Vervolg op 7. Tony Beumer & Marina van den Berkmortel-IJzendijk Wederom Bedreigingen, Smaad, Laster enz. = VOL/OVERLOAD


Melissa Helmig-Beumer.

Niemand heeft jou baby bedreigd. Als je beter leest zul je zien dat iemand schrijft dat ze hun hond wel een keer uitlaten in Terborg. Zover ik weet is er geen honden uitlaatverbod in Terborg.
Waarom voel jij je bedreigd als iemand aankondigt de hond in jouw dorp uit te laten als je vader het zelfde doet maar met zichtbaar boosaardige opzet?
Jouw vader staat heel bewust en provocerend lange tijd naar binnen te kijken en zeer zichtbaar met de bedoeling om de kinderen die in de kamer aanwezig zijn te intimideren.
Vervolgens verzin jij dat jouw baby wordt bedreigd, dat iemand langs is gekomen in Terborg en daar blijft het niet bij.

Nu je hebt gezien dat mensen op dit blog van meer op de hoogte zijn dan jou lief is wil je het opeens als volwassenen uitpraten.

Ik zal eerlijk zijn Melissa, de ervaringen die diverse personen met jouw vader gehad hebben als het gaat over uitpraten zouden jou net zo goed bekend moeten zijn als ons.
Met Hotsspots heeft jouw vader het ooit uitgepraat en na jaren van die organisatie geprofiteerd te hebben kun je zelf op jullie site lezen hoe hij vertrouwen en privacy schendt. Wij weten ook dat jouw vader van nog meer mensen het vertrouwen beschaamd heeft, ook van mensen die niets met Hotsspots te maken hadden dus het is ook geen Hotsspots' item maar de pesoonlijke aard van je vader.

Het spijt me voor jou en je kinderen maar wij blijven bij ons standpunt en zullen alle medewerking geven aan de verschillende partijen die tegen jullie smaad, laster en bedreigingen zijn.
Ook onderhandelen wij niet met personen waarvan gebleken is dat ze niet te vertrouwen zijn.
Dit blog en andere blogs zijn openbare sites waarop de voorwaarden van google van kracht zijn. Censuur wordt alleen toegepast naar aanleiding van een rechterlijk bevel.

Ook wij kennen uitzonderingen op deze regels maar helaas voor jou zijn de stemmen tegen om deze zaak van jarenlange stalking en bedreigingen aan diverse personen en kinderen gericht tot de uitzonderingen te rekenen.

Wil je dat blogs iets voor je verwijderen dan moet ik je adviseren om in eerste instantie te zorgen dat alle smaad en laster waar jij en je vader aandeel in hebben en hebben gehad te (laten) verwijderen en daarna een aanklacht in te dienen.
Geplaatst door MaryAnn op TorrentWereld - Nederlandse Trackers op 20 augustus 2013 21:31


hahahaha tja extreme kun je ook veel wijsmaken maar de overdreven fantasiën van tony beumer zijn zelfs voor extreme net iets te veel van het goede xd
Geplaatst door Anoniem op TorrentWereld - Nederlandse Trackers op 20 augustus 2013 20:15 


Hypocrieten hahaha
Storm als je nou es stopt met je nonsens en alles eraf gooit. Laat je vrienden hetzelfde doen en vrede op aarde
Geplaatst door Anoniem op TorrentWereld - Nederlandse Trackers op 20 augustus 2013 21:45 


Oproep voor de Technische Dienst
7. Tony Beumer & Marina van den Berkmortel-IJzendijk Wederom Bedreigingen, Smaad, Laster enz. = VOL/OVERLOAD XD
Geplaatst door Anoniem op TorrentWereld - Nederlandse Trackers op 20 augustus 2013 22:20  

85 opmerkingen:

  1. Noodoplossing omdat er enkele post tussen wal en schip geraakt zijn. Het is niet de bedoeling dat de discussie op een ouder topic voortgezet wordt als een recenter topic vol is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hypocrieten hahaha
    Storm als je nou es stopt met je nonsens en alles eraf gooit. Laat je vrienden hetzelfde doen en vrede op aarde
    Geplaatst door Anoniem op TorrentWereld - Nederlandse Trackers op 20 augustus 2013 21:45

    Met die vrienden worden niet de blogs bedoeld maar bedoelt hij extreme en torrentlady, ook blog-lasteraars haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wil je dat blogs iets voor je verwijderen dan moet ik je adviseren om in eerste instantie te zorgen dat alle smaad en laster waar jij en je vader aandeel in hebben en hebben gehad te (laten) verwijderen en daarna een aanklacht in te dienen.
    Geplaatst door MaryAnn op TorrentWereld - Nederlandse Trackers op 20 augustus 2013 21:31

    Mooi waar en wanneer spreken we af??
    Geplaatst door Melissa Helmig-Beumer op Internet-parasieten.info op 20 augustus 2013 21.51

    Zij is nog een graadje erger gestoord als haar vader Tony Beumer ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi waar en wanneer spreken we af??
    Geplaatst door Melissa Helmig-Beumer op Internet-parasieten.info op 20 augustus 2013 21.51

    Haha niet.
    Op wie probeer je indruk te maken?
    Liegen over aangifte en nu weer liegen over een afspraak alsof er überhaupt iemand op in zou gaan. Je bent een Beumer en dus niet te vertrouwen. Mensen hebben ervaring met Beumer weet je wel ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar heb je een punt.
      Een ander punt is dat we niemand kennen met die naam. Ik val er niet over maar als ze aangifte wil doen heeft ze toch een probleem. ;)

      Verwijderen
    2. lol ja. hallo, ik wil aangifte doen tegen mevrouw x. zij staat ingeschreven op adres x maar daar woont ze niet. zij is getrouwd met meneer y, gescheiden van meneer y en getrouwd met meneer z die haar pleegzoon is.
      als ze nog verder gaat over zaad en eicellen besterven ze het helemaal en komt ze het buro alleen nog uit in een dwangbuis whahhahahhaaaa

      Verwijderen
    3. En dat zou helemaal terecht zijn. Het is 2013 hallo! Dit is een volwassen vrouw, je mag aannemen dat ze zelf kan lezen en niet alleen naar verhaaltjes voor het slapen gaan luistert. Ook wanneer ze uit een achterstandbuurt zou komen mag je toch wel aannemen dat ze in staat is uit haar eigen ogen te kijken en een houding kan aannemen die van een volwassen vrouw verwacht wordt. Ze gedraagt zich als een onmondig kind dat aan de hand van papa meegenomen wordt en de antwoorden afrafelt die papa haar voorgezegd heeft.

      Verwijderen
    4. Dat is een bekend probleem bij kinderen die kinderen krijgen en niet de kans hebben gehad zichzelf te ontdekken en op hun eigen manier volwassen te worden.
      Bovendien heb ik heel sterk de indruk dat haar papa zoveel mogelijk voor haar verzwijgd en dat ze geen idee had waar haar papa mee bezig is als hij aan de pc zit.
      Ik denk dat dit kind niet op de hoogte is van het gestalk van haar vader aan zoveel verschillende adressen.
      Zij zal hoogst waarschijnlijk ook niet weten hoe haar papa andere personen instrueert om te stalken en net als dit kind nu opdracht krijgt om voor hem een ontmoeting te regelen.
      Als zij wist dat zij daarvoor gebruikt wordt en zij was op de hoogte geweest van alle eerdere pogingen van haar papa om met een bepaalde vrouw in contact te komen dan werkte zij daar niet aan mee. Dat weiger ik te geloven.
      Dochters nemen het in eerste instantie op voor hun moeder, niet voor een overspelige papa die achter een andere vrouw aan zit.

      Verwijderen
    5. Je weet niet hoe de situatie in dat gezin is. Misschien hoopt zijn vrouw wel dat hij een ander krijgt, ze wil zijn naam ook niet gebruiken en staat met haar eigen naam op facebook ;) Vergeet ook niet hoe Beumer vreesde voor zijn huwelijk en de dreiging van een scheiding aangreep voor een zoveelste poging het contact te herstellen ;)

      Verwijderen
    6. Ook dat zou mogelijk kunnen zijn. Ik heb geen ervaring met overspel haha

      Verwijderen
    7. Prijs jezelf gelukkig. Wij ook niet. God zij dank niet.
      Maar je ziet het om je heen en het is niet leuk. De kinderen zijn altijd de dupe. Dat is ons gelukkig bespaard gebleven.

      Verwijderen
    8. Andrea van Unnik heeft pas haar facebook aangepast ;) Ze heet nu Andrea van Unnik-Beumer en woont in Ulft.
      Dit was tot 08.08 nog Andrea van Unnik, Adelaide ;)
      Schone schijn XD

      Verwijderen
  5. Hopelijk heeft extreme op tijd alles weg. Het zou zonde zijn als er nog een tracker dood moet door Tony Beumer, dat zijn er al veel te veel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Juist ja haha. De een hoopt daarop en een ander hoopt op het tegendeel. Dat ligt helemaal aan Extreme zelf.

      Verwijderen
  6. Ach het is altijd hetzelfde of je nu kijkt naar het heden of naar 5 jaar terug, verschil is er niet. Tony Beumer jengelt zijn riedeltje af bij Extreme, Extreme gehoorzaamt braaf en maakt een blogje, Extreme licht Polarbear in en Polarbear zorgt ervoor dat het 'uitlekt'. Vreemd genoeg zijn er altijd weer die er met open ogen intuinen terwijl het onderhand een vast patroon is XD
    De bijrollen verschillen en die moeten meestal de klappen opvangen maar dat is niet meer dan bijzaak XD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het adres van Extreme staat op dit blog en het adres van zijn vriendin. Bovendien wordt de privésituatie van zijn vriendin uitvoerig belicht. Dat zijn gevaarlijke omstandigheden voor een trackereigenaar. De smaad- en lasterblogs van Michael Wassink en Sandra Reimer maken het risico dat hij loopt nog groter, groter dan Extreme inschat vrees ik.
      Hij heeft dom gehandeld door op de uitlokking van Beumer in te gaan. Daardoor is Extreme zijn toch al betrekkelijke anonimiteit definitief kwijt en kent de trackerscene zijn adres, het adres van zijn vriendin en de kwetsbare punten waarmee een goed verstaander de tracker Extremetorrents.org onherstelbaar met één uithaal kan vernietigen.
      Uitgesproken domheid en niet trackereigenaar waardig omdat Extremetorrents.org al op het randje balanceerde lang voordat Tony Beumer bij hem aanklopte. Ik denk niet dat Extreme deze laatste streek van Beumer zal overleven.

      Verwijderen
  7. Melissa Helmig-Beumer - Zij heeft Berichten: 9 op Smaad- laster- bedreigsite Internet-parasieten.info van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJsendijk
    Lid sinds: Aug 2013
    Reputatie: 0
    RE: xxxxx
    Nooit gedacht dat iemand zo kinderachtig kon doen. Niet volwassen genoeg om om de tafel te gaan en liegen over indentiteit. Ik weet wel beter en sta er ver boven want aan deze kinderachtige gedoe doe ik niet meer mee. Ik heb een gezin die mij voor gaat in plaats van onzin te lezen wat nergers op slaat. Mijn leven heeft tenminste nog nut en inhoud nooit geweten dat er zulk zielig volk bestaat.


    Na drie hele dagen op blogs bezig te zijn geweest is dit de conclusie van Melissa Helmig-Beumer. Zij schijnt werkelijk te denken dat ze in haar recht staat met haar smaad, laster en gedreig. Tesamen met haar vader post Melissa onder een stuk of 7 andere namen en doen ze alsof dat andere personen zijn die op hun smaad en laster reageren. Van haar vader zijn tientallen vervalste identiteiten bekend waarvan b.v misstamara op torrentwereld.nl en diverse trackers er maar één van vele is.
    Je spoort niet als je opmerkingen maakt over anderen personen dat zij liegen over hun identiteit terwijl je niet alleen op de hoogte bent over de oplichting en handelingen van je vader maar zelf net zo een oplichtster bent.

    Vreemd genoeg verwacht Melissa Helmig-Beumer ook nog dat de mensen die jaren lang door haar en haar vader zwart gemaakt en bedreigd worden er behoefte aan zouden hebben om met hun bedreigers om de tafel te gaan.
    Over zichzelf zegt zij dat haar gezin voorgaat. Blijkbaar is zij echter niet in staat zelf te bedenken dat dat voor anderen ook wel eens op zou kunnen gaan en dat anderen die beslissing jaren eerder namen.
    Volwassen mensen die met twee benen in de realiteit staan zouden bij twijfel inderdaad zelf wel op het idee komen hun informatie op juistheid te controleren. Zo moeilijk is dat niet met de huidige communicatiemiddelen maar blijkbaar is dat ook iets wat Melissa Helmig-Beumer en Tony Beumer niet zelf kunnen bedenken. Zij blijven stug volharden in hun leugens en oplichting en dat noemt zich dan ook nog volwassen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Over liegen gesproken XD
    misstamara, Tamara, 27 jaar, gescheiden met een dochter van 5 jaar.
    Dit is Tony Beumer op forum TorrentWereld.nl.


    http://torrentwereld.nl/index.php?topic=2602.0
    Topic: Tamara
    misstamara
    Tamara
    « Gepost op: december 30, 2012, 11:22:52 11:22 »

    Hallo allemaal

    Nu ben ik al even lid, maar heb nog niet de tijd genomen om mij voor te stellen, Ik ben dan Tamara, 27 jaartjes Ik ben gescheiden, en heb een dochter van 5. Mijn hobby's zijn onder ander, scripts bijwerken, gezellig babbelen, uitgaan, en soaps kijken. In mijn vrije tijd doe ik aan website ontwerpen, (wel met bestaande scripts die ik dan aanpast).

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Over vertrouwen, zogenaamde vriendschap en misbruik gesproken..

    Het is jammer dat ze er zo op aandringen om met bewijzen te komen terwijl ze dat zelf niet doen maar enfin.
    Bij deze een bewijs dat de manier waarop Tony Beumer met mensen en privacy omgaat niet specifiek iets te maken heeft met een forum Hotsspots of aanverwante zaken maar puur een hatelijke karaktereigenschap van Tony Beumer zelf is.

    Dit is een van de vele persoonlijke gesprekken die Tony Beumer misbruikt. Net als hij op zijn site Internet-parsieten.info persoonlijke informatie misbruikt om te intimideren stuurt hij met hetzelfde gemak persoonlijke gesprekken door aan contacten om er indruk mee te maken.

    Hoe persoonlijk dit gesprek is zien jullie wel als je het leest. Ik noem er geen namen bij maar dit gesprek is niet met iemand van Hotsspots of iemand die daarmee bekend is/was. De aard van het gesprek geeft echter wel aan dat deze persoon vertrouwen had in Tony Beumer.

    Het gesprek is door Tony Beumer doorgestuurd op 7 december 2009.


    Mijn ouders hebben me nooit gewild, helaas voor hun was abortus te laat.
    Ik heb 1 oudere broer, we schelen 6 jaar
    Om een lang verhaal kort te houden...
    Mijn vader heeft toen ik te jong was om het goed te beseffen me misbruikt sexueel, ik ben als de dood voor mijn vader altijd geweest daardoor, mijn moeder wist dat het is gebeurd.
    Mijn broer deed dat dunnetjes over van mijn 10 tot aan mijn 14. Soms had ie ook vrienden bij ( toen was hij 18/19 ) en 1 van die vrienden heeft me verkracht.
    Vervolgens was ik gewoon zo op en moe en beu en kwaad dat ik mijn ouders heb verteld wat mijn broer deed...
    Gevolg ik werd uit huis gegooid door mijn ouders want ze geloofden me niet...
    Ik ben naar opvang gegaan heb daar dag gezeten, dacht rust te hebben maar helaas had ik pech dat er een jongen in het huis zat, mede bewoner die zijn handjes niet kon thuishouden. Ben die nacht daar verkracht, paar maand later door iemand die zei dat ie me leuk vond, nog een keer die hel...
    Het was te veel en ben bij alles wat man was weggebleven voor zover dat ging.
    Met mijn 16e op mezelf gaan wonen met toestemming van de rechter, iemand die ik leuk vond heeft me gebruikt, geslagen... nou ja beter gezegd bijna vermoord...
    ...
    Ik was en ben niet over mijn angst daarin heen en wat ik nodig had daarin... begrip en geduld heb ik nooit gehad.

    Het gesprek is niet ten einde maar het geeft jullie voldoende inzicht in Tony Beumer.
    Een vrouw die jaren misbruikt is door mannen stort in vertrouwen haar hart uit bij Tony Beumer.
    Tony Beumer gebruikt dit soort informatie als een publiciteitsstunt, om aandacht te krijgen.
    Deze werkwijze herkenden velen ook op zijn site Trackers-info en nu op zijn huidige sites.
    Deze tactiek is ook terug te zien bij de maten in smaad- en laster van Tony Beumer: Extreme en Polarbear.
    Eerst proberen ze vertrouwen te winnen, daarna volgt het informatie verzamelen dat afgesloten wordt door verraad, misbruik en wat nog meer over deze gasten bekend is,

    Dàt, Melissa Helmig-Beumer is de reden dat de mensen er niet over peinzen met jou om de tafel te gaan. Het heeft niets te maken met volwassen gedrag of onwil. Verstandige mensen trappen niet in jullie verhalen. Zij weten uit ervaring dat Beumer en waar Beumer mee omgaat niet te vertrouwen is. Ze hebben van die 5 jaar geleerd Melissa, zij controleren bijvoorbeeld ook of informatie klopt voordat ze er iets mee gaan doen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nathalie
    Kijk alleen maar
    Groep: Members
    Berichten: 1
    Gebruiker Nr.: 11,765
    Waarschuwing: (0%)

    ik reageer nooit, maar ik kan me niet inhouden:
    Waar zijn we nu eigenlijk mee bezig: Als ik de laastste weken kijk gaan alle bijna alle posts over torrentstart.eu, fastspeed aka underground anz enz.

    Het begint er op te lijken dat er een oorlog bezig is, die door beiden niet gewonnen zal worden. op torrentstart hoor je niets anders dan problemen met hotsspots en hier zie je de laatste weken niets anders dan over gebruikers en het forum torrentstart.eu.

    Wie er gelijk heeft? Ik laat het in het in het midden. Maar zowel hier als op torrentstart.eu worden grove fouten gemaakt.

    Echter, een persoon wil ik er wel even uit lichten: Op torrentstart word ervan uit gegaan dat hij hier ook lid is en zelfs in de staff hier zit.

    Ene Stardreamer, aka Tony , wil zich nog wel eens laten gelden als iemand die met iedereen goed voor heeft. Hij kent mij waarschijnlijk niet onder deze naam en al helemaal niet uit dit wereldje. Ik ken hempersoonlijk uit het Gelderse dorpje U...... alwaar hij een naam opgebouwd heeft waar de honden geen brood van lusten. In Belgie zit er eentje vast, die jaloers zou zijn op zijn escapades. Maar even terzijde dit.

    Mijn opmerking gaat alleen over het feit dat jullie eens op je eigen moet blijven en doen wat je moet doen. Een ander afkraen en neerhalen levert alleen maar verliezers op. OOK HIER.

    Geplakt uit

    Ervaringen elders met Beumer ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nog meer oplichting èn identiteitenmisbruik door Tony Beumer en Melissa Helmig-Beumer.
    Werkelijk een zooitje dus haha
    ==========
    Aan: drone54@live.nl
    Afbeelding van Rick van Berkel
    Hi Tony Even een kleine update, Wij hebben nu 3 adressen, diverse ip's, niet alle ip's kunnen wij traceren, wel als de gebruiker online is, maar ook met collega's is dit onbegonnen werk. Wij hebben wel een backup van die blog gemaakt, wij gaan van de week alles doorspitten wat wel en niet gebruikt kan worden. Jij kent Paul Berendsen toch nog wel, die heeft ook belooft om te helpen, hij heeft veel meer mogelijkheden dan wij.
    Ik ben over 14 dagen in Ulft aan het werk 30 april, dan neem ik alles wel mee. Doe Andrea de groeten.
    See you soon Rick

    Gladiator = melchamar@hotmail.nl
    10.04.2013 08.43 PM REG: 96.47.226.20 = TOR ;)
    10.04.2013_09.46 PM: 185.12.12.133 = TOR ;)
    Jonge mams op pedo-netwerk Foei XD

    is dezelfde als van mail
    Rick van Berkel - rick-van-berkel-1975@hotmail.com
    Identiteitenmisbruik, binnenkort staat daar 5 jaar zitten op XD
    30 april is deze "in Ulft aan het werk en neemt alles dan wel mee".
    ze hebben contact via mail en via pm-systeem TLW drone54@live.nl

    Have fun peepz ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. 14-12-2009 0:40:19 Tony *** Sebastiaan *** Hey Bas, Als die PatrickV niet op houdt op die forum, dan kan ik je garanderen dat er ongelukken gebeuren, wil jij zo vriendelijk zijn zijn laatste post te verwijderen
    14-12-2009 0:41:40 *** Sebastiaan *** Tony momentje hoor maatje
    14-12-2009 0:42:07 Tony *** Sebastiaan *** oke
    14-12-2009 0:44:41 Tony *** Sebastiaan *** http://www.torrentstart.eu/viewtopic.php?f=30&t=234 laatste post
    14-12-2009 0:46:31 *** Sebastiaan *** Tony De volgende waarschuwing werd verstuurd naar de gebruiker ? Dit is een waarschuwing omtrent het door jou geplaatste bericht: http://www.torrentstart.eu/viewtopic.php?f=30&p=8432#p8432 .
    14-12-2009 0:46:45 *** Sebastiaan *** Tony hij heb een warn nog 1 en hij krijg een ban van me
    14-12-2009 0:47:09 Tony *** Sebastiaan *** en de post
    14-12-2009 0:50:41 *** Sebastiaan *** Tony http://www.torrentstart.eu/viewtopic.php?f=30&t=234&p=8432#p8432
    14-12-2009 0:51:35 Tony *** Sebastiaan *** thanks ik ben je er een schuldig
    14-12-2009 0:54:25 *** Sebastiaan *** Tony mistral
    14-12-2009 0:54:31 *** Sebastiaan *** Tony die heb alvast een ban
    14-12-2009 0:54:55 Tony *** Sebastiaan *** die ken ik niet??
    14-12-2009 0:56:45 *** Sebastiaan *** Tony die maak jou ook uit voor pedo
    14-12-2009 0:57:06 *** Sebastiaan *** Tony ik ga de beheerder aanschrijven of ik nog harder mag optreden

    PatrickV is dezelfde persoon als Nathalie uit een bericht hierboven door Anoniem 21 augustus 2013 13:46
    Tony is Tony Beumer
    Sebastiaan is Sebastiaan Holster, trackereigenaar en zoals je ziet belangrijk medewerker is smaad- laster en verduistering hahahhaha
    vriendjespolitiek hè ;) zo werkt het hahahhaa

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik denk dat het druk is vandaag in het Radbout Ziekenhuis ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ongeveer 48 minuten wachttijd lol
      Misbruik van openbare WIFI ;)

      Verwijderen
  14. Identiteiten roof is zeker strafbaar, en ik hoop ook echt dat de daders 5 jaar celstraf krijgen, dat betekend dat jij erg lang de bak in gaat, niet alleen voor identiteiten roof, maar ook voor het inbreken in een persoonlijk mail account, en de inhoudt te publiceren, hoe veel jaar zou daar op zitten denk je. Jij maakt veel blunders , je laat overal je handtekening achter. Ik zal maar vast je tas gaan pakken, jij ga een heel tijd op vakantie
    Jij weet nog steeds niet wie gladiator is, en toch ken je hem, heel erg goed nogwel.

    Hij kan nog steeds niet lezen en gaat net zo door met zijn leugens en oplichting als voorheen.

    Maak je niet druk Beumer, slecht voor je hart dat toch al niet goed werkt. Of was dat ook weer zo'n jankverhaal om iemand op je hand te krijgen hahahaha

    De identiteitenrover daarmee wordeb jezelf en die fijne dochter van je bedoeld die de naam Rick van Berkel op je site misbruikt.
    Maar vooruit doe ons een plezier en onderneem eens iets op het inbreken op je persoonlijke mailaccount. Doe aangifte als je het kunt bewijzen whahhahhahha ze laat toch overal haar handtekening achter dus dat moet een makkie zijn voor je XD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Rechter lacht hem vierkant uit.
      Dit lijstje is ik schat ruim 3 jaar bekend bij Brein.
      Het circuleerde op torrentstart waar Beumer een zeer dubieuze rol had ;)
      Dit werd destijds vergezeld van meerdere msn-gesprekken met meerdere personen waarin Beumer logingegevens van servers en burobladen doorgeeft voor gebruik door derden. Die gesprekken houden we maar ff achter uit privacy-overwegingen en om Beumer er niet aan te herinneren wie hij mogelijk nog meer aan kan wijzen voor zogenaamde diefstal hahahahhaa

      wolfenland.org silvester raamvenster
      ultimate-seduction.cc stardreamer 20061954
      ultimate-releases.org GrizlyBear 20061954
      tweebuiken.net stardreamer 20061954
      torrents4you.eu stardreamer 20061954
      tonnieor.org stardreamer 20061954
      thunder4you.org stardreamer 20061954
      thc-torrents.org stardreamer 20061954
      tbontb.org stardreamer 20061954
      starlight-dreams.org stardreamer 20061954
      spider-tor.org stardreamer 20061954
      speed4all.info stardreamer 20061954
      softwarepaleis.org stardreamer 20061954
      silverbullit.org Silvester 20061954
      sassie4u.com Silvester 20061954
      real-speed.org grizlyBear 20061954
      punt.nl stormrider raamvenster
      planetstars.eu Silvester 20061954
      muziekverzamelaar.org Silvester raamvenster
      mediamaffia.org Silvester raamvenster
      lucwaren.org stardreamer 20061954
      lightningtor.biz Silvester 20061954
      joined-strengths.org stardreamer 20061954
      jinx-place.jp stardreamer 20061954
      jarina-tor.org stardreamer raamvenster
      interseeders.org silvester 20061954
      helltor.org stardreamer 20061954
      greece-thebest.info stardreamer 20061954
      greece-forever.info stardreamer 20061954
      geluksite.org stardreamer 20061954
      fairytaler.org Silvester 20061954
      extreemtorrents.org stardreamer 20061954
      extreem-releases.org Bandito 20061954
      exellent4u.org silvest 20061954
      exclusiveteam.info stardreamer 20061954
      everything-for-you.org stardreamer 20061954
      evening-sun.info stardreamer 20061954
      dutchrevenge.org stardreamer 20061954
      dreamsshare.org stardreamer raamvenster
      downup.org stardreamer 20061954
      dlfsu.org stardreamer 20061954
      devils-place.info stardreamer 20061954
      deepsecret.org stardreamer 20061954
      dark-eclipse.info stardreamer 20061954
      close-team.org grizlybear 20061954
      bulls-eye.info stardreamer 20061954
      blacktorrents.org stardreamer 20061954
      bewildandout.org stardreamer 20061954
      bestwelsnel.org stardreamer 20061954
      amazingwolf.com stardreamer 20061954
      alleenretail.org Silver raamvenster
      toxic-place.info Grzly-Bear raamvenster
      torrentholland.nl stardreamer 20061954
      toppertjes.org stardreamer 20061954
      thunder4you.org stardreamer 20061954
      thunder-place.net stardreamer 20061954
      sweet-sensation.org stardreamer 20061954
      royal-class.info stardreamer 20061954
      limbo-dreams.org stardreamer 20061954
      bvlist.com stardreamer appeltart
      bitsoup.org stardreamer 20061954
      bangbangtorrents.org stardreamer 20061954
      a-migo.info stardreamer 20061954

      Verwijderen
    2. Daar valt er weer een door de mand hihi, ze vallen bij bosjes tegenwoordig ;)
      Tja stardreamer de beoordeling van meneer de rechter zal niet mals zijn. Identiteitenmisbruik, identiteitenroof, meer als 5 jaren stalken, smaad, laster, bedreigen van klein tot groot, je eigen dochter misbruiken voor een adultsite, je andere dochter aanzetten tot criminele activiteiten, valse beschuldigingen, ik denk bovendien dat er veel trackers op dat lijstje staan die door jou onder de aandacht van brein hebt gebracht en dan wil je je schaarse publiek nog wijsmaken dat er ingebroken is op je persoonlijke mail ;)
      Als je zelf open huis houdt en je de hele trackerwereld de sleutel geeft niet alleen van je eigen servers en pc's maar ook van tientallen trackers die niet van jou zijn.

      Misbruik stardreamer. Het is geen inbraak als je de inbreker uitnodigd en de sleutel overhandigd. Jij hebt een nog groter probleem, jij nodigt een heel korps inbrekers uit en hebt er geen flauw idee van wie er van je uitnodiging gebruik maken en wie niet hahaha.

      Zet een volgende keer eens je eigen ontvoering in scene of huur een huurmoordenaar in om van je vrouw af te komen, in die gradatie strafvervolging moet je het ongeveer zoeken ;)

      Verwijderen
    3. Tony Beumer op Internet-parasieten.info:
      Identiteiten roof is zeker strafbaar, en ik hoop ook echt dat de daders 5 jaar celstraf krijgen, dat betekend dat jij erg lang de bak in gaat, niet alleen voor identiteiten roof, maar ook voor het inbreken in een persoonlijk mail account, en de inhoudt te publiceren, hoe veel jaar zou daar op zitten denk je. Jij maakt veel blunders , je laat overal je handtekening achter. Ik zal maar vast je tas gaan pakken, jij ga een heel tijd op vakantie
      Jij weet nog steeds niet wie gladiator is, en toch ken je hem, heel erg goed nogwel.

      In het ziekenhuis leest hij op dit blog en hij is nog niet thuis of hij begint weer met leugen en bedrog op 2 accounten. Geestelijk gestoord.

      Verwijderen
    4. Dat was al bekend ;)

      Verwijderen
    5. obsessieve dwangneuroot

      Verwijderen
  15. helaas pindakaas ;) extreme doet liever mee aan smaad en laster dan te zorgen voor tracker vrouw en kind zei ik toch al hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Thx, er is weer een bewijs geleverd.
    Melissa Helmig-Beumer is gewezen op de verschillende "projecten" van haar vader, ze is in de gelegenheid gesteld om zelf op onderzoek uit te gaan. Ze kan niet meer ontkennen dat ze op de hoogte is en doet nu dus bewust mee aan smaad, laster, oplichting, bedreiging en de rest.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En is alweer verwijderd hahahhahaaa
      maar dit was de post:

      Vandaag, 17:20:56
      Bericht: #7
      melchamar Online
      Junior Member
      **
      Berichten: 10
      Lid sinds: Aug 2013
      Reputatie: 0
      RE: degelijk een geval van alzheimer
      Jongens maak jullie tg niet druk hoe meer dat jullie nu typen hoe meer onzin zij kan bedenken het is tg alleen al mooi genoeg om te zien hoe zij de ene fout naar de andere maakt die haar uiteindelijk heel duur komt te staan. Zij beseft denk ik niet dat wij de gene zijn die zowel het hardste als het laatste lachen. Kies maar voor jullie vermaak en niet voor haar vermaak want zij lacht nu net zo hard alleen om het fijt dat er nu tot haar niveau gezakt word. Laat zien dat wij hier de volwassenen zijn en niet dat gekke wijf. Hahaha

      Nou en of dat ze dat laat zien ;)

      Verwijderen
  17. Alleen vandaag is Melissa Helmig-Beumer alweer 7 hours 17 mins 56 secs online op dit blog en de dag is nog lang niet voorbij.
    Zo gaat haar gezin vóór maar niet heus ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hahaha wie probeer je dan voor het lapje te houden, juist, jezelf.

    Na jullie opmerking over misbruik van gratis WIFI van het Radbout Ziekenhuis zijn de volgende posten ijlings weer verwijderd door Tony Beumer op de smaad en lasterblog internet-parasieten.info:

    Vandaag, 16:10:01 (Dit bericht is het laatst bewerkt op Vandaag om 16:14:28 door Drone.)
    Bericht: #5
    Drone Online
    Administrator
    *******
    Berichten: 58
    Lid sinds: May 2013
    Reputatie: 0
    RE: degelijk een geval van alzheimer

    Identiteiten roof is zeker strafbaar, en ik hoop ook echt dat de daders 5 jaar celstraf krijgen, dat betekend dat jij erg lang de bak in gaat, niet alleen voor identiteiten roof, maar ook voor het inbreken in een persoonlijk mail account, en de inhoudt te publiceren, hoe veel jaar zou daar op zitten denk je. Jij maakt veel blunders xxxxxxx, je laat overal je handtekening achter. Ik zal maar vast je tas gaan pakken, jij ga een heel tijd op vakantie
    Jij weet nog steeds niet wie gladiator is, en toch ken je hem, heel erg goed nogwel.
    See you soon xxxxxxx.


    Vandaag, 16:40:21
    Bericht: #6
    anoniempje Offline
    Junior Member
    **
    Berichten: 2
    Lid sinds: Aug 2013
    Reputatie: 0
    RE: degelijk een geval van alzheimer
    xxxxxxx als ik jou was zou ik heel snel een andere hobby gaan zoeken, neem deze raad nu maar aan.
    wegpoetsen heeft geen zin meer, maar misschien geeft het jou nog een kans.
    je hebt fouten gemaakt die je duur komen te staan, heel duur en dan werken jouw fantasie verhaaltjes niet meer.
    Wat zul jij in een gat vallen want jouw leven bestaat alleen nog maar in onschuldige mensen lastig vallen en dan heb ik het nog eens niet over de kinderen.
    Neem mijn raad nu maar aan xxxxxx

    Te laat natuurlijk weer. Ze hoopten zeker dat het niemand op zou vallen xd

    BeantwoordenVerwijderen
  19. http://blogimages.bloggen.be/scharlotte/852946-1c74299ad21228b704e58943d51e8a92.jpg

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een vieze @#&%%$#$$%
    Kun je wel Tony Beumer https://twitter.com/rickvanberkel50
    Een schoolkind ploert!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat dan verwacht? Volwassenen met een gezond verstand trappen niet in Tony Beumer en zijn leugens en oplichting.

      Verwijderen
    2. Het zoveelste minderjarige slachtoffer. En wat heeft deze knul misdaan? Waar wil hij niet aan meewerken of had hij commentaar op een van de vele fouten die het one-man-team Tony Beumer maakt?
      Ouders inlichten en de school, dan leert die eikel het wel af!

      Verwijderen
    3. Ja doen en een waarschuwing laten plaatsen in de regionale tijdschriften.

      Verwijderen
  21. EIGENAREN SANDRA REIMER & MICHAEL WASSINK GRONINGEN
    gekkoservers.blogspot.com
    amazing-dreamz.blogspot.com
    hotsspots.punt.nl
    internetoplichters.wordpress.com

    EIGENAREN MARINA VAN DEN BERKMORTEL-IJSENDIJK UIT HELMOND & TONY BEUMER UIT ULFT & MELISSA HELMIG-BEUMER UIT TERBORG
    internet-parasieten.info
    torent-ladys-world.info
    nl-platform.info
    wie-en-wat.blogspot.nl

    EIGENAREN JAN VAN DEN BERKMORTEL & MARINA VAN DEN BERKMORTEL-IJSENDIJK UIT HELMOND
    marina-torrentlady.blogspot.COM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de update. Eerste 4 kende ik nog niet.

      Verwijderen
  22. PatrickV heet echt geen Nathalie hoor. Hij was de oprichter van torrentstart.eu. Nu scripter van togheter strong.

    Wel info checken graag

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. together-strong neem ik aan ;)
      een erg bekend script voor jou als ik mij niet vergis ;)

      Verwijderen
  23. Wel goed lezen graag ;)

    Het gesprek Tony Beumer - Sebastiaan Holster is afkomstig van Torrentstart.eu. PatrickV gebruikt op dat forum de naam PatrickV.
    De reactie van de persoon Nathalie komt van een ander forum. De persoon die daar reageert gebruikt op dat forum de naam Nathalie.
    Niemand zegt dat de betreffende persoon zo heet. Hij gebruikt de namen PatrickV en Nathalie zoals men dat in de trackerwereld vaker ziet gebeuren als personen zich in discussies willen mengen zonder dat er direct een link naar hun eigen persoon of tracker gemaakt wordt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Idd het ge- en misbruik van namen zie je nergens zo veelvuldig als in de trackerwereld. Net als het ge- en misbruik van persoonlijke informatie.
      Maar daar is Anoniem 23 augustus 2013 23:56 hoogst waarschijnlijk goed van op de hoogte XD

      Verwijderen
    2. Als één van de beste :)

      Verwijderen
  24. https://internetoplichters.wordpress.com/ is vermoedelijk een van de interessantste van de smaad- en lasterverzameling van deze club internetcriminelen te noemen.
    De auteur van het blog is Damian Buikema zoals onderaan de verschillende onderwerpen te lezen staat. Damian Buikema blijkt over diverse persoonlijkheden te beschikken. Dan weer is Damian Buikema strafpleiter voor internetcriminelen, dan weer een 31 jarig automonteur uit Eindhoven, dan weer een 6 jarig kind op internet op zoek naar vriendjes en dit zijn ze nog niet allemaal.
    Dit blijken allemaal sites te zijn gemaakt met als doel: oplichting, smaad, laster, intimidatie.

    https://internetoplichters.wordpress.com/ legt tevens een link neer met hotsspots.punt.nl doordat beide sites reclame maken voor Ambagsadvocaten in Eindhoven. Voor zover men van reclame kan spreken wanneer dit gedaan wordt door een club internetcriminelen. ;)

    Genoemde sites zijn sprekende voorbeelden van identiteitenmisbruik, oplichting en andere internetmisdrijven die steeds meer in de aandacht komen te staan. De variatie in leeftijden maakt deze sites bij uitstek geschikt voor voorlichting voor het lager onderwijs. Een kind van 6 dat voor sites misbruikt wordt spreekt leeftijdgenoten meer aan dan wanneer het alleen over volwassenen gaat. Ook de overeenkomsten met de sites van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJsendijk zijn beter te begrijpen voor deze groep omdat ook voor die sites kinderen op soortgelijke manier in een slachtofferrol gedwongen worden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. internetoplichters.wordpress.com en hotsspots.punt.nl zijn sites van Sandra Reimer en Michael Wassink uit Groningen. Damian Buikema is de zoon van Sandra Reimer uit een eerder huwelijk. Michael Wassink en Sandra Reimer zijn meer bekend door hun smaad- en lastersites dan door hun illegale trackers en andere oplichting. Michael Wassink werkt vanaf 2008 met regelmaat samen met diverse andere personen uit de trackerwereld en zowel op het gebeid van smaad- en laster als illegale torrentsites. Zowel Michael Wassink als Tony Beumer hebben zich de naam Hotsspots meerdere malen toegeëigend en misbruikt. Het domein hotsspots.punt.nl is in handen van Michael Wassink sinds 2008. Tevens het jaar waarin Michael Wassink, Tony Beumer, Ruud Kleysen en enkele andere "beroemdheden" in de trackerwereld de meest bekende smaad- en lastercampagne startten die we van deze groep internetcriminelen kennen.

      Verwijderen
    2. Wel.. wie de eigenlijke aanstichter is geweest en de redenen heeft die persoon zelf ondertussen wel bewezen, alle leugens en bedrog ten spijt verraden ze zichzef weer eens ;)

      Verwijderen
    3. hahahaha inclusief andere namen die nog niet eerder in dat verband genoemd waren. Niet dat iemand daarmee zit, ze hoorden toch al tot de rotte appels van de trackerwereld XD

      Verwijderen
  25. Op het blog henniekusters.blogspot.com wordt inmiddels ook hard gewerkt aan smaad, laster en bedreigingen door Sandra Reimer en Michael Wassink uit Groningen. Michael Wassink, die nauwelijks naar zijn trackers Extremetorrents.org en Bewildandout.org omkijkt vult zijn nutteloze werkelozen bestaan liever met leugens, napraterij en kopieren en plakken van de stommiteiten van Tony Beumer uit Ulft XD
    Vriendelijk bedankt voor de bevestiging Sandra Reimer en Michael Wassink. Wij kennen enkele organisaties die erg blij zullen zijn met deze informatie XD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Soort zoekt soort (maar dat wisten we immers al haha).
      Het is wel grappig om te zien hoe de een de andere de loef af probeert te steken in stommiteiten i.d.d. Tony Beumer tovert een paar vervalsingen tevoorschijn en Michael Wassink trapt er ook weer direct in net als altijd hahahaha.
      Dit is kostje voor de trackerwereld jammie ;)
      Tony Beumer is totaal niet interessant maar Michael Wassink en Sandra Reimer hebben twee tracker die velen maar wat graag zien verdwijnen. De trackerwereld zit te springen om de leden van Extreme Torrents en Be Wild over te nemen haha. Goed gedaan Michael en Sandra ;)

      Verwijderen
    2. Als zijn biologische vader de jongen ook niet wil moet hij zeker naar een pleeggezin.

      Verwijderen
    3. Waar is dat jochie Damian Buikema beter af?
      Zijn ma en stiefvader hebben geen tijd voor hem, zij hebben 2 illegale torrentsites te runnen en te vullen met torrents, zij hebben smaad en lastersites die zij moeten vullen met nonsens en kwaadsprekerij, zij hebben diverse andere bedrieg en oplichtsites, betalingen.org, irca o.i.d., blogs met misleidende reclames en niet te vergeten hun pornosites.
      Des te meer zij naar buiten treden met hun praktijken des te beter het is voor dat jochie en des te sneller kan hij daar weg gehaald worden.

      Verwijderen
    4. Zij zit in de schuldsanering. Extreme is werkeloos en doet er ook geen fuck aan daar verandering in te brengen. Wat voor een vent ben je dan ;)
      Ze parasiteren nogal lekker op kosten van de samenleving waar wij voor moeten werken! Zoek een baan Extreme en maak jezelf eens nuttig voor de verandering!

      Verwijderen
    5. tja nou gaat ie er helemaal aan whoehaha er was nog ff het voordeel van de twijfel maar nou heeft ie alles verspeeld nanananana ze bewijzen zichzelf altijd weer, vaste prik whoehhahhhaaa
      camgirlcafe.com vrouwke daar ook al ingezet wassink of is ze daar te lelijk vor whahhahaaaaa

      Verwijderen
    6. AC Webconnecting BV weer een voor de blacklist XD

      Verwijderen
    7. Description
      CamgirlCafe.com - Live Webcams, Many European Amateur models on LIVE Audio + Video CAM SHOWS! Subscribe free!
      Keywords
      webcam, camsex, cam, x love cam, sex, visio, show, live show, web cam, cam europe, webcam europe, live show europe, cam credit card payment, show credit card payment, live show credit card payment, live sex, webcam girls, cam sex, cam hard, cam live, webcam females, direct live webcam, amateur webcam, nasty girls cam, nughty girls cam, erotic cam, free chat, chat live, chat webcam, chat chat, video chat, personnal webcam, webcam website, cam website, visio cam

      Past extreme goed bij die adult troep van Tony Beumer, soort zoekt soort idd ;)

      Verwijderen
  26. Hostnaam: ip56552d90.adsl-surfen.hetnet.nl
    IP-adres: 86.85.45.144 — Michael Wassink
    26 Aug 10:39:29 PM
    https://www.politie.nl/wijkagenten/02/paul-stoter.html (Vertrek verwijzing)

    Bedankt Extreme, het is allemaal geregeld ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Cor Kremer, wijkagent Groningen weet alles te vertellen over vriend Michael Wassink en vriendinneke Sandra Reimer.. alles ;)

      Verwijderen
    2. Hahaha Ja nog zo eentje met de nodige vraagtekens ;) We laten Ambagsadvocaten in Eindhoven ook maar ff aan de tand voelen. Advocaten die hun advertisement plaatsen onder valse naam en zelfs blogs registreren op valse naam zijn hun licentie snel kwijt ;)

      Verwijderen
    3. Corrupte advocaten jammie :P whahhahaahahaa
      Cor Kremer weet alles, dat klopt en vroeg of laat moet Cor Kremer daar verantwoording over afleggen, niet Extreme, niet een blogger maar Cor Kremer ;)
      Sandra Reimer zei zelf al dat Cor Kremer haar contactpersoon is ;)
      Wij weten (hebben bewijzen zo je wil) dat Cor Kremer een van de "contacten" is geweest tijdens alle tumult over extreme audio en db ;) en we weten van diverse meldingen en aanklachten die bij Cor Kremer terecht zijn gekomen ;)

      Dat is toch geweldig ;) Sandra Reimer en Michael Wassink lichten een politieagent zelf in. Hij kan het hele gebeuren keurig bijhouden door zelf te lezen. Hij hoeft niet op geklets af te gaan maar heeft de bewijzen online.
      Hij hoeft alleen maar te lezen, zelf een beetje na te denken en dat te combineren met wat hij verzuimd heeft af te handelen ;)
      Geloof maar dat wijkagent Cor Kremer uit Groningen in de aandacht staat, niet alleen bij burgers die door de politie van het kastje naar de muur gestuurd werden maar waarschijnlijk nog meer door plichtsgetrouwe ambtenaren die wel eens van die corrupte ambtenaren status af willen.

      Verwijderen
    4. Ach nee hè, nu krijgen we dat gezever weer van Michael Wassink dat de Michael Wassink van de illegale tracker Extremetorrents.org niet dezelfde Michael Wassink is als van de Audio ;)
      We zullen het gejank voor zijn en ook nog even (al zou dat niet nodig moeten zijn maarja n00bs) laten zien dat dit allemaal dezelfde Michael Wassink is en ook dezelfde Michael Wassink is die een jaar geleden tientalle smaad- en lasterblogs voor Henkjan de Krijger, eigenaar van diverse succesvolle bedrijven online had gezet. Henkjan had óók een groter huis en een iets betere baan dan Michael Wassink ;)

      Henkjandekrijger.com
      IP numbers of host (1 item)
      • 95.211.110.217
      Host names sharing IP with A records (5 items)
      • *.extreme-audio-noord.nl
      • *.henkjandekrijger.com
      • extreme-audio-noord.nl
      • mail.extreme-audio-noord.nl
      • www.henkjandekrijger.com

      Michael Wassink wil altijd IETS achter de hand houden om te kunnen chanteren, vandaar dat hij het domein henkjandekrijger.com nog in zijn bezit heeft ;)

      Extreme dom natuurlijk weer maar daardoor kenmerkt deze soort zich dus ook altijd weer.. en zetten ze zichzelf altijd weer voor schut, geweldig ;)

      Verwijderen
    5. Name servers used by this domain (4 items)
      • sh3lls.earth.orderbox-dns.com
      • sh3lls.mars.orderbox-dns.com
      • sh3lls.mercury.orderbox-dns.com
      • sh3lls.venus.orderbox-dns.com
      Domains sharing name servers (12 items)
      • bayabu.com
      • camgirlcafe.com
      • catalinx.org
      • coolguy.cc
      • dark4u.com
      • droptheworld.net
      • freegirls.us
      • gitaexports.com
      • ndsfive.com
      • nzbwereld.org
      • pighackers.net
      • tano.mobi
      IP numbers of name servers (16 items)
      • 184.173.149.221
      • 184.173.149.222
      • 184.173.150.57
      • 184.173.150.58
      • 50.23.136.173
      • 50.23.136.174
      • 50.23.136.229
      • 50.23.136.230
      • 50.23.75.44
      • 50.23.75.45
      • 50.23.75.96
      • 50.23.75.97
      • 67.15.253.219
      • 67.15.253.220
      • 67.15.47.188
      • 67.15.47.189
      ;)

      Verwijderen
    6. Juist ja..
      Michael Wassink wil altijd IETS achter de hand houden om te kunnen chanteren, vandaar dat hij het domein henkjandekrijger.com nog in zijn bezit heeft ;)
      Zo is hun soort helemaal.
      Polarbear heeft happytorrents.org ook net weer voor een jaar vast gelegd.
      Ze willen iets achter de hand houden om druk uit te kunnen oefenen: een teken van zwakte en gebrek aan zelfvertrouwen als je zoiets nodig hebt :) Grappig en zielig tegenlijk.

      Verwijderen
    7. Grappig, zielig en zó herkenbaar lol
      Uit alles wat ze 'schrijven' lees je de afgunst over wat ze zelf missen, hadden willen hebben maar door eigen schuld niet hebben lol en het is inderdaad bijna pijnlijk hoe ze uit weten te blinken in absurd dom nablaten, kopiëren en plakken. Op de kleuterschool zouden ze er een sticker voor op het handje geplakt krijgen zo braaf ;)

      Verwijderen
  27. Echt heel mooi om te lezen. De een weet het nog beter dan de ander. De derde doet zich voor als goede vriend van wijkagenten en advocaten. Ze gooien een verhaal dit blog op, anderen blaten gezellig mee, net alsof ze alles weten. Maar uiteindelijk weten ze HELEMAAL niks. Nee, ik heb geen connecties met Beumer of Berkmortel, Wassink of Ruudje.
    Heb zelf nog steeds een tracker, en doe ook verder niet mee aan deze zeer grote onzin.

    Vermaak je eigen...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mattheüs 26:34. Jezus zeide tot hem: Voorwaar, Ik zeg u, dat gij in dezen zelfden nacht, eer de haan gekraaid zal hebben, Mij driemaal zult verloochenen. ... Marcus 14:68. Maar hij heeft het geloochend, zeggende: Ik ken Hem niet, en ik weet niet wat gij zegt. ... En terstond, als hij nog sprak, kraaide de haan. Lukas 22 :61

      Verwijderen
    2. Iedere dag kippensoep zoveel hanen hij al de strot om heeft moeten draaien voordat ze 3 keer konden kraaien ;)

      Verwijderen
  28. Anoniem 27 augustus 2013 17:21
    "Nee, ik heb geen connecties met Beumer of Berkmortel, Wassink of Ruudje."
    Tja dat ook jij aan een gespleten persoonlijkheid lijdt was inderdaad ook al erg lang bekend. Ook weten we dat je nog maar één tracker hebt. Je krijgt wat je verdient zeggen ze dan geloof ik of was dat je raakt kwijt wat je niet verdient. Ontkenning is altijd de gemakkelijkste weg voor de gemakzuchtigen onder ons, vooral als je niet met jezelf door één deur kunt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De grote onschuld uithangen, altijd hebben anderen het gedaan, wie zijn dat ook al weer die daar ook zoveel last van hebben? Ach ja zijn vroegere maten die hij nu niet meer wil kennen. Die zitten op andere sites Ruudje en ze zijn dringend verlegen om de hulp van iemand met jouw ervaring in het opsporen en inlichten van familieleden. Daar ben je toch zo goed in ;)

      Verwijderen
  29. Anoniem27 augustus 2013 17:21

    Echt heel mooi om te lezen. De een weet het nog beter dan de ander. De derde doet zich voor als goede vriend van wijkagenten en advocaten. Ze gooien een verhaal dit blog op, anderen blaten gezellig mee, net alsof ze alles weten. Maar uiteindelijk weten ze HELEMAAL niks. Nee, ik heb geen connecties met Beumer of Berkmortel, Wassink of Ruudje.
    Heb zelf nog steeds een tracker, en doe ook verder niet mee aan deze zeer grote onzin.

    Vermaak je eigen...

    Jij vermaakt je er anders ook weer opperbest mee zo te zien.. Op het forum Torrentwereld, op het forum Torentladys, op blogs, spam versturen XD Ik zou mn visvergunning maar eens beter benutten als ik jou was en voor het te laat is ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach dat is dat mannetje dat zo hard kan roepen over eerlijk zijn. ;) Iedereen moet eerlijk zijn naar hèm toe maar verwwcht geen eerlijk antwoord terug want dan is zijn naam haas. ;)

      Verwijderen
    2. Juist jah haha Hij moet het maar één deur verder proberen, zijn vriendjes skipton en extreme wachten vol smart om de samenwerking te hernieuwen :puke:

      Verwijderen
    3. Ind. Bovendien, n00bs die er vijf jaar voor nodig hebben om iets te leren en het dan nòg niet kunnen vatten, niet de kwaliteiten waar je op zit te wachten ;)

      Verwijderen
    4. Juist jah duzzzz één deur verder ;)

      Verwijderen
  30. Al 5 jaar eerste klas sukkels ;)

    http://nl-platform.info/forumdisplay.php?fid=2

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Spam blokkeren zit standaard in het script dat ze gebruiken. Je moet één hokje aanvinken om het te activeren. Jaren en sites later is dat hokje nog niet gevonden dus over hun overige 'vondsten' hoef je niet eens woorden vuil te maken. Soort zoekt weer soort idd ;) ;)

      Verwijderen
  31. Hahhahahhaha al die blunders... heerlijk hahaha

    Geheimhouding persoonsgegevens GBA ;)
    Gegevens van zogenaamde vrije derden (zoals particulieren en commerciële instellingen) vinden op grond van de gemeentelijke privacyverordening niet plaats.

    Het zoveelste strafbare feit gepleegd door Michael Wassink en Tony Beumer.
    .... woont volgens de bevolking register in ....
    Maak ons blij Michael Wassink, wij hebben collega's die verzot zijn op corrupte ambtenaren whahhahaha
    Laat het er meer zijn uit Ulft en Groningen please whoehahhahhhaa

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ik zie dat iemand aandacht te kort komt ;)
    Ik haal dit van een andere site en ik heb de orginele bron gecontroleerd lol.
    Dit plaatje is recent geschoten op Extreme Torrents, de tracker van Michael Wassink en Sandra Reimer ;)
    Dit staat nog zo op zijn tracker lol.
    http://tinypic.com/r/13zdd0m/5

    Enjoy Polar,
    Je grootste concurrent gebruikt jouw script en Michael Wassink adviseert zijn leden te doneren aan Hots ReleaseS ;)
    Michael Wassink beveelt TOF aan ;)
    Waar het hart van vol is lol ;)
    Waar is de tijd gebleven en wat heeft dat met sommigen gedaan......

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat wil je niet eens weten :)

      Verwijderen
    2. hahaha nee idd niet. de tijd heeft daar stil gestaan dat zie je wel weer aan dat plaatje ;) wij zijn klaar dus de tijd zal wel weer niet kloppen op het blog maar dat is onvermijdelijk.
      Het is wel geinig om te zien hoe dan de een en dan de ander weer de aandacht probeert te krijgen maar hun titels van systeembeheerder, scriptmaster en meer van die hoogdraverij doen ze weinig eer aan haha. Triest dat wij schijnbaar beter kunnen beoordelen wie er naar hun sites kijkt maar we gaan er toch echt geen mensen aan verspillen ze de basiskennis van de werking van serverlogs bij te brengen of nog erger idd: googlen hahaha
      Als de tijd een keer aan zou breken dat ze met op waarheid berustende bewijzen kunnen komen en sites zelf kunnen vinden zonder dat iemand daar een link voor ze op een of ander blog moet zetten dan moet ik mijn mening herzien en dat zie ik de komende vijf jaar net zo min gebeuren haha

      Verwijderen
  33. Henkjandekrijger.com
    IP numbers of host (1 item)
    • 95.211.110.217
    Host names sharing IP with A records (5 items)
    • *.extreme-audio-noord.nl
    • *.henkjandekrijger.com
    • extreme-audio-noord.nl
    • mail.extreme-audio-noord.nl
    • www.henkjandekrijger.com

    DAAR gaat Michael Wassink aka Extreme niet op in op zijn smaad- en lastersite hè ;)
    Omdat dat misschien waarheid is die tegen hem en zijn vrouwtje Sandra Reimer spreekt, een waarheid online nog wel die hij niet zo snel weg kan poetsen, en die pornosites ook niet ;)

    Michael je had vandaag beter naar je favoriete sender kunnen kijken. Daar was een documentaire op over een crimineel, minder crimineel als Michael Wassink, dit was maar een drugsdealer.
    Deze dealer voelde dat hij gevolgd werd en voelde zich daardoor bedreigd. Hij dacht dat het de maffia was en besloot te stoppen.
    Hij voelde zich weer veilig en had een nieuw leven op gebouwd en toen kwam er uit het niets een politie-inval. Hij dacht nog even ze kunnen mij niks maken, ik ben gestopt.... tot het moment dat een rechercheur hem zijn dossier in liet zien. Daaruit bleek dat ze de drugsdealer 5 jaar lang gevolgd hadden en àlles van hem wisten. Hij werd veroordeeld voor 20 delicten, omgerekend 200 jaren


    BeantwoordenVerwijderen