspeld hadden.

      De manier waarop het "vormer" hs-team voor leden, cliënten of contacten in de bres sprong zullen we van Tony Beumer en aanhang inderdaad nooit te zien krijgen.
      Daarvoor missen Tony Beumer en aanhang respect, normen en waarden.

      Verwijderen
  16. TorrentLady Jan van den Berkmortel, Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Merelstraat 12, 5702PN Helmond, 0492770355

    TorrentLady Jan van den Berkmortel, Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Merelstraat 12, 5702PN Helmond, 0492770355

    TorrentLady Jan van den Berkmortel, Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Merelstraat 12, 5702PN Helmond, 0492770355

    TorrentLady Jan van den Berkmortel, Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Merelstraat 12, 5702PN Helmond, 0492770355

    TorrentLady Jan van den Berkmortel, Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Merelstraat 12, 5702PN Helmond, 0492770355

    TorrentLady Jan van den Berkmortel, Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Merelstraat 12, 5702PN Helmond, 0492770355

    wordt vervolgd whoehahahhha

    BeantwoordenVerwijderen
  17. "Bovendien ga jij hoe dan ook alles offline halen en wel op last van een rechter. Helaas worden er dan meer slachtoffers gemaakt. De betreffende personen en trackers zullen je daar zelf t.z.t. wel op gepaste wijze voor willen bedanken. Daar kunnen wij - ook weer helaas - niets aan doen.
    Bedreigingen, intimidatie en chantage worden niet geaccepteerd, ook niet door de trackerwereld."

    Bedanken of afmaken? ;) Beumer heeft het National Crime Squad gealarmeerd ;) Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk en aanhang kunnen de trackerwereld voorgoed gedag zeggen, ze zijn besmet hahahahaaa
    Boontje komt om zijn loontje.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. lol die ultimatums maken al net zo weinig indruk als 5 jaar geleden zo te zien ;) en waarom zou het ook. wat tony beumer en aanhang op het net hebben staan zegt toch al alles over dat achterbuurttuig en hun bedoelingen. ze zetten zichzelf zo op het internet. zij maken zwart, bedreigen, dan moet je ook niet gaan janken als erop gereageerd wordt en de trackerwereld je uitlacht.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn wel in hoge mate n00b maar mankeren toch niets aan hun handjes of hersencellen (alhoewel haha) Het is toch te erg dat je alles voor ze voor moet kauwen. Google is your best friend haha

      Verwijderen
  19. Juist en dat ze erom lachen is heel logisch.
    Een paar grote eigenaren zien hun verklaringen bevestigd en hun imago weer een stap in de goede richting hersteld.
    Een bepaalde groep trackers/scripters die al argwanend bekeken werden in de trackerwereld laat zien dat die argwaan geheel terecht is en staat voor altijd vereeuwigd op een (interne) zwarte lijst.
    De tweedeling in de trackerwereld is ten einde met de ondergang van TorrentLadys' Forum. Haar opzet verdeeldheid in de trackerwereld te brengenis mislukt. De rust is terug. Torrentwereld.nl is de grote overwinnaar en dat zonder dat ze zich hebben laten horen of zien.
    Natuurlijk lachen ze. Ze hebben gewonnen zonder er iets voor te hoeven doen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja naam maken in de trackerwereld lukt je niet als je jezelf alleen kunt bewijzen met behulp van intimidatie, bedreiging, smaad, laster en andere lage streken zoals die groep ze laat zien. Uiteindelijk hebben ze daarmee alleen zichzelf benadeeld en zijn ze het zelf die met naam en toenaam op de hoogste rang van de zo fanatiek in de publiciteit gebrachte zwarte lijst prijken.
      De zogenaamde misbruikers die ze daarop geplaatst hebben lachen nog veel harder. Niet alleen zijn hun namen gezuiverd maar kunnen ze aan de hand van de sites waar ze een ban hebben uitsorteren welke trackers bij de kliek van Torrentlady en haar bedreigersclan horen en welke niet ;)

      Verwijderen
    2. Schitterend lol. Hitler en Helga hebben dus ongewild nog goede daden verricht voor de trackerwereld. Ook handig dat hun ledenlijst online staat http://torrentladysworld.blogspot.nl/2013/04/ledenlijst-6413.html zodat zowel fora als trackers zich in kunnen dekken tegen dat zooitje nsb'ers en saboteurs.

      Verwijderen
  20. Ach ja... een wijze les: nooit vertrouwen op zogenaamde betrouwbare bronnen die jou benaderen om hun informatie met je te delen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Juist.. negen van de tien keer klopt de informatie niet, doenze het alleen om er zelf beter van te worden of wordt je erin geluisd. De tiende keer klopt de info wel en krijg je of Brein of de FIU of de FIOD of andere gezellige instanties op de koffie ;)

      Verwijderen
    2. Risico van het vak zullen we maar zeggen ;) Begin je met trackers dan ken je de risico's mag ik hopelijk aannemen. Trackers die zoals het hoort netjes met hun grijpgrage vingers van andermans spullen afblijven zullen niet snel last ondervinden. Dat verschilt niet zo heel veel van real-live en hetzelfde is denk ik wel van toepassing op de fora die zeggen voor die trackers te zijn ;)
      Maarja het is en blijft toch een bepaalde mentaliteit in dat wereldje en sommigen hebben blijkbaar toch wel de nodige moeite met de grenzen tussen mijn en dijn.
      Het is logisch dat je dan dubbel risico riskeert en het zal de eerste keer niet zijn dat wij te horen krijgen dat tegelijk met een tracker een complete wietplantage werd opgerold of een trackereigenaar naast de tracker ook nog een illegaal ingevoerde partij namaakhorloges op zijn strafblad krijgt genoteerd. Wat zijn ze dan stoer bezig en wat vallen ze lekker op en wie is er de klos ;)

      Het zijn de branie-zoekers en opscheppers die de trackerwereld de strop bezorgen. De kijk eens wat ik kan en durf types die instanties naar de trackerwereld trekken die iets meer inspraak hebben dan een op zichzelf staande en feitelijk erg afhankelijke stichting Brein. Deze stichting hoor je niet klagen wanneer er op trackers en trackerfora kinderen aantoonbaar misbruikt worden voor bedreigingen of andere strafbare feiten. Stichting Brein lacht al zolang als ze bestaan om die trackers die elkaar om beurten aangeven. Een geval als dit is voor hun een extra kans om de nadruk te leggen op hun goede samenwerking met belangrijkere instanties met meer invloed. Dat laten ze niet voorbij gaan zonder de nodige publiciteit. Maar goed, die risico's zijn neem ik aan bekend als je aktief bent in de trackerwereld ;)

      Verwijderen
  21. Hij komt er nu mee dat Noname HS is ;) De vertoning wordt steeds triester hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Idd. Hij denkt zo te zien ook dat hij iemand op de een of andere manier kan kwetsen door privégesprekken openbaar te maken :)
    Ik vrees alleen dat dit alleen maar nog meer negatieve gevoelens over zijn persoon oproept.
    Hij is de Tony Beumer die 5 jaar lang een dubbelrol heeft gespeeld in de trackerwereld om zo aan scripts e.d. van die trackers te komen.
    Hij is het die daarvoor aanpapte met scripters, eigenaars e.a. in dat wereldje.
    Niemand van die lui heeft interesse in die dame die door Tony Beumer gestalkt en bedreigd wordt. Zij willen hun hobby uitoefenen in de trackerwereld en meer niet. Ze zien in dat Tony Beumer daarin een gevaar voor ze is. Ze zien nu pas goed hoe Tony Beumer te vertrouwen is en hoe Tony Beumer omgaat met zijn zogenaamde vrienden. Geloof maar niet dat iemand uit dat wereldje Tony Beumer ooit nog zal vertrouwen en buiten dat wereldje al helemaal niet.

    Hij zet zichzelf nog meer in de negativiteit.
    Met die hele vertoning op internet-parasieten zet hij zijn tekortkomingen zo opvallend in de schijnwerpers dat daarbij al het andere verbleekt al is het sommigen toch wel opgevallen dat "die van het vormer hotsspotsteam toch wel altijd heel hulpvaardig waren en deskundig". ;)

    Jammer voor Tony Beumer maar het is niet indrukwekkend. Dat was het 5 jaar geleden al niet en aangezien Tony Beumer nog steeds terug moet vallen op namen die hij van derden heeft is dat inderdaad ook al zo triest.
    5 jaar tijd moet toch tijd genoeg zijn om zogenaamde vrienden toch op zijn minst bij hun echte naam te kunnen noemen ;)

    Niemand die Tony Beumer serieus neemt maar dat deden we toch al niet. Plus we wachten nu al maanden op bewijzen waar niet mee geprutst is door Tony Beumer en consorten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. lol Het team waar hij zo mee dweept en dat hij zo achterna huppelt heeft geen geheimen, dat contactje van hem ook niet. hij mag dat als hij daar plezier in heeft. geen problemen mee haha

    Hij kan zijn afgunst weer niet zo goed verbergen ook. Het team was de eerste die boxen bij Fusa afnam om te testen en nu gebruikt iedereen ze haha
    Ik vermoed ook dat het zelfs hem eindelijk opgevallen is dat het team niet altijd even open is geweest tegen hem lol. Ach en dat ze het grootste gelijk van de wereld hadden om Tony Beumer niet te vertrouwen is nu zelfs de grootste sukkels in die trackerwereld wel duidelijk geworden ;)

    Punt duidelijk gemaakt toch en door Tony Beumer zelf nog wel dus absoluut berustend op de waarheid haha Internet-parasieten is het bewijs lol

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Juist en niet te vergeten de andere sites van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJsendijk die ze alweer offline hebben voor het publiek ;)
    Wie deze sites nog eens goed wil bekijken kan TW een pm sturen of een mail naar het Bloggersplatform, zij zorgen dan wel dat het bij de juiste persoon komt. Wij doen niet moeilijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat zielig. Hij kijkt uit na de dag dat zij samen voor de rechter gaan staan whahahhahahha
    Hij zal zich tevreden moeten stellen met zijn eigen kliek hoor. Marina, zijn vrouw, zijn dochter en de hele oplichtersbende whahhaa
    Bedreigingsslachtoffers hoeven niet zelf te verschijnen Drone XD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee dat klopt en zeker niet als een bedreigingscase al zo lang duurt en niet alleen uit het karakter van de dader maar ook uit de daden zo duidelijk naar voren komt dat de dader altijd weer terugvalt naar zijn foute levensstijl ;)
      De samenstelling van de groep rondom de dader is in 5 jaar tijd iets gewijzigd maar de manier van uitvoering beslist niet. Over de identiteit van de dader bestaat geen enkele twijfel. Die stond in 2008 al vast en is door de dader op schrift bevestigd ;)

      Verwijderen
    2. Ja maar in 2008 kwam hij er onderuit door zijn vrienden in de trackerwereld die hem toen hielpen in de steek te laten en over te lopen naar het hs-team. Dat kan hij nu wel vergeten, dat deurtje is voorgoed afgesloten en vrienden die hem hielpen laten hem nu in de steek.

      Verwijderen
    3. Een vreugdeloos, liefdeloos, kansloos eng mannetje is dat.

      Verwijderen
    4. Niet zo zielig maken, hij had toch al geen vrienden meer.

      Verwijderen
  26. niks nieuws. het schreeuwt loeihard om aandacht en vind zich zo te zien heel erg het slachtoffer maar bewijzen blijven nog altijd uit xd hij heb wel een tweede hotsspotsforum aangemaakt dus der zal nog wel een lading gore kwakkies vol frustratie geloosd moeten worden xd voor die gast moeten ze een huiselijk kamertje in een gesloten inrichting zien te krijgen xd die gast is een gevaar voor zich zelf en zijn omgeving xd

    BeantwoordenVerwijderen
  27. het blaatschaap durf zich niet meer te laten zien xd der forum houden ze toe xd dat zijn de echte lafaards xd eerst gaan ze mensen flink in de zijk zetten en taaien ze m af als ze een antwoord krijgen wat ze niet past xd

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Torrentwereld.nl kotst Torrentlady uit.
    De Trackerwereld kotst Drone uit.
    Ze moeten ergens hun frustraties kwijt en door gebrek aan beter moeten ze dan maar op niet bestaande forums en groepen en personen terugvallen.
    Een groep die zich 4 jaar geleden terug getrokken heeft uit de trackerwereld, geen belangen heeft in de trackerwereld en geen belangstelling heeft in bloggen maakt zich daar alleminst druk om.
    Wij bloggers doen dat ook niet en dat moet de trackerwereld ook niet doen.

    Deze mensen (Drone, TL en medewerkers) zijn zo bekend in de trackerwereld en er buiten en hebben zo'n naamsbekendheid opgebouwd dat niemand ze nog de moeite waard vindt.

    Ervaring doet leren. Seniele oudjes laat je uitpraten tot ze moe zijn. Dan houden ze vanzelf een keer op.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Idd de reacties spreken voor zich maarja.
      Gebrek aan zelfkennis, zelfrespect, wie zal het zeggen.
      Ergens moet dit gedrag vandaan komen en een oorzaak hebben maar dat moeten we maar aan de psychologen overlaten ;)
      Dementerende bejaarden kunnen trouwens echt wel gezellige en leuke mensen zijn al zijn ze wat vergeetachtig. Je kunt eigenlijk wel onderscheid maken in twee groepen. De vrolijke dementen en de voortdurend boze dementen.
      Meer hoef ik denk ik niet uit te leggen ;)

      Verwijderen
    2. In combinatie met aandachttekort, een partner? Ik zie er iedere dag weer naar uit s'avonds lekker samen met mijn grote liefde onder de wol te kruipen en voordat we opstaan is het ons begin van de dag even lekker tegen elkaar aan te liggen en van ons samenzijn te genieten.
      Als ik dat vergelijk met de tijden die Drone en TL alleen al op blogs online zijn dan heb ik medelijden met ze. De aandacht die ze in hun thuissituatie als een tekort ervaren daarvoor zoeken ze een alternatief op internet.
      Ik heb echt medelijden met ze.

      Verwijderen
    3. hahaha tsja ik zie ook wel iets in die demente bejaarde theorie. De kenmerken zijn er wel degelijk. Steeds opnieuw over het verleden beginnen, in het verleden leven, het verleden willen doen herleven, het zijn wel de kenmerken

      Verwijderen
    4. Het is triest. 5 jaar of meer van je leven zo te verspillen. En waaraan? De trackerwereld. En wat heeft hij bereikt? Wat heeft zij bereikt?

      In die 5 jaar volgen anderen een opleiding en zetten een eigen bedrijf op poten, kopen een vrijstaande woning en maken samen kindertjes en zorgen samen voor die kindertjes. Samen bouwen ze aan iets en samen proberen ze zo goed en zo kwaad mogelijk er te zijn voor hun kinderen en ze te begeleiden in deze beslist niet gemakkelijke tijd. Samen willen ze hun kinderen zo goed mogelijk helpen en terzijde staan.

      En wat doen de types zoals Drone en TL? Zij hebben het te druk met de trackerwereld en met forums en met smaad en lasterblogs om zich om hun dierbaren te bekommeren.
      Zij hebben alleen aandacht voor hun wereld in hun pc en zijn volledig van slag als ze een dag zonder internet komen te zitten.

      Ik zag het eerder al ergens staan en het moet me echt van het hart dat ik het met die stelling helemaal eens ben.
      Drone en TL zijn jaloers en ik denk ook dat zij diep van binnen heel erg ontevreden zijn met hun eigen leven. Ik denk dat zij best wel aanvoelen dat zij verslaafd zijn aan de trackerwereld en dat ze daar diep van binnen spijt van hebben maar dat voor zichzelf niet durven bekennen.
      Ik denk ook dat hun jaloezie het meest gericht is op de mensen die wel hebben kunnen stoppen met de trackerwereld.
      Zelf zijn ze daar niet toe in staat en daarom moeten deze mensen gekleineerd en zwart gemaakt worden. Dat maakt dat Drone en TL zichzelf beter voelen en ze voor hun eigen gevoel de onvrede over hun eigen levens beter kunnen handelen. Dat gevoel is maar van korte duur. Net als bij drugsgebruikers komt daarna de kater en moeten ze weer op zoek naar een shot. Als ze voor hun gevoel Hotsspots helemaal uitgemolken hebben gaan ze op zoek naar andere slachtoffers.
      Types zoals Drone en TL gaan zo door. Zij kennen geen andere manier om hun onvrede over hun thuissituatie dragelijk te maken. Ze zijn zelf het slachtoffer van de trackerwereld en anderen een slachtofferrol opdringen verlicht hun eigen pijn, al is dat maar tijdelijk.

      Verwijderen
    5. Ach ja dat was al wel te zien aan de selectie persoonlijke gesprekjes die ze publiceren, de commentaren op diverse personen en de manier waarop ze overal op happen ;)

      Wij zien verhalen langskomen daar valt je de broek van omlaag maar in de meeste gevallen kennen we ook de herkomst en weten we dat niet dan nemen we even contact op. Zij hebben blijkbaar behoefte aan spanning en sensatie dus we laten dat maar zo.
      Ze zijn nog niet als schadelijke diersoort gekwalificeerd en ook wij hebben er alleen maar voordeel bij zoals ze zichzelf profileren op het world wide web.

      Verwijderen
  29. Tony Beumer is niet wat je noemt met internetbasiskennis behebt?
    Vertel hem eens dat gratis wifi altijd gekoppeld is aan bewakingscamera's.
    Ik heb de archieven moeten raadplegen maar hij is het echt en vastgelegd op audio al blogs beglurend via gratis wifi. Voor het nageslacht ;)
    Hij ziet er uit als Catweazel met die lange grijze haren en verwilderde blik haha. Wordt bijgezet in het crematorium ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. whahahah de ene oude gek lijkt op de andere. tony beumer is net zo eigenwijs. die kun je 1000x hetzelfde herhalen en 1001x blijft hij dezelfde fouten maken. hij weet ook dat tor niet anoniem is dus tsja geen redden aan he lol
      statistieken houdt van eigewijze mensen he lol

      Verwijderen
    2. Mager, te lange grijze haren, slordig gekleed, verwilderde blik, onverzorgd uiterlijk is hem helemaal. Is gespotted met een smerig gelig te dik en al net zo onverzorgd mormel wat het meest weg heeft van een poedel.
      Ik zet hem ook wel bij XD Het wordt druk bij Madam Tussaux XD

      Verwijderen
    3. Internetbasiskennis? was dat dan whoehhahaha dat heeft tony beumer toch helemaal niet nodig. als tony beumer ergens over twijfelt gaat hij mailen en rondvragen, krijgt iedereen die zegt dat hij kan scripten inlog en ook als hij weet dat ze niet kunnen scripten en heeft hijze niet meer nodig of kan hij er niet meer van profiteren dan krijgen ze een ban en komen op een blacklist en krijgen ze van tony beumer een eigen site helemaal alleen over hun en danhebben ze hem gehackt zogenaamd hahhahahhaaa

      Verwijderen
    4. Ik zag een persoonlijk pagina van hem (ik zal niet zeggen waar) maar ik begrijp nu wel beter waarom die gast op internet zit op tijden dat anderen naast hun vrouw liggen ;)

      Verwijderen
    5. Goh het kwartje is gevallen. ;) Waarom denk je dat hij stookt in goede huwelijken, bedrijven en instellingen zwart maakt, personen die een eigen leven hebben met zoveel geweld met zijn trackerwereld wil connecten?
      Dat heeft hij zelf allemaal niet. Hij klaagt steen en been over zijn relatie die kapot is, zijn kinderen die de ene misère na de andere door maken, zijn werk waar hij geen voldoening in vindt. Dat soort gesprekken publiceert hij natuurlijk niet maar wij weten dat ze bestaan. Wij kunnen er over beschikken maar verlagen ons liever niet tot het niveau van Drone, TL en aanhang.
      Hun persoonlijke problemen gaan ons niet aan en wij vinden het ook niet nodig om hun problemen te gebruiken om Drone en TL of hun aanhang in een kwaad daglicht te stellen. Het is erg genoeg dat ze zo moeten leven en zo tegen alles en iedereen afgeven maar de redenen zijn zonder de persoonlijke gesprekken van Drone en TL toch wel bekend. Wij maken ons niet zo druk. We hebben msn, bezoeken onze favoriete trackers en kwatsen geregeld bij. We blijven zo ook nog wel op de hoogte van hoe de trackerwereld op de hoogte is ;) Daar hoeven we geen persoonlijke gesprekken voor te publiceren, die hebben zelf gezonde ogen en een gezond stel hersenen ;)

      Verwijderen
  30. Ach het is toch humor ;) Geen gezonde humor dat moet ik toegeven maar sarcasme is ook een geaccepteerde vorm van volksvermaak toch XD

    Ik kan er wel om lachen. Ze richten hun pijlen inderdaad op alles wat ze zelf niet hebben en wat ze zelf hadden willen hebben. Het heeft niet met Hotsspots te maken want daarvoor hadden ze het voorzien op Torrentwereld en op hoeveel gebruikers in de trackerwereld hadden ze het daarna wel niet voorzien.
    Op De Beste Trackers had Beumer het op Extreme voorzien en later op Eagle. Dat is gewoon gewoonte voor die man. Sommige mensen hebben dat. Die zijn niet gelukkig als ze anderen niet zwart kunnen maken.
    Ik zou daar niet mee samen kunnen werken en ook niet willen dus voor mij zouden ze ook wel zo'n blogje aan maken.
    Ik zou daar niet zo blij mee zijn en ik heb heel veel respect ervoor als je zo sterk in je schoenen staat dat je zoiets kunt negeren. Ik denk niet dat ik er zo goed mee om zou kunnen gaan.
    Als je zo sterk kunt zijn en zo boven alles kunt staan dan heb je het ook niet nodig jezelf te bewijzen. Dan heb je respect verdiend. Jullie zijn een voorbeeld voor de trackergemeenschap.
    Bedankt dat jullie dit met ons willen delen.
    ILY

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ehm Eagle als zijnde Cobrax Eagle werkelijke naam Gabor Roos.
      Er zijn er meer die zich zo noemen ;)

      Verwijderen
    2. Klopt. Gabor is van Exclusief Servers en veel babes lol
      Ach en ook een blogger geloof ik ;)
      Oktober 2010 door Brein aangesproken over big-bit.org, limbo-dreams.org, tbontb.org, gelusite.org, sproetje.org, catsplace.org, devils-place.info, bestwelsnel.info, jinx-place.jp, tweebuiken.net en real-speed.org.
      Voor die tijd Freaky Torrents, Trackerdev, samenwerking met Fastspeed en andere minder goed bekende gasten/trackers ;)

      Verwijderen
    3. Haha Gabor heeft idd geexperimenteerd met wordpress maar verder komen ze meestal niet. Ook qua trackers niet trouwens. Meerdere eendagsvliegen op zijn naam, fora en trackers. Intruder op HS en DBT. Gebruikt bij voorkeur de gatenkaas van Polar of het zogenaamde HS-script.

      Verwijderen
    4. Nu je het zegt. Dat is dat gosertje dat werkt met die intro's. Placeoffun.info is van Gabor Roos.
      Tja het blijft toch altijd dezelfde kliek die als strontvliegen op een mestvaalt aan elkaar klit XD

      Verwijderen
    5. Correct. Gabor Roos was ook betrokken bij de bedreigingen 2008 opgezet door Drone nu je toch over mestvaalten begint.
      Destijds was het nog een drie-eenheid: Gabor Roos, Ed Gein en Aces. Zij werkten ook samen met Fastspeed aan het spraakmakende project Euro5 XD
      Tegenwoordig is het geen drie-eenheid meer. Gabor en Ed lopen als oversekste pubers achter TL aan terwijl Aces in de staf van Torrentwereld.nl zit lol

      Verwijderen
    6. De zo bekende contacten van Drone alias Stormrider alias Stardreamer ;) En de zo bekende mentaliteit hahahaha soort zoekt soort is ook zoiets waar ze nooit meer vanaf komen ;)

      Verwijderen
    7. Juist ja. Het freaky-team was ook een van die "organisaties" die altijd bezig waren met de concurentie. Spammen, ddossen ze waren nergens vies van en hadden binnen de kortste tijd die naam in de hele trackerwereld. Vanzelf speelden ze het zo dat andere trackers daarop aangezien zouden worden. Dat kregen ze nog wel voor elkaar maar toen ze het voordeden alsof ze in naam van Hotsspots aanvielen was het snel genoeg afgelopen. Lastig ddossen vanuit een shared server met nog 80 particuliere sites en evenzoveel getuigen erop nietwaar lol

      Verwijderen
    8. Tsja die goeie ouwe HS wist wel wat hij deed. Daar hebben ze een beste aan verloren in de trackerwereld.

      Verwijderen
    9. De beste maar laten we geen zout in de wonde strooien van de achterblijvers die zijn blijven ploeteren om hun hoofd boven water te houden in de harde trackerwereld haha

      Verwijderen
    10. Nee laten we dat vooral niet doen, dan vinden ze weer aanleiding voor meer smaad en laster hahaha. Ze laten zich weer eens van hun beste kant zien ;)

      Verwijderen
    11. Ook daar wen je aan. Ze zijn niet in staat tot beter, alleen slechter haha Het is wel eens erger geweest maar de meelopers zijn dunner gezaaid als vroeger haha

      Verwijderen
    12. Intussen vormen ze wel de groep binnen de trackerwereld die veruit het slechtste presteert. Zouden ze de tijd die ze in die bijzaken steken besteed hebben aan een tracker dan hadden ze tenminste nog iets goeds volbracht lol
      Daarom zoeken ze elkaar natuurlijk ook op, dan wegen hun eigen mislukkingen niet zo zwaar in vergelijking met die van Drone ;)

      Verwijderen
  31. Placeoffun.info ook op server Mario Jansen uit Hilversum. Voorafgegaan met intro idd.
    69.64.50.165
    Zogenaamd op naam van ene Wesley Smids, valsheid in geschriften dus
    Neppe Tor beveiliging erop die het halve etranet blokkeert maar niet Tor lol
    Proxyblok dat niet werkt
    En ja zeker: Hotsspots script haha
    Zelfs de link naar Hotsspots forum staat er nog in lol

    Niet om het een of ander maar dat soort tref je dus aan in Drone's kringen hahahhahha
    Ach ja ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Juistem, de woorden worden me weer uit de mond genomen whoehhahahhaha thx maatje voor je sublieme proloog, zal deze natuurramp ook eens nader gaan bekijken whoehhahaha

      Verwijderen
    2. Het is en blijft hier altijd gezellig en dat met deze onderwerpen hihi. Houden zo boys en girls, wat ze ook zeggen. Hier komen we graag en hoeven we niet in de dwangbuis XXX

      Verwijderen
    3. Welnee XXX Hitler en Helga wonen een paar deuren verder, op nummer 666
      Wij zijn maar gewone burgers die gezellig bij mekaar op de koffie gaan en wat bijkleppen ;)

      Verwijderen
    4. Oke doe mij dan maar met melk en suiker, gezellig zo.

      Verwijderen
    5. Tja dat vinden wij ook. TW heeft ook een chat als je daar zin in hebt. Elke blogger heeft een eigen kamer en we hebben onze erg gezellige gezamelijke room. In de weekenden is het soms wel te druk is mijn mening maar dat is mijn mening ;)

      Verwijderen
    6. Ik wil wel een keer kijken en waar moet ik dan zijn?

      Verwijderen
    7. Je kunt mailen naar Torrentwereld.blog@gmail.com of naar Bloggers.Platform@gmail.com en daar krijg je de aanwijzingen. Niets bijzonders verder maar ze willen een beetje de controle houden over wat ze binnenlaten. Je begrijpt wel waarom denk ik ;)

      Verwijderen
    8. Oh ja helemaal ;) Ik lees wel vaker op dit blog en ik ben wel een beetje bekend met trackers. Bedankt, ik ga direct kijken of het iets voor mij is XXX

      Verwijderen
    9. Die heeft er zin in haha
      Ik breek ook maar eens op. Weekend ;)

      Verwijderen
  32. Het is echt te triest om te zien.
    Het 2de forum op internet-parasieten heeft Beumer hotskots genoemd. Hij heeft er voor zichzelf een 2de account gemaakt dat anoniem heet en hij praat tegen zichzelf hihi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had 'm al gezien. Kwam op het netwerk om 18.30 lol

      Verwijderen
    2. Wat heeft die een rotleven

      Verwijderen
    3. whahhahahaha helemaal doorgedraaid en alles is bij m gekraakt whahhahaha natuurlijk ;)

      Verwijderen
    4. Moest zeker weer oppassen bij Melissa

      Verwijderen
  33. Uw melding is verstuurd en wordt door de politie in behandeling genomen. De politie ontvangt dagelijks zeer veel meldingen. Het kan daarom gebeuren dat u geen bericht krijgt over wat er met uw melding is gedaan. Wij vragen hiervoor uw begrip. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Dit discussiebord is momenteel gesloten. De beheerder heeft de reden hiertoe hieronder opgegeven.

    In verband met U privacy op onze forum, hebben wij besloten om de forum voorlopig ontoegankelijk te maken. Dit hebben wij te danken aan een internet parasiet die antwoord op de naam van Hennie kusters. Voor meer informatie kunt u een mail sturen na drone54@live.nl. Wij danken ieder voor hun inzet en gedult staf Torrentladys World

    Hennie Kusters is hoofd van onze Nationale Recherche slimmers hahahahhhaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik dacht drugs en dat ze hier was voor de viagra van tony hihi

      Verwijderen
    2. Zou goed mogelijk zijn. Zoveel reclame als hij ervoor maakt op zijn sites ;)

      Verwijderen
  35. De host is Source XS, een nederlands bedrijf ;)
    Meer porno dan wat anders op hun rack hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  36. http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/mogelijk-tbs-voor-ontuchtpleger-1.2868538

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De man zou van 30 maart tot en met 19 september 2007 vaak seks hebben gehad met het meisje. Het gezin waarin ze opgroeide had problemen........
      Niks gek als pa het te druk heeft met trackers en zelf kinderen misbruikt

      Verwijderen
    2. Zelf kinderen bedreigt. Daarom zet hij dat adres erneer. Lees het maar op de site. In 2008 deed hij dat net zo.
      Hij zet een adres online en ze stoken hun meelopers op daar eens fijn te gaan rotzooien. Die trutmedeeigenaar deed het zelfde bij fun4all. Gezin bedreigen en adres online zetten.
      Alleen god weet bij hoeveel ze hetzelfde in de tussenliggende tijd uitgehaald hebben.
      TL die heeft god zij dank zelf geen kinderen, die heeft waarschijnlijk niet meer verstand en gevoel maar Beumer heeft zelf 3 dochters waarvan een misbruikt en onder druk gezet is. Hij is van hetzelfde soort als de verkrachter van zijn eigen dochter en net zo waardeloos.



      Verwijderen
    3. Hij is erger als die verkrachter van zijn dochter.
      Beumer deed dit in 2008 zover wij weten en nu weer. Andere gevallen zijn ons behalve die op hun forum (nog) niet bekend. Beumer weet wat de gevolgen zijn.
      Beumer weet hoe dit voor zijn dochter geweest is als Beumer het tenminste niet te druk had met trackers.
      Beumer valt anno 2013 toch weer in herhaling en bedreigd zelfs weer meerdere malen kinderen.
      Voor mij is het meer dan duidelijk met wat voor een mens je dan te maken hebt. Die twee zijn allebei zwaar gestoord. Het zijn onmensen die wildvreemde kinderen misbruiken voor hun eigen zieke verslaving aan trackers. Omdat ze hun wil niet door kunnen drijven bedreigen ze kinderen en chanteren ze. Meer als 5 jaar zijn ze zo al met hun zieke hobby bezig en steeds maken ze nieuwe slachtoffers. Ze zijn een gevaar voor de samenleving en vooral voor kinderen. Daar moet iets aan gedaan worden voordat het helemaal mis gaat.
      En als ze zelf te stom zijn om dat in te zien dan moeten de partners maar op hun plicht gewezen worden. Ik heb gezien dat die net zo medeplichtig zijn. Dat zijn ze ook als hun eigen kinderen of kleinkinderen iets overkomt. En dan? Dan klagen ze steen en been en schuiven ze de schuld op anderen zoals ze dat altijd doen maar dan is er niemand meer voor ze. Dan hebben ze er zelf om gevraagd. Niets is zo laag als kinderen bedreigen en opzettelijk willen kwetsen. Normale mensen halen dat niet eens in hun hoofd!


      Verwijderen
    4. Het begon in 2008 op zìjn forum met bedreigingen. Hij heeft al die jaren contact gehouden met de lui die daaraan mee werkten. Op Torrentladys World zijn dit jaar ook weer kinderen bedreigd, adressen geplaatst, foto's, mails, gesprekken. Je kunt er vanuit gaan dat er dan meer door ze aangericht is. Het is hun manier om invloed te krijgen en te houden. Het is de enige manier die ze kennen om een site te "runnen". En een site runnen is toch veel belangrijker als het welzijn van kinderen die ze toch niet kennen. Voor Tony Beumer is een site "runnen" zelfs belangrijker als het welzijn van zijn eigen kinderen. Hij gebruikt ze er zelfs voor en laat ze mee bedreigen en intimideren.. doorgegeven aan de volgende generatie..

      Verwijderen
    5. Eksterstraat 69
      Ulft

      Verwijderen
    6. Kinderen worden opgeleid voor de toekomstige generatie criminelen op internet. lekker dan en dat noemen ze opvoeden

      Verwijderen
  37. Stuur wat er nog ontbreekt maar naar Torrentwereld.blog@gmail.com. Dit moet naar de kinderbescherming.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Tony Beumer is een loser en een leugenaar.
    Tony Beumer kan niets en altijd hebben anderen het gedaan bij Tony Beumer.
    IK heb het adres van Tony Beumer hierneer geplakt. IK heb het gevonden in een whois OP INTERNET en in telefoonregisters OP INTERNET.
    Een vriend in torrentwereld heeft het adres van het blaatmaddammeke hierneer geplakt. Wij zijn er nog aangeweest om te controleren of we wel goed zaten maar ze was niet thuis xd.

    LEER MAAR EENS dat je met je smerige fikken van andermans spullen afblijft. Jij hebt EEN KEER TEVEEL een script gejat en op je eigen site aangeboden TONY BEUMER en MAILADRESSEN GEJAT. Denk daar maar eens over na loser.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eén keer ?;) Ik heb er te veel gezien hier die iets af te rekenen hebben met Tony Beumer en met Torrentlady whahhaha.
      Wat doen die 2 nou helemaal op internet he;) Jatten en opstoken en niks anders. Ze krijgen niet voor niks geen assistentie ;) En het mooiste van alles is dat ze totaal nie weten waar het allemaal vandaan komt en laat de lafaard zich eigen zien whahhahahaa

      Verwijderen
    2. Het is altijd al een lafaard geweest. Waarom denk je anders dat hij vrouwen en kinderen bedreigt. Dat is zo kenmerkend voor lafaards zoals hij en dat zijn vaak ook die lafaards die thuis niets te zeggen hebben en daar nog minder kunnen presteren als ze op het net voorwenden. En wat ze op het net presteren spelen ze alleen maar klaar over de rug van en door misbruik van anderen die zo dom waren hen te willen helpen of hen te willen vertrouwen of zoals hier hen het voordeel van de twijfel wilden geven.

      Ze kunnen niet anders. Ze zijn niet in staat op een normale manier te communiceren. Ze zijn niet in staat een ander te respecteren laat staan dat ze in staat zijn de eigendommen of privacy van anderen te respecteren.
      Eigen fouten toegeven of hun excuses aanbieden als ze zelf zien dat ze fout zitten dat zul je ze al helemaal nooit zien doen. Stel je voor dat iemand dat ziet en ziet dat zij toegeven dat ze ook fouten maken. Dat zou een ramp zijn voor hun aanzien in de trackerwereld.

      Liever bedreigen ze kinderen, vrouwen, gezinnen, teams, waar eerder negatief over gedaan is. Dan lijkt het voor die goedgelovige trackerwereld meer aannemelijk en hebben ze meer kans die trackerwereld op hun hand te krijgen als wanneer ze met nietszeggende namen op de proppen komen.
      Die trackerwereld heeft toch niet door dat die namen lang geleden door dezelfde aanstichters al in omloop werden gebracht met precies hetzelfde doel en met precies dezelfde waarheidsfactor.

      Deze lafaards schuiven alles af. Dat is nog een kenmerk. Tony Beumer zet dochter Kelsey op een hoeren-template en heeft niet het lef te bekennen dat hij dit zelf gedaan heeft. Tony Beumer zet dochter Melissa als administrator op Torrentladys World en bedeelt haar een rol toe in laster, intimidatie, identiteiten-misbruik en geeft ook die fout niet toe.
      In plaats daarvan bedreigt Tony Beumer kinderen die hem volslagen vreemd zijn maar waarvan een grote trackereigenaar ruim 5 jaar geleden de namen in het gretige oor van Tony Beumer gefluisterd heeft.
      Terloops verwijt Tony Beumer anderen er dan nog van dat zìj kinderen erbij halen en daarom volgens Tony Beumer zielige personen zijn.
      De enige zielige en ontzettend laffe persoon die ik hier zie is Tony Beumer met zijn 2 dochters op zijn forum voor illegale trackers en de halve trackerwereld die op blogs en op zijn eigen forum tegen hem tekeer gaat.
      De enige die al 5 jaar geen andere namen kan bedenken dan een vaag "vormer" hotspots team en de enige naam die hij daarvan zegt te kennen omdat hij ook daarin niet het lef heeft zijn fout toe te geven. Dat zou hem zijn naam kunnen kosten in de trackerwereld.

      Die types hebben we meer gezien in de trackerwereld. Ze vinden een site belangrijker dan vriendschappen en relaties. Dat kan maar hou de eer aan jezelf en ben geen lafaard zoals Tony Beumer en enkele anderen in dat wereldje. Het is niet aleen dat wereldje dat meekijkt.

      Verwijderen
    3. Haha ja he ;) Je kunt op alles wat hij erbij haalt uitgebreid ingaan maar dat is overbodig als het allemaal al online staat. Het is toch wel zielig, hij doet net als mijn opoe die de hele dag over niets anders brabbelt dan over vroeger hahaha. Zij zijvert er ook nog bij hahaha.

      Hij wil uitlokken en provoceren maar dat "vormer" team gaat daar niet op in. Hij wordt telkens betrapt op zijn fouten en de valkuilen die hij op wil zetten doen ze al haarfijn uit de doeken voordat hij ze kan uitvoeren hahahaha. Hij kan er niet achterkomen wie dat doen en daarom komt hij weer met dezelfde namen als 5 jaar geleden. Hij heeft niet door dat alles wat hij die anderen verwijt nou juist zo extreem goed op hemzelf van toepassing is en dat hij er alleen zichzelf mee door het slijk haalt ;)

      Verwijderen
    4. Feiten verdraaien hè ;) Wie wie opzocht daar moet hij ook nog maar eens goed over nadenken met al die mails die hij stuurde als hij weer eens in de problemen zat. Hij verzon de problemen zelfs om maar een manier te vinden òm in contact te komen ;) Hij gebruikte zelfs de foto's van zijn pasgeboren kleinzoon daarvoor en dàt verwijt anderen dan dat ze er kinderen bijhalen ;) Tamelijk hypocriet hè ;)
      Maarja, de verliezer kenmerkt zich door roddel en achterklap. De tegenpartij slaat rechtstreeks online op dus zijn "omthullingen" komen zoals gewoonlijk als de bekende jus na de maaltijd.

      Verwijderen
    5. Ach ja zo zijn bepaalde trackers die in 2008 ook al de hand hadden in die bedreigingen ook weer aan het vissen en sturen spam. Het zullen wel altijd dezelfde losers blijven die zich met zoiets bezig willen houden. Alsof ze in die 5 jaar tijd nog steeds niets beters met hun leven aan hebben kunnen vangen. Zielig idd.

      Verwijderen
    6. Hahahahaha tsja als ze dan nog het fatsoen zouden hebben een werkend mailadres aan hun spam toe te voegen waar je je af kan melden voor die troep ;)

      Verwijderen
    7. Fatsoen? ;) In de trackerwereld? ;) Ze zijn nog niet in staat het woord te spellen XD

      Verwijderen
  39. Is hij weer bezig? Die trackers hadden nog wel meer staff Tony Beumer, niet alleen jij hahaha. En andere trackers waar jij op zat en hun niet hadden ook meer staff hahahaha Die zijn jou niet vergeten. Die wisten toen niet dat jij Tony Beumer was maar nu wel hahahahhahaha
    Het was wel iemand bij hotspots die dominic het geld waar hij mee vandoor wilde gaan terug liet betalen aan de huurders Tony Beumer en volgens ons was het ook iemand bij hotspots die voor jou goedkope servers moest regelen hahahahhha
    ze moesten voor jou de ips zien te krijgen toen jij van kindermisbruik werd beschuldigd op torrentstart en zo vaak dat ze niks van zich lieten horen zo vaak klitte jij achter ze aan. was het niet bij hottie dan wel bij desi of sas of het hs account
    ze willen niks met tracker tony beumer omdat er veel te veel van die vieze parias zoals jij dom lullen. Die zijn heel wat beter bezig Tony Beumer voor die ben jij hondestront en voor ons ook. Te vies om naar te kijken hahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aha het is dus niet de eerste keer dat Tony Beumer van kindermisbruik beschuldigd wordt.

      Verwijderen
    2. Nee.
      2008 smaad, laster, bedreiging, intimidatie, chantage, bedreiging met verkrachting van minderjarigen, misbruik van privégegevens, namen, adressen, foto's, telefoonnummers, identiteitendiefstal, valsheid in geschriften, aanzetten tot criminele activiteten van jeugdigen en volwassenen, etcetera.
      Hier bestaat een officieel dossier van online.
      2013 idem dito.
      Bekend bij justitie.
      Torrentstart was een meervoudige particuliere kwestie. Tony Beumer werd beschuldigd van misbruik tijdens een jeugdkamp.
      Tony Beumer werd door een andere persoon beschuldigd van misbruik van zijn eigen dochter.
      Tony Beumer is met zijn dochters opnieuw actief in bedreigingen naar o.a. kinderen toe. Dit is geen zaak voor bloggers of trackers maar voor de kinderbescherming.

      Verwijderen
    3. Juist en daarom zijn we content met naam en adres van de persoon die hij voor zijn bedreigingen op het oog heeft anders konden we bijvoorbeeld die zaak uit 2008 er niet bij halen. Bovendien is het daardoor een aantoonbaar feit dat dit niet alleen voor Tony Beumer niet de eerste keer is dat zij zich aan deze misdrijven schuldig maken. Het zal dus niet meer bij waarschuwingen blijven zoals in 2008.

      Verwijderen
    4. Dat lijkt me ook niet en er zijn nu meer bewijzen voorhanden als toen. Ze hebben nu ook de stukken van hun forum en de mensen die ze daar belasteren tot bedreigingen toe. Ze hebben de bekentenissen van toen tegen de politie maar ook mails die later nog kwamen. Het zal wel loslopen dit keer :)

      Verwijderen
  40. Bewijzen daar vallen backups van bijvoorbeeld smaad- en lastersites onder, databases, opnames van telefoongesprekken, beelden van bewakingscamera's en nog veel meer dat Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk en medeplichtigen ten laste gelegd wordt ;)

    MrDecoder had het wel begrepen in tegenstelling tot Drone maar ja MrDecoder hoorde ook helemaal bij het team in tegenstelling tot Drone. De informatie na MrDecoders wijze lessen is misschien maar een deel van de informatie Drone, misschien toevallig net dat deel waarvan ze bij hs vonden dat het naar buiten moest lekken ;)
    Is het niet zo dat het hele forum verplaatst werd maar dat ze jou daar niet wilden, gezien de toestanden met jou iedere keer helemaal niet zo'n wonderlijke gedachte van ze ;)

    Niet slim Drone om teksten van de blogs van jouw eigen collega's in smaad en lasterzaken op je eigen smaad- en lasterblog te herhalen. De mensen die je wilt overtuigen hoeven het maar in Google te zoeken en ze zien aan welke blogs jij nog meer je medewerking hebt verleend. Mails wijzen bovendien uit dat dit een heel goede vriend van Drone zelf is, namelijk zijn vriend Extreme waarvan Drone de naam heeft van de dame die hij al 5 jaar bedreigt en stalkt. Extreme laat Drone dit keer barsten, daarom gebruikt Drone citaten van Extreme, zodat Extreme hier toch weer (tegen zijn zin dit maal) in betrokken wordt.
    Hiermee gaat Drone weer de fout in. De waarheid over de uitlatingen van Extreme was in 2008 na een aanklacht al geen geheim meer en Drone staat voor joker. Hottie heeft geen kinderen en iemand met die eigennaam is niet bekend bij het voormalige hotsspots team. Medeplichtigen van Drone die in 2008 met hun misdaden geconfronteerd werden zijn op de hoogte maar vinden het duidelijk niet nodig Tony Beumer wijzer te maken dan hij is ;)

    Welke "bewijzen" zien we nu van Drone. Citaten die Drone kopieerde van niet meer bestaande fora die notabene uitspraken zijn van leden van zijn eigen smaad- en laster team dat Drone in 2008 op de been bracht. Weten de heren Extreme alias Michael Wassink uit Groningen en Underground alias Marcel Vennemans uit Zoetermeer eigenlijk wel dat Tony Beumer hen opnieuw bij zijn nieuwe en heel persoonlijke smaad- en lastercampagne betrekt?

    Dat zijn bovendien geen bewijzen. Marina van den Berkmortel-IJsendijk schrijft net zo letterlijk op wat Drone haar opdraagt. Tony Beumer schrijft al 5 jaar op wat Michael Wassink hem 5 jaar geleden opdroeg. Wij hebben zelfs gesprekken gekregen waarin Polarbear alias Ruud Kleysen aan de smaad- en lasterclub anno 2008 opdrachten geeft. Nu zijn de aanstichters van toen wel bijna compleet of niet Drone. Zo goed komen de aanwijzingen naar de verleden tijd van pas ;)

    De tegenstanders van Drone hoeven zich niet in te spannen zoals Drone met pc's doorzoeken op mogelijk belastende feiten. De feiten zijn in overvloed voorhanden op de sites van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJsendijk te weten Internet-parasieten.info, Torent-ladys-world.info, Starwatcher.info, Nl-platform.info, Wie-en-wat.blogspot.nl en Cleos-meaning.info. Een voormalig team gaat er geen tijd aan te verspillen omdat daar zoals bekend altijd alles gearchiveerd is op daarvoor bestemde opslagruimte. Ook daarin waren ze een van de eerste: cloudopslag, platforms en niet te vergeten de ontwikkeling van app voor android is onwijs aan het groeien ;)
    Have fun Drone, in je trackerwereld XD
    Ze zijn je dankbaar XD

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Nice XD Beumer heeft een paar vrienden uit de trackerwereld erbij gekregen op het gevreesde TOR Netwerk hahahahaha
    Die ook ff rapporteren XD Van TOR Netwerk algemeen bekend dat het wemelt van liefhebbers van kinderporno en leden van pedofielensites XD Zoiets als Burgerplicht hehe XD

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Goed dat ze in de trackerswereld toch nog meer kennen dan het gebruikelijke kopieer en plak geknutsel ;) Kom maar op mannen en delen die kennis hahhahahahaaa

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Aaaaarrrrggggg eindelijk heeft iemand gefrustreeerde miepmiep ergens van weten te overtuigen hihihihihi Ze komt nu weer op haar eigen ip blogs begluren whoehhahhhahahahahaaaaaaaaaa Proxy toch niet zo goed gevonden hihihhhhhiiii Wat een dooooooooozzzz

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Quote:
    Today, 02:11:35 (This post was last modified: Today 02:12:25 by Drone.)
    Post: #26
    Drone Offline
    Administrator
    *******
    Posts: 26
    Joined: May 2013
    Reputation: 0
    RE: Bedankt X
    Ik denk dat hier wel een slotje op kan, X schreeuwt van uit een hoge boom, ze heeft bewijzen die niemand mag zien, ze heeft aangifte gedaan, zij heeft justitie, kinderbescherming, jeugdzorg FBI CIA en ik weet niet wie nog meer, dus als goed is, en dat betwijfel ik heel erg, zal ik een deze dagen bezoek krijgen van een van deze instancies hahahaha. X het gaat je goed met je roddel sites (fabeltjes krant), maar ik kan mijn tijd beter besteden met torrentsites, porno verzamelen en mijn criminele organisatie een beetje bij houden. Ik heb nog een hoop liquidaties die ik uit moet voeren.

    Deze forum blijft wel online. en volgende keer dat je weer iemand hier op aan stuur, zorg dan dat zijn/haar verhaal wat geloofwaardig overkomt.


    Tony Beumer zegt op zijn smaad- en laster site Internet-parasieten.info:
    Deze forum blijft wel online. en volgende keer dat je weer iemand hier op aan stuur, zorg dan dat zijn/haar verhaal wat geloofwaardig overkomt.
    Dit is voor Tony Beumer zoveel als een bekentenis dat hij fout is met zijn valse beschuldigingen. Hij geeft toe dat het niet X is geweest. Nu is zijn volgende versie dat het "iemand is die door X is gestuurd" ;)
    Hij kan het zich natuurlijk niet veroorloven toe te geven dat hij 5 jaar lang gebruikt is om een image in stand te houden dat oorspronkelijk door hem en de eigen collega's in smaad- en lasterzaken gecreeerd werd ;)

    Tony Beumer zegt nu op zijn smaad-en laster site Internet-parasieten.info:
    Ik denk dat hier wel een slotje op kan
    Tony Beumer weet het dus niet meer en dan denkt Tony Beumer dat er wel een slotje op kan en dat hij beslist wat blijft staan en wat niet ;)

    Wij denken eerlijk gezegd dat Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk en consorten daar bitter weinig over te zeggen hebben maar het is weer aardig geprobeerd hahahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wel.. we kennen wel concluderen:
    Verschillende trackers van dat zooitje lasteraars hebben ze zelf offline gezet, andere zijn op naam van ene zogenaamde Wesley gezet.. Show want dat is de Sylvia Gijsberts onderneming onder een valse naam ook wel bekend als de zateters, chini ea XD

    Dan hebben Marina van den Berkmortel en Tony Beumer nog steeds dat smaad- en laster forum van ze gesloten..

    Van hun smaad- en laster bloggie Rodels en Rodelaars hebben ze de smaad en laster verwijderd die erop gezet was door Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Henk van der Linden..

    Van hun smaad- en laster site Starwarcher hebben ze de smaad en laster alweer verwijderd..

    Van hun smaad- en laster site Nl-platform hebben ze de smaad en laster alweer verwijderd..

    Van hun smaad- en laster site Cleos meaning hebben ze de smaad en laster alweer verwijderd..

    Op de verschillende trackers waar ze accounten hadden hebben ze die accounten accuut in rang laten verlagen whahahaaa

    Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJsendijk hebben hun sociale pagina's facebook, netlog voor zover ze daar de wachtwoorden nog van wisten laten verwijderen whahahhhaha

    Hun smaad- en laster"forum" Internet-parasieten.info blijft dus gezellig online. De stafleden kennen we bij naam:
    Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Henk van der Linden, Joost Schonewille, Sander de Vos en van de symphatisanten van deze lasteraars rouleren de persoonlijke gegevens ookal z'n best..
    Niet alleen Torrentwereld.nl lacht ;)
    Tja die hebben ze ook belasterd hè
    Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Henk van der Linden, Joost Schonewille, Sander de Vos en de symphatisanten van deze lasteraars hebben zowat de hele trackerwereld wel op een of andere manier tegen de haren in gestreken
    en dan denken ze er nu zomaar vanaf te zijn ;)
    Daaaaacht het niet dus whahhahhahaa

    Internet-parasieten.info blijft aan hun naam kleven
    net als oudere smaad- en lastertroep van dat zooitje lasteraars en we blijven ze in de gaten houden.. leveslang.. en niet alleen de sites en bloggies xd

    internet-parasieten.info
    torent-ladys-world.info
    nl-platform.info
    starwatcher.info
    cleos-meaning.info
    wie-en-wat.blogspot.nl
    internet0plichtes.blogspot.com
    jaloersemensen.blogspot.com
    cyber-stalkers.blogspot.com
    damianbuikema.wordpress.com
    hotsspotscom.blogspot.com

    Thx peepz ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Als je iets doet moet je het ook goed doen. ;)
    Dan noem je ook de namen van de smaad- en lasteraars waarvan Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJsendijk en consorten hun zogenaamde informatie kregen. ;)
    Ruud Kleysen (Polarbear), Michael Wassink (Extreme) Bas Holster (MrBass), Marcel Vennemans (Fastspeed), Ed Gein (Elmoscripter) enzo meer ;)
    Dat het 5 jaar of nog langer geleden is maakt niet uit als die mensen nog steeds vals beschuldigd worden. Dat had deze club dan eerder moeten bedenken.
    Zij hebben dit in gang gezet en het was hun opzet dat de hele trackerwereld er aan mee zou doen. Dit zijn de gevolgen en dit zal nooit ophouden omdat zij hun verantwoordelijkheid niet nemen.
    Dan moeten ze er ook de gevolgen van dragen.
    En het is de grootste onzin die er bestaat alles op een forumteam te schuiven dat niet eens meer bestaat.
    Je hoeft helemaal geen aanhanger van om het even welk forum te zijn om tegen dit soort clubjes van smaad- en lasteraars te zijn. Het is een instelling die je hebt en normen en waarden en hoe belangrijk je dat zelf vindt. Zij laten door middel van hun daden zelf zien dat ze dat helemaal niet belangrijk vinden en dat alleen al zegt meer dan voldoende over hèn, hoe ze zijn en wat je aan ze hebt. De rekening hebben ze gepresenteerd gekregen. Het zijn hùn namen die voor altijd aan smaad, laster en aan bedreigingen verbonden blijven, zij zijn het zelf die het etiket kindermisbruikers aan hun naam gekoppeld hebben. Het is wat ze verdienen.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Het mag. Smaad- en lasteraars, bedreigers, kindermisbruikers, volwassenen die kinderen bedreigen met verkrachting of de dood van hun moeder... ze mogen allemaal met dat etiket op internet vermeld worden.
    De lafaards die het zogenaamde zwakke geslacht, vrouwen en kinderen, misbruiken voor hun heldhaftige daden. Zelf verbergen ze zich achter nicknamen, achter gestolen namen en gefakete identiteiten en ze voelen zich zo enorm machtig als ze de gegevens van anderen misbruiken... anderen die wel eerlijk met hun waren...
    Ze hebben bij velen het vertrouwen onherstelbaar beschadigd en ze hebben zo velen pijn gedaan en leed bezorgd. Tja de types zoals Tony Beumer, Michael Wassink, Ruud Kleysen en anderen die daar zo jaren mee doorgaan terwijl de slachtoffers van deze laffe bedreigers juist door hun gedrag uit die trackerwereld zijn gestapt tonen wel het beste aan wat voor soort mensen ze zijn.
    Tony Beumer die kinderen gaat bedreigen. Marina van den Berkmortel-IJsendijk die dat nablaat als een kip zonder kop. Kinderen waarvan ze zelf de namen niet kennen maar die ze hebben gekregen van een trackereigenaar die gegevens van een server gestolen had. Gegevens die daar voor een misbruiker die op de server verwacht werd neergezet waren lol.
    Een andere grote trackereigenaar heeft vervolgens "de familie gevonden" op internet èn daar ook mee gedreigd net zoals deze eigenaar dreigde trackers offline te halen.

    Het laat je zien hoe deze trackereigenaren zijn. Het laat zien dat ze absoluut niet te vertrouwen zijn, in welke omstandigheid dan ook. Het geeft weer dat ze vriendschappen en relaties faken en dat het ze alleen om een aanzien in een trackerwereld te doen is. Het geeft aan hoe zielig ze leven en hoe het ze ontbreekt aan elke vorm van respect.
    Het geeft aan hoe zìj zijn, en het roept respect op voor alles en iedereen die er anders over denkt. Of dat een persoon is of een forum of what else. Als ik het etiket Hotsspotter op me geplakt krijg omdat ik tegen het misbruik en andere laffe daden ben waardoor deze groep asociale parasieten zich kenmerkt dan ben ik maar een Hotsspotter. Ik ken ze niet en ik weet niet wat hun forum is maar dan ben ik trots op mijn etiket! Dat etiket staat tenminste voor iets van waarde en dat kan die hele trackerwereld van hun niet over zichzelf beweren, in de verste verte niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Ze hadden toch ook zelf wel kunnen bedenken dat er mensen zijn die geen enkele waarde aan die trackers van hun hechten, er waren er zelfs bij die door hen bedreigd werden en die op moesten zoeken wat een tracker is en een torrent.

    Ik heb respect voor de mensen die het zonder enige twijfel direct opnemen voor de slachtoffers van deze smaad- en laster groepering. Ik heb respect voor de mensen die hier tijd in steken zonder dat ze de slachtoffers kennen en dit belangeloos doen, zomaar zonder dat ze er iets voor terug krijgen. Ik heb respect voor de mensen die dat alleen doen uit respect en een besef van normen en waarden. Ik heb respect voor al deze mensen. Ik heb enorme bewondering voor hen omdat ze vrijwillig zo ontzettend hun best doen iets van hun normen en waarden proberen over te dragen aan een trackerwereld die dat totaal niet waard is...

    Ook nu blijkt dat weer. Een trackerwereld die bedreigt, chanteert, intimideert... en weer lopen ze als slappe lullen achter een hitlerkloon aan, deze keer Tony Beumer en zijn Helga idd.
    De vorige keer waren het anderen die meer naar de voorgrond drongen.
    Een volgende keer zijn het weer anderen.
    Anderen zonder respect, zonder normen en waarden, zonder fatsoen...
    De trackerwereld...
    En trots dat we erop zijn...
    In de trackerwereld bereiken ze wat...
    Maar je moet niet kijken hoe en ten koste van wat...
    What's in a name...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. What's in a tracker ;)

      Verwijderen
    2. Een tracker is een substituut voor sociaal mislukte einzelgängers XD

      Verwijderen
    3. Hahahaha net als een forum voor trackers dus waar ze misbruikers met de zweep geven ;) Op het net durven ze wel ;)

      Verwijderen
    4. Thuis hebben ze niemand om op af te reageren xd Er is niemand of partnerlief heeft het voor het zeggen en in het laatste geval moet je maar eens opletten hoe snel ze offline gaan als die onverwacht thuis komt whoehhahahhahahaaaaa

      Verwijderen
  49. Zow Storm heeft dan toch begrepen dat hij zijn voorstel in zijn aars kan stoppen. Namen is die nooit een ster mee geweest en op tlw zet de n00b zelf gesloten neer ;) De stupiditeit druipt er vanaf zoals altijd bij storm hahhahahahhhaa
    Namen noemt hij zodat ze de gast komen helpen maar ze komen niet helpen. Ze kennen storm te goed hahhahaa en ze kijken hoe de gast zijn eigen stupiditeiten blijf herhalen hahhhaaa
    Laat staan storm laat vooral staan die parasieten, laat staan op die namen zodat de wereld gewaarschouwd blijft voor jou en je handlangers en je kinders in de wereld van de trackers whahhahhhaa

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Tja ik kan het niet nalaten toch even terug te komen op de uitlatingen van Tony Beumer alias Drone en blaatschaapje Helga alias Torrentlady alias Marina van den Berkmortel-Ijsendijk.

    Tenslotte is dit voorval de hoofdoorzaak van deze hele vertoning door Drone en Torrentlady geweest.

    Het gaat over de site van de dochter van Drone, Kelsey Beumer. Kelseys-schilder-paleis.com wordt achter de momenteel gesloten deur van het forum voor illegale trackers genaamd Torent-ladys-world.info aanbevolen en Drone vraagt er aan de illegale trackerwereld assistentie voor.

    Een staflid dat het niet eens is met de manier waarop en de plaats waar deze site voor een minderjarig èn geestelijk gehandicapt meisje aan een niet volgens de wet levende wereld gepresenteerd wordt, stopt met haar functie.

    De staf van Torent-ladys-world.info echter is niet van plan dat te accepteren en start de haat- en lastercampagne waarvan op diverse sites en blogs het vervolg te lezen is (of is geweest).

    Dat Drone en Torrentlady in hun opzet gefaald hebben is inmiddels wel duidelijk.
    Net zo duidelijk als het feit dat ze inderdaad te laf zijn om hun fouten te erkennen.

    Hun verweer inzake Kelseys-schilder-paleis.com baseerden Drone en Torrentlady op een aantal uitspraken die als ze op waarheid berust hadden best wel indruk hadden kunnen maken. ;)

    Drone beweerde namelijk (en Torrentlady blaat zoiets idd zeer braaf na) dat de site van zijn dochter constant onder het strenge toezicht zou staan van 4 volwassen en zeer verantwoordelijke personen. Drone beweerde daarnaast dat er absuluut niets kon gebeuren met de site van zijn dochter.

    Dit hebben wij gezien. In eerste instantie upload Drone al een adult omschrijving mee met het theme waardoor de site van zijn dochter in de zoekmachines gemarkeerd wordt onder de hoerendomeinen, en dat voor een minderjarig geestelijk gehandicapt meisje en door haar eigen vader.

    Drone schuift dit af naar het opgestapte stafflid dat helaas voor Drone bijna aan de andere kant van de wereld in hogere sferen bekijkt (tussen de bobbels van een kameel dus). Drone krijgt in de gaten dat hij geen respons krijgt op zijn gestalk en bedreig en breidt zijn werkterrein uit naar de regionen van een al lang niet meer bestaand en voor de meesten al lang vergeten forum. Drone komt zelfs met een bekentenis om meer aandacht voor zijn idd zeer persoonlijk haatcampagne te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Intussen volgt de ene blunder de andere op. Het staflid heeft met laptop en al en tussen de 2 bulten van de kameel ingeklemd een nieuwe identiteit gekregen van Drone en blaatschaap. Ze is plots een bijzonder stout oprichtster van een ter ziele gegaan forum en hoofd van de Nationale Recherche van ons kikkerland. Wij weten helaas nog niet of ze blij is met deze onverwachte promovering. Waarschijnlijk komt ze straks ook terug met een rijke oliesjeik waar Drone weer achteraan kan gaan. Alles beter dan vage initialen HS of Marconist àls HS ;)

    Kelseys site heeft intussen aan aandacht geen gebrek. Hordes viagra-vertegenwoordigers storten zich op het arme kind alsof ze haar vader persoonlijk kennen. De oude man kan het niet meer aan en verwijdert in een paniekaanval alle posten op het forum van dochterlief. Dat hindert hem niet, hij geeft de schuld gewoon aan het voormalige forum en zegt dat die zijn wachtwoorden ontfutseld en misbruikt hebben. Inmiddels heeft dit zich 5 of 6 keer herhaald waarbij Drone in de tussentijd aangekondigd heeft zijn fout wat de wachtwoorden betreft hersteld te hebben en alle wachtwoorden zouden door Drone vervangen zijn. Wij geloven hem natuurlijk op zijn woord. Het spreekwoord van de bekende ezel, al moet daarbij wel opgemerkt worden dat de bewuste ezel heel wat slimmer was dan Drone maar goed ;)

    Zowel Drone als Torrentlady als de drie zeer verantwoordelijke overige volwassenen die over de site van Kelsey Beumer horen te waken hebben het schijnbaar erg druk. Zus Melissa is opgestapt, waarschijnlijk omdat ze het te druk heeft met smaad en laster in haar rol van Gladiator, administrator op Torent-ladys-world. Waar Drone het te druk mee heeft krijgen we online een perfect beeld van en de overigen daar kunnen wij wel een voorstelling van maken.

    De conclusie: Het opgestapte staflid had het bij het rechte eind. Het is niet alleen onverantwoordelijk een site van een minderjarig èn geestelijk beperkt kind in handen te geven van de illegale trackerwereld. Het is onverantwoordelijk van een vader en een systeembeheerder net te doen alsof ze hun verantwoordelijkheid onderkennen en aanvaarden terwijl ze daar niet toe in staat blijken te zijn.
    Op dit moment mag Kelsey zich verheugen op 6 nieuwe leden met imposante namen zoals emefraphypeve die in totaal 5.180 berichten geplaatst hebben.
    De zeer verantwoordelijke vader Tony Beumer was 5 dagen geleden het laatst op de site van zijn dochter. Zijn eigen dochter was daar 28 januari. Bovendien heeft deze dochter ook nog waar ze ook niet komt. Wij vragen ons daarom niet geheel ten onrechte af welke bedoelingen Drone in werkelijkheid met deze site heeft gehad. ;)
    Vanzelfsprekend zijn ouders trots op hun kinderen, ouders willen dat uitstralen naar de buitenwereld. Zoals Kelseys schilderpaleis kan het er dus uitzien in het echt als ze zo hoog van de toren blazen maar niet na kunnen komen.
    Omdat ze het te druk hebben met bedreigen, smaad en laster.......
    Dan laten ze hun dochter ZO op internet staan.
    En kraken de ouders die hiervoor verantwoordelijk zijn hen onbekende ouders af. Tja waar ben je dan mee bezig als je je eigen kind gebruikt alleen om de aandacht en medewerking van de trackerwereld te krijgen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. http://www.bloggen.be/scharlotte/ ;)

      Verwijderen
    2. haha en die is ook gemaakt en geschreven door Tony Beumer
      20 sites 21 flops en dat afreageren op al het andere dat wel wat online weet te houden over de andere eigenschappen maar te zwijgen ;)

      Verwijderen
    3. Ik moet en zal bekkend zijn in de trackerwereld hè en als dat niet positief is dan toch negatief en als ze niet vrijwillig voor me zijn dan dwing ik ze wel, maak ik ze lekker misbruiker op mijn forum en doen ze dan nog niet wat ik wil dan maken we toch een of desnoods meer smaad en lastersites voor ze, ik heb toch de hele dag niets anders te doen dan internetten ;)

      Verwijderen
    4. En nu moet ze zich verstoppen op internet, heeft ze haar faceboek verwijderd, is haar werktuig om anderen zwart te maken en wat ze een forum wil noemen gesloten en staat haar eigen adres openbaar.
      Wat ze fun4all zijn gezin aan wilde doen en al die anderen overkomt haar nu zelf. Nu huilt ze, slaapt ze s'nachts helemaal niet meer en zit uren per dag blogs na te lezen.
      Als de bel gaat schrikt ze want o die trackerwereld waar ze zoveel vijanden heeft gemaakt kent haar adres, ze weten waar ze woont en ze weten hoe ze eruit ziet zouden ze haar tegen komen in Helmond.

      Het is haar van harte gegunt. Ze mag nu ervaren wat ze andere mensen jaren lang aangedaan heeft.
      Boontje komt om zijn loontje zullen we maar denken en het is te hopen dat ze er iets van geleerd heeft,
      niet alleen voor haar, dat vinden we niet zo erg, maar voor haar partner, zijn kinderen en kleinkinderen...

      Het zou vervelend zijn als haar kleinkinderen hetzelfde of erger zou overkomen als dat wat TorrentLady met al háár vijanden voor had en wat zij die vreemde kinderen niet alleen toewenste maar ook aangedaan heeft......

      Verwijderen
    5. Tja wat gij niet wilt dat u geschiedt..
      Wie een kuil graaft voor een ander..
      Zij die zonder zonden is werpe de eerste steen..
      Hoogmoed komt vóór de val..
      Boontje komt om haar loontje..
      nog even doorgaan? ;)
      Net goed heeft de meeste stemmen hahahahhhahaha
      Als Mel thuiskomt met een rijke oliebaron sterft ze helemaal whoehhahhahahhhahahhaaa

      Verwijderen
    6. Het zou vervelend zijn als haar kleinkinderen hetzelfde of erger zou overkomen als dat wat TorrentLady met al háár vijanden voor had en wat zij die vreemde kinderen niet alleen toewenste maar ook aangedaan heeft......

      Ja joh, extreem vervelend haha en ook voor die anderen van die zooi hahaha. Alleen denk ik niet dat iemand ermee kan zitten als ze internet-parasieten.info en andere sites van hun zien. Dan denken ze net als iedereen hier: ze vragen er toch zelf om, poten af van andermans kinderen en spullen, gegevens en waar ze nog meer misbruik van maken en zo is het maar net! Je hebt er maar af te blijven!

      Verwijderen
    7. Idd en ze noemen namen, plaatsen adressen, plaatsen foto's...... ze mogen (tot nou toe) nog van geluk spreken
      Het kan hier ook veel erger als ze hier beslissen op dezelfde manier van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJsendijk te werk te gaan...

      Dan staan hier de foto's van de stief-kleinkinderen van Marina zelf inclusief adres en van de kinderen van Melissa, de admin op Torent-ladys-world waar kleintje no 2 op komst is. Kleine moeite als Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJsendijk daarvoor kiezen......
      Ze mogen nog van geluk spreken dàt ze überhaupt keuze hebben whahhahhaha nog even.... ;)

      Verwijderen
    8. Oke Heel even krijgen ze nog het voordeel van de twijfel XD Misschien waren ze nog niet zover gevorderd met hun schoonmaakaktie en kwam er wat tussen dat ze op kunnen lossen XD
      In principe echter hanteren we de voorwaarden van Google en passen we geen censuur toe èn in te plaatsen reacties knoeien is niet mogelijk bij dit script XD
      Niet meer dan een tip XD

      Verwijderen
    9. Bedankt voor het geheugensteuntje... we zorgen wel gecoverd te zijn ;) De beste leermeesters whahhahaha

      Verwijderen
    10. Succes lieve mensen, wij zijn er een maandje vandoor xxx ykh

      Verwijderen
    11. Een maandje maar? Slecht seizoen geweest? Geniet ervan en groeten aan de overkant ;)

      Verwijderen
    12. Haha 28 dagen dus bijna een maand. Dan zijn we 6 dagen terug voor jeweetwel en dan zijn we 2,5 maand weg. Genieten gaan we zeker, familie weer zien, vrienden, lekker chilen en voor de nederlandse kou komen we dan weer even terug hahaha

      Verwijderen
    13. We gaan jullie missen maar we skypen xxx

      Verwijderen
    14. Okido en hou het nou eens rustig en probeer eens een keer zonder al te veel gebroken ledematen en opgelapte zwerfhonden of katten thuis te komen ;)

      Verwijderen
    15. Haha ik neem extra een paar lege koffers mee waar ik ze in kan stoppen als kadootje voor jou, mag jij ze oplappen ;)
      De groetjes en tot gauw weer xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

      Verwijderen
    16. Lol die schopt het nog een keer zover dat ze bij de douane een verklaring moet overhandigen voor al het ijzer in haar lijfie voordat ze door de scan mag whahhaha

      Verwijderen
    17. 50 kilo vrouw en 60 kilo chirugenstaal whahhahahhaha

      Verwijderen
    18. Bionic woman ;) Als die robotvrouwkes van de toekomst er allemaal zo uitzien dan teken ik ervoor ;)
      En slim. Als de douane haar aan het betasten is de aandacht niet op die koffers hahaha Reserveer de dierenarts maar alvast maat whahhahahhhahaaaaa

      Verwijderen
    19. Kijk eens in de poppetjes van dr ogen en die kuiltjes in dr wangen dankun je niet wijgeren en zo moeder zo dochter dus je weet er alles van geloof ik XD

      Verwijderen
  52. Quote
    This bulletin board is currently closed. The Administrator has specified the reason as to why below.
    Deze forum is gesloten, De blogs van X zijn niet langer van interest voor mij, net zo min X. De bezoekers op die blogs lachen zich kapot over de inhoudt er van, ze worden niet meer serieus genomen, en ik heb geen zin om mij te verlagen tot hun niveau. Voor de genen die denken nog wat relevants te hebben kunnen zich wenden tot drone54@live.nl

    Hypocriete kinderverneuker, als je geen namen kent mot je je bek houden hersenloze opstokerd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. parasitaire viagra knoeier hahahahaaa
      Statistieken Kelseys schilderpaleis ;)
      Wie is er online [Volledige lijst]
      7 gebruikers actief in de afgelopen 15 minuten (2 leden, van wie 0 onzichtbaar, en 4 gasten).
      Google, emefraphypeve, vanoboybeak
      Statistieken
      Onze leden hebben in totaal 5,684 berichten geplaatst in 5,684 discussies.
      We hebben momenteel 11 geregistreerde leden.
      Verwelkom ons nieuwste lid, skiconguy49.
      Het hoogste aantal gebruikers tegelijk online was 15 op Gisteren om 03:35 AM.

      Verwijderen
    2. En dat op de site van een minderjarig geestelijk gehandicapt meisje en gerund door illegale trackers xd
      Héél normaal daar blijkbaar ;)

      Verwijderen
  53. Ach ja, zoveel verschillende milieu's ;)
    de middenstand, jan modaal, het gootvolk haha

    TW bedankt, Torrentwereld bedankt, alle mensen bedankt en gaan ze opnieuw beginnen dan horen we het wel weer van jullie ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  54. starwatcher.info ;)
    een smaad en lastersite in eigendom van:
    Tony Beumer (Drone54 aka Storm aka Stormrider aka Stardreamer)
    Marina van den Berkmortel-IJsendijk (Torrentlady aka Designlady aka Slimblondje aka Catwoman)
    Henk van der Linden (Charmed aka Pussycat)
    Joost Schonewille (kwekscripter aka kwek)
    Sander de Vos (Shark aka SkylineGTR)
    Ruud Kleysen (Polarbear)
    Michael Wassink (Extreme aka woelmuis)
    Bas Holster (MrBass aka Holland)
    Marcel Vennemans (Fastspeed)
    Ed Gein (Elmoscripter)
    en de vele anderen die nog zullen volgen..

    Deze bende is tevens verantwoordelijk voor:
    internet-parasieten.info
    torent-ladys-world.info
    nl-platform.info
    cleos-meaning.info
    wie-en-wat.blogspot.nl
    internet0plichtes.blogspot.com
    jaloersemensen.blogspot.com
    cyber-stalkers.blogspot.com
    damianbuikema.wordpress.com
    hotsspotscom.blogspot.com
    wordt vervolgd ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Voor inlichtingen/klachten:

    Betreft Marina van den Berkmortel-IJsendijk (in de illegale torrentwereld beter bekend als Torrentlady, Designlady, slimblondje, catwoman, goudlokje):
    Rob Matthijsse
    Wijkagent Vogelbuurt Helmond

    https://www.politie.nl/wijkagenten/09/rob-matthijsse.html

    Betreft Tony Beumet (in de illegale torrentwereld beter bekend als Drone54, Storm, Stormrider, Stardreamer, Grizzlybear, Bandit, Silver, Silvester, Cleo, Hotsspots en vele andere namen)
    Paul Stoter
    Wijkagent Ulft

    https://www.politie.nl/wijkagenten/02/paul-stoter.html

    Wij weten dat beide wijkagenten op de hoogte zijn gebracht van de situatie en wij hebben begrepen dat het niet noodzakelijk is je persoonlijke gegevens op te geven bij gebruik van de opgegeven linken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het laatste is zeker aan te bevelen. We hebben op de sites van dit gezelschap meer dan eens gezien dat ze er niet voor terug deinsen wraak te nemen als ze ergens een naam horen vallen ;)

      Verwijderen
    2. Grizzlybeartorrents.org XD

      Verwijderen
  56. https://www.facebook.com/m.j.ijsendijk?fref=ts
    Smaad en laster, bedreiging, intimidatie, misbruik van persoonlijke gegevens, chantage, bedreiging van kinderen, oplichting, bedrog, eigenaar van diverse illegale sites, handel in porno, aanzetten tot criminele activiteit enz.
    Marina van den Berkmortel-IJsendijk, Merelstraat Helmond

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Nog steeds geen bewijzen van Beumer ;) Zie de gebruikelijke ontkenningen als mosterd na de maaltijd of beter gezegd als dom geblaat over sites waarvan de orginele whois afgedrukt staan whahhahaha Geen whois gespotted op geen enkele naam die Tony Beumer noemt maar zéker wel op naam van Tony Beumer ;) Het enige echte NL-platform evenwel een toppertje van een platform whahhahahahahaaaa
    Zie nog een stokpaardje van de stumper hahaha msn gesprekken met gebruikelijke fake-namen whahhahaa
    En wie moet het nou helemaal voorstellen van die geesten van Beumer ;) Noname? HS? Och wacht het was Hottie haha Of nee Desiré of was het Sacha, Sascha? Natalja? Pjotr? whoehhahhahaa Ik weet nog wel zoveel van het voormalige Hotsspots dat ze letterlijk alles in hun archief stouwden en dat er niemand was die de eigen naam gebruikte, zo slim waren ze wel in tegenstelling tot Beumer whahhahahha Laat Beumer maar komen met bewijzen want we hebben er nog geen gezien hahahahhaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat er niet is ken je ook niet laten zien he xd

      Verwijderen
    2. Boerenbedrog ;) Dat platform (en inmiddels diverse anderen) staat bij andere aanbieders omdat Tony Beumer geen platform kòn verwezenlijken.
      Tony Beumer lukte het niet 2 dezelfde scripts online te zetten met elk een domeinnaam. Tony Beumer lukte het niet 2 dezelfde scripts online te zetten op subdomeinen.
      Je gaat niet maandenlang zitten wachten of een zogenaamde systeembeheerder een platform online kan krijgen als hij zelf zegt dat hij niet denkt dat hem dat gaat lukken ;) Wanneer iets niet werkt kan men er ook niets mee doen maar dat schijnt (ook al) boven de pet van Tony Beumer te gaan ;) Overigens een erg aardige persoon die de moeite wil nemen om een forum te bedingen voor iemand met een dergelijke reputatie en zoveel vijanden in de trackerwereld. Maar in de gesprekken (die wij ook kunnen lezen) zagen wij dat die persoon ook daarvoor waarschuwde. Erg hulpvaardig en attent. Daar kan Tony Beumer een voorbeeld aan nemen.

      Verwijderen
    3. En wat wij ook nog lezen uit de gesprekken is dat Tony Beumer een account bij Namecheap in bruikleen kreeg omdat hij via zijn eigen account het niet gedaan kreeg een domein te registreren zonder dat zijn n.a.w. publiek zouden zijn ;)
      Ondanks deze hulp en ondanks de aanwijzingen lukte dit Tony Beumer met het in leen gekregen Namecheap-account ook niet.
      Daarop maakte Tony Beumer misbruik van de hem aangeboden hulp en het geleende account door de login gegevens zonder enig overleg aan derden te overhandigen.
      Een dergelijk misbruik zou voor menigeen reden te over zijn de samenwerking accuut te beëindigen.
      Zoals we zien weet Tony Beumer wel welke gespreksdelen hij nìet moet plaatsen ;)

      Verwijderen
  58. whoehahhahahhahaa laatste nieuwsitem: ik ben een vrouwke xd
    maak me vrouw dan ook ff lesbies Drone anders heb je die nog kwaad whahahahhhaaa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. zo hou je wel afwisseling in je sexleven.. ;)
      zou het geen tip zijn voor storm zelf, hoeft hij zich ook niet meer zo vast te bijten op de vrouwkes op het net.. die hij niet kan krijgen.. ;)xd

      Verwijderen
    2. die kerel is zo impotent als een deur whahhahaaa

      Verwijderen
  59. Het is precies een klein kind. Hoe vaak heeft hij het al over "winnen" gehad ;) Een verwend klein kind :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. je kan niet winnen x, geef het toch op voor dat jij je nog bespottelijke maakt dan wat je nu al ben

      alweer winnen ja, wel een obsessie voor stormrider hahahaha

      Verwijderen
  60. Ach zie nu eens: Paul Stoter is familie van de smaad- en lasteraar, kindermisbruiker en openbaar bedreiger Tony Beumer.
    Paul Stoter is op bezoek geweest bij de illegale en smerige tracker- forum en pornosite eigenaar Tony Beumer die familie is van Paul Stoter.
    Zouden er 2 Paul Stoters zijn, de een familie van uitschot dat liegt, bedriegt en bedreigt op internet en een ander die de wijkagent moet zijn voor Ulft volgens de informatie op de site van de politie in Ulft?
    Lijkt me sterk ;)
    Als het zo is is dat wel erg toevallig,
    als dat niet zo is is de politie te Ulft dus net zo corrupt als Polarbear al beweerde ;)
    Idee voor een blogje voor weer een klokkenluider? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  61. doe de uitspraken van Beumer er ff bij dan is het wat beter te volgen voor de mensen XD

    Trouwens, ik heb Paul Stoter gisteren avond nog hier op bezoek gehad, wel vreemd dat die nog nooit van jullie heeft gehoord, laat staan over een aanklacht tegen mij, volgende keer als je met zo een bedenksel kom, zou het mischien handig zijn om te informeren of je alle feiten wel goed heb, Paul is namelijks mijn zwager haha. Ik heb het vermoeden dat de verhaal van wijkagen rob-matthijsse net zo een verzonnen verhaal is, maar ja, ik ben niet anders van jou gewend De hele tracker wereld wacht nog steeds op bewijzen die jij moet hebben, wanneer krijgen ze die te zien, of gaat dat net zo als met de bewijzen die jij van b.v. extreem heb, of van polabear of van all die ander mensen die jullie ooit in de zeik hebben gezet. Jij bent een gefrustreerde vrouwtje die haar zin niet kan krijgen, en om toch groot te doen, kom je met zulke verhalen, niet een van je verhalen heb je tot nu toe kunnen ondersteunen met bewijs, jij was een nul, jij bent een nul, en jij zal altijd een nul blijven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wel... Bigben is ook een zwager, Kimeke3 is ze vrouw, Gladiator is ze dochter Melissa Helmig-Beumer, Kelsey Beumer is ze dochter, Joentje is die inbreker Jeroen Hunting van ze nicht waarvan het vrouwke ook een bekkende is xd De hele familie zit in de criminaliteit Nen ome agent erbij is goed voor de promotie ghehe

      Verwijderen
    2. De nul moet constant in de verdedeging lol
      Ontzettend zielige persoon zonder leven.
      Internet is wel een uitkomst, zonder had hij helemaal niets.

      Verwijderen
    3. Wellus hihi Namen die hij doorkrijgt ;)
      Pshychopaten hebben wel vaker stemmetjes in hun hoofd toch ;)

      Verwijderen
  62. Hij is nog erger n00b als ze zeggen. Met de link kom ik op een echte site van de politie. Let eens op dadelijk gaat hij nog zeggen dat zijn msn-contact de site van de politie gehacked heeft en er de naam van Paul Stoter zelf opgezet heeft whahhahaha Hoe dom kun je zijn idd hahahaaaa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hebt n00bs en je hebt er die uitblinken in n00b zijn XD

      Verwijderen
  63. Ach heerlijk toch zoals sommige mensen zichzelf en alles waar ze contact mee hebben voor schut kunnen zetten. Zelfs eigen familie ontzien ze niet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zegt genoeg toch XD

      Verwijderen
    2. Ja zeker wel. Het zegt alles over zijn karakter, zijn verantwoordelijkheidsgevoel, zijn vertrouwenswaardigheid.
      Hij kent geen respect en niemand heeft er iets aan, zelfs zijn familie niet, zelfs zijn kinderen niet.

      Verwijderen
    3. Als de hele trackerwereld die hier reageert (inluis de niet geplaatste reageerders via andere lijntjes) er zo over denkt moet er wel een kern van waarheid in zitten en zo niet dan is het feit dat niemand anders uit dat wereldje die bepaalde namen en/of groepen noemt die Beumer zwart maakt een wel net zo veelzeggend feit XD
      MSN gesprekken met gefakete namen zijn idd al net zo geen bewijs te noemen als de rest van het standaard geblaat uit die richting XD

      Verwijderen
  64. Google is toch echt een toverwoord waar ze niet aan durven te komen XD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is niet nodig te googlen om te zien waar Tony Beumer en consorten voor staan. Daarvoor is het toereikend om hun sites te zien. Vooral het stukje van Marina van den Berkmortel-IJsendijk is hilarisch en heeft nu al geschiedenis gemaakt in de trackerwereld en ver daar buiten.
      Dit stukje is prototype voor de domheid en het geblaat wat zo kenmerkend is voor de trackerwereld. De ziekelijke fantasy en toewijding van Tony Beumer welke blijkt uit de stukken erna is een meer dan perfekte aanvulling daarop.
      De site Internet-parasieten.info is hierdoor bij uitstek geschikt voor gebruik voor voorlichting, gast colleges en dergelijke net als andere smaad- en lastersites van Tony Beumer. Tony Beumer en consorten kunnen dus binnenkort ook op zoek naar hun naam op community's en platforms.

      Verwijderen
    2. Geef kuiken ook een rol erin, heeft die ook weer een goeie dag XD Beumer eerst uitleggen wat een platform is, dat heeft hij nog steeds niet gesnopen XD Krijgt de kliek toch nog de publicity waar ze zo happig op zijn XD En komt de gehele trackerscene in de schijnwerpers XD

      Verwijderen
    3. Platforms genoeg online zou ik zo denken en die nog werken zoals het behoord ook nog ;) Je hoeft ze toch niet alles van voren naar achteren voor te kauwen, ze kunnen toch hopelijk nog wel IETS zelf ;)

      Verwijderen
    4. Euh nee dus lol Ze moeten overal bij geholpen worden, de scripts die ze gebruiken aangereikt krijgen, de mods en waar ze ze kunnen vinden daar moet een routebeschrijving bij, servers wisselen ze twintig keer omdat de servers niet deugen maar die servers doen allemaal hetzelfde, het zijn de mensen die ermee werken die de fouten maken.. is dat met pc niet dezelfde kwaal haha Ze hebben een grote waffel over google maar kunnen nog geen simpele zin in het zoekvak tikken, Drone durft zijn eigen blogs bij google niet eens meer te gebruiken omdat hij denkt dat google lekt maar wel overal hetzelfde script gebruiken voor forums terwijl dat zo lek is als een mandje..
      en drone zelf zo lek is als een mandje want als drone iets niet kan staan de inloggegevens alweer overal en zijn ze toch zo verbaasd als die inloggegevens die ze al 5 jaar niet veranderd hebben door iedereen gebruikt kunnen worden.. En voor het zwart maken en bedreigen en intimideren en chanteren en de hele mikmak die ze daarna in gang zetten hebben ze ook weer hulp nodig omdat ze niet eens weten wie ze op hun eigen msn hebben laat staan wie ze allemaal op hun eigen pcs op bezoek krijgen doordat ze geen sjoege hebben hoe hulp op afstand en andere spannende progies werken.. Dan wordt het toch knap lastig bedreigen als je de namen niet kent van wie je wilt bedreigen maar gelukkig zijn daar dan die grote kenners in de grote trackerwereld die zeggen wel alles te weten en die overal mee praten en overal contacten hebben.. op internet vanzelfsprekend, die hebben zelf net zo min een sociaal leven buiten het net maar daar moet je geen punt van maken.. zij zijn de grote trackereigenaren dus zij weten het ;) Ook niet dus lol ;)
      Leuk wereldje, altijd weer spanning en sensatie haha
      voor wie dat op het net moet zoeken ;)

      Verwijderen
  65. Internet-parasieten.info

    Eén post besteedt Tony Beumer aandacht aan "Hotskots" Hij maakt er een nieuw forum voor aan. Hij maakt er een fake account voor aan waarmee hij zichzelf aanspreekt. Hij wordt betrapt. Hij stuurt zichzelf vervolgens terug naar zijn eigen blogje.
    Tony Beumer die in zichzelf praat.

    28 mei de eerste post door Tony Beumer
    1 juli, een maand later 30 posten door Tony Beumer
    De eerste post is alles zeggend gericht aan
    Hotsspots sletje X Alle posten erna, al het erna komende gezwam gaat over één vrouw ;)

    Het is toch wel heel erg vreemd als je 5 jaar lang achter een team aan sjouwt en aan het eind van die 5 jaar ken je er nog niemand van. Ben je dan niet veel eerder een ordinaire opschepper? Dit team werkte altijd erg nauwgezet en is daar ook heel open over geweest. Toch weet iemand die 5 jaar achter dat team aan sjouwt niets over dat team en dat is ook erg vreemd. Hoe vreemd ook, dat negeer ik ook.

    Ook negeer ik de ontelbare keren dat deze vrouw door Tony Beumer al van geslacht is veranderd en andere identiteiten kreeg aangemeten door Tony Beumer ;) Ik negeer even alle andere naamsverwisselingen en naamsmisbruiken door Tony Beumer. Die zijn ook erg veelzeggend en bijzonder komisch maar zijn Hotsspots sletje doet het 'm toch helemaal ;)

    Die openingszin op Internet-parasieten.info springt overal mijlenver bovenuit en door dat ene zinnetje is het dat Tony Beumer zichzelf, zijn vrouw en kinderen en zijn aanhang zo voor gek ziet gezet op internet.

    Tony Beumer kan duidelijk maar aan één persoon denken, één vrouw beheerst het leven van Tony Beumer. Er is maar één vrouw waar Tony Beumer de hele dag aan denkt en maar één vrouw waarvoor Tony Beumer de hele dag, van s'morgens vroeg tot s'avonds laat zijn pc's doorspit, zoekt op internet, zoekt op blogs, zoekt op trackers en contacten in de trackerwereld smeekt om informatie..... die hij niet krijgt.

    Dat Tony Beumer zo zichtbaar tot het uiterste gefrustreerd is is erg en dat Tony Beumer dit moet uiten op het openbare internet is zondermeer een afgang voor ieder contact van Tony Beumer maar hoe erg moet het wel niet zijn voor het gezin Beumer en met name voor de vrouw van Tony Beumer om te zien hoe alle aandacht waar zij recht op hebben al die jaren naar een onbekende vrouw uitgaat..... een obsessie....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een zieke man nietwaar ;)
      Temeer omdat Extreme niet een van de meest zwijgzame compagnons te noemen is maar goed. Het bleek al snel dat het de grote trackerowners zelf waren die het meeste aanspraak maakten op de titel matennaaiers en daarmee was de kous afgedaan, verhaal ten einde.....
      Tot de een of andere gefrustreerde pipo zijn internetlieffie kwijtraakt idd ;)
      Zal dan toch zijn eigen pakkie an zijn en niet dat van de hele trackerwereld ;)

      Verwijderen
    2. Lol Extreme is toch maar mooi in zijn opzet geslaagd. Tony Beumer heeft zelfs zelf schuld bekend en Tony Beumer heeft er ook nog zelf voor gezorgd dat een voormalig team hun backupbestanden aan derden hebben afgestaan om hier openheid in te geven.
      Extreme lacht, de trackerwereld kijkt wel uit dat ze zich weer in Tony Beumer's gerotzooi verslikken en alle instanties die ook maar je dat te verekenen hebben met de trackerwereld of criminaliteit op internet zitten als aasgieren te loeren op prooi.

      Dan heb je nog van die mensen die je moet bellen of nog slimmer langs moet gaan om te zeggen dat ze mail hebben en of ze daar eens een keer naar zouden willen kijken als het ze een keer uit zou komen. Alsof het andere werelden zijn. Geen kans op botsingen hahahhahaha

      Verwijderen
    3. Een mail van een grote trackerowner is heilig voor onwetende n00bs die het aan iedere vorm van kennis en zelfredzaamheid ontbreekt. De bekkende blaatschapen die zelf niks weten/kunnen/klaarkrijgen XD
      Eigen vrouwkes niet eens zo te zien XD

      Verwijderen
    4. whoehhahahhahahahahaa bij een moet je het er wel bij zeggen: dit is een vrouw whoehhahahahaaaa
      Geef de loser een vrijkaartje voor de rosse buurt ;)

      Verwijderen
  66. Stormrider heeft aan alle verwachtingen voldaan.
    Hij slikt alles wat hem opgedist wordt. Je hoort niemand klagen. De trackerwereld klaagt niet, zelfs stormriders' handlangers van 2008 die terecht opnieuw genoemd worden als de handlangers klagen niet en hebben geen commentaar. Zij weten.....
    Alleen stormrider zelf hoor je, stormrider klaagt steen en been maar niemand die nog luistert. Ze kennen stormrider. Zij weten ook en niemand vindt stormrider de moeite waard.
    De trackerwereld negeert stormrider, de trackers waar hij aanklopt voor hulp negeren stormrider, ook een voormalig team en gewezen vrienden negeren stormrider.
    Dat zijn de natuurlijke gevolgen als je je contacten zo behandeld als stormrider pleegt te doen. Het zijn zeldzaam goede en geduldige mensen die jaren van zich laten profiteren en zich jaren laten gebruiken. Ongelooflijk zeldzaam.... wanneer ze zouden bestaan.
    Wij danken stormrider voor de diversiteit aan 'verhelderende uiteenzettingen'. Eens zal ook hij vinden waar hij naar op zoek is. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh krijgt hij een schriftelijke cursus internetten? googlen? hihi

      Verwijderen
    2. Wat denk je ervan te starten met begrijpend lezen van het eigen forum ;) dat had hij 5 jaar geleden al moeten doen dan was hij nu up to date geweest en niet overal als mosterd na de maaltijd met zijn verhaaltjes aangekomen whahaha
      Hij mag in zijn hok rondjes blijven draaien en met zichzelf babbelen over vroeger tijden. TW laat de indeling verder aanpassen en dan komt stormrider waar hij thuishoort, in de vergeethoek ;)

      Verwijderen
    3. ;) Kan hij in alle rust mijmeren over zijn grote liefde en wat hij verkeerd heeft gedaan hihi

      Verwijderen